Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Δηλώσεις Φώτη Κουβέλη ..."συνέπεια λόγων και πράξεων".

Μαρκόπουλος: Η κυβέρνηση είναι υπό τον πλήρη έλεγχο της τρόικας


«Οι γνωστοί συνέταιροι της εξουσίας Αντώνης Σαμαράς και Βαγγέλης Βενιζέλος, με τη νέα τους αριστερή μεταγραφή Φώτη Κουβέλη επαναλαμβάνουν μετεκλογικά όσα έλεγαν προεκλογικά», αναφέρει σε δήλωσή του ο γραμματέας της Κ.Ο. των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστας Μαρκόπουλος, σχολιάζοντας το προγραμματικό πλαίσιο συμφωνίας της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ.

Μ. Ανδρουλάκης κατά Χρυσοχοϊδη και Πάγκαλου


To ρόλο defender του Ε.Βενιζέλου ανέλαβε ο Μίμης Ανδρουλάκης δύο φόρες αυτή την  βδομάδα, όταν αποκάλεσε το Χρυσοχοϊδη αποτυχημένο και τον Πάγκαλο καραγκιόζη και άλλα....

 Προκόπης Δούκας
Πριν από αρκετά χρόνια, ένας μετανάστης από ασιατική χώρα μου διηγήθηκε τις περιπέτειες του, στην προσπάθεια του να φέρει τη γυναίκα του και τα παιδιά του στην Ελλάδα. Όταν επιτέλους εγκρίθηκε από την τότε νομαρχία (με αρκετή υποβοήθηση από πολιτικό μέσον) η οικογενειακή συνένωση, έπρεπε η ελληνική πρεσβεία να διεκπεραιώσει εκεί τη διαδικασία.

Το σχέδιο πλεύσης της κυβέρνησης Εθνικής Ευθύνης

Η αναθεώρηση των δυσμενών όρων της δανειακής σύμβασης, το νέο αναπτυξιακό πλάνο της χώρας, οι αλλαγές στο πολιτικό σύστημα και στο κράτος, με έμφαση στα θέματα ασφάλειας και παράνομης μετανάστευσης αποτελούν τα βασικότερα σημεία της συμφωνίας.

Σαν σήμερα...

 "Τον αντρειωμένο μη τον κλαις, όσο κι αν αστοχήσει. Κι αν αστοχήσει μιά και δυό, πάλι αντρειωμένος είναι"...

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Φωτόπουλος προς ΠΑΣΟΚ: Διαγράψτε με!

''Εγώ δεν έφυγα από το ΠΑΣΟΚ, εσείς φύγατε'', αναφέρει ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Νίκος Φωτόπουλος, σε ανοιχτή επιστολή που έδωσε την Πέμπτη στη δημοσιότητα με την οποία καλεί την ηγεσία του κόμματος να τον διαγράψει από μέλος.

Αναθεώρηση των όρων του μνημονίου ανακοίνωσε ο Γιούνκερ

Την αναθεώρηση των όρων του μνημονίου ανακοίνωσε ο επικεφαλής του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ μετά τη συνάντηση των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης στο Λουξεμβούργο, όπως δημοσιεύει το Reuters.

Πρώτος εχθρός της κυβέρνησης ο… εκτροχιασμός!


Σοφία Βούλτεψη
Αντιμέτωπη με τον εκτροχιασμό του ελληνικού προγράμματος δημοσιο-νομικής προσαρμογής βρέθηκε πριν καν ορκιστεί η νέα, τρικομματική, ελληνική κυβέρνηση.

Δ. Αναγνωστάκης . Η ΔΗΜΑΡ έβαλε το προοδευτικό πρόσημο στην κυβέρνηση συνεργασίας

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ έβαλε το προοδευτικό πρόσημο στην κυβέρνηση συνεργασίας, αφού αναλαμβάνοντας την ευθύνη και το ρίσκο της συμμετοχής, πέτυχε να διαμορφωθεί και να συμφωνηθεί ένα προγραμματικό πλαίσιο με φιλολαικό χαρακτήρα.

Β.Αποστόλου: Μια κυβέρνηση αχταρμάς απόψεων και προσώπων

Η σύνθεση της κυβέρνησης συνεργασίας Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, που προέκυψε από τις πρόσφατες εκλογές δεν θα λειτουργήσει αποδοτικά για την ελληνική κοινωνία, ούτε κατ΄ελάχιστο, αφού αποτελεί έναν αχταρμά απόψεων και προσώπων.

Το ΠΑΜΕ στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου


Με αγωνιστική διάθεση εργαζόμενοι της περιοχής που συσπειρώνονται στη ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ, σήμερα Πέμπτη 21-6 έκαναν παρέμβαση στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου διαμαρτυρόμενοι για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί σε ότι αφορά την παροχή υπηρεσιών υγείας.

ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ – ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ – ΕΝΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ της ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ του ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ - ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ


Δημότισσες και Δημότες
Ο Δήμος μας, ο τόπος μας διέρχεται μια πρωτόγνωρη κρίση.
Οι συμπολίτες μας παρακολουθούν το τελευταίο ειδικά χρονικό διάστημα τις συνέπειες μιας αλόγιστης και εν πολλοίς μειωτικής για το κύρος και την ιστορία της περιοχής μας, πολιτικής.

Η Εκλογική Επιτροπή της ΔHMAAP Ευβοίας ευχαριστεί

Η Εκλογική Επιτροπή της Δημοκρατικής Αριστεράς Ευβοίας ευχαριστεί όλους τους  πολίτες που στήριξαν ενεργά την πολιτική της πρόταση ψηφίζοντας ΔΗΜΑΡ και επανεκλέγοντας βουλευτή το Δημήτρη Αναγνωστάκη. Ευχαριστεί επίσης τους υποψηφίους  και τα μέλη του κόμματος που έδωσαν τη μάχη των βουλευτικών εκλογών στην Εύβοια.

Οδηγίες προστασίας από τις πυρκαγιές


Οδηγίες αυτοπροστασίας και αντιμετώπισης των κινδύνων από τις δασικές πυρκαγιές εξέδωσε το  γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ερέτριας. Στο κείμενο που ακολουθεί παρέχονται πληροφορίες τόσο για την αποτροπή εκδήλωσης πυρκαγιάς, όσο και για την αντιμετώπισή της.

Έχουμε κυβέρνηση. Το νέο σήμα...


Καλημέρα


Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

ΚΚΕ: Η νέα συγκυβέρνηση δεν πρόκειται να ανακουφίσει τα λαικά στρώματα

"Η νέα συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ δεν πρόκειται να επιφέρει ανακούφιση στα λαϊκά στρώματα που δεινοπαθούν από τις συνέπειες της καπιταλιστικής κρίσης" τονίζει το ΚΚΕ με ανακοίνωσή του σχετικά με το σχηματισμό κυβέρνησης ΝΔ- ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ.

Επείγον τηλεγράφημα προς κυβέρνηση Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ

Δόξα το Θεό, το εκλογικό αποτέλεσμα είναι σύμφωνο με τας υποδείξεις Μέρκελ, Mega, Σοΐμπλε. ΣΤΟΠ

Ο υπάκουος λαός διασώζει αίγας, όρνιθας, όνους και λοιπά οικόσιτα εκ του κουμμουνιστικού κινδύνου. ΣΤΟΠ

Αντώνης Σαμαράς, ο 1ος πρωθυπουργός της Μεταπολίτευσης μη μονοκομματικής

Ο Αντώνης Σαμαράς είναι από σήμερα ο 13ος πρωθυπουργός της Μεταπολίτευσης και ο Α΄ συνεργασίας μετά από εκλογές καθώς παίρνει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και ορκίζεται.

"Χολή" βγάζει η Καιλή κατά Βενιζέλου

Η Εύα Καϊλή στάζει στο Twitter «δηλητήριο» για τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Αφορμή η επιλογή του προέδρου του ΠΑΣΟΚ να επιλέξει την έδρα της Θεσσαλονίκης και την αφήσει έτσι εκτός Βουλής, παρά το γεγονός ότι αναδείχτηκε πρώτη σε ψήφους. Δείτε τι είπε πριν λίγη ώρα στο Twitter: 

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

ΒΡΗΚΕ ΤΗ ΛΥΣΗ !!!!!!!


Ας μας πει η ΔΗΜΑΡ γιατί κάναμε δεύτερες εκλογές

του Γιάννη Μακρυγιάννη
Μπροστά στο ενδεχόμενο να μπει ο Φώτης Κουβέλης σε κυβέρνηση συνεργασίας με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ μου έρχονται μερικές απορίες. Πρώτον γιατί ο η ΔΗΜΑΡ δεν θέτει τώρα ως αναγκαίο και απαράβατο όρο να μπει στην κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΑΣΟΚ: Εμφύλιος για τον τρόπο συμμετοχής στην κυβέρνηση

Μεγάλη ένταση επικράτησε κατά τη διάρκεια συνεδρίασης στο ΠΑΣΟΚ, με αντικείμενο τον τρόπο συμμετοχής του κόμματος στην κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας.
Η σύσκεψη κράτησε πολλές ώρες, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η συνάντηση των εκπροσώπων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ στη Βουλή.

Υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχο Περγαντά η ένταξη στο ΕΣΠΑ του έργου αποκατάστασης δύο ΧΑΔΑ στο Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας, προϋπολογισμού 503.000 €.


Με απόφαση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχου Περγαντά εντάχθηκε και χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ, το έργο της αποκατάστασης Χώρων Ανεξέλεγκτης Διάθεσης Απορριμμάτων (ΧΑΔΑ) στο Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας, με προϋπολογισμό 503.000 €, και συγκεκριμένα :

Οι Πολέμιοι της Ευπρέπειας και οι Θιασώτες της Παρακμής


Δημότες και  Δημότισσες
Είναι κρίμα…
Είναι κρίμα και μεγάλη ατυχία  και οπισθοδρόμηση για το Δήμο Κύμης Αλιβερίου το ότι ο αιρετός εκπρόσωπος του ο ‘’κύριος’’  Θωμάς συνεχίζει να τον διασύρει…
Είναι πρωτοφανές – ο άνθρωπος με τις  απαράδεκτες πράξεις και ενέργειες του – να  συνεχίζει να διασύρει το 2ο Δήμο της Εύβοιας.

Κλείδωσαν κυβέρνηση, παζάρι για υπουργεία. Διαρροές ονομάτων για την Νέα κυβέρνηση

Σχεδόν σε όλα τα έχουν βρει οι Αντώνης Σαμαράς, Ευάγγελος Βενιζέλος και Φώτης Κουβέλης και ο σχηματισμός συγκυβέρνησης θεωρείται πλέον θέμα ωρών. Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ καθώς και τεχνοκράτες θα περιλαμβάνει  το νέο κυβερνητικό σχήμα. Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες μας, από τα ενδότερα  της ΝΔ ο σχεδιασμός της κυβέρνησης είναι ως εξής :
"Τα στοιχεία μεταδίδονται με επιφύλαξη καθώς αυτές τις ώρες δίνεται μάχη για τα υπουργεία".

Κορίτσι ψηλό και λιγνό, η νέα πρόεδρος της Βουλής

Ψηλόλιγνο "κορίτσι" θα είναι η νέα Πρόεδρος της Βουλής.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Αντώνης Σαμαράς έχει αποφασίσει  να είναι γυναίκα ο  Πρόεδρος της Βουλής. Αυτή δεν είναι άλλη...

ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ


Σε συνέχεια της προηγούμενης ενημέρωσης, για το πλιάτσικο που πραγματοποίησε η ΑΓΕΤ-ΗΡΑΚΛΗΣ στη μισθοδοσία του Μαΐου 2012 των εργαζομένων του εργοστασίου της στη Χαλκίδα, επιβεβαιώνεται σήμερα και μετά την έκδοση του πορίσματος της Επιθεώρησης Εργασίας, ότι πρόκειται για παράνομη ενέργεια.

Η Επιθεώρηση Εργασίας συνιστά στην επιχείρηση να καταβάλλει στους εργαζόμενους τα ποσά που παρακράτησε.
Σε διαφορετική περίπτωση συνιστά στους εργαζόμενους να καταθέσουν στην Επιθεώρηση υπεύθυνες δηλώσεις που να περιέχουν τα ποσά που παρακρατήθηκαν προκειμένου να υποβληθεί μήνυση για μη καταβολή μέρους δεδουλευμένων αποδοχών.

Αντίθετος με την ανάληψη της πρωθυπουργίας από τον Αντ.Σαμαρά ο Οδ.Βουδούρης στον ΒΗΜΑ 99,5

Ετεροχρονισμένος φαίνεται να είναι ο Βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Οδυσσέας Βουδούρης καθότι εξέφρασε την αντίθεσή του στο ενδεχόμενο να αναλάβει την πρωθυπουργία ο Αντώνης Σαμαράς σε ένα κυβερνητικό σχήμα που θα συγκροτείται από τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Αριστερά.

Εξευτελισμός για τον Βενιζέλο στο Antinews

Αntinews ο Βενιζέλος θέλει καρέκλα για πάρτι του!!!
To antinews εμφανίζει τον Βενιζέλο να ζητά από τον Σαμαρά αντιπροεδρία και Υπ. Οικονομικών προβάλλοντας τον  ως  καρεκλοθήρα και χρησιμοποιώντας ταπεινωτικούς χαρακτηρισμούς.
Επιπλέον αναφέρει κι άλλα ενδιαφέροντα “εσωκομματικά” που μαθαίνουν εκεί στο antinews, καθότι είναι το επίσημο site της Σαμαρικής πτέρυγας της ΝΔ και αυτό έχει την σημασία του .  
Διαβάστε προσεκτικά το άρθρο  καθότι έχει την σημασία του αυτό. Εμείς τα κύρια σημεία του που όλο είναι τέτοιο τα έχουμε με bold και έγχρωμα γράμματα...

Και η Χαλκίδα θύμα του αποκλεισμού από τα κοινοτικά συγχρηματοδοτούμενα κοινωνικά προγράμματα του ΕΚΤ



 Απόφαση που διαλύει προνομιακές δομές και ευκαιρίες απασχόλησης
Εκτός κοινοτικής χρηματοδότησης μένει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (μαζί με αυτήν του Νοτίου Αιγαίου), όπως αποκάλυψε μόλις την περασμένη Πέμπτη, ο υπηρεσιακός υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Αντώνης Ρουπακιώτης.

Καλημέρα!!!!


Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Άδεια για εξορύξεις στο Κόσοβο ζήτησε πρώην διοικητής του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη

Ο πρώην διοικητής των δυνάμων του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη Ουέσλι Κλαρκ ζήτησε άδεια για εξόρυξη και εκμετάλλευση άνθρακα στο δυτικό Κόσοβο.  
Ο απόστρατος Αμερικανός στρατηγός Ουέσλι Κλαρκ, ο οποίος ήταν διοικητής του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη την περίοδο των βομβαρδισμών της Συμμαχίας στην πρώην Γιουγκοσλαβία,

Ακόμα και ο ΣΕΒ διαφωνεί με την θέση Σαμαρά περί "σεβασμού του Μνημονίου" !

Ακόμα και ο ΣΕΒ απορρίπτει την λογική Σαμαρά "Θα σεβαστούμε το Μνημόνιο" και ζητά επαναδιαπραγμάτευση!  Σε σχετικές δηλώσεις του ο πρόεδρός του Δημήτρης Δασκαλόπουλος δήλωσε ότι:    
«Βρισκόμαστε στην επείγουσα ανάγκη να διαπραγματευτούμε ξανά το μέλλον μας, έχοντας εξαντλήσει τις ανοχές των πολιτών και τα περιθώρια των εταίρων μας.

Φτιάξτε χειροποίητο φυσικο εντομοαπωθητικό

Mια πολύ ωραία συνταγή για φυσικό εντομοαπωθητικό από βότανα και κερί μέλισσας προτείνει το  livingreen. Τώρα που οι καλοκαιρινές βραδιές ήρθαν για τα καλά, ξεχάστε τα χημικά σπρέι και τις παστίλιες και αλειφτείτε με μια μυρωδάτη και ενυδατική αλοιφή που θα φτιάξετε μόνοι σας!
Θα χρειαστείτε:

ΚΚΕ: Εκτίμηση της Κ.Ε για τις εκλογές

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής του ΚΚΕ στις 18 Ιουνίου 2012 με θέμα την πρώτη τοποθέτηση για το εκλογικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης της 17ης Ιουνίου και τις μετεκλογικές εξελίξεις.
"Η τοποθέτηση της ΚΕ θα συζητηθεί ως τις ΚΟΒ και τις οργανώσεις της ΚΝΕ, σε συσκέψεις με συνεργαζόμενους, φίλους και οπαδούς του Κόμματος ώστε να συγκεντρωθούν γνώμες και υποδείξεις.

Συνάντηση Βενιζέλου-Κουβέλη

Το ραντεβού «κλείδωσε» κατά πληροφορίες για τις 10 αύριο το πρωί, λίγες ώρες δηλαδή πριν την φημολογούμενη σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Του Ελληνος ο τράχηλος ζυγόν υπομένει!

Ο Ελληνικός λαός αποφάσισε ότι, πρέπει να συνεχιστεί η ολέθρια πολιτική του Μνημονίου, την οποία άλλωστε έχουν δεσμευτεί με τις υπογραφές τους να εφαρμόσουν ο Α. Σαμαράς και ο Ε. Βενιζέλος.
Μπορεί να μη μας αρέσει το εκλογικό αποτέλεσμα αλλά αυτό αποφάσισε ο κυρίαρχος λαός, κατά κοινοβουλευτική πλειοψηφία.

Ελπιδοφόρες οι προοπτικές στο ευρωπαϊκό πεδίο. Η κρίση σε νέα σημαντική φάση


Στέφανος Τζουμάκας
 Σε όλη την Ε.Ε., η κρίση μπαίνει πλέον σε νέα φάση και οι πολιτικές του νεοφιλελευθερισμού δεν μπορούν να συμβάλλουν στην αντιμετώπιση της. Ήδη το απέδειξε η Ισπανία και ίσως έπεται η Κύπρος και η Ιταλία και άλλες χώρες της Ε.Ε. όπου με πολιτικές αποφάσεις ακολουθούν το δρόμο, που από την έναρξη της κρίσης προοδευτικές δυνάμεις προέβλεψαν.

Συμεών Κεδίκογλου σήμερα στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ

Συμεών Κεδίκογλου θα είναι σήμερα στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και την εκπομπή του Ν. Ευαγγελάτου στις 7.30 μ.μ. μαζί με τους Ν. Δένδια από τη Ν.Δ.   και Π. Λαφαζάνη από το ΣΥ.ΡΙΖ.Α. σε μία συζήτηση αμέσως μετά τις χθεσινές εκλογές.

Μ. Σουλτς: Οι συμφωνίες «δεν είναι οι 10 εντολές»

Περισσότερος χρόνος για την αποπληρωμή του χρέους, προσαρμογή των επιτοκίων αλλά και δάνεια στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι διευκολύνσεις που μπορούν να δοθούν στην Ελλάδα σύμφωνα με τον Μ. Σουλτς.

Ο «πόλεμος των αναψυκτικών» στη Νέα Υόρκη

Στο πλαίσιο καταπολέμησης της παχυσαρκίας ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης πρότεινε πρόσφατα την απαγόρευση πώλησης αναψυκτικών σε συσκευασίες XXL. Οι αντιδράσεις ωστόσο είναι ήδη πολύ έντονες.

Δ. Αναγνωστάκης: Ευχαριστήρια επιστολή

Φίλες και φίλοι, 
σας ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη σας, στο πρόσωπό μου. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας.
Τα στελέχη της Δημοκρατικής Αριστεράς θα τιμήσουμε στο ακέραιο την εντολή που μας δώσατε.

Γ. Σιαγιάννης: Ο ΟΥΜΠΕΡΤΟ ΕΚΟ ΚΑΙ Ο κ. Δ. ΘΩΜΑΣ


Αντί προλόγου
‘’ 1. Δημοκρατία δε σημαίνει πως η πλειοψηφία έχει δίκιο. Σημαίνει πως έχει δικαίωμα να κυβερνάει.
2. Δημοκρατία δε σημαίνει ότι η μειοψηφία έχει δίκιο. Σημαίνει πως ενώ σέβεται την κυβερνητική πλειοψηφία,

Πανελλαδικές: Από σήμερα η κατάθεση μηχανογραφικών

Από σήμερα, Δευτέρα 18 Ιούνη, ξεκινούν οι καταθέσεις των μηχανογραφικών δελτίων με απόφαση του υπ. Παιδείας.
Οι υποψήφιοι θα υποβάλουν και φέτος ηλεκτρονικά το μηχανογραφικό τους δελτίο με τις προτιμήσεις τους μέσω του Συστήματος Ηλεκτρονικού Μηχανογραφικού.

Αύριο ένας μόνο κερδίζει ....

Είναι οι πρώτες εκλογές που κανείς δεν έχασε. Αλλά επειδή αυτό δεν μπορεί να συμβεί, κάποιοι στην πορεία πρέπει να χάσουν και κάποιοι άλλοι να κερδίσουν.
Έχουμε και λέμε. Η Νέα Δημοκρατία είναι πρώτο κόμμα και δεν μπορεί παρά το επιτελείο της Συγγρού να είναι ευχαριστημένο, που κατάφερε με πρόεδρο τον Σαμαρά να πάρει την πρώτη διερευνητική εντολή και να επιβιώσει μαζί με τη μεγάλη δεξιά παράταξη και όλο το μνημονιακό μπλοκ.

Το άρθρο του Παναγιώτη Αγγελόπουλου για τα διλήμματα του ευρώ και την κρίση της Ευρωζώνης

Το άρθρο του Παναγιώτη Αγγελόπουλου για τα διλήμματα του ευρώ και την κρίση της ΕυρωζώνηςΤα διλήμματα του Ευρώ και η κρίση της Ευρωζώνης Απαντήσεις και νέες προκλήσεις από την πρόσφατη ιστορία της Ευρωπαϊκής Αριστεράς είναι ο τίτλος του άρθρου του Παναγιώτη Αγγελόπουλου, το οποίο δημοσιεύτηκε λίγες ημέρες πριν ο νεαρός κάνει την εμφάνισή του στην προεκλογική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Ομόνοια
Του Παναγιώτη Αγγελόπουλου

Ένας πλουτοκράτης που αποθεώνει τον Τσίπρα

Ένα ακόμη απτό δείγμα της πολιτικής του τοποθέτησης έδωσε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, γιός του Θεόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου, παρακολουθώντας την περασμένη Πέμπτη από κοντά, την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην πλατεία Ομονοίας.

Tετάρτη. Αρχή για τέλος τίτλου στο ΠΑΣΟΚ. Ποιοι από το ΠΑΣΟΚ θα μετέχουν στην κυβέρνηση

Την Τετάρτη συγκαλεί την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ 33 βουλευτές το μόνο όργανο του ΠΑΣΟΚ που υπάρχει στο ΠΑΣΟΚ αυτή την στιγμή, o E. Βενιζέλος στους οποίους θα ανακοίνωση το χρονοδιάγραμμα για τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με "γκαραντί" πληροφορίες μας ο Ε. Βενιζέλος θα ανακοινώσει τα πάντα, όνομα, κτήρια,  πρόσωπα   στα πλαίσια του συνεδρίου.

Οι δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών Α. Σαμαράς...


Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, από το Ζάππειο Μέγαρο, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο Ελληνικός Λαός ψήφισε, σήμερα, την ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας και την παραμονή μας στο ευρώ.
Και ψήφισε εκείνες τις πολιτικές, που θα φέρουν δουλειές, ανάπτυξη, δικαιοσύνη και ασφάλεια για τον Έλληνα πολίτη.
Δεν θα υπάρξουν νέες περιπέτειες.