Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

σαν σήμερα

«Ήταν απλώς μια σταδιακή εξέλιξη στη διάρκεια του χρόνου. Εννοώ ότι πέρσι λέγαμε "το μόνο που χρειάζεσαι είναι αγάπη". Φέτος λέμε "το μόνο που χρειάζεσαι είναι αγάπη και ειρήνη, μωρό μου". Δώσε μία ευκαιρία στην ειρήνη και μη ξεχνάς την Αγάπη. Η μόνη ελπίδα για μας είναι η ειρήνη. Η βία γεννά βία. Μπορούμε να έχουμε ειρήνη όποτε θέλουμε αν δουλέψουμε όλοι γι’ αυτό. Είστε όλοι ιδιοφυίες και είστε όλοι όμορφοι. Δεν χρειάζεστε κανένα να σας πει ποιοι είστε. Είστε αυτό που είστε. Βγείτε εκεί έξω και κερδίστε την ειρήνη, σκεφτείτε την ειρήνη και ζήστε την ειρήνη και αναπνεύστε την ειρήνη και θα την αποκτήσετε όποτε θέλετε»

Αποσύρεται χάπι αδυνατίσματος !!

Ύποπτο για εγκεφαλικά και καρδιακά επεισόδια !!
Αποσύρεται από την αμερικανική αγορά το χάπι αδυνατίσματος Meridia, το οποίο στην Ευρώπη κυκλοφορεί με διάφορα άλλα εμπορικά ονόματα όπου τα πιο γνωστά είναι το Reductil και Ectiva. Η εταιρεία διανομής προχώρησε σε αυτή την κίνηση καθώς τεστ έδειξαν ότι τα άτομα που το χρησιμοποιούσαν παρουσίασαν αυξημένο κίνδυνο καρδιακών παθήσεων και εγκεφαλικών.

Τι είναι η άτυπη πρόσληψη; ο Δήμαρχος Κύμης μήπως ξέρει;

Τάζεις θέσεις με τον νέο "θεσμό" της άτυπης θέσης, εκμεταλλευόμενος την ανεργία, την ανέχεια και το μορφωτικό επίπεδο των συμπολιτών του. Δεν έχει κανένα ηθικό φραγμό αρκεί να εκλεγεί.
Συνεχιστείς της παλιάς σχολής είναι ο Δημήτρης Θωμάς Δήμαρχος Κύμης, φαίνεται ότι η ισονομία και η διαφάνεια που ζητά  ο λαός σήμερα και απαιτεί να εφαρμόζουν οι «πολιτικοί» ταγοί μας ούτε που τον ακουμπάει .
Έτσι ο Δήμαρχος Κύμης έχει «τάξει» τις ίδιες θέσεις σε περισσότερα από 27 άτομα και μάλιστα με το θεσμό της "άτυπης"  θέσης.(who's that?)
Εμείς απλώς ρωτάμε τον κύριο δήμαρχο τι σημαίνει «άτυπη» θέση; Αφορά για τοποθέτηση πριν τις εκλογές;  Δεν ξέρει ότι με την απόφαση του Υπουργού κ. Ραγκούση απαγορεύεται κάθε πρόσληψη;

Καψής: «Ο Πάγκαλος υποστηρίζει ότι υπήρξε φαύλος. Δεν θα τον διαψεύσω...»

Σφοδρή επίθεση στον Θ. Πάγκαλο εξαπολύει ο πρώην υπουργός Γιάννης Καψής με αφορμή τη γνωστή φράση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης «όλοι μαζί τα φάγαμε...». 
«Ο Πάγκαλος υποστηρίζει ότι υπήρξε φαύλος. Δεν θα τον διαψεύσω. Για να το λέει. Αρνούμαι όμως αυτή την κατηγορία για τον εαυτό μου. Στην πολιτική έδωσα, δεν πήρα», αναφέρει ο κ. Καψής και επικαλείται έναν διάλογο που είχε με τον κ. Πάγκαλο παλιότερα. Γράφει:

Πέρασε και από την Τουρκία...

Ταγίπ Ερντογάν - Ουέν Τζιαμπάο. Με 100 δισ. δολάρια είναι να μην προσέχεις... ως κόρη οφθαλμού τον «άνθρωπό» σου! (φωτ. Reuters)Μεταξωτούς δρόμους με επιδέξιους χειρισμούς στρώνουν Τουρκία και Κίνα, οι οποίες υπέγραψαν οχτώ συμφωνίες, έθεσαν στόχο για εμπορικές συναλλαγές 100 δισ. δολαρίων το 2020, συμφώνησαν να συνεργαστούν στον τομέα της ενέργειας και αποφάσισαν να φτιάξουν τον «σύγχρονο δρόμο του μεταξιού».
Ταγίπ Ερντογάν - Ουέν Τζιαμπάο. Με 100 δισ. δολάρια είναι να μην προσέχεις... ως κόρη οφθαλμού τον «άνθρωπό» σου! (φωτ. Reuters) Ολα αυτά κατά τις επαφές που είχε χθες στην Αγκυρα ο Κινέζος πρωθυπουργός Ουέν Τζιαμπάο.

Ο ΕΟΤ ξόδεψε 1,5 δισ. ευρώ για... γραβάτες

Oργιο σπατάλης στον ΕΟΤ αποκαλύπτουν άλλες δύο ένορκες διοικητικές εξετάσεις (ΕΔΕ) που παραδίδονται αυτές τις ημέρες στον πρόεδρο του Οργανισμού Τουρισμού κ. Ν. Κανελλόπουλο , αλλά και στον υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Π. Γερουλάνο. Η πρώτη αφορά τα «φιλοφρονητικά δώρα» , που έδινε ΕΟΤ σε διάφορους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για τα έτη 2008 και 2009, και πραγματοποιήθηκε για να εξακριβωθεί αν φέρουν συγκεκριμένες ευθύνες υπάλληλοι και στελέχη του οργανισμού. Η δεύτερη ΕΔΕ έγινε για τον καταλογισμό ευθυνών στο «σκάνδαλο», όπως το έχει ονομάσει η κυβέρνηση, με τα εισιτήρια του κοινωνικού τουρισμού.

Παρουσίαση Υποψηφίων για την Ευρυτανία του Συνδυασμού του Θανάση Χειμάρα

Στο Καρπενήσι παρουσιάστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι και ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης του Συνδυασμού ¨ΜΑΖΙ για τη Στερεά Ελλάδα της Ανάπτυξης» για την Ευρυτανία, από τον επικεφαλής του Συνδυασμού Θανάση Χειμάρα.
Τον κ. Χειμάρα υποδέχθηκε ο Νομάρχης Ευρυτανίας και υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Κοντογεώργος, μαζί με τον υποψήφιο Δήμαρχο Καρπενησίου  Κώστα Μπακογιάννη, τον τ. Υπουργό και Βουλευτή Θανάση Μπούρα,

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Επεισόδια στο συνέδριο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ

Επεισοδιακά άρχισε το 34ο συνέδριο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, με αντεγκλήσεις και αψιμαχίες μεταξύ των συνδικαλιστών. Τα αίματα άναψαν όταν ανέβηκε στο βήμα ο οργανωτικός γραμματέας της ΓΣΕΕ Βαγγέλης Μουτάφης, που πρόσκειται στην ΠΑΣΚΕ. Συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ κινήθηκαν...
απειλητικά εναντίον του, όταν ο ίδιος αναφέρθηκε στις απολύσεις το τελευταίο διάστημα στην «ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ». Άλλοι συνδικαλιστές της ΠΑΣΚΕ και του ΠΑΜΕ συνεπλάκησαν, μόλις λίγα μέτρα μακριά από την υπουργό Τίνα Μπιρμπίλη και άλλους πολιτικούς. Οι συνδικαλιστές αποδοκίμασαν την υπουργό Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη και τον υφυπουργό Γιάννη Μανιάτη.

Ρώσος μεγιστάνας αγοράζει τη συμμετοχή του Μπόμπολα στο Mega;

Σε προχωρημένες συζητήσεις με Ρώσο μεγιστάνα για τη πώληση της συμμετοχής της στο Mega, βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες η οικογένεια Μπόμπολα.
Η πρωτοβουλία που ανήκει στον πατέρα Μπόμπολα έγινε ύστερα απο συννενόηση με την οικογένεια Βαρδινογιάννη, η οποία δεν φάνηκε διατεθειμένη να προχωρήσει στην εξαγορά του μεριδίου που κατέχουν οι ιδιοκτήτες του "ΠΗΓΑΣΟΥ" στο κανάλι.
Φυσικά έχουν  ενημερωθεί και στελέχη του ΧΑΑ, απο τους οποίους ζητήθηκε να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι όπως επίσης και  ο Ψυχάρης ο οποίος βρίσκεται σε δεινή οικονομική θέση και δεν μπορούσε παρά να συμφωνήσει.

Γιώργος Αλογοσκούφης «Ο Δούκας υπέγραψε για το ομόλογο»

Στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και στον τότε αρμόδιο υφυπουργό κ. Π. Δούκα επιρρίπτει την ευθύνη για την έκδοση του δομημένου ομολόγου των 280 εκατ. ευρώ, αλλά και για όλες τις εκδόσεις ομολόγων του Δημοσίου, ο πρώην υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών επί ΝΔ κ. Γ. Αλογοσκούφης
Με αφορμή τις αναφορές στο πρόσωπό του από τον (προφυλακισμένο) εκπρόσωπο της εταιρείας Ακρόπολις Χρηματιστηριακή κ. Σ. Πρινιωτάκη, ο οποίος «έδειξε» ως υπευθύνους για την έκδοση του επίμαχου επενδυτικού προϊόντος υψηλού κινδύνου τα τότε κυβερνητικά στελέχη κκ. Αλογοσκούφη, Δούκα, Ευ. Μεϊμαράκη και Σ. Τσιτουρίδη, ο πρώην «τσάρος» της Οικονομίας υπογράμμισε χθες μέσω συνεργατών του ότι

Στο ακουστικό αναμένουν 50.000 υπάλληλοι !!!

Τον δρόμο της μετάταξης έχουν πάρει ή αναμένεται να πάρουν ως τα μέσα του επόμενου έτους περισσότεροι από 50.000 εργαζόμενοι στο Δημόσιο με βάση τις σχετικές ρυθμίσεις της κυβέρνησης που έχουν ψηφιστεί από τη Βουλή. Ηδη 17.000 υπάλληλοι των νομαρχιών αναμένουν τα «φύλλα πορείας» για να μετακινηθούν υποχρεωτικά προς τις νεοσύστατες περιφερειακές αυτοδιοικήσεις και τους δήμους. Περισσότεροι από 20.000 υπάλληλοι των δημοτικών επιχειρήσεων και των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου (ΝΠΔΔ) των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ), που θα καταργηθούν με τον «Καλλικράτη» μόλις αναλάβουν οι νέες αυτοδιοικητικές αρχές, θα υποχρεωθούν να εργαστούν σε διαφορετικές υπηρεσίες.

Πρόταση του ΚΚΕ - Επάγγελμα .... άνεργος !

Υπό την προϋπόθεση όμως ότι θα βρεθούν τα κορόιδα που θα εργάζονται για να τρέφουν όσους σταδιοδρομούν στην ανεργία... !!
Με ερώτησή της προς τον πρωθυπουργό, η κ. Αλέκα Παπαρήγα εισηγείται τα εξής θαυμάσια, σημειώνει ο Φαληρεύς της Καθημερινής: επίδομα ανεργίας ύψους 1.120 ευρώ, για όσο διάστημα διαρκεί η ανεργία, αλλά και πληρωμή από πλευράς του κράτους των συνταξιοδοτικών εισφορών του ανέργου. Ακόμη, πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των ανέργων και των οικογενειών τους, καθώς και δωρεάν βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς -όλα αυτά, φυσικά, εξόδοις του κρατικού προϋπολογισμού.

Κρίση στα ΜΜΕ: Σκάει η φούσκα;

Έρχονται λουκέτα, συγχωνεύσεις, άγριες περικοπές, μαζική έξοδος στην ανεργία, αναπροσαρμογή των όρων εργασίας, αναθεώρηση όλων των κανόνων.!!!

Οι δημοσιογράφοι δεν έχουν συνηθίσει να πρωταγωνιστούν σε ρεπορτάζ. Ηρθε, όμως, η σειρά τους. Ο οδοστρωτήρας που θα περάσει πάνω από τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα ξεκίνησε ήδη την εφιαλτική του διαδρομή από τα media. Οπως όλα δείχνουν, έρχονται λουκέτα, συγχωνεύσεις, άγριες περικοπές, μαζική έξοδος στην ανεργία, αναπροσαρμογή των όρων εργασίας, αναθεώρηση όλων των κανόνων.

Δεν το χωράει ανθρώπινος νούς !

Απίστευτο. Γύρισε ταινία πορνό με πρωταγωνιστές τα παιδιά του !!
Άφωνη έχει μείνει ολόκληρη η Ισπανία μετά τις συγκλονιστικές λεπτομέρειες για το κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας στο οποίο εμπλέκονται σύμφωνα με την αστυνομία τουλάχιστον 100 άτομα. Το κύκλωμα ήταν τόσο μεγάλο που χρειάστηκαν 400 αστυνομικοί για να γίνουν οι συλλήψεις. Σύμφωνα με το newsite.gr, το πλέον τραγικό είναι ότι μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ένας παραγωγός πορνογραφικών ταινιών που έφτασε στο σημείο να γυρίζει ταινία με τα ίδια του τα παιδιά σε σεξουαλικές περιπτύξεις. Η λίστα με τους κατηγορούμενους περιλαμβάνει από επιχειρηματίες και γιατρούς ως φοιτητές και άνεργους. Οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει χιλιάδες φωτογραφίες, ταινίες με πορνογραφικό υλικό ενώ ερευνώνται ακόμη τα δεδομένα 20.000 συνδέσεων στο internet.

Στον αέρα η διανομή πετρελαίου θέρμανσης !!

Οι πρατηριούχοι διαμηνύουν στην κυβέρνηση ότι δεν θα διανείμουν πετρέλαιο θέρμανσης από τις 15 Οκτωβρίου
Στον αέρα βρίσκεται η διανομή πετρελαίου θέρμανσης σύμφωνα με τα λεγόμενα των πρατηριούχων. Οι πρατηριούχοι διαμηνύουν στην κυβέρνηση ότι δεν θα διανείμουν πετρέλαιο θέρμανσης από τις 15 Οκτωβρίου αν δεν επιστραφεί το ποσό του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης που τους οφείλεται.

Ούτε Ανδρέας , ούτε Δημήτρης, ούτε Νίκος ,


 
Κανείς από τους τρείς πρώτους σε σταυρούς, Σπανός , Ζέρβας και Ανδρέου , δεν θα είναι περιφερειακοί σύμβουλοι. Εμείς είχαμε γράψει ότι Ζέρβας και Ανδρέου θα είναι ενώ ο Σπανός μας είχε πεί όχι τέρμα τα ψέματα. Τώρα και οι άλλοι δύο είπαν το τελικό ΟΧΙ. ΤΥΧΑΙΟ;;

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΙ

ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ  

Ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

Την πεποίθησή του ότι στις εκλογές του Νοεμβρίου το ΠΑΣΟΚ θα κερδίσει οκτώ περιφέρειες, εξέφρασε ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης, χωρίς να αποκλείει στα «κέρδη» του Κινήματος να προστεθούν δύο ακόμα Περιφέρειες.
Ανάμεσα βεβαίως σε αυτές τις περιφέρειες που υπολογίζει το ΠΑ.ΣΟ.Κ. είναι και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ωστόσο όμως στις κατανομές ευθύνης σε μέλη του υπουργικού συμβουλίου κανένα από τα στελέχη του υπουργικού συμβουλίου
δεν δείχνει να την έχει χρεωθεί.

Η προξενήτρα, ο κουμπάρος και τα δαχτυλίδια

Πρέπει να νιώθει τυχερός ο Θανάσης Γιαννόπουλος καθώς στη Νομαρχία της Φθιώτιδας που βεβαίως είναι υπό την ηγεσία Θανάση Χειμάρα, βρήκε ένα ποτήρι νερό. Βέβαια για να φτάσει μέχρι να πιει το ποτήρι το νερό χρειάστηκε να συμμετέχει στο κατ’ εξοχήν τελετουργικό όπως για παράδειγμα ο αρραβώνας, με τις προξενήτρες και τα προικοσύμφωνα.

Το σκηνικό είχε συμφωνηθεί...

Ισως και να το είχαν συμφωνήσει Γιαννόπουλος - Σαμαράς λίγες ώρες πριν στην Αθήνα το σκηνικό. Επιβεβαιώθηκε λοιπόν ότι συναντήθηκαν ο Θ. Γιαννόπουλος και ο Αντ. Σαμαράς την Τρίτη το βράδυ στα βόρεια προάστια σε ταβέρνα. Παρών και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος. Τα είπαν, χωρίς να διευκρινίζεται για πόσο χρόνο και συμφώνησαν να τα ξαναπούν στην Λαμία. Δεν μάθαμε βέβαια τι είπαν

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Παρουσίασει του ψηφοδελτίου σε τόπο με συμβολισμό

Την Βοιωτία και την περιοχή των Οινοφύτων επέλεξε το «Αυτοδιοικητικό Κίνημα Στερεάς» και η κα.Δέσποινα Σπανούδη για να παρουσιάσει το πρόγραμμα και τα άτομα που θα απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο, θέλοντας μ’αυτόν τον τρόπο ν’ αναδείξει το τεράστιο πρόβλημα της μόλυνσης του Ασωπού ποταμού και παράλληλα να δώσει το στίγμα του συνδυασμού .
Συγκεκριμένα η παρουσίαση του ψηφοδελτίου και του προγράμματος του «Αυτοδιοικητικού Κινήματος Στερεάς» θα γίνει το Σάββατο 9 Οκτωβρίου στις 10:30 το πρωί. Μάλιστα δεν θα γίνει σε κλειστό χώρο αλλά στην γέφυρα του τρένου στον Ασωπό ποταμό και λίγο έξω από την πόλη των Οινοφύτων.

Παρουσίαση του ψηφοδελτίου Ευρυτανίας, του Θ.Χειμάρας


Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Θανάσης Χειμάρας, θα παρουσιάσει, το Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010, στις 11.30 π.μ., τον Υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη και τους Υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του Συνδυασμού του, για την Ευρυτανία, στο Ξενοδοχείο «ΕΛΒΕΤΙΑ» στην Πλατεία Καρπενησίου.

Γιορτάζει ένα χρόνο , για την βουλευτική του έδρα …

Το Σάββατο 9 Οκτωβρίου το βράδι στις 7.00 στο 'Sweet Table' έναντι των σχολείων Ιστιαίας, στη ιδιαίτερη πατρίδα του, προσκαλεί τους συμπολίτες του, για καφέ και συζήτηση, για να γιορτάσει μαζί τους τον ένα χρόνο της βουλευτικής του θητείας, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Συμεών Κεδίκογλου. 
Και γιατί δεν την έκανε στην Χαλκίδα μπας και αλίευε κανένα υποψήφιο σύμβουλο, που τόσο έχουν ανάγκη οι σύντροφοί του υποψήφιοι δήμαρχοι σε όλο το νομό.

Προβλήματα κατάρτισης των ψηφοδελτίων τους αντιμετωπίζουν οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ

Ποιος το περίμενε ότι το ΠΑΣΟΚ θα είχε στην Εύβοια προβλήματα κατάρτισης των ψηφοδελτίων του, σχεδόν σε όλους τους Δήμους, λόγω των αντάρτικων.
Στην Κύμη - Αλιβέρι προβλήματα αντιμετωπίζει τόσο ο Γ. Σιαγιάννης όσο και ο "αντάρτης" Δ. Παπαναστασίου. Οι υποψήφιοι μπαίνουν και βγαίνουν  την ίδια μέρα και στους δύο συνδυασμούς, φαίνεται ότι τα ψηφοδέλτια θα κλείσουν όπως-όπως. Λιγότερα προβλήματα ή χωρίς προβλήματα παρουσιάζονται στην Κάρυστο και την Ερέτρια. Αντίθετα τα προβλήματα για τον Γιάννη Μπουροδήμο είναι μεγάλα για τον Δήμο Ψαχνών-Δίρφυς.

Δεύτερη φορά ο Σιαγιάννης μέσα σε τρεις μέρες στην Κύμη...

Το εργοστάσιο της ΕΒΟ στην Κύμη  επισκέφθηκε ο Γ. Σιαγιάννης όπου θα συναντηθεί με τη Διοίκηση και τους εργαζομένους της επιχείρησης σήμερα το πρωί. 

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου του συνδυασμού "Πολίτες της Αυτοδιοίκησης" Κύμης-Αλιβερίου

Αύριο  Παρασκευή 8 Οκτωβρίου και ώρα 19:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του Υποψήφιου Δημάρχου του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου κ. Δημήτρη Παπαναστασίου στα Χάνια Αυλωναρίου.

Ζητάμε συγνώμη ...

Λόγοι υγείας μας κράτησαν τις μέρες αυτές μακριά σας ζητάμε συγνώμη και πιστεύουμε ότι δεν θα ξανά συμβεί...

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Απολύσεις και στις εταιρείες του …ΚΚΕ !!

Δεν μοιραστήκαμε τα κέρδη την περίοδο της ευφορίας τους, δεν δεχόμαστε να πληρώσουμε τη ζημιά! Κορύφωση της ανευθυνότητας που χαρακτηρίζει την πρακτική τους είναι οι νέες ομαδικές απολύσεις στην ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ, τις οποίες παράνομα αποφάσισαν τα τσόγλαν ρεντ boy του κομματικού τυπογραφείου. Οι εργαζόμενοι που έχουν πλέον σειρά για την ανεργία είναι όσοι ΔΕΝ είναι παντρεμένοι!!!

Αντιοξειδωτικά για καλή υγεία

Τα αντιοξειδωτικά προάγουν την καλή υγεία και την ευεξία. Επιστημονικές μελέτες που έγιναν τα τελευταία χρόνια έχουν επιβεβαιώσει τη θεραπευτική επίδραση των αντιοξειδωτικών, αλλά και για τη συμβολή τους στην πρόληψη νοσημάτων. «Αν και η συμβολή των αντιοξειδωτικών στην πρόληψη των νοσημάτων είναι επιστημονικά αποδεδειγμένη, η συσχέτισή τους με τις δίαιτες για την απώλεια βάρους δεν έχει επιστημονική βάση» επισημαίνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η κλινική διαιτολόγος -διατροφολόγος μέλος της επιστημονικής ομάδας «Διατροφή», Γιώτα Καρακασίδου.

Ιδού η ζημιά του Δημοσίου

Η ιστορία του σκανδάλου του Βατοπεδίου επαναλαμβάνεται με αντίστροφη φορά. Οπως η μαχητική εμπλοκή ενός καναλιού (του Alpha) επέτρεψε στην πρώτη φάση των αποκαλύψεων να δοθεί η απαραίτητη δημοσιότητα στην υπόθεση, τώρα είναι ένα άλλο κανάλι (το Σκάι), εκείνο που ανέλαβε το δύσκολο έργο να μας πείσει ότι το σκάνδαλο αυτό είναι μόνο στη φαντασία μας.

Ψήφο εμπιστοσύνης από τον πρωθυπουργό της Κίνας Oυέν Τζιαμπάο στην Ελλάδα

Πολλαπλή ψήφο εμπιστοσύνης έδωσε ο πρωθυπουργός της Κίνας Γουέν Τζιαμπάο στην Ελλάδα, κατά τη συνάντηση που είχε με τον Έλληνα πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου [...]
Αμέσως μετά τη συνάντηση υπεγράφησαν 13 συμφωνίες, δύο διακρατικές και έντεκα επιχειρηματικές που υποδηλώνουν τη βούληση των δύο χωρών για εμβάθυνση της Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης, ενώ το Πεκίνο έδωσε χειροπιαστή απόδειξη της επιθυμίας του να συμβάλει από κοινού με την Ελλάδα στην αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης με την αγορά ελληνικών ομολόγων.

Αν ο Κύριος αγαπάει ακόμη «τη Δεξιά του»

Υπάρχουν δύο διαφορετικοί τρόποι να διαβάσει κανείς την επιστολή του Κ. Καραμανλή προς την Προανακριτική Επιτροπή για το Βατοπαίδι.
Σύμφωνα με τον πρώτο, ο επιστολογράφος διαπιστώνει ότι τίποτε ως τώρα δεν έχει αντικρούσει όσα έχει ήδη πει για το Βατοπαίδι, άρα κακώς τον ρωτούν και κακώς τον εμπλέκουν.
Σύμφωνα με τον δεύτερο, ο επιστολογράφος προβιβάζει το Βατοπαίδι σε «πολιτική σκευωρία», η οποία εξυφάνθηκε για να πλήξει τον ίδιο και την κυβέρνησή του.

Ηθικός αυτουργός ο Κλ.Περγαντάς για τον Ασωπό" Στ.Γκάβαλης

Με αφορμή δημοσιεύματα της εφημερίδας "ΤΑ ΝΕΑ", ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ν. Ευβοίας με τον Θανάση Χειμάρα, Σταμάτης Γκάβαλης, θεωρεί ηθικό αυτουργό, του μεγαλύτερου περιβαλλοντικού σκανδάλου, του σκανδάλου του Ασωπού, τον υποψήφιο περιφερειάρχη του ΠΑΣΟΚ, Κλέαρχο Περγαντά:
«Τις τελευταίες ημέρες δημοσιεύματα της έγκριτης εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ», αναφέρονται στην Βιομηχανική Περιοχή των Οινοφύτων και την μόλυνση του Ασωπού ποταμού.

Αν η μισή μου καρδιά βρίσκεται εδώ πέρα η αλλή μισή που βρίσκεται;

Βγήκαν τα "συντροφικά" μαχαίρια στο Δήμο Κύμης - Αλιβερίου. Καταγγελίες με βέβαιο αποτέλεσμα. Γιατί το ΠΑΣΟΚ δεν θέλει το δήμο Κύμης-Αλιβερίου; Πού ήσουν Γιάννη τόσα χρόνια; Κουκιά έσπερνα.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κύμης - Αλιβερίου, Γιάννης Σιαγιάννης δίνει τη δική του σκληρή απάντηση στην Κατερίνα Καράπα μετά απο δηλώσεις της στα ΜΜΕ και φυσικά με δεδομένο, ότι η Δήμαρχος Ταμυνέων προσχώρησε στον ανεξάρτητο υποψήφιο Δήμαρχο, Δ.Παπαναστασίου. Ο κ.Σιαγιάννης αναφέρει στην ανακοίνωσή του:
Με τη διαπίστωση ότι οι αμετροέπειες και η συκοφαντική διαστρέβλωση των γεγονότων πρέπει να έχουν όρια κοινής λογικής αλλά και με αφορμή τις καταχωρημένες επιστολές της κ. Δημάρχου Ταμυνέων σε εβδομαδιαία ευβοïκή εφημερίδα, συνειδητό μου χρέος προς την κοινωνία και τους πολίτες είναι να τονίσω τα παρακάτω:

Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Χρήστου Παγώνη

Χρήστος Παγώνης.


Το εκλογικό κέντρο θα εγκαινιάσει τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου, Χρήστος Παγώνης υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκίδας, ενώ σήμερα θα παρουσιάσει το Συνδυασμό του.
Την Κυριακή 10-10-2010 στις 8.00 μ.μ. στο Ξενοδοχείο «ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ», θα γίνει η παρουσίαση των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του Συνδυασμού «ΓΕΦΥΡΑ ΠΡΟΟΔΟΥ & ΕΛΠΙΔΑΣ».
Την Δευτέρα 11 Οκτωβρίυ στις 8.00 μμ 8α γίνουν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Συνδυασμού, στην Πλατεία ΑΘΑΝΑΤΩΝ (ΠΑΛΑΙΑ ΓΕΦΥΡΑ)
Τηλ. Εκλογ. Κέντρου: 2221084116 και 2221086858

Bασίλης Κεδίκογλου λαύρος κατά Μαρκόπουλου και Χειμάρα

Δελτίο τύπου έξεδωσε ο Βασίλης Κεδίκογλου και μιλάει για "φερόμενα στελέχη" για "πειρατές" για "αγραμματοσύνη" και για "ψευτοαπειλές" χαρακτηισμοί που δεν μπορεί να μην  έχουν επίπτωση. Διαβάστε αναλυτικά :
Τα φερόμενα ως στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Ευβοίας , ήτοι ο υποψήφιος για την  Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τέως Νομάρχης και, ο από τους αρχιτέκτονες και σκαπανείς της τελευταίας κυβερνητικής κατάρρευσης βουλευτής,     ασχημονούν, όπως οι αρχαίοι Κλαζομένιοι . Αρέσκονται οι πράξεις τους  να ακολουθούνται από το γνωστό ψίθυρο του λαού: “έξεστι Κλαζομενίοις ασχημονείν”.