Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Στους Παραμερίτες συνεχίζουν...



    Η Επιτροπή Αγώνα Παραμεριτών συγκάλεσε την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012 Λαϊκή Συνέλευση στις Παραμερίτες για το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων του Δήμου Κύμης Αλιβερίου. Στη Συνέλευση παραβρέθηκε η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων της Παραμερίτας καθώς και τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα, που κλήθηκαν για να ενημερώσουν για τις ενέργειες συνολικά των επτά χωριών που συμμετέχουν.

    Τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα Παραμεριτών:
·         Ενημέρωσαν τους κατοίκους για τις μέχρι σήμερα ενέργειές τους, τόσο σε πολιτικό όσο και σε νομικό επίπεδο, αλλά και άλλες ενέργειες σε συνεργασία με τα άλλα χωριά .
·         Πληροφόρησαν τους κατοίκους για τις μεθοδεύσεις του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής προκειμένου να διασπάσουν την Συντονιστική Επιτροπή, να απαξιώσουν τον αγώνα των κατοίκων των Παραμεριτών και να διασπάσουν την ενότητα του χωριού, πολλές φορές με τρόπους που θυμίζουν άλλες «παλιές καλές εποχές».
·         Εξέφρασαν την πίστη τους στο δίκαιο αίτημά τους που είναι και αίτημα της συντριπτικής πλειοψηφίας των κατοίκων της Παραμερίτας, να μην εγκατασταθεί η Μονάδα στην περιοχή τους, εκθέτοντας και πάλι τους λόγους για τους οποίους αντιδρούν στην επιλογή αυτή της Δημοτικής Αρχής.
   Ακολούθησαν τοποθετήσεις πολλών από τους παρευρισκόμενους κατοίκους, οι οποίοι, μηδενός εξαιρουμένου, επαναβεβαίωσαν τη στήριξη και τη συμπαράσταση στην Επιτροπή Αγώνα, δήλωσαν έτοιμοι για αγώνα μέχρι τέλους αν χρειαστεί και κατήγγειλαν το Δήμαρχο για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται ένα τόσο σοβαρό ζήτημα.
  Στη συνέχεια ερωτήθηκε η Συνέλευση, αν υπάρχει κάποιος που έχει διαφορετική άποψη και θέση. Δεν ευρέθη κανείς και ομόφωνα η Λαϊκή Συνέλευση ενέκρινε τις ενέργειες της Επιτροπής Αγώνα και δήλωσε με τον ποιο κατηγορηματικό τρόπο ότι η συντριπτική πλειοψηφία του χωριού δε συναινεί στην απόφαση του Δημάρχου να επιλέξει την Παραμερίτα για την εγκατάσταση της Μονάδας.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΠΑΡΑΜΕΡΙΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου