Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Δεν έχει τέλος η... βεντέτα στο ΠΑΣΟΚ. Νέα απάντηση του Νίκου Σηφουνάκη

Η κόντρα που έχει ξεσπάσει, μεταξύ "Αριστερής Πρωτοβουλίας του ΠΑΣΟΚ" και της ηγεσίας του κόμματος δεν έχει τέλος. Μετά τις πρωινές ανταλλαγές δηλώσεων μεταξύ του Νίκου Σηφουνάκη και του Γιώργου Παναγιωτακόπουλου, νέα δήλωση - αυτή τη φορά από τον Νίκο Σηφουνάκη - ήρθε να ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά που άναψε η "απορόφηση" της ΑΤΕ από την Τράπεζα Πειραιώς.
Διαβάστε τη νέα καυστική δήλωση Σηφουνάκη, που κοινοποιήθηκε στο planet-greece. «Μονίμως και ιδιαίτερα τα τελευταία 2 ½ χρόνια, όταν η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και οι Βουλευτές με την ψήφο τους, σήκωναν το βάρος της διάσωσης της χώρας από την πτώχευση, τύποι όπως ο Παναγιωτακόπουλος το «έπαιζαν» φιλολαϊκοί με δηλώσεις και καταγγελίες τους, ενώ οι Βουλευτές υπήρξαν οι ασυναίσθητοι, οι τιμωροί του λαού.

Ο κ. Παναγιωτακόπουλος δεν έτυχε ποτέ της λαϊκής ψήφου και δεν έχει εξουσιοδότηση να καταγγέλλει Βουλευτές, διότι όσες φορές ζήτησε την ψήφο του λαού, ο λαός τον καταψήφισε στις διάφορες εκλογικές περιφέρειες που κατά καιρούς κατέφευγε και μάλιστα σε εποχές μεγάλης αποδοχής και παντοδυναμίας του ΠΑΣΟΚ.

Προσωπικά ο λαός με προέτασσε πάντοτε στο Κόμμα μου, επί έντεκα συνεχών εκλογικών αναμετρήσεων και επί σχεδόν 2 ½ δεκαετίες τον εκπροσωπώ στο Κοινοβούλιο.

Δεν υπήρξα ποτέ Κομματικός γραφειοκράτης και αν αυτό το αρρωστημένο κομματικό κατεστημένο που υπερχρέωσε το ΠΑΣΟΚ με εκατοντάδες εκατομμύρια δεν εξοβελιστεί, το μέλλον θα είναι ζοφερό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου