Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΑΛΑΜΑΚΙΣΤΕΣ ΤΟΥ

Η τελευταία δημοσκόπηση της VPRC για το περιοδικό “Επίκαιρα” είναι καταστροφική για το ΠΑΣΟΚ. Το κατατάσσει όχι μόνον τελευταίο, από άποψη εκλογικής επιρροής, μεταξύ των κοινοβουλευτικών κομμάτων, αλλά το βυθίζει κυριολεκτικά στα Τάρταρα καθώς το φέρνει να υπολείπεται και κατά μία μονάδα από “άλλο κόμμα”. 
Για την ιστορία αναφέρουμε τα ποσοστά της δημοσκόπησης: ΣΥΡΙΖΑ 31,5%, Ν.Δ. 26,5%, Χ.Α 12,5%, ΑΝΕΛ 6,5%, ΚΚΕ 6,5%, ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ 6%, ΔΗΜΑΡ 5,5%, ΠΑΣΟΚ 5%.

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.ΜΕ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ Κ ΟΛΟΥΣ !


Οι θέσεις των παρατάξεων του Περιφ. Συμβουλίου Στερεάς για απολύσεις, πόρους και επιτροπεία

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου  Ειδική Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου με την  μαζική παρουσία των υπαλλήλων της Περιφέρειας, με θέμα συζήτησης  τις διαθεσιμότητες και τις απολύσεις του προσωπικού, την καθιέρωση επιτρόπου και  την περικοπή των πόρων. Το  Περιφερειακό συμβούλιο  μετά από συζήτηση εξέδωσε ψήφισμα στήριξης στον αγώνα των εργαζομένων  και αποφάσισε  το κλείσιμο όλων των υπηρεσιών της Περιφέρειας  την Τετάρτη και Πέμπτη 28 και 29 Νοεμβρίου. 

Τελετή υποδοχής των νέων σπουδαστών της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Κύμης (40 φώτο)


Την Δευτέρα ο Κλέαρχος Περγαντάς στην Κύμη

Την   Δευτέρα   3/12/2012  και ώρα  16:30, ο Περιφερειάρχης  Στερεάς Ελλάδας κ. Κλέαρχος  Περγαντάς,  θα  βρίσκεται στην Κύμη,  για την ημερίδα
« Η Αγροτική Επιχειρηματικότητα … ως τρόπος ζωής.»,

ΤΟΜΕΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ συνεχίζονται οι αιτήσεις για το πρόγραμμα δωρεάν μαστογραφιών όπου ήδη έχουν ενταθεί πάνω από 75 γυναίκες



Ιδιαίτερα θετική ανταπόκριση γνωρίζει το πρόγραμμα δωρεάν μαστογραφιών που παρέχει ο Τομέας Υγείας του Δήμου Χαλκιδέων, σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγειών Πόλεων & Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) και το Σύλλογο Φίλων Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Άγιοι Ανάργυροι».

Β. Αποστόλου "403.000 στρ. η καταπατημένη δημόσια γη κι άλλη τόση στα αζήτητα "



Πολλά τα ερωτήματα που προκαλεί η απάντηση του Υπουργείου Οικονομικών στην ερώτησή μου για τη καταπάτηση που συντελείται στη δημόσια γη .

Απάντηση του Υπουργείου Ανάπτυξης σε ερώτηση του Βουλευτή της Δη.Αρ. με θέμα «Αύξηση τιμών βασικών καταναλωτικών αγαθών»



Με αγορανομικές  διατάξεις της δεκαετίας του 40’ δίναμε  τη μάχη για τις τιμές αναφέρει σε απάντησή του προς τον Βουλευτή Ευβοίας της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρη Αναγνωστάκη το Υπουργείο Ανάπτυξης και επισημαίνει ότι προχωρά στην αναθεώρηση όλων των κανόνων διατίμησης και παροχής προϊόντων.

Στους Παραμερίτες συνεχίζουν...



    Η Επιτροπή Αγώνα Παραμεριτών συγκάλεσε την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012 Λαϊκή Συνέλευση στις Παραμερίτες για το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων του Δήμου Κύμης Αλιβερίου. Στη Συνέλευση παραβρέθηκε η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων της Παραμερίτας καθώς και τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα, που κλήθηκαν για να ενημερώσουν για τις ενέργειες συνολικά των επτά χωριών που συμμετέχουν.

Ο Σ. Κεδίκογλου Σχολιάζει την απάντηση του Υπουργείου Παιδείας

Προσλήψεις για το 2012-2013 για την κάλυψη των εκπαιδευτικών κενών στην Β/θμια Εκπαίδευση Στερεάς Ελλάδας: 216
Αποσπασμένοι εκπαιδευτικοί από τον Ιούνιο σε υπηρεσίες εκτός σχολικών αιθουσών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας: 307!

Β. Αποστόλου Υπό επιτροπεία η Τοπική Αυτοδιοίκηση



Ο βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Βαγγέλης Αποστόλου παραβρέθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χαλκίδας την Πέμπτη 28/11/2012 με θέμα της επιπτώσεις του μνημονίου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και τοποθετούμενος ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής:

Ο Δήμος Ερέτριας υπόσχεται ότι τα παιδιά θα έχουν θέρμανση στα σχολεία

«Κανένα σχολείο του Δήμου Ερέτριας δεν θα βρεθεί χωρίς πετρέλαιο θέρμανσης», την δέσμευσή του αυτή απέναντι στους γονείς που τα παιδιά τους παρακολουθούν μαθήματα στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, τήρησε και φέτος ο δήμαρχος Βασίλης Βελέντζας.

Ερώτηση προς τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού

Κατέθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Β. Αποστόλου για άμεση αναπλήρωση εκπαιδευτικών ελλείψεων στο Γ.Ε.Λ. Λίμνης Νομού Εύβοιας. Αναλυτικά η ερώτηση

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Α. Λοβέρδος: Δε θα μπει ούτε στη Βουλή το ΠΑΣΟΚ

Σκληρή κριτική στον Ευάγγελο Βενιζέλο άσκησε ο Ανδρέας Λοβέρδος κάνοντας λόγο στον Real FM για «ταπεινωτικό» 5% στο ΠΑΣΟΚ, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι εάν συνεχίσει έτσι θα βγει και εκτός Βουλής το κόμμα.

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

TAIΠΕΔ: 7 από τις 8 εταιρίες περνούν στην επόμενη φάση για το 33% του ΟΠΑΠ

Στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού για την αποκρατικοποίηση του ΟΠΑΠ πέρασαν επτά εκ των οκτώ εταιρειών που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον.
Το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση των οκτώ (8) εκδηλώσεων ενδιαφέροντος για την πώληση του 33% των μετοχών της ΟΠΑΠ Α.Ε.

To KKE, Η εθνικιστική ομιλία Μπερίσα υπηρετεί την αστική τάξη της Αλβανίας

«Η εθνικιστική ομιλία Μπερίσα περί Μεγάλης Αλβανίας, που σημαίνει αλλαγή συνόρων στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια, δεν υπηρετεί τα συμφέροντα του αλβανικού λαού, αλλά στόχους της αστικής τάξης της Αλβανίας που έχει τη στήριξη των ΗΠΑ και ισχυρών χωρών της ΕΕ», αναφέρει στο σχόλιο του το ΚΚΕ σχετικά με τις προκλητικές δηλώσεις του Αλβανού προέδρου Σαλί Μπερίσα και προσθέτει:

ΣΥΡΙΖΑ: «Ανιστόρητη και επικίνδυνη η εθνικιστική υστερία φωνών...»

Τις προκλη``τικές δηλώσεις του Αλβανού πρωθυπουργού Σαλί Μπερίσα σχολίασε και ο υπεύθυνος Εξωτερικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ήσυχος.
Αναλυτικά η δήλωσή του:

Ματαίωση επίσκεψης ΥΠΕΞ Δ. Αβραμόπουλου στην Αλβανία

Ο Υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος ματαίωσε, την τελευταία στιγμή, την επίσκεψή του στα Τίρανα, εκφράζοντας τη δυσαρέσκεια της ελληνικής κυβέρνησης για τις δηλώσεις του Αλβανού Πρωθυπουργού με την ευκαιρία του σημερινού εορτασμού της επετείου για τα εκατό χρόνια από την ανεξαρτησία της Αλβανίας.

Τον Απρίλιο το Συνέδριο του ΚΚΕ

Από την Πέμπτη 11 έως την Κυριακή 14 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί το 19ο Συνέδριο του ΚΚΕ όπως αποφάσισε η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.

Τα θέματα θα είναι:

Τη μία δήλωση βόμβα μετά την άλλη κάνει ο Ταμήλος!

Χαμός έχει προκληθεί από τη δήλωση του Μιχάλη Ταμήλου ότι «δεν μπορούμε να ερχόμαστε στην Επιτροπή κάθε εβδομάδα και να πληρωνόμαστε μόνο τη μία συνεδρίαση».

Ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους για τη συγκεκριμένη δήλωση, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας απάντησε: «Αντί να ασχολείστε με σοβαρά θέματα οι δημοσιογράφοι και με το τι ψηφίσαμε, ασχολείστε με το αν ξύνουμε τα αρx@@@ia μας!».

ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ. ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΩΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ



«Παρά την οργανωμένη επιχείρηση τεχνητής αισιοδοξίας που εκπέμπεται εξάλλου και από το διαφημιστικό μήνυμα του ίδιου του Πρωθυπουργού προκειμένου να δοθεί η εντύπωση ενός νέου ξεκινήματος,

Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης συνεδρίαση για το τεχνικό πρόγραμμα και το Ε.Π.Δ. του Δήμου


Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης-Αντιδήμαρχος, Κώστας Ρουσόπουλος καλεί τα μέλη της Επιτροπής σε συνεδρίαση, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου στη 1:30 μετά το μεσημέρι στο Δημαρχείο (κτήριο Κότσικα), για τη συζήτηση του Τεχνικού Προγράμματος και του Ετήσιου Προγράμματος Δράσης (ΕΠΔ) του Δήμου Χαλκιδέων για το 2013 (αρ.76 παρ.2α & αρ.266 Ν.3852/2011 και αρ.18 παρ.10 περιπ.κα Ν.3870/2010).

ΜΑΝΙΚΙΑΤΗΣ: Ο ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ «ΧΡΥΣΩΡΥΧΕΙΟ».

O Μανικιάτης, ο χείμαρρος  που ξεχύνεται από τα Μανίκια και συναντά την θάλασσα στο στόμιο  φαίνεται πως για κάποιους είναι «χρυσωρυχείο.  Και στους γειτονικούς χείμαρρους  (όπως ο Χόνδρος) γίνεται «το έλα να δεις» - αλλά μην μιλήσεις- αλλά στον Μανικιάτη είναι στημένη και οργανωμένη μεγάλη «Μηχανή».

Νέα Δημοσκόπηση στο 31.5% ο ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσκόπηση της VPRC
Στο 31,5% ο ΣΥΡΙΖΑ  για πρωτη φορά πάνω από 30 σε δημοσκόπηση της VPRC για τα «Επίκαιρα», που κυκλοφορούν την Πέμπτη. Στον αντίποδα το ΠΑΣΟΚ καταρρέει φτάνοντας στο 5%, που αντιστοιχεί στην τελευταία θέση των κομμάτων της Βουλής.

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Ο Λοβέρδος... αποχαιρετά το ΠΑΣΟΚ

Με μια... αποχαιρετιστήρια ομιλία και με πολλές αιχμές εναντίον του προέδρου του ΠΑΣΟΚ... ο Ανδρέας Λοβέρδος έδειξε ότι είναι πολύ κοντά στο να φύγει, πριν τον... φύγουν, από το κόμμα.

ΚΚΕ:Απύθμενο θράσος Σαμαρά

Άμεση ήταν η απάντηση του ΚΚΕ στο διάγγελμα του Αντώνη Σαμαρά. «Επιδεικνύει απύθμενο θράσος ο πρωθυπουργός που ισχυρίστηκε ότι σημειώθηκε στο Eurogroup μία μεγάλη επιτυχία του ελληνικού λαού, τον οποίο η τρικομματική κυβέρνηση και οι προηγούμενες έχουν καταδικάσει σε εξαθλίωση άγνωστης διάρκειας,

Κλειστές οι εφορίες Πέμπτη και Παρασκευή

"Λουκέτο" στις εφορίες μπαίνει την ερχόμενη Πέμπτη και Παρασκευή, 29 και 30 Νοεμβρίου, μετά από σχετική απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ ΔΟΥ.Οι εργαζόμενοι στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες αντιδρούν "στα όποια σχέδια για ιδιωτικοποιήσεις των φορολογικών τους αντικειμένων, στις συνενώσεις-συγχωνεύσεις των υπηρεσιών χωρίς κριτήρια και κυρίως στην κατάργηση των νησιωτικών ΔΟΥ, στη μείωση των αποδοχών τους με όποιο πρόσχημα, νόμο, κ.λπ.".

Σαμαράς: Διασφαλίσαμε την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ

Με την απόφαση του Eurogroup διασφαλίσαμε την παραμονή της χώρας μας στο ευρώ, τόνισε ο πρωθυπουργός, κ. Αντώνης Σαμαράς, σε τηλεοπτικό του μήνυμα προς τον ελληνικό λαό.

Le Monde: Ενα έξυπνο μερεμέτι έκαναν οι Ευρωπαίοι για το ελληνικό χρέος

Με αυτό τον υποτιμητικό τίτλο υποδέχεται η έγκριτη γαλλική εφημερίδα την απόφαση του Eurogroup για την Ελλάδα. Η Le Monde χαιρετίζει την απόφαση -«τόσο το καλύτερο για τους Ελληνες και για την ευρωζώνη», γράφει χαρακτηριστικά, ωστόσο στην ανάλυσή της είναι καταπέλτης.

Πως θησαύρισαν σε μια νύχτα στην πλάτη της χώρας οι "γνωρίζοντες" την επαναγορά

Μετά το χθεσινό δημοσίευμα περί "Προειδοποίησης-απειλής Σαμαρά στους Ευρωπαίους ότι αν δεν δώσουν την δόση θα πέσει η κυβέρνηση" η βρετανική εφημερίδα Guardian, επανέρχεται σήμερα με πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της το οποίο αμφισβητεί ότι δόθηκε έστω μία βραχυπρόθεσμη λύση αποκαλύπτοντας σειρά λεπτομερειών της συμφωνίας (μείωση επιτοκίων, επιστροφή κερδών από τα ομόλογα, παράταση στην ωρίμανση των δανείων κοκ) και προβλέπει εξαιρετικά δυσάρεστες εξελίξεις στο άμεσο μέλλον.

Στον Βηματοδότη της Κυριακής οι off shore της Κύμης , η ερώτηση του Συμεών Κεδίκογλου και



Μια φωτογράφιση να!!!
 «Ούτε μία ούτε δύο, αλλά 24 εξωχώριες (offshore) εταιρείες δραστηριοποιούνται στην Κύμη Ευβοίας. Πρόκειται για σκιώδεις έχοντες και κατέχοντες σειρά ακινήτων, αν και ένα είναι το πρόσωπο που όλοι υποψιάζονται λόγω των διαχρονικών αγώνων του για την εδραίωση του σοσιαλισμού.

Να ακυρώσουμε στην πράξη την εφαρμογή των μέτρων του μνημονίου



Πίσω από τις όψιμες αντιστασιακές κορώνες των συλλογικών οργάνων καθώς δήμοι και περιφέρειες κατεδαφίζονται, υπάρχει μια αλήθεια που δεν πρέπει να συσκοτιστεί: Όσο αδιαφανείς, αναποτελεσματικοί και ανεπαρκείς και αν έχουν αποδειχτεί οι θεσμοί αυτοί, άλλο τόσο αναγκαίοι είναι για την έστω και υποτυπώδη κοινωνική συγκρότηση.


Οργή και αγανάκτηση εξέφρασαν οι 13 Περιφερειάρχες στον Υπουργό Εσωτερικών κ. Ε. Στυλιανίδη κατά τη σημερινή συνάντησή τους, η οποία πραγματοποιήθηκε με εντολή του Πρωθυπουργού κ. Α. Σαμαρά.

Ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας για τη ΛΑΡΚΟ



Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, που έγινε στη Λαμία τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου, το Σώμα αποφάσισε τη στήριξη των Σωματείων Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ / Λάρυμνας – Αγ. Ιωάννη – Καστοριάς Σερβίων – Έδρας, σύμφωνα με το ακόλουθο ψήφισμα :

Επιπτώσεις Εφαρμογής του Ν.4093/2012 στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.Διαθεσιμότητα, Απολύσεις, Επίτροπος, Περικοπή Πόρων κ.α.



To Π.Σ Στερεάς Ελλάδας  αποφάσισε: Να μην αποδεχτεί με κανένα τρόπο την περικοπή πόρων, την επιτροπεία στους ΟΤΑ, τις απολύσεις και τις διαθεσιμότητες και το μπλοκάρισμα νέων προσλήψεων.
2)Να μην αποδεχτεί η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας να γίνει φορέας καμίας περαιτέρω επιβάρυνσης του λαού και με κανένα τρόπο.

Συνάντηση Βενιζέλου με τον Πανελληνίο Φαρμακευτικό Συλλόγο παρουσία του Σ. Κεδίκογλου



O Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, θα συναντηθεί σήμερα Τρίτη 27 Νοεμβρίου, στις 4:00 μ.μ, με τη Διοίκηση του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, που ζήτησε τη συνάντηση αυτή μέσω του Προέδρου της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής Δ. Κρεμαστινού,

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Εφορία: Αποπληρωμή έως 60 δόσεις - Ελάχιστη καταβολή ακόμα και 50 ευρώ

Τα "χέρια ψηλά" έχουν σηκώσει οι φορολογούμενοι οι οποίοι αδυνατούν να αποπληρώσουν τις οφειλές τους προς το Δημόσιο. Το 10μηνο του έτους οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο εκτοξεύτηκαν στα 11 δισ. ευρώ ενώ μόνο τον Οκτώβριο προστέθηκαν στον λογαριασμό ακόμα 856 εκατ. ευρώ. 

Πού θα συσταθούν οι 13 Επιτροπές Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών

Στη σύσταση 13 Επιτροπών Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών σε όλη την Ελλάδα προχωρεί το υπουργείο Οικονομικών με το νέο σχέδιο νόμου για τον Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος.

Και οι 12 υπηρεσίες της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κλειστές

Κατεβάζει ρολά την Τρίτη και την Τετάρτη η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, σύμφωνα με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου και έτσι όλες οι υπηρεσίες της Περιφέρειας στους νομούς Φθιώτιδας, Εύβοιας, Βοιωτίας, Φωκίδας και Ευρυτανίας θα παραμείνουν κλειστές την Τετάρτη 28 και την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου ενώ για αύριο Τρίτη και την Παρασκευή οι εργαζόμενοι επιθυμούν να συνεχίσουν τον αποκλεισμό της Περιφέρειας κάτι που αναμένεται να αποφασιστεί αύριο το πρωί.

«Ενδεχόμενο συνένωσης τασσάρων υπηρεσιών με έδρα την Χημική Υπηρεσία Χαλκίδας»

Ποια τα επιχειρήματα που κατέθεσε ο Συμεών Κεδίκογλου υπέρ της παραμονής της Χημικής Υπηρεσίας Χαλκίδας ως έδρα από μία ενδεχόμενη συνένωση τεσσάρων υπηρεσιών.

Αναγκαία η λειτουργία του Τοπικού Υποκαταστήματος ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Αλιβερίου

Τι απάντησε ο Υπουργός εργασίας με αφορμή την ερώτηση που είχε καταθέσει ο βουλευτής Δημήτρης Αναγνωστάκης, για την λειτουργία της ΙΚΑ- ΕΤΑΜ Αλιβερίου.

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο



Την Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου, στις 7 το βράδυ, στην αίθουσα του Διοικητηρίου Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας (λεωφ. Χαϊνά 93) πρόκειται να συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χαλκιδέων.

Κρατική ευθύνη και πάλι η καθυστέρηση στην καταβολή των προνομιακών επιδομάτων ένδειας



Καθυστέρηση παρατηρείται και πάλι, στην καταβολή των προνοιακών επιδομάτων ένδειας (απορίας) στους δικαιούχους τους.

Το τοπικό εμπόριο τομέας ανάπτυξης

Του κ. Παναγιώτη Γεωργίου Κούβαρη
Είναι στο χέρι μας να κάνουμε ομορφότερες τις φετινές γιορτές και να στηρίξουμε το τοπικό εμπόριο, ιδίως τώρα που  η βόρεια Εύβοια διέρχεται μια οικονομική κρίση άνευ προηγουμένου και όλοι μας μέρα με τη μέρα χάνουμε από λίγα έως πάρα πολλά.

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Wikileaks: Gay Έλληνες πολιτικοί και ναρκομανείς γόνοι σε αρχεία της CIA!

Ντοκουμέντα-σοκ για την ερωτική ζωή κορυφαίων Ελλήνων πολιτικών στα Αρχεία της CIA. Σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύεται σε γερμανική ιστοσελίδα, το φοβερό Wikileaks, διαθέτει έγγραφες αναφορές σοκ, Αμερικανών διπλωματών οι οποίοι υπηρετούσαν μέχρι πρόσφατα στην ελληνική πρωτεύουσα, με μοναδική αποστολή την έρευνα στις προσωπικές ζωές κορυφαίων Ελλήνων πολιτικών και επιχειρηματιών.

ΑΝ.ΕΛ: Αυτό είναι το δήθεν επίτευγμα της κυβέρνησης

Με αφορμή το αυριανό Eurogroup, ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χρήστος Ζώης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι επιχειρεί να παρουσιάσει «ως την απόλυτη επιτυχία την απλή διεκδίκηση καταβολής της δόσης».

Παπαρήγα: «Το ΚΚΕ δεν ετεροκαθορίζεται. Δεν έχουμε διχασμένη προσωπικότητα»

«Κανένα κόμμα δεν μπορεί να υπάρξει για 94 χρόνια μόνο και μόνο γιατί το θέλουν τα στελέχη και τα μέλη του. Δύο είναι οι βασικοί παράγοντες. Πρώτος: Η σταθερή πίστη μας στην επαναστατική κοσμοθεωρία του μαρξισμού - λενινισμού και στην αρχή του προλεταριακού διεθνισμού,

Σε μποϋκοτάρισμα της Alpha Bank προτρέπουν ΑΔΕΔΥ και ΠΟΕ-ΟΤΑ

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το ενημερωτικό δελτίο της Alpha Bank το οποίο προτρέπει την κυβέρνηση να συνεχίσει τις απολύσεις στο δημόσιο. Τόσο η ΑΔΕΔΥ, όσο και η ΠΟΕ-ΟΤΑ με ανακοινώσεις τους ενημερώνουν τους εργαζόμενους στο Δημόσιο για τις “προτάσεις” της τράπεζας και τους καλούν να διακόψουν τις όποιες συναλλαγές έχουν με αυτήν.
Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ

Τι γίνεται με τις off shore Κύμης; Επιμένει ο Συμεών Κεδίκογλου προς το Υπουργείο Οικονομικών



Χτες ήταν προγραμματισμένο να συζητηθεί η επίκαιρη ερώτηση του Συμεών Κεδίκογλου προς το Υπουργείο Οικονομικών για το θέμα των εξωχώριων εταιριών (off shore) στην Κύμη και γενικότερα για τους ελέγχους των off shore ανά την επικράτεια.

Κοινωνική συναίνεση, για την διαχείριση απορριμμάτων στα χωριά του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου ζήτησε ο Δημήτρης Αναγνωστάκης

Στα πλαίσια των ενημερωτικών συναντήσεων με θεσμικούς φορείς, που έχει ξεκινήσει η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των κατοίκων Αγ. Γεωργίου - Τραχηλίου - Αγ. Λουκά - Παρθενίου -Αγ. Ιωάννη- Παραμεριτών - Θαρρουνίων, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23/11 η προγραμματισμένη συνάντηση με τον βουλευτή Ευβοίας, της ΔΗΜΑΡ Δημήτρη Αναγνωστάκη.

Κώστας Μαρκόπουλος «Η στήριξη του πρωτογενούς τομέα δεν είναι καταναλωτικός εθνικισμός, είναι οικονομικός πατριωτισμός»



«Δεν στηρίζετε τον πρωτογενή τομέα της χώρα μας και την ελληνική επιχειρηματικότητα, γιατί δεν μπορείτε να διαλέξετε απέναντι στα συγκρουόμενα συμφέροντα», υποστήριξε ο Γραμματέας της Κ.Ο. των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Κώστας Μαρκόπουλος