Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Kανάρεια 2012

Με τραγούδια και χορούς «γέμισε» η Κεντρική Πλατεία της Ερέτριας το βράδυ της Δευτέρας 30 Ιουλίου. Στο πλαίσιο των «Καναρείων 2012» την πρώτη της εμφάνιση έκανε η μεικτή τετραφωνική χορωδία Ερέτριας «Λύρα Απόλλωνος», υπό την διεύθυνση του μαέστρου Παύλου Κουρμπέτη, η οποία καθήλωσε το κοινό με τα τραγούδια που ερμήνευσε.


Αμέσως μετά ξεσήκωσε τους κατοίκους και τους επισκέπτες του Δήμου Ερέτριας, το τμήμα χορού του Πολιτιστικού Συλλόγου Ερέτριας «Κωνσταντίνος Κανάρης», οι μαθητές του οποίου χόρεψαν μοντέρνους χορούς. Υπεύθυνη της εκδήλωσης ήταν η δασκάλα χορού Χρύσα Τσάλα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Ερέτριας Βασίλης Βελέντζας, οι αντιδήμαρχοι Σοφία Καραμπέτσου και Κώστας Γαρέφαλλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Χρήστος Διονυσόπουλος, Αντώνης Τσιριμώκος, Γιώργος Σμπιλίρης και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ερέτριας Αθανάσιος Τσολάκος.

Τις εκδηλώσεις «Κανάρεια 2012» που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ερέτριας Κωνσταντίνος Κανάρης, » πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα του Δήμου Ερέτριας και του Λιμενικού Ταμείου Ερέτριας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου