Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Μ. Ανδρουλάκης κατά Χρυσοχοϊδη και Πάγκαλου


To ρόλο defender του Ε.Βενιζέλου ανέλαβε ο Μίμης Ανδρουλάκης δύο φόρες αυτή την  βδομάδα, όταν αποκάλεσε το Χρυσοχοϊδη αποτυχημένο και τον Πάγκαλο καραγκιόζη και άλλα....


Η πρώτη φορά τον έπραξε την Τετάρτη το πρωί στη σύσκεψη των επτά κορυφαίων του ΠΑΣΟΚ,  στην οποία συμμετείχαν οι κύριοι Βενιζέλος, Λοβέρδος, Χρυσοχοΐδης, Σκανδαλίδης, Ευθυμίου, Ανδρουλάκης, καθώς και οι κυρίες Διαμαντοπούλου και Γενημματά, και επικεντρώθηκε στο αν θα συμμετάσχει ή όχι το ΠΑΣΟΚ με τα κορυφαία στελέχη του στην κυβέρνηση συνεργασίας υπό τον Αντώνη Σαμαρά. 

Εκεί κάποια στιγμή πήρε το λόγο ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης που, εκνευρισμένος όπως ήταν, λίγο έλειψε να τινάξει τα πάντα στον αέρα. Ο κ. Χρυσοχοΐδης, που ήταν υπέρμαχος της συμμετοχής του κόμματος στην κυβέρνηση με όσους θεωρούνται πετυχημένοι υπουργοί, άρπαξε από τον ανυποψίαστο Ανδρέα Λοβέρδο το iPad, σηκώθηκε πάνω και κραδαίνοντάς το απειλητικά, άρχισε να φωνάζει:

«Ποιος γαμώτο από εδώ μέσα έχει πρόβλημα με τους επιτυχημένους υπουργούς;», βγάζοντας αφρούς.

Σε εκείνο ακριβώς το σημείο παρενέβη ο Μίμης Ανδρουλάκης ο οποίος του είπε σκωπτικά: «Εσύ θεωρείς τον εαυτό σου πετυχημένο».

Η ατάκα αυτή έβγαλε εκτός εαυτού τον κ. Χρυσοχοΐδη που επιχείρησε να κινηθεί απειλητικά εναντίον του, κουνώντας το iPad του κ. Λοβέρδου λίγα εκατοστά μπροστά από το πρόσωπο του Μίμη Ανδρουλάκη!

Ευτυχώς με την παρέμβαση των πιο ψύχραιμων δεν δόθηκε συνέχεια…

Η δεύτερη φορά έγινε δημόσια χθες στον ΒΗΜΑ FM και στην εκπομπή  του Β. Χιώτη που μετέχει και ο Μίμης.
Στην χθεσινή εκπομπή έκανε ευθεία επίθεση στον Θ. Πάγκαλο για την μη συμμετοχή του στις εκλογές, ως βουλευτής, όταν είπε:

"Γιατί δεν κατέβηκε να βοηθήσει το κόμμα   του, ο κα…* κάνει τον μεγάλο, αλλά όλη μέρα ξέρει να γυρίζει τα κανάλια και να λέει μα…* μαθήματα και αερολογίες. Γιατί δεν κατέβηκε; Γιατί φοβήθηκε;"

*Στο κα… για εμάς ο Μίμης ήθελε να πει ο καραγκιόζης και στο μα … μαλακίες. Αλλά ο Μίμης είναι δεινός χειριστής της γλώσσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου