Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Διαψεύδει δημοσίευμα περί επίσκεψης της Λ.Κατσέλη στην Αρτάκη, ο Δ.Πιπεργιάς

Ο Δημήτρης Πιπεργιάς απαντώντας σε όσα σήμερα δημοσιεύτηκαν σε Blog σχετικά με την επίσκεψη της Λ. Κατσέλη στην Νέα Αρτάκη έκανε την παρακάτω δήλωση.
Ουδέποτε συνόδευσα την Λούκα Κατσέλη στην Νέα Αρτάκη, καθότι η Λούκα ποτέ δεν επισκέφτηκε την πόλη της Αρτάκης.

Οι μυθοπλασίες και τα αποκυήματα φαντασίας δεν μπορούν και δεν έχουν τύχη στην εποχή της πολύπλευρης ενημέρωσης.
Η δημοσίευση φανταστικών ειδήσεων υποκρύπτει σκοπιμότητες και διατεταγμένη υπηρεσία.
Πάντα κινήθηκα στο προσκήνιο και οι πολιτικές μου θέσεις και επιλογές είναι πεντακάθαρες. Ας μη αδημονούν όσοι ανησυχούν. Το πότε θα τοποθετηθώ για το πολιτικά δρώμενα στην χώρα και στον νομό αποτελούν δική μου επιλογή.
Ένα είναι βέβαιο.
Πάντα επέλεξα να υπηρετώ με συνέπεια το λαό και να υποστηρίζω τα λαϊκά συμφέροντα και να είναι βέβαιοι ότι τούτο θα πράξω και αυτήν την κρίσιμη περίοδο.

6 σχόλια:

  1. ΟΛΑ ΤΑ ΝΑΥΑΓΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ, ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΝΑ ΠΡΟΒΟΚΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΠΙΠΕΡΓΙΑ!ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ....ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΕΙΣΑΣΤΕ...Ο ΠΙΠΕΡΓΙΑΣ ΔΕΝ ΣΠΙΛΩΝΕΤΑΙ! ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΕΙΣΑΣΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. A ρε πιπεργια σε τρεμουν ακομα...Ας τους νεκρους να περπαταν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. me psemata kai alities oi vothroi anapneoun! min asxolise dimitri. tin axia sou fovountai kai panikovalontai. asholountai me aytoys poy axizoyn.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΡΕ ΔΗΜΗΤΡΗ, ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΟΥΣ! ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ, ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα απόλυτα μηδέν του νομού, έρχονται με την «δημοσιογραφία» τους να κάνουν «πολιτική». Ρε Πιπεργιά τι ασχολείσαι με αυτούς τους «δημοσιογράφους»; Αυτοί ξέρουν να κάνουν «καλά» και να γράφουν για τους «πολιτικούς» του νομού το πότε κατούρησαν και το πότε κρέμασαν την τσάντα τους και μέχρι εκεί. Αυτοί άλλωστε μόνο την τσάντα των πολιτικών ήξεραν να κρατούν μια ζωή και αυτό κάνουν και σήμερα με τα Blog τους. Μη τους παρεξηγείς!!!
    Αυτή η «δημοσιογραφία» ανάμεσα στην τσόντα και το πότε κατουράτε υπηρετούν. Δεν μπορούν να ακολουθούν τους πραγματικούς πολιτικούς !!!! Δεν έχουν τις ικανότητες !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι κάθεσαι και τους ακούς ρε Πιπεργιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή