Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Eπεισόδιο στην συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ με γιαούρτι εναντίον του Βενιζέλου

Ένας ηλικιωμένος, άνοιξε μία σακούλα που κρατούσε μαζί του και εκσφενδόνισε γιαούρτια προς την πλευρά που καθόταν ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
Ο ηλικιωμένος λέγεται Νικόλαος Λεμονής και ισχυρίστηκε ότι είναι μέλος του ΠΑΣΟΚ στο Φάληρο. Είπε μάλιστα ότι προτίμησε να ρίξει το γιαούρτι στον υπουργό Οικονομικών αντί να το φάει, επειδή μειώθηκε η σύνταξη του.

Το μόνο ενδιαφέρον στην Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ αν αποσυρθεί ο Χρήστος Παπουτσής;

Σε τροχιά απόσυρσης της υποψηφιότητας του βρίσκεται ο Χρήστος Παπουτσής ο οποίος παρά τις προσπάθειες του επιτελείου του δεν μπορεί-όπως προβλέπει το καταστατικό- να συγκεντρώσει τις 94 υπογραφές των μελών του Εθνικού Συμβουλίου για να υποβάλλει την υποψηφιότητα του για την προεδρία του κόμματος.

O Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, στηρ'ιζει Βενιζέλο!!!

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την «επόμενη μέρα» στο ΠΑΣΟΚ, με τον Ευάγγελο Βενιζέλο να θεωρείται το φαβορί για την αρχηγεία του κόμματος, στην εκλογή που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή. 

Ξεκινάει η Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ

Με τις ομιλίες Σβόμποντα, Αγιάλα, Καρχιμάκη και Παπανδρέου ξεκινά σήμερα, Σαββάτο, η Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ. Η κατάθεση των υποψηφιοτήτων για την προεδρία του κόμματος θα γίνει αύριο, Κυριακή.

Εκδήλωση με θέμα "Η λογοθεραπεία στην σύγχρονη ελληνική κοινωνία"


H 6η Μαρτίου κάθε έτους έχει θεσμοθετηθεί από την Μόνιμη Επιτροπή Λογοθεραπευτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (CPLOL) ως η Ευρωπαϊκή Ημέρα Λογοθεραπείας. Στόχος είναι η επικοινωνία και η ενημέρωση του κοινού από τους Λογοθεραπευτές, τόσο για την φύση των διαταραχών του

Χωρίς "καρπούς" η συνάντηση του Συμεών Κεδίκογλου και του Συλλόγου "Ανθρωπος-Ελπίδα-Πολιτισμός" με τον Ραγκούση!!


Ο Συμεών Κεδίκογλου, ανταποκρινόμενος στο αίτημα του Πανευβοϊκού Συλλόγου γονέων, κηδεμόνων και φίλων Α.ΜΕ.Α «Άνθρωπος-Ελπίδα-Πολιτισμός», οργάνωσε συνάντηση του Συλλόγου με τον Αναπληρωτή Υπουργό Άμυνας κ. Γ. Ραγκούση, προκειμένου να του ζητήσουν την παραχώρηση κτιρίου στο πρώην στρατόπεδο τάγματος πεζοναυτών στη Χαλκίδα.

Tο εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο της ΔΗΜΑΡ.

Την Παρασκευή 2 Μαρτίου, η Δημοκρατική Αριστερά έδωσε στη δημοσιότητα τις προτάσεις της για τα δάνεια των ιδιωτών προς τις τράπεζες και τα επιτόκια των πιστωτικών καρτών. Στη ΔΗΜΑΡ πιστεύουμε ότι θα πρέπει να ληφθούν μέτρα για την υποστήριξη των δανειοληπτών. Συγκεκριμένα,

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Αντιδράσεις στα ποσοστά της ανεργίας που ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ

Εκρηκτικό Μείγμα χαρακτήρισε η ΓΣΕΕ την αύξηση της ανεργίας σε συνδυασμό με την μείωση των επιδομάτων ανεργίας.
"Το νέο δραματικό ρεκόρ της ανεργίας στη χώρα μας, το ποσοστό της οποίας σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή ανήλθε το μήνα Δεκέμβριο στο 21%, αποδεικνύει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την

Διαψεύδει δημοσίευμα περί επίσκεψης της Λ.Κατσέλη στην Αρτάκη, ο Δ.Πιπεργιάς

Ο Δημήτρης Πιπεργιάς απαντώντας σε όσα σήμερα δημοσιεύτηκαν σε Blog σχετικά με την επίσκεψη της Λ. Κατσέλη στην Νέα Αρτάκη έκανε την παρακάτω δήλωση.
Ουδέποτε συνόδευσα την Λούκα Κατσέλη στην Νέα Αρτάκη, καθότι η Λούκα ποτέ δεν επισκέφτηκε την πόλη της Αρτάκης.

Οι μυθοπλασίες και τα αποκυήματα φαντασίας δεν μπορούν και δεν έχουν τύχη στην εποχή της πολύπλευρης ενημέρωσης.

NΔ: Διαγραφές Μανώλη, Αναγνωστάκου και Τζώρτζη

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΝΔ «η Κεντρική Επιτροπή Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας, αποφάσισε τη διαγραφή από τους καταλόγους και τα μητρώα του Κόμματος των μελών της Πολιτικής Επιτροπής, κυρίων Γιάννη Μανώλη, Γιώργου

ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΛΑΟΣ Κ. ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΕιρωνική υποδοχή του μίνι ανασχηματισμού

Τα ειρωνικά σχόλια του ΛΑΟΣ προκάλεσε ο μίνι ανασχηματισμός της κυβέρνησης μετά από κυοφορία δέκα ημερών.«Η επαναφορά του κ. Χρυσοχοΐδη, υπογραμμίζει την αποτυχία του προκατόχου του στο υπουργείο αυτό», υπογραμμίζει σε δήλωσή του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Κ. Αϊβαλιώτης.

Γ. Καράμπελας, Κ. Παπαθανασίου ερωτούν τον Κ. Περγαντά για την αναστολήν έκδοσης οικοδομικών αδειών στον Παρνασσό


Σύμφωνα με δημοσιεύματα και πληροφορίες, επίκειται η παράταση για ακόμα ένα χρόνο της αναστολής έκδοσης οικοδομικών αδειών, που επιβλήθηκε πριν ένα χρόνο στην περιοχή του Παρνασσού

Επείγουσα δράση για την αύξηση των κρουσμάτων φυματίωσης στις φυλακές Δομοκού


Μόλις δύο μέρες μετά την ανοιχτή επιστολή που στείλαμε στον υπουργό Δικαιοσύνης και τον Περιφερειάρχη Στ. Ελλάδας, ζητώντας άμεση λήψη μέτρων για τις απάνθρωπες συνθήκες που επικρατούν στις φυλακές

Με επιτυχία στέφεται η πρώτη προσπάθεια της ΕΠΚΑ-ΣΤΕ


Γνωρίζουμε στα μέλη και τους φίλους της ΕΝΩΣΗΣ ότι η παραγγελία πατάτας γιαυτό το Σάββατο έχει ήδη κλείσει.
Όσοι έχουν κάνει παραγγελία να προσέλθουν απαραίτητα στα γραφεία μας το αργότερο μέχρι αύριο Παρασκευή 9/3/2012  στις 12 το μεσημέρι για να πληρώσουν την

ΝΟΔΕ για την ημέρα της Γυναίκας "Ο στίβος της ζωής μακρύς με εμπόδια".


Η 8η Μαρτίου ως Παγκόσμια ημέρα των Γυναικών κατοχυρώθηκε μετά από σκληρούς αγώνες για την χειραφέτηση των γυναικών στο εργασιακό περιβάλλον και την απόκτηση πολιτικών δικαιωμάτων.

Η Γιώτα Γαζή εκπροσώπησε την Στερεά στην ΄΄ Ευρωπαϊκή Χάρτα για την Ισότητα των Φύλων στις Τοπικές Κοινωνίες ΄


Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012 στο ξενοδοχείο Divani Palace Acropolis από τη Γενική γραμματεία Ισότητας των Φύλων ημερίδα με τίτλο ΄΄ Η Ευρωπαϊκή χάρτα για την Ισότητα των Φύλων στις Περιφέρειες ΄΄.

Σύσκεψη στο Δημαρχείο για το ακίνητο της ΔΑΡΙΓΚ


Πραγματοποιήθηκε χθες (Τετάρτη, 7 Μαρτίου) το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου, σύσκεψη για τη διερεύνηση των δυνατοτήτων απόκτησης του ακινήτου της ΔΑΡΙΓΚ.

Έσκασε το «καπάκι» των σκανδάλων της ΕΛΣΤΑΤ και του swap της Goldman Sachs!

Μείζον θέμα πυροδοτείται μετά τη βόμβα Κουρουμπλή για Γεωργίου, Βενιζέλο. Με το ΠΑΣΟΚ βαθύτατα εκτεθειμένο και το πολιτικό σκηνικό να επιβαρύνεται περισσότερο μετά και τις τελευταίες αποκαλύψεις για το περιβόητο swap της Goldman Sachs.

O Παπανδρέου έβγαλε ανακοίνωση για τον Νταλάρα

Κλινική περίπτωση! Ο άνθρωπος που εξαπάτησε εκατομμύρια Έλληνες και δεν πήγε σε εκλογές  για το μνημόνιο έβγαλε ανακοίνωση για όσα διαδραματίστηκαν στην παρέλαση στα Δωδεκάνησα και την επίθεση στον γνωστό τραγουδιστή  μιλώντας για την Δημοκρατία!

"Κλείδωσαν" εκλογές στις 6 ή 13 Μαϊου

Για τις 6 ή τις 13 Μαΐου «κλείδωσε» η ημερομηνία των εκλογών, ενώ η Βουλή θα κλείσει στις 5 Απριλίου, όπως προέκυψε από τα ραντεβού του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, με τους αρχηγούς ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, με αφορμή τον ανασχηματισμό.

Η Catwoman επιστρέφει!

Του Σωτήρη Πίκουλα
Η υπερήρωας υπουργός Ανάπτυξης πλέον, Άννα Διαμαντοπούλου, θα κάνει αυτό που δεν έκαναν οι προκατόχοι της 2,5μισι χρόνια τώρα. Θα βάλει την Ελλάδα σε τροχιά ανάπτυξης μέσα σε 30 μέρες… Ασφαλώς,

Καστανίδης: Επιβεβαιώνει την ίδρυση νέου κόμματος

Την πρόθεση διαγραφέντων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ να ιδρύσουν νέο κόμμα επιβεβαίωσε ο πρώην υπουργός Χάρης Καστανίδης σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό ΑΝΤ1 την Τετάρτη.

Στηρίζουν Βενιζέλο οι επτά υφυπουργοί...

Συνάντηση με τους υφυπουργούς που συνιστούν την «κίνηση των επτά» στο ΠαΣοΚ είχε ο κ. Ευ. Βενιζέλος, για τις εσωκομματικές εξελίξεις. Οι κκ. Φ. Σαχινίδης, Σ. Ξυνίδης, Θ. Μωραΐτης, Μ. Μπόλαρης, Γ. Πεταλωτής, Εμμ. Όθωνας και Ι. Δριβελέγκας,

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Αισιοδοξία εκφράζουν τα μέλη του κλιμακίου της ΝΕ της Δημοκρατικής Αριστεράς Εύβοιας, μετά τη σημερινή τους συνάντηση στον Κάραβο Αλιβερίου.


Ικανοποίηση και αισιοδοξία εκφράζουν τα μέλη του κλιμακίου της Νομαρχιακής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς Εύβοιας, μετά τη σημερινή τους συνάντηση με φίλους της ΔΗΜ.ΑΡ στον Κάραβο Αλιβερίου.

O Συμεών Κεδίκογλου στον Πρόεδρο του ΕΟΤ με τον Σύνδεσμο Διαιτητών Εύβοιας


Συνάντηση είχε στις 29 Φεβρουαρίου ο Συμεών Κεδίκογλου με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Διαιτητών  Ευβοίας κ. Τσολακίδη και τον Πρόεδρο ΕΟΤ κ. Ζήκο στα γραφεία του οργανισμού.
Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η  οφειλή  του ΕΟΤ στον Σύνδεσμο για το

ΔΟΕ: Για το επίδομα θέσης ευθύνης αναπληρωτών


Σύμφωνα με την υπ’ αριθμ: οικ.2/13917/0022 Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Διοικητικής και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης- Οικονομικών που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 414/23-2-2012, οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί πέραν του βασικού μισθού που δικαιούνται σύμφωνα με την παρ. 1και 2 της ανωτέρω Απόφασης,

Πραγματοποιήθηκε στο ΥΠΕΚΑ τεχνική σύσκεψη για την προώθηση της υλοποίησης έργων στερεών αποβλήτων του ΠΕΣΔΑ


Η συνάντηση του Περιφερειάρχη Κλέαρχου Περγαντά με την ΠΕΔ, που πραγματοποιήθηκε στη Λαμία στις 6 Μαρτίου, είχε ως συνέχεια τεχνική σύσκεψη στο Υπουργείο Περιβάλλοντος & Κλιματικής Αλλαγής, που έγινε σήμερα 7 Μαρτίου

Κερδισμένος έχει βγει μέχρι στιγμής ο Γερμανός φορολογούμενος από την Ελληνική κρίση

Κερδισμένος έχει βγει μέχρι στιγμής ο Γερμανός φορολογούμενος από τη "βοήθεια" προς την Ελλάδα, σύμφωνα με έγγραφο του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών το οποίο έχει στη διάθεσή του το Reuters.

H πλατφόρμα της Α.Διαμαντοπούλου για την κρίση

Τις θέσεις της για τη διαχείριση της κρίσης και την Ελλάδα του 2020 παρουσίασε η υπουργός Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου σε κείμενο με τίτλο: «Στο δρόμο για τη Δ’ Ελληνική Δημοκρατία-Η Ελλάδα που παράγει».
Η παρέμβασή της συμβολίζει το ξεκίνημα μιας νέας εποχής, μετά τη δημοσιονομική κατάρρευση και την πολιτική κρίση, που θα ανοίξει δρόμους για τη δημιουργία μιας ισχυρής και δίκαιης Ελλάδας, με τη συσπείρωση όλων των δυνάμεων του έθνους, όπως αναφέρει το κείμενο.

Δέσμευση φυτικού συμπληρώματος από τον ΕΟΦ

Τη φαρμακολογικά δραστική ουσία Thiomo Sildenafil, χωρίς σχετική αναφορά στην επισήμανσή του, περιέχει τo προϊόν «Amorex Herbal Coffee», σκόνη σε φακελάκια για την ενίσχυση της σεξουαλικής δραστηριότητας, όπως

Ομορφάντρα μου!!!

Την… μάνα του και τον πατέρα του ετοιμάζεται να βάλει στο PSI το οικονομικό επιτελείο για να επιτευχθεί ο στόχος που θα ενεργοποιήσει τα CACs.
Ετσι, από την διαθέσιμη δεξαμενή «ψαρεύονται» πλέον ιδιώτες, δάνεια με εγγυήσεις του Δημοσίου, swap κλπ.

Συνάντηση Βενιζέλου-τραπεζιτών

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο υπουργός Οικονομικών στην συνάντηση χθες βράδυ με τους επικεφαλής των τραπεζών,  τους ζήτησε να βάλουν εθελοντικά τα δάνεια που έχουν χορηγήσει στις ΔΕΚΟ στη διαδικασία του

Ξυνίδης εναντίον Βενιζελικών

Επίθεση στον υπουργό Οικονομικών εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Σωκράτης Ξυνίδης.
Σχολιάζοντας τη διαδικασία συλλογής υπογραφών τόνισε ότι

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Οι πλουσιότεροι άνθρωποι στον κόσμο

Ο κύριος Κάρλος Σλιμ, ο διάσημος Μεξικάνος κροίσος των τηλεπικοινωνιών, ιδρυτής και ιδιοκτήτης μεταξύ άλλων και της μεγάλης εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, America Movil SAB, εξακολουθεί να είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη, έχοντας πλέον να επιδείξει και ακόμα ένα ρεκόρ, αυτό των μεγαλύτερων ημερήσιων κερδών!

Οι Δάσκαλοι έκαναν μήνυση στην Άννα Διαμαντοπούλου!

Μήνυση κατά της υπουργού Παιδείας Άννας Διαμαντοπούλου κατέθεσε η Ομοσπονδία Δασκάλων ΔΟΕ, με αφορμή την περιστολή της συνδικαλιστικής άδειας των μελών του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας.

«Κούρεμα» χρεών έως 30% ζητούν 25 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Να παρθούν τα αναγκαία μέτρα για την ανακούφιση των χιλιάδων υπερχρεωμένων νοικοκυριών που αδυνατούν, όπως τονίζουν, να εξυπηρετήσουν τα δάνεια τους,ζητούν 25 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, προτείνοντας διαγραφή χρεών έως 30% όλων των μορφών δανείων -καταναλωτικά, στεγαστικά, πιστωτικές κάρτες είτε σε δημόσιες είτε σε ιδιωτικές τράπεζες. 

Πώς θα εκλεγεί ο νέος πρόεδρος στο ΠΑΣΟΚ

Λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία εκλογής του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ έδωσε ο γραμματέας του κόμματος Μιχάλης Καρχιμάκης. Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί την Κυριακή 18 Μαρτίου, από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, ενώ οι πολίτες που θα προσέλθουν θα καταβάλουν το ποσό των 2 ευρώ.

Ανοιχτό αφήνει ο Ευ.Βενιζέλος το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης με τη ΝΔ

Ανοιχτό άφησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης με τη ΝΔ, εάν μετά τις βουλευτικές εκλογές δεν προκύψει αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Mόνο ως μαύρο χιούμορ μπορούμε να το λάβουμε!!

Έχουμε πολλά περιθώρια ακόμα να γίνουμε σαν την Εσθονία...
Μα επιτρέπετε ο υπουργός Οικομικών να κάνει πλάκα , μαύρη πλάκα μάλιστα, με τα χάλια μας;
Όταν, ο... Παπαδάκης του είπε "δεν ξέρω αν με τα παραδείγματα που μας φέρατε θέλετε να γίνουμε Γαλλία η Γερμανία, αλλά Εσθονία τα καταφέραμε. Γίναμε".

Στο ΕΣΠΑ ο οδικός άξονας ΠΑΘΕ - Πορθμείου Γλύφας

Κλέαρχος Περγαντάς, Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας: «Χρηματοδοτούμε και αρχίζουμε τις διαδικασίες για την ολοκλήρωση του οδικού άξονα ΠΑΘΕ – Πορθμείο Γλύφας, προϋπολογισμού 7.000.000 €, αναβαθμίζοντας τις κυκλοφοριακές συνθήκες μεταξύ Φθιώτιδας και Εύβοιας».

Σε αγωνιστική τροχιά για το Νοσοκομείο και οι κάτοικοι της Κύμης

Πλήθος κόσμου συγκεντρωθήκαμε σήμερα, με πρωτοβουλία της Παρέμβασης Πολιτών Ν/Α Εύβοιας, στο χώρο του Γ.Νοσοκομείου Κύμης για να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας στην υποβάθμισή του και την επιχειρηματική λειτουργία του. Χαρακτηριστικό το χαράτσωμα των 5€. Ο λόγος που έγινε και η κατάληψη στο γκισέ.

Ο Σ. Κεδίκογλου, Ευχαριστεί τον Υπουργό Υγείας!!


Πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνάντηση στο χώρο του Υπουργείου Υγείας με όλη την πολιτική και υπηρεσιακή ηγεσία, τον Υπουργό κ. Λοβέρδο, τον Υφυπουργό κ. Τιμοσίδη, γενικούς γραμματείς και διευθυντές, στην οποία μετείχα με τους δημάρχους και εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης των περιοχών καθώς και τον υποδιοικητή του νοσοκομείου Καρύστου.

1918:Όταν η νεαρή Σοβιετική εξουσία ακύρωνε τα ληστρικά δάνεια στην Ελλάδα!

ΜΙΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ
ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΡΓΕΙΤΗ
Tο τελευταίο διάστημα κάποιοι από τους «έγκυρους» και «εμβριθείς» αναλυτές, που έχουν αναλάβει εργολαβικά και για λογαριασμό των τραπεζιτών να μας πείσουν πως πρέπει σαν καλά και υπάκουα παιδιά να πληρώσουμε το χρέος, το γύρισαν και στην ιστορία προσπαθώντας να αντλήσουν επιχειρήματα υπέρ των απόψεών τους.
Το «Δεκάλογο της Καθαρής Πόλης» στέλνει ο Δήμος Ερέτριας μέσω των λογαριασμών της ΔΕΥΑΕ που φτάνουν αυτές τις μέρες σε όλους όσοι είναι συνδεδεμένοι στο δίκτυό της. Το κείμενο της επιστολής υπογράφει ο δήμαρχος Ερέτριας κ. Βασίλης Βελέντζας, ο οποίος είναι και πρόεδρος του Δ.Σ της ΔΕΥΑΕ, καλώντας τους πολίτες να μοιραστούν το όραμα για μια καθαρή πόλη. Το κείμενο της επιστολής είναι:

Δήμαρχος Ερέτριας: «Δεκάλογο της Καθαρής Πόλης»

Το «Δεκάλογο της Καθαρής Πόλης» στέλνει ο Δήμος Ερέτριας μέσω των λογαριασμών της ΔΕΥΑΕ που φτάνουν αυτές τις μέρες σε όλους όσοι είναι συνδεδεμένοι στο δίκτυό της. Το κείμενο της επιστολής υπογράφει ο δήμαρχος Ερέτριας κ. Βασίλης Βελέντζας, ο οποίος είναι και πρόεδρος του Δ.Σ της ΔΕΥΑΕ, καλώντας τους πολίτες να μοιραστούν το όραμα για μια καθαρή πόλη. Το κείμενο της επιστολής είναι:

Είμαι υπερήφανος που μεγάλωσα με τη δραχμή! Εσείς ;


Είναι τουλάχιστον απρέπεια να χλευάζεται από τους υποτελείς του δόγματος «ανήκωμεν εις την δύση» και κατά το νεώτερον «ανήκωμεν στην Ευρωζώνη»,το εθνικό μας νόμισμα, η Δραχμή, που η ιστορία της αριθμεί 2.700 χρόνια και πλέον!      

Παπουτσής: Οι διαφορές μου με τον Βενιζέλο…

Τι διαφορετικό θα έχει ένα ΠΑΣΟΚ με Βενιζέλο από ένα ΠΑΣΟΚ με Παπουτσή, ρωτάει ευλόγως ο Χατζηνικολάου τον Χρήστο Παπουτσή.
Και απαντάει ο Παπουτσής:
«Αυτό θα το κρίνεται εσείς. Εγώ πιστεύω σε πασοκ ως βασικό

Παναγιωτακόπουλος: «Διαπραγματευτής της εθνικής μας μιζέριας ο Παπαδήμος»

Σκληρή επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο εξαπέλυσε ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος.
Σε δήλωση του, το πρώην μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ τονίζει ότι οι δηλώσεις του «δοτού πρωθυπουργού» όπως τον χαρακτηρίζει από τις Βρυξέλλες, μετά την πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής, «μόνο πικρά χαμόγελα θα μπορούσαν να προκαλέσουν».

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Οι αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ!!


Οι ιστορία του ΠΑΣΟΚ ως προσδιοριζόμενο κεντροαριστερό κόμμα ταυτίστηκε με την πορεία της χώρας. Σε αυτή την ιστορική διαδρομή κατάφερε να δράσει μέσα από απίστευτα ευνοϊκές διεθνείς συνθήκες και οι οποίες το διαμόρφωσαν.