Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Στην "ουρά" Γερμανοί (για το φιλέτο) και άλλοι στρατηγικοί επενδυτές να πάρουν το δωράκι που λέγετε ΔΕΗ

Στις τελευταίες δηλώσεις της κυβέρνησης δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην ανάγκη να επισπευσθούν οι αποκρατικοποιήσεις πράγμα που σημαίνει ότι ακόμα και μέσα στο καλοκαίρι μπορεί να υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις που αφορούν την πώληση δημοσίων επιχειρήσεων σε ξένους επενδυτές.

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι κύριοι Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης έχουν παραιτηθεί από το αίτημα της επαναδιαπραγμάτευσης;»

Δήλωση πραγματοποίησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, κ. Πάνος Σκουρλέτης εν όψει των προγραμματικών δηλώσεων του Πρωθυπουργού σήμερα το απόγευμα και λίγο πριν ξεκινήσει (12:00) η συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, όπου θα οριστούν και οι ομιλητές του κόμματος στην τριήμερη συζήτηση στην Ολομέλεια.

Θα τους στείλουμε στο Σαμαρά


O Βενιζέλος μίλησε για γλύφτες και υπονομευτές στο ΠΑΣΟΚ

«Είναι γνωστή η συνομωσία στλεχών, που είναι δίπλα στους αρχηγούς, και γλείφουν αλλά ταυτόχρονα τους υπονομεύουν και επιβιώνουν». Με αυτή τη φράση ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά τη δευτερολογία του στην σύσκεψη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος έστειλε σκληρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση και «άνοιξε» μέτωπα χωρίς φυσικά να κατονομάσει τους βουλευτές στους οποίους αναφέρεται. 

Έκλεισε το εστιατόριο στο Μαξίμου (έκτακτο)...

Πριν από λίγο.....
Με απόφαση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά κλείνει το εστιατόριο του Μεγάρου Μαξίμου που... κόστιζε 63.000 ευρώ

Κ.Ε.Π. ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ Διάλεξη αλλά και δωρεάν πρόγραμμα θεραπείας για παχύσαρκα παιδιά και ενήλικες


Συνεχίζονται, στο πλαίσιο της αποστολής του, οι δράσεις του ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Χαλκιδέων.
Σύμφωνα με το –σε διαρκή εξέλιξη- πρόγραμμα, την Τετάρτη, 18 Ιουλίου, στις 8 το βράδυ, στο χώρο του ΚΕΠ Υγείαςτην οδό Ηπείρου 4, στις Παλαιές Εργατικές Κατοικίες στην περιοχή Καμάρες) θα πραγματοποιηθεί διάλεξη από ειδικό διαιτολόγο – διατροφολόγο, με θέμα «Παχυσαρκία Παίδων και Ενηλίκων».

Β. Αποστόλου: Οι τράπεζες αγνοούν και τον Πρωθυπουργό! «Αρπάζουν» καταχρηστικά χρήματα από τους καταθετικούς λογαριασμούς των πυρόπληκτων δανειοληπτών!


Παρά την ανακοίνωση από το Γραφείο τύπου του Πρωθυπουργού, η οποία τόνιζε ότι «μέσα στις επόμενες ημέρες με υπουργική απόφαση θα δοθεί παράταση 3 μηνών για να υποβληθεί φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα στους πυρόπληκτους που έχουν κάνει αίτηση αναστολής πληρωμής ληξιπρόθεσμων οφειλών των δανείων τους» και επίσης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή συνέλευση της Τ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ στην Χαλκίδα.


Εγράφησαν  αρκετά  νέα  μέλη  στην οργάνωση  του  ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ.
Αφού  έγιναν  τοποθετήσεις  επί  της  πολιτικής  απόφασης  της  ΠΣΕ του  ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ  που  εμπεριείχε  εκτιμήσεις  για  το  εκλογικό  αποτέλεσμα ,προτάσεις για  την  δράση  του  ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ σαν  μια   μαχητική    αξιωματική 

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ στο πλευρό Σωματείου των Εργαζομένων της «ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ» Χαλκίδας


Με απογοήτευση και έκπληξη γινόμαστε για μια ακόμα φορά μάρτυρες εργοδοτικών ενεργειών, που σκοπεύουν να αποδομήσουν περαιτέρω τις εργασιακές σχέσεις. 

Ημερίδα για το Καλλιεργητικό Πλάνο της Περιφέρειας


Στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ύστερα μάλιστα από την έγκριση του Επιχειρησιακού Σχεδίου για τον Αγροτικό Τομέα και θεωρώντας την επαναδραστηριοποίηση της αγροτικής της οικονομίας ως πρωταρχικής σημασίας και σπουδαιότητας προτεραιότητα προχωρά στην πραγματοποίηση ημερίδων στις Περιφερειακές της Ενότητες με σκοπό την σύνταξη και υποβολή του Καλλιεργητικού Πλάνου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Κλ.Περγαντάς: πρέπει να γίνουν σημαντικές παρεμβάσεις στην Φωκίδα

 Ανακοίνωση σημαντικών παρεμβάσεων στην Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, κ. Κλέαρχο Περγαντά, κατά την σημερινή του επίσκεψη. Πιο συγκεκριμένα σήμερα ημέρα Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012 ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, κ. Κλέαρχος Περγαντάς στα πλαίσια επίσκεψης στους Δελφούς αναφέρθηκε στην πρόοδο έργων του ΕΣΠΑ, που υλοποιούνται τόσο στον χώρο των Δελφών όσο και στην  Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας. 

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Στον ΣΥΡΙΖΑ εγγράφουν νέα μέλη

Το πράσινο φως για τον μετασχηματισμό του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ σε έναν νέο, ενιαίο πολιτικό φορέα, που θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες και ευθύνες που γέννησαν οι τελευταίες εξελίξεις, άναψαν η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή του σχήματος και η ΚΠΕ του ΣΥΝ που συνεδρίασαν το περασμένο Σαββατοκύριακο.
Ένα σημαντικό βήμα προς την ενοποίησή του που ξεκινά ευθύς αμέσως με τη διοργάνωση ανοιχτών

Η σκιώδης κυβέρνηση του Βαγγέλη

Σχηματίστηκε σήμερα η σκιώδης κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.
Μέχρι τώρα (συνεχίζεται η συνεδρίαση της Κ.Ο) έχουν αποφασιστεί τα εξής:

Ξεκινάει η "συγκατοίκηση" ΝΔ - Ντόρας

Στη Συγγρού μετακομίζουν τα γραφεία της Δημοκρατικής Συμμαχίας. Από νωρίς το πρωί συνεργεία μεταφέρουν όλον τον εξοπλισμό.
Πλέον η μετακόμιση είναι γεγονός καθώς τα γραφεία του κόμματος της Ντόρας Μπακογιάννη αποτελούν παρελθόν όπως και το ΔΗΣΥ.

«Οι 10 στρατηγικές χειραγώγησης των μαζών»

Μάθετε πως σας δουλεύουν και διαδώστε το άμεσα παντού! Το κείμενο αποδίδεται στον αμερικανό φιλόσοφο Noam Chomsky.
Το κείμενο «οι 10 στρατηγικές χειραγώγησης των μαζών» κυκλοφορεί μαζικά στο Διαδίκτυο σε διάφορες γλώσσες και αποδίδεται στον αμερικανό φιλόσοφο Noam Chomsky.

Συνήγορος του Πολίτη: Στοπ στις έκτακτες εισφορές

Σε μια θεσμικού χαρακτήρα παρέμβαση, προχωρά ο Συνήγορος του Πολίτη, με ανακοίνωσηή του, σχετικά με τα έκτακτα φορολογικά μέτρα που πλήττουν δυσανάλογα τις ευάλωτες ομάδες πολιτών.

Λήγει σήμερα η προθεσμία υποβολής των μηχανογραφικών δελτίων

Τελευταία ημέρα σήμερα για την ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων από τους υποψήφιους για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Σε εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας, η οποία απεστάλη στα σχολεία προκειμένου να διευκολυνθούν οι υποψήφιοι για τη διαδικασία της οριστικοποίησης των μηχανογραφικών δελτίων, σημειώνεται ότι δεν θα δοθεί παράταση.

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Codex Alimentarius: Η "Διατροφική" μας φυλακή

To άρθρο είναι πολύ μεγάλο αλλά κρίναμε ότι μας αφορά ανεξάρτητα αν κάποιος το υιοθετεί  ή όχι εμείς κρίναμε σκόπιμο για την δικιά μας ενημέρωση να το βάλουμε ως έχει.... κρίνουμε ότι πρέπει να το διαβάσετε...
Ο σιδερένιος χαλκάς σφίγγει όλο και περισσότερο γύρω από το λαιμό μας.Η μία εξουσία μετά την άλλη με απίστευτη ταχύτητα και χωρίς πλέον κανένα πρόσχημα πετούν τις δημοκρατικές τους μουτσούνες για να περάσουν στα χέρια των "αγορών", των ιδιωτικών εταιρειών.

Με δικά μας κεφάλαια θα χρηματοδοτήσουν οι Γερμανοί το "Ήλιος"!


Οι τακτικοί αναγνώστες μας θα έχετε διαβάσει στο Blog μας σχετικά με το πρόγραμμα. Ενα πρόγραμμα που έχει όλα εκείνα τα κρίσιμα στοιχεία να χαρακτηρισθεί αποικιοκρατικό διαβάστε μια ακόμη απόδειξη. 
Με χρήματα του Ελληνικού ΕΣΠΑ, του Ελληνικού Αναπτυξιακού νόμου και της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, η Γερμανία θα «χρηματοδοτήσει» τη γερμανική επένδυση ΗΛΙΟΣ στην Ελλάδα.
Αυτό προκύπτει από απάντηση του Γερμανού επιτρόπου της ΕΕ για την ενέργεια κ. Oettinger στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Χουντή.

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Αναξιόπιστο κράτος, λεηλατημένοι πολίτες

Tου Νικου Γ. Ξυδακη
Τρέχουν παράλληλα: ο φόρος εισοδήματος 2011 και η επίσκεψη της τρόικας για αξιολόγηση. Και τα δύο καθυστέρησαν λόγω των αλλεπάλληλων εκλογών, που έχουν παγώσει κάθε άλλη δραστηριότητα στη χώρα από τις αρχές Απριλίου. 

Nέα Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Την ένταξη είκοσι έξι (26) νέων μνημείων στη λίστα της UNESCO, πέντε (5) φυσικών, είκοσι (20) πολιτιστικών και ενός (1) συνδυασμού και των δύο αποφάσισε η επιτροπή Μνημείων Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. 
Το φυσικό πάρκο Lena Pillars στη Ρωσία ήταν το τελευταίο μνημείο που εντάχθηκε στη λίστα κατά τη διάρκεια της φετινής συνεδρίασης ενώ το Τσαντ, το Κογκό, η Παλαιστίνη και το Παλάου μπήκαν για πρώτη φορά στη λίστα της UNESCO.
Τα είκοσι πολιτιστικά μνημεία εντάχθηκαν στη λίστα είναι τα:

Πως να κερδίσετε 1.250 ευρώ απαντώντας σε ένα "απλό" κουίζ

Η Βασιλική Εταιρεία Χημείας της Βρετανίας αποφάσισε να προσφέρει χρηματικό έπαθλο σε όποιον καταφέρει να δώσει απάντηση σε μια από τις παλαιότερες «σπαζοκεφαλιές»
Γιατί το ζεστό νερό παγώνει ταχύτερα από το κρύο.

Η «σκιώδη κυβέρνηση» του ΣΥΡΙΖΑ

Με αντικείμενο την ολοκλήρωση των διαδικασιών για την κατανομή των βουλευτών στις επιτροπές κυβερνητικού ελέγχου, καθώς και τον ορισμό των επικεφαλής τους, συνεδρίασε την Τρίτη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.
Το απόγευμα θα συνεδριάσει η γραμματεία του ΣΥΝ, προκειμένου να ξεκαθαριστούν θέματα για τη λειτουργία του κόμματος.

Απανωτά κρούσματα κλοπών καλωδίων και μετασχηματιστών από τα αντλιοστάσια της ΔΕΥΑΧ, άφησαν χωρίς νερό, κατά σειρά, Λουκίσια, Νέα Αρτάκη και Αυλίδα !...


Τα κρούσματα κλοπών καλωδίων (γεμάτα χαλκό μέσα από το πλαστικό περίβλημά τους) και μετασχηματιστών (με τον χάλκινο πυρήνα) που χρησιμοποιούνται για την ηλεκτροδότηση γεωτρήσεων στα αντλιοστάσια της ΔΕΥΑΧ, από τις αρχές του χρόνου, είναι απανωτά!

Την Παρασκευή ο Βενιζέλος ανακοινώνει τον… διάδοχο του ΠΑΣΟΚ


Πανηγυρική ιδρυτική συνδιάσκεψη με περισσότερα από 1.200 μέλη και στελέχη θα πραγματοποιήσει το ΠΑΣΟΚ την Παρασκευή στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Στόχος είναι να ξεκινήσει η διαδικασία ανασυγκρότησης και επανίδρυσης με νέο όνομα και πρόγραμμα ώστε να δείξει ότι είναι παρόν στις πολιτικές διεργασίες.

Συνελήφθη 19χρονος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης στη Χαλκίδα

Κατασχέθηκαν συνολικά – 23 – καλλιεργούμενα δενδρύλλια.
Συνελήφθη, σήμερα το πρωί στη Χαλκίδα Ευβοίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, ένας 19χρονος, κατηγορούμενος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Aνοιχτή Συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ

Tην Πέμπτη  5  Ιούλη  στις  8  μμ  στην  αίθουσα  του  Εργατικού  κέντρου Εύβοιας  στην  Χαλκίδα  θα  γίνει  ανοιχτή  Συνέλευση  του   ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ  και  θα συζητηθούν  τα  θέματα :

Συμ.Κεδίκογλου: Ας κοπεί η όρεξη σε όσους ονειρεύονται παλινόρθωση της κομματοκρατίας

Μιλώντας χτες στη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ ο Συμεών Κεδίκογλου ανέφερε μεταξύ άλλων: Το ότι στηρίζουμε την κυβέρνηση για λόγους εθνικής ευθύνης δεν σημαίνει ούτε ότι ταυτιζόμαστε ούτε ότι δεν θα ασκούμε κριτική, όπου χρειάζεται.

ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΣ!!!


Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Δούρου: "Ο Τσοχατζόπουλος ήταν υπάλληλός μου"...

Aπάντηση της  Ρ. Δούρου στην εφημερίδα "Δημοκρατία"...
Απάντηση με δικό της άρθρο, δίνει η Ρένα Δούρου, στο δημοσίευμα της εφημερίδας "Δημοκρατία", σύμφωνα με το οποίο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ήταν υπάλληλος του πρώην υπουργού.
Διαβάστε το:...

Το μήνυμα της μέρας!!!


H "σκιώδης" κυβέρνηση του Πάνου Καμμένου

Οι τομείς κοινοβουλευτικής ευθύνης για το νομοθετικό έργο και τον κοινοβουλευτικό έλεγχο έχουν ως εξής:
• Τομέας Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, Βουλευτής Επικρατείας.

Ποιους καλύπτει το νέο Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης που λειτουργεί από σήμερα

Αρχίζει από σήμερα Δευτέρα τη λειτουργία του το νέο Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης (ΕΤΕΑ), που θα καλύπτει ένα εκατομμύριο συνταξιούχους και 2,5 εκατομμύρια ασφαλισμένους.

Emporiki: Οι Γάλλοι θέλουν να... φύγουν-Το επιβεβαιώνει η Εθνική Τράπεζα

Επιβεβαιώνονται τα σενάρια που έφεραν τους Γάλλους της Credit Agricole,εμμέσως πλην σαφώς, να ψάχνουν "έξοδο διαφυγής" από την Εμπορική τράπεζα. Με ανακοίνωσή της Εθνικής τράπεζας στο Χ.Α, σημειώνεται ότι υπήρξαν συζητήσεις μεταξύ των δύο διοικήσεων για ενδεχόμενη στρατηγική συμμαχία.
Η ανακοίνωση
"Σε συνέχεια πρόσφατων δημοσιευμάτων και σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η Εθνική Τράπεζα ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι υπήρξαν συζητήσεις, μεταξύ των διοικήσεων της Εθνικής Τράπεζας και της Credit Agricole, αναφορικά με τις δυνατότητες μελλοντικών στρατηγικών συμμαχιών, οι οποίες όμως είναι μέχρι σήμερα σε πρώιμο στάδιο.

Ο Γιάννης Στουρνάρας ήταν επιλογή του Ολάντ?

Στην ηλιόλουστη Σύρο της Φραγκοσυριανής και του Βαμβακάρη εξελίχθηκε μία από τις σημαντικότερες σχέσεις, το εύρος της οποίας, αργότερα βεβαίως, έμελλε να «κλειδώσει» την πολιτική πορεία του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα.

Το ‘χαψαν…


Η μόλυνση σε 3 διαστάσεις

Οι επιστήμονες έχουν μελετήσει τον τελευταίο αιώνα τις μολύνσεις εκτεταμένα. Και έχουν μάθει αρκετά για το πώς λειτουργεί η επιμόλυνση του ανθρώπινου οργανισμού.
Όμως, για πρώτη φορά κατάφεραν να ακολουθήσουν... κατά πόδας την εξάπλωσή της στον οργανισμό.

Σαν την Κυβέρνηση


Πρόσκληση για εγγραφή νέων μελών στον ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ και Συνέλευση στην Χαλκίδα στις 5 Ιούλη


Η  χθεσινή  απόφαση  της  Πανελλαδικής  συντονιστικής επιτροπής  (ΠΣΕ) του  ΣΥΡΙΖΑ  αφού  διαπίστωσε  την  νέα  κατάσταση  που  έχει  δημιουργηθεί - μετά  από  τα τελευταία  εκλογικά αποτελέσματα  που  έφεραν  τον  ΣΥΡΙΖΑ  στην  θέση  της  αξιωματικής  αντιπολίτευσης  με ένα  μεγάλο  ποσοστό- εκτίμησε  ότι απαιτείται ένα  αντίστοιχο  άλμα  στην  όλη  δομή  και  συγκρότηση  του  πολιτικού  μας  σχήματος.

«Άρωμα και χρώμα» Ελλάδας από την Αμαρύνθου.


«Άρωμα και χρώμα» Ελλάδας με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια πλημμύρισε το βράδυ της Κυριακής 1 Ιουλίου  η κεντρική πλατεία της
Την φαντασμαγορική εκδήλωση με θέμα: «οι Έλληνες και στα δύσκολα γλεντάνε», διοργάνωσε το πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννου Αμαρύνθου.

ΕΝΩΣΗ ΕΡΓ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣκαλούμε την Τοπική και την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση να σκεφτεί και να πράξει Εθνικά.


Η ΑΓΕΤ-ΗΡΑΚΛΗΣ, μέλος του πολυεθνικού ομίλου LAFARGE, συνεχίζει, για δεύτερο  μήνα, το πλιάτσικο στην μισθοδοσία των εργαζομένων του Τσιμεντάδικου της Χαλκίδας, αρνούμενη  να συμμορφωθεί ακόμη και με τις υποδείξεις της Επιθεώρησης Εργασίας.

ΕΠΚΑ-ΣτΕ Καλεί να παρεβρεθούμε στην συνεδρίαση του Δημ Συμ Χαλκίδας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 Στην Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χαλκίδας.

Σήμερα, Δευτέρα 2 Ιουλίου, στις 7 το βράδυ, στην αίθουσα του Διοικητηρίου Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας (λεωφ. Χαϊνά 93) πρόκειται να συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χαλκιδέων. Μεταξύ των θεμάτων είναι και τοΥπ΄αρ.3. Περί έγκρισης μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ), και επανεξέτασης διευκρινιστικών στοιχείων για το σύνολο των εγκαταστάσεων του εργοστασίου παραγωγής τσιμέντου της εταιρείας ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ που λειτουργεί στη θέση Μικρό Βαθύ στα διοικητικά όρια ΔΕ Αυλίδας Δήμου Χαλκιδέων .

Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Ο Δήμαρχος Ερέτριας στην 70η Σύνοδο Πρυτάνεων που έγινε στην Ερέτρια

Χαιρετισμός του Δημάρχου Ερέτριας, Βασίλη Βελέντζα στην 70η Σύνοδο των Πρυτάνεων και Προέδρων ΔΕ των Ελληνικών Πανεπιστημίων.
«Κύριε υπουργέ, κύριοι πρυτάνεις των ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας, αγαπητοί σύνεδροι, κυρίες και κύριοι, σας καλωσορίζω στον δήμο Ερέτριας που φιλοξενεί φέτος την 70η Σύνοδο των Πρυτάνεων και των Προέδρων Δ.Ε. των Ελληνικών Πανεπιστημίων.

Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών, αναζητά νέο χώρο στην Χαλκίδα

Η ΕΠΚΑ-ΣΤΕ λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων της και προκειμένου να εξυπηρετεί καλύτερα τα μέλη και τους καταναλωτές, ζητάει προς ενοικίαση γραφείο ισόγειο ή σε όροφο από 40-70 τ.μ. με δύο τουλάχιστον κύριους χώρους, wc, και τις απαραίτητες παροχές κοινής ωφέλειας, στο κέντρο της Χαλκίδας, και με προσιτό ενοίκιο, ώστε να στεγάσει τα γραφεία της.

Οι φορείς Κριεζών: Τα χρόνια που οι πολίτες εμπιστεύονταν τυφλά τους όποιους σωτήρες, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Ψήφισμα της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Κριεζών και των Συλλόγων - Φορέων του Δημοτικού Διαμερίσματος Κριεζών για την κατασκευή κινητής μονάδας ανακυκλώσιμων υλικών και κομποστοποίησης.
ΨΗΦΙΣΜΑ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

"Αυτοδιοικητικός της Στερεάς Ελλάδας που έτρωγε με... χρυσή κουτάλα", έγιναν Νομάρχες και έχει ....ο θεός!!!

Προχθές, βάλαμε την ανάρτηση "Αυτοδιοικητικός της Στερεάς Ελλάδας που έτρωγε με... χρυσή κουτάλα" πολλά όμως ηλεκτρονικά μέσα έγραψα  "Ο αντιδήμαρχος με 7 εκ ευρώ".
Ο χρήση της λέξης αντιδήμαρχος σε συνδυασμό με την πληροφορία ότι έμεινε επτά χρόνια στη θέση έκανε εύκολο τον εντοπισμό του αντιδημάρχου πράγμα που έγινε και τον οδήγησε τον ίδιο σε δηλώσεις .

Οι ανεγκεφαλοι πραιτωρες και οι πολιτες των Κριεζων


Εισόδια διαδραματίσθηκαν στα Κριεζά και ο Γ. Σιαγιάννης γράφει στο Facabook... 
Τα Κριεζα είπαν όχι στην αλαζονεία και στα τετελεσμένα.. ναι στο διάλογο....
 Η διαχείριση των απορριμάτων είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση....

H συναυλία του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος "Τ. Γεωργιαδης"


Η παρουσία μας την Τρίτη το βράδυ στο Φρούριο Κανηθου (9:30 μμ) στη συναυλία του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος "Τ.Γεωργιαδης" θα μας δώσει τη δυνατότητα να σε ταξιδέψουμε μουσικα, στο χρόνο. "το χθες...στο σήμερα",

Καμμένος: “ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΣΑΣ ΤΟ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ”

Ο Panos Kammenos κοινοποίησε στο FACEBOOK την παρακάτω φωτογραφία και την σχολιάζει:
Γελάτε που τα καταφέρατε να ξεγελάσετε τον Ελληνικό λαό…..
Την ίδια ώρα ένας Έλληνας συνταξιούχος δεν άντεξε την ντροπή της έξωσης και πήδηξε απο το μπαλκόνι……