Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Προβλήματα κατάρτισης των ψηφοδελτίων τους αντιμετωπίζουν οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ

Ποιος το περίμενε ότι το ΠΑΣΟΚ θα είχε στην Εύβοια προβλήματα κατάρτισης των ψηφοδελτίων του, σχεδόν σε όλους τους Δήμους, λόγω των αντάρτικων.
Στην Κύμη - Αλιβέρι προβλήματα αντιμετωπίζει τόσο ο Γ. Σιαγιάννης όσο και ο "αντάρτης" Δ. Παπαναστασίου. Οι υποψήφιοι μπαίνουν και βγαίνουν  την ίδια μέρα και στους δύο συνδυασμούς, φαίνεται ότι τα ψηφοδέλτια θα κλείσουν όπως-όπως. Λιγότερα προβλήματα ή χωρίς προβλήματα παρουσιάζονται στην Κάρυστο και την Ερέτρια. Αντίθετα τα προβλήματα για τον Γιάννη Μπουροδήμο είναι μεγάλα για τον Δήμο Ψαχνών-Δίρφυς.
Ενώ και ο Ηλίας Πετσής αντιμετωπίζει λιγότερα εμπόδια. Στο Δήμο της Βορειο-Κεντρικής Εύβοιας το ΠΑΣΟΚ δεν ξέρει τι θα γίνει μετά την παραίτηση του Πρόδρομου Ενωτιάδη. Ενώ στην Χαλκίδα ο Χρήστος Παγώνης μπορεί να μην έχει πρόβλημα στην πόλη της Χαλκίδας, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στους γύρω Δήμους. 
Ο εκνευρισμός που αντιμετωπίζουν οι επίσημοι υποψήφιοι του κόμματος είναι τόσο μεγάλος που καθημερινά αναλώνονται περισσότερο με την κατάρτιση των ψηφοδελτίων παρά με την προβολή του προγράμματός τους. Οι καταγγελίες που έχουν γίνει στα κεντρικά για την στάση "θεσμικών" είναι τόσες πολλές και έντονες που κανείς δεν ξέρει μετά τις εκλογές που θα οδηγήσει αυτή η κατάσταση. Βέβαιο είναι ότι θα αλλάξουν σχεδόν όλα....     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου