Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΠΚΑ-ΣΤΕ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΗΜΑΡ Δ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ

Επίσκεψη στα γραφεία της ΕΠΚΑ-ΣΤΕ έκανε το Σάββατο 28/7/2012 στις 11 το πρωί ο Βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Δημήτρης Αναγνωστάκης συνοδευμένος από το μέλος της κόμματος Γιάννη Βουκούτη.
Στη συνάντηση, από πλευράς Ένωσης ήταν: ο Πρόεδρος Γ. Μητροπέτρος , ο Αντ/δρος Γ. Φραντζής και ο Υπεύθυνος Δημοσίων σχέσεων Γ. Κρητικός.

Είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν λεπτομερειακά το Βουλευτή για τις δράσεις της ΕΠΚΑ καθώς επίσης και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι καταναλωτές είτε ως δανειολήπτες, είτε ως φορολογούμενοι, μιας και η φοροεπιδρομή δεν αφήνει κανέναν αλώβητο, και έχει κάνει την ζωή των περισσοτέρων όχι μόνο δύσκολη, αλλά ανυπόφορη.
Τέθηκαν από τα μέλη της Ένωσης, θέματα οργάνωσης της δράσης και στο επίπεδο της κοινωνικής αλληλεγγύης, κυρίως όμως ως στοιχείου ανάδειξης των προβλημάτων και των παρεμβάσεων και πρωτοβουλιών που μπορούν να παρθούν σε κεντρικό επίπεδο, ώστε να προστατευθούν οι πολίτες-καταναλωτές από τις επιταγές των δανειστών, τόσο με την διάσωση της πρώτης κατοικίας όχι μόνο από τις τράπεζες, αλλά και από το ίδιο το κράτος, αλλά και των εισοδημάτων τους.
Από την πλευρά του Κου Αναγνωστάκη διατυπώθηκε η αμέριστη συμπαράσταση και συμπαράταξή του με τον αγώνα της ΕΠΚΑ-ΣΤΕ και υποσχέθηκε τις προτάσεις μας, που αφορούν σε βελτιώσεις του νόμου 3842/2010, για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, αλλά και για ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα χωρίς τις στρεβλώσεις που βιώνουμε όλοι σήμερα.
Θα υπάρχει ανοιχτή γραμμή ώστε στα πλαίσια των παρεμβάσεων αλλά και της συμμετοχής της ΔΗΜΑΡ στην Κυβέρνηση  να προωθηθούν θέματα προς όφελος των καταναλωτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου