Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Οριακή η κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ - Νέο πρόεδρο το Μάρτιο θέλει ο ΓΑΠ

Σε χρόνο ρεκόρ ολοκληρώθηκε η σημερινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ καθώς τα προσκείμενα στον Ευάγγελο Βενιζέλο στελέχη αποχώρησαν εμφανώς προβληματισμένα και εξοργισμένα δηλώνοντας ότι θα τοποθετηθούν αύριο στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου.

Λίγο νωρίτερα ο Γιώργος Παπανδρέου είχε καταθέσει μια νέα διαφοροποιημένη πρόταση για το χρόνο διαξαγωγής των εκλογών που θα αναδείξουν τον επόμενο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.
Ο κ. Παπαπανδρέου, υπαναχωρώντας από την πρόταση της δυαρχίας ως τις εκλογές είπε ότι η διαδικασία μπορεί να πραγματοποιηθεί αμέσως μετά το PSI και πριν από τις επόμενες εθνικές εκλογές.
Αυτή ήταν, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες και η πρόταση που είπε τηλεφωνικά πριν από τη συνεδρίαση στον Ευάγγελο Βενιζέλο προσδιορίζοντας μάλιστα ως ενδεχόμενο χρόνο προσφυγής στη βάση του ΠΑΣΟΚ την 11η ή της 18η Μαρτίου.
Ο κ. Βενιζέλος απέρριψε αυτό το ενδεχόμενο τασσόμενος υπέρ της άμεσης εκλογής με αποτέλεσμα το τηλεφώνημα να ολοκληρωθεί σε ψυχρό κλίμα.
Ορισμένοι πάντως από τους προσκείμενους στον κ. Βενιζέλο αποχωρώντας από το Πολιτικό Συμβούλιο έλεγαν: «Σήμερα αρχίζει η διάσπαση του ΠΑΣΟΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου