Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Η Άννα έμεινε μόνη…

Ήμαστε πρώτοι που γράψαμε προχθές για την μοναξιά της Άννας, σήμερα γράφουν και μεγάλοι ιστότοποι για την μοναξιά της. Διαβάστε  εδώ το δικό μας γιατί και παρακάτω τι γράφουν οι άλλοι!! 
Η Άννα Διαμαντοπούλου έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να καθιερωθεί ως η πλέον διακριτή και παρεμβατική γυναικεία πολιτική προσωπικότητα στον χώρο της Κεντροαριστεράς.

Γερμανοί στο Facebook: «Έλληνες, συγνώμη για την κυβέρνησή μας»...

Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουν εκατοντάδες Γερμανοί πολίτες στους Έλληνες μέσω του Facebook! To μήνυμα «Έλληνες, συγνώμη για την κυβέρνησή μας!» ξεκίνησε πριν λίγες ώρες και πλέον έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις από ...

ΚΕΔΕ: Σε 56 δήμους και όχι στις περιφέρειες τα 83 ακίνητα του ΕΟΤ

Στους δήμους και χωρίς αντάλλαγμα παραχωρούνται τελικά 83 ακίνητα ιδιοκτησίας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), τη διοίκηση, διαχείριση και εκμετάλλευση των οποίων ασκεί η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε. (ΕΤΑΔ Α.Ε.) μετά την ψήφιση του νόμου του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού περί «Αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα,

Η αλήθεια για την Ελλάδα: Το post που σαρώνει στο διαδίκτυο!

Click to open image!Μια πραγματικά αξιέπαινη προσπάθεια ενός Έλληνα κάνει το γύρο των social media και του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες. Φιλοξενείται μάλιστα και στο 9gang μια από τις δημοφιλέστερες σελίδες παγκοσμίως.
Ο Δημήτρης από την Ελλάδα, όπως συστήνεται στον κόσμο,

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Ελλάδα & Οικονομική κρίση-O Ζήκος Υπουργός Οικονομικών!

Aντιδράσεις από Συλλόγους Εργαζομένων στο ΙΚΑ γα κατάργηση Οργανισμών

Την έντονη αντίθεσή της στην κατάργηση των Οργανισμών Εργατικής Κατοικίας και Εργατικής Εστίας εκφράζει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ (ΠΟΣΕ-ΙΚΑ).

Γιατί δεν μπορει να γίνει εκλογή προέδρου στο ΠΑΣΟΚ από τη βάση

Φωτιές ανάβει στο ΠΑΣΟΚ η απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας του κόμματος που συνεδρίασε χθες υπο την προεδρία του Γιώργου Ανωμερίτη και ασχολήθηκε με τις διαδικασίες ανάδειξης του νέου προέδρου.

Πανεργατικό συλλαλητήριο το πρωί της Κυριακής ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ

Πανεργατικό συλλαλητήριο για το πρωί της Κυριακής (10:30) αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ σε σημερινή της συνεδρίαση. Τη συμμετοχή της στο συλλαλητήριο αποφάσισε και η ΑΔΕΔΥ. Στο επόμενο διάστημα η ΓΣΣΕ προγραμματίζει σειρά εκδηλώσεων..

Μπουμπούκος Γλύφει εκεί που έφτυνε!!!

Δείτε το βίντεο, έχει πολύ γέλιο !
Ο γραφικός τηλέμπορας-βουλευτής Αδωνης Γεωργιάδης (γνωστός και ως Μπουμπούκος) εκτός από την πατριδοκαπηλία και την αρχαιοπληξία που τον διακρίνει είναι γνωστός και για την συνέπεια των απόψεων του. Εχει ταλέντο ο τύπος να γλύφει εμετικά εκεί που μέχρι εχτές έβριζε.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ Η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΤΟ ΛΗΛΑΝΤΙΟ


Σήμερα (Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου), ξεκίνησε στην πράξη και στο Ληλάντιο, η πιλοτική εφαρμογή του προγράμ- ματος ανακύκλωσης (χαρτί, αλουμίνιο, πλαστικό, γυαλί και σίδερο) με διαλογή στην πηγή (στο σπίτι, στον χώρο εργασίας, στο σχολείο).

ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ


Με την ένταξη και του Ληλαντίου στο πρόγραμμα της ανακύκλωσης, οι ανάγκες για μέσα αποκομιδής των ανακυκλώσιμων υλικών, αυξήθηκαν.
Θα ικανοποιηθούν πάντως, αφού ο Δήμος Χαλκιδέων απέκτησε ακόμη ένα ειδικό απορριμματοφόρο.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ


Την Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου, στις 7 το βράδυ στην αίθουσα του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας (στη λεωφ. Χαϊνά στη Χαλκίδα), πρόκειται να συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χαλκιδέων, ειδικά, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης

Ε. ΕΡ. ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Το νέο μνημόνιο, μαζί και όσοι το ψήφισαν, θα καταργηθούν στην πράξη με τους αγώνες των εργαζομένων και του Ελληνικού Λαού


Στις 15 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση μεταξύ του Δ.Σ. του σωματείου μας και εκπροσώπων της ΑΓΕΤ – ΗΡΑΚΛΗΣ , στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων για την υπογραφή ΣΣΕ για το 2012.

Σαν λεμόνι...


ΓΙΑΤΙ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ;

Δεν θα παραστεί τελικά στην επέτειο των 99 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης των Ιωαννίνων ο Κάρολος Παπούλιας και είναι η πρώτη φορά κατά την διάρκεια της θητείας του που θα γίνει αυτό!

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗ!

Σκάει βόμβα...

Καρφιά Βελόπουλου για 'Αδωνι -Βορίδη!

Καρφιά από τον Κυριάκο Βελόπουλο για τους δύο πρώην φίλους του Άδωνι Γεωργιάδη και Μάκη Βορίδη, καθώς με συνέντευξη του στο flash, είπε πως το ΛΑΟΣ ...καθαρίζει ιδεολογικά με την φυγή των νεοφιλελεύθερων στελεχών!

ΒΟΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΠΡΟΣΧΩΡΟΥΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Στη Νέα Δημοκρατία προσχωρούν οι κ.κ. Μάκης Βορίδης και Άδωνις Γεωργιάδης.  

Σπ. Κουβέλης: Δεν με συνδέει τίποτα με τις απόψεις Λοβέρδου"

Ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών του ΠΑΣΟΚ Σπύρος Κουβέλης σχολίασε τις δηλώσεις του Ανδρέα Λοβέρδου...

ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΕΝΑΩΣ ΣΥΖΗΤΑΕΙ.

Στο ΠΑΣΟΚ φαίνεται ότι έχουν ώρες για ξόδεμα, καθώς η σημερινή 4ωρη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου αποδείχθηκε πως δεν είχε λόγο να πραγματοποιηθεί.

Στον Βασίλη Βελέντζα ο πρέσβης της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας Βενεζουέλας

Την Ερέτρια επισκέφθηκε ο πρέσβης της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας κ. Rodrigo Oswaldo Chaves Samudio, προκειμένου να συναντηθεί με τον δήμαρχο Ερέτριας κ. Βασίλη Βελέντζα.

Χρεώσεις εις την μαρίνα της Χαλκίδος


Θα δικαιολογήσουμε τον αξιότιμο κ. πρόεδρο της Λιμενικής Επιτροπής δια την αδιαφορία του εις τας οχλήσεις δια των blogs. Η σπουδή του δια την επανεκλογή του ήτο σαφώς αντικείμενο υψίστης φροντίδος.

Δικαστική απόφαση- σταθμός: Δεν θα διακόπτεται η παροχή ρεύματος σε όσους δεν πλήρωσαν το χαράτσι!

Δικαστική απόφαση, που ζητεί από τη ΔΕΗ να μην προχωρήσει σε καμία διακοπή ρεύματος μέχρι την οριστική εκδίκαση ασφαλιστικών μέτρων που έχουν καταθέσει πολίτες,

Λούκα Κατσέλη Νέο Μνημόνιο: Τα όχι – τα γιατί – τα πρέπει

 Γιατί η Συνέντευξη;
Δεδομένου ότι ο Κανονισμός της Βουλής δεν έδινε δυνατότητα αιτιολόγησης της ψήφου και ακόμα επειδή η σιωπή δίνει λαβή σε παρερμηνείες, άλλοτε καλόβουλες, άλλοτε κακόβουλες, θεωρώ αναγκαία τη σημερινή συνέντευξη Τύπου για να απαντήσω σε ερωτήματα τα οποία έχουν γεννηθεί. Γιατί το όχι; Tί μπορούσε να είχε γίνει μέχρι την Κυριακή; Tί πρέπει να γίνει τώρα;

Ένα κρίσιμο δίλημμα που κυοφορείται για τις επόμενες εθνικές εκλογές

Το ενδεχόμενο αρχικά έπαιξε ως ένα απλό σενάριο. Ωστόσο, όσο περνούν οι ώρες και η ιδέα ωριμάζει, τόσο περισσότερο αυξάνουν οι πιθανότητες να υιοθετηθεί ως τελική λύση.
Τι προβλέπει: την προκήρυξη και πραγματοποίηση πρόωρων

«Βαθειά ιδεολογικό και πολιτικό ζήτημα η ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ»

Στο θέμα της ανάδειξης νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής, τονίζοντας το γεγονός ότι η ανάδειξη ηγεσίας είναι ένα θέμα καθαρά της παράταξης, που πρέπει να γίνει σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος.

Κατσέλη: «Απαραίτητη η αντιπαράθεση ιδεών και προτέσεων»

Τους λόγους για τους οποίους είπε όχι στο μνημόνιο, την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, αλλά και για το τι μέλει γενέσθαι στο ΠΑΣΟΚ μίλησε σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποίησε η πρώην υπουργός Λούκα Κατσέλη.

Για την υπεράσπιση της κοινωνίας και της δημοκρατίας

Το κείμενο «Για την υπεράσπιση της κοινωνίας και της δημοκρατίας» δημοσιεύτηκε ολόκληρο με τις αρχικές υπογραφές σήμερα στο απεργιακό φύλλο της Ελευθεροτυπίας και είναι αναρτημένο στο ιστολόγιο koindim.wordpress.com ανοιχτό σε όσες και όσους επιθυμούν να το υπογράψουν.

Ριπές για ανικανότητα ΓΑΠ από τον τέως σύμβουλό του Ανδρέα Δρυμιώτη

Τον καφέ του έπινε πρόσφατα στο Χίλτον με γνωστό επιχειρηματία του κλάδου της πληροφορικής ο τέως σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου και γνωστός επιχειρηματίας της πληροφορικής Ανδρέας Δρυμιώτης. Το τί έλεγε όμως το στόμα του για τον Γιώργο Παπανδρέου δεν λέγεται.

11 Μαρτίου η εκλογή – Με κάλπη όσοι και να είναι υποψήφιοι!

Η απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ!
Οριστικοποιήθηκε, το χρονοδιάγραμμα της εκλογής νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ όπως αποφάσισε το Πολιτικό Συμβούλιο.
Σύμφωνα με αυτό:

Απελευθερώνεται το ωράριο των φαρμακείων

Η ΔIATAΞH για την πλήρη απελευθέρωση του ωραρίου των φαρμακείων, η οποία σε μορφή τροπολογίας είχε καταψηφιστεί πριν από 20 ημέρες στη Βουλή, πέρασε την Τρίτη από το Υπουργικό Συμβούλιο στο σχέδιο νόμου «Ρυθμίσεις θεμάτων ΕΣΥ, φαρμάκων, φαρμακείων και άλλες διατάξεις». Η διάταξη για τα φαρμακεία αναφέρει τα εξής:

Το ηλεκτρικό τσιγάρο... εξερράγη στο στόμα του!

Οδυνηρό τέλος είχε για έναν καπνιστή η προσπάθειά του να το κόψει, αντικαθιστώντας την «παραδοσιακή» μέθοδο πρόσληψης νικοτίνης με το «ηλεκτρονικό τσιγάρο».
Οπως αναφέρει το Associated Press, ενώ ο άτυχος άνδρας από την Πενζακόλα της Φλόριντα προσπαθούσε να

Ξέρετε πόσο καιρό έχει να κάνει σεξ ο Α.Γκλέτσος; Πόσο;;;

Το ζούμε και αυτό!!
Ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος και πρώην sex symbol αφού κατάφερε μέσα από το σίριαλ «Ψίθυροι Καρδιάς» να κερδίσει τον τίτλο του πιο αισθησιακού άνδρα της γενιάς του δεν διστάζει σήμερα ν΄ αποκαλύψει ότι

Αυτοκτόνησε βενζινοπώλης για πρόστιμα

Αυτοκτονία βενζινοπώλη από τη Νότια Εύβοια, εξαιτίας των προστίμων από εκπρόθεσμες εγγραφές και λάθη του συστήματος «Ήφαιστος», καταγγέλλει η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών (ΟΒΕ).
«Η κυβέρνηση ενώ αναγνώρισε ότι δεν υπάρχει λαθρεμπόριο, υποτασσόμενη τελικά στις απαιτήσεις της

Τι θα γίνει αν όλοι αγοράσουμε Ελληνικά προϊοντα αξίας 1.000€ αντί για εισαγώμενα

Το ξέρετε ότι αν κάθε Έλληνας καταφέρει μέσα στο 2012 να αγοράσει ελληνικά προϊόντα αξίας 1.000 ευρώ στη θέση ξένων προϊόντων που αγόρασε πέρυσι, τότε θα προστεθεί στην προβληματική ελληνική οικονομία το αστρονομικό ποσό των 12 δισεκατομμυρίων ευρώ; Αν όχι είναι καιρός να μάθετε!

Καλημέρα.


Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Γιατί έλειπε η Άννα από την εκδήλωση Λοβέρδου;


Στην μόνη που το τελευταίο διάστημα δεν της «βγαίνει» με τίποτα μα με τίποτα είναι της Άννας!!! Μετά την σύσταση της "τρόικας" είδε τα ποσοστά της, να εξαφανίζονται και η ίδια να δηλώνει από κανάλι σε κανάλι:
«Να πάρουμε μια δύσκολη  απόφαση και στην κυβέρνηση Παπαδήμου  να μείνουμε όσοι θα έχουμε το πολιτικό θάρρος να μην είμαστε ξανά υποψήφιοι βουλευτές,

Ποπό καρφιά Λοβέρδου στο ΓΑΠ !!!!


Αν ο Λοβέρδος ο οποίος δήλωσε,  δική του έκφραση « μην τολμήσει κανείς  να πειράξει τον ΓΑΠ»,  είπε αυτά που είπε σήμερα . Τότε οι  άλλοι  που δεν  έχουν «πάρει πάνω» τους την προστασία του τον ΓΑΠ τι πρέπει να πουν. Διαβάζουμε δηλώσεις:

ΛΟΥΚΑ: «ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΡΟΙΚΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ»

Ξεκίνησε η Λ. Κατσέλη την συνέντευξη Τύπου πριν από λίγο, προκαλώντας αίσθηση όταν  επεσήμανε πως δεν υπάρχει καμία διάταξη που να προβλέπει έξοδο της χώρας

«Άρωμα» νέου κόμματος από την Κατσέλη

Mετά την ιδεολογική,  πολιτική του πλατφόρμα Λοβέρδου παρουσία του Ε. Βενιζέλου, και λίγο πριν την συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου θα δώσει συνέντευξη Τύπου σε λίγο η Λούκα Κατσέλη!
H διαγραφείσα βουλευτής εφόσον ερωτηθεί,
θα ανοίξει τα χαρτιά της για το μέλλον της και δη για το κόμμα που σύμφωνα με όσα λέγονται είναι έτοιμη να ιδρύσει. 

Λοβέρδος: Η ηγεσία και ΠΑΣΟΚ πρέπει να αλλάξουν τώρα

Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ πρέπει να αλλάξει τώρα, δήλωσε σήμερα ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος κατά την παρουσίαση της πολτικής του «πλατφόρμας» υπό τον τίτλο «Νέα Ελληνική Ανόρθωση».
Ο υπουργός Υγείας επεσήμανε ότι «μετά την 12η Φεβρουαρίου η Ελλάδα έκανε μια νέα αρχή, πολλά από αυτά που ξέραμε δεν θα τα ξαναζήσουμε».

Μπλοκάρετε το κινητό σας αν σας το κλέψουν

Οι έμποροι κινητών διατηρούν κρυφή αυτήν την πληροφορία ώστε ο κλέφτης να συνεχίσει να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της κινητής τηλεφωνίας και να καταναλώνει και παράλληλα, το θύμα της κλοπής, να αγοράσει άλλο κινητό και να συνεχίσει και αυτό να.....καταναλώνει.

Οι Γερμανοί δεν έχουν αποδώσει 500.000.000 ε. ΦΠΑ για το ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ;

Βρεθήκαν τα 350.000.000 που ζητάνε οι Ευρωπαίοι ....θα τολμήσουν να τα εισπράξουν όμως; αυτό είναι το ερώτημα !!
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ΠΑΡΟΝ της Κυριακής ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών φέρεται ότι δεν έχει αποδώσει ΦΠΑ δέκα ετών, που ανέρχεται στο ύψος των 500.000.000 ευρώ.

Παρεμβάσεις Παπούλια: Κινήσεις με "κρυφές" αναγνώσεις!!


H δήλωση του Πρόεδρου της Δημοκρατίας για μέσω του Ε. Βενιζέλου, να μην εισπράττει την αποζημίωση έχει πολλές κρυφές αναγνώσεις. Μπορεί να έχουμε βασικές ενστάσεις το ότι την έκανε μέσω του Ε. Βενιζέλου, αλλά αυτό είναι που περιέχει την κρυφή αναγκαιότητα της. Θεωρούμε αυτό που βγαίνει από αυτή την ενέργεια του είναι ότι στριμώχνει πολλούς πρώην και νυν πολιτικούς να πράξουν τα ανάλογα,

QUIZ? Ποια δήλωση έγινε χθες που μας θυμίζει ότι έρχεται η 25η Μαρτίου


Ποια δήλωση έγινε χθες που θέλει να μας θυμίζει ότι έρχεται η 25η Μαρτίου; Ενώ παράλληλα για αυτόν που την έκανε θα έχει κόστος 19.200.000€;
Παράλληλα η δήλωση αυτή θα κάνει πολλούς να μην ξανακάνουν ανέξοδες δηλώσεις αν δεν θέλουν να έχουν και αυτοί ανάλογο κόστος!!

Το κάθε σπίτι θέλει... το Γερμανό του

Τον ασυμμάζευτο έχει ο γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, και -δυστυχώς- δεν υπάρχει κανείς ιθαγενής της χώρας τούτης, όπου όλοι την πατούμε και κάποιοι άλλοι θέλουνε να μπούνε, για να τον σταματήσει.
Αυτή τη φορά ο «στόμας» του έκανε μια έμμεση, για να μην πω άμεση, παρέμβαση στο θέμα των εκλογών.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ:«ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ» ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΔΗΜΟΥΣ

Tις βαριές κατηγορίες της απάτης, υφαρπαγής ψευδούς βεβαιώσεως, απιστίας και υπεξαίρεσης, ενδέχεται να αντιμετωπίσουν σύμφωνα με τη Νομική Υπηρεσία του Δήμου Αθηναίων, οι (πρώην) επικεφαλής των πέντε μεγαλύτερων δήμων της χώρας,

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΓΕΦΥΡΑ ΜΕΧΡΙ 23/3


ΜΕ ΕΚ ΠΕΡΙΤΡΟΠΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ
Οι κακές καιρικές συνθήκες της τελευταίας περιόδου έφεραν χρονικά πίσω τις εργασίες επιθεώρησης (των αναρτήρων) και συντήρησης (-αντικατάστασης των δευτερευόντων σταθεροποιητικών καλωδίων) της Υψηλής Γέφυρας, με αποτέλεσμα την παράτασή τους. Έτσι, οι εργασίες που είχε προγραμματιστεί να ολοκληρωθούν στις 24 Φεβρουαρίου, τώρα θα χρειαστεί να παραταθούν έως και τις 23 Μαρτίου.

To νέο λογότυπο του Κ. Μαρκόπουλου είναι εδώ...

Ίσως, είναι ο πρώτος Βουλευτής του Ελληνικού κοινοβουλείου μετά της μαζικές διαγραφές που έγινα την Κυριακή, που ανάρτησε το νέο λογότυπο του και μάλιστα με μήνυμα που κάτι μας θυμίζει. Λέτε η ενέργεια και το μήνυμα να δηλώνουν κάτι; Δείτε το νέο logo

Μαρκόπουλος: Η Ελλάδα δεν μπορεί να φέρεται σαν επαίτης, οφείλει να έχει το δικό της πρόγραμμα ανάπτυξης

lousi8Συνεπής στις πεποιθήσεις μου και ευθυγραμμισμένος απόλυτα προς τις 245 ομιλίες μου στη Βουλή, με την ιδιότητα του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, καταψήφισα το Μνημόνιο 2. Έπραξα με βάση την πολιτική μου και εθνική συνείδηση και παρά την προειδοποίηση του προέδρου της ΝΔ Α. Σαμαρά για κομματική πειθαρχία.

Tα μεζεδάκια!!!