Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Ο καιρός σήμερα. Κρύο αναμένεται αύριο

Χιονόνερο ή χιόνι θα σημειωθεί στην ανατολική Ελλάδα καθώς και σποραδικές καταιγίδες στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Θα υπάρξει σταδιακή επικράτηση βορείων ανέμων 7 και πιθανώς 8 μποφόρ στο Αιγαίο. Οι θερμοκρασία θα είναι χαμηλή.
Στην Χαλκίδα θα επικρατούν νεφώσεις με σποραδικές βροχές μέχρι τις 4 το απόγευμα αύριο Τετάρτη. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι 4-5 BF  και η θερμοκρασία στους7οC, αύριο η θερμοκρασία θα είναι στους 6οC 
Για τις υπόλοιπες περιοχές του Νομού προβλέπονται:


Κύμη
Εντονες βροχές μέχρι αύριο τις 5 το απόγευμα για την Κύμη και την θερμοκρασία να μην ξεπεράσει τους 4οC μέχρι Πέμπτη  και οι άνεμοι να είναι στα 4BF. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στον ορεινό όγκο των Κοτυλαίων. 

Παγωνιά στην ΣΤΕΝΗ.

Έντονες χιονοπτώσεις πέφτουν στην Στενή και αναμένονται να συνεχιστούν μέχρι αύριο Τετάρτη στις 6 το απόγευμα. Δριμύ κρύο επικρατεί στην περιοχή με την θερμοκρασία  να κυμαίνεται όλο αυτές τις ώρες από –6οC μέχρι -4οC μέγιστη. Οι άνεμοι να είναι βόρειοι  μέχρι 3BF.

Μαντούδι
Εντονες βροχές μέχρι αύριο τις 8 το πρωϊ της Πέμπτη αναμένονται στο Μαντούδι όπου στην συνέχεια αναμένεται ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 5οC  μέχρι Πέμπτη  και οι άνεμοι να είναι στα 4BF.

Ιστιαία 
Θα επικρατούν νεφώσεις με σποραδικές βροχές μέχρι τις 4 το απόγευμα σήμερα, άνεμοι θα είναι βόρειοι από 4-5 BF  και η θερμοκρασία η μέγιστη 5οC.  Αύριο προβλέπεται ίδιος καιρός με την μέγιστη θερμοκρασία στους 5οC 

Κάρυστος
Εντονες βροχές μέχρι Πέμπτη το πρωϊ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί 8-9οC  και οι άνεμοι να είναι στα 4-6BF.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου