Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Γιατί έλειπε η Άννα από την εκδήλωση Λοβέρδου;


Στην μόνη που το τελευταίο διάστημα δεν της «βγαίνει» με τίποτα μα με τίποτα είναι της Άννας!!! Μετά την σύσταση της "τρόικας" είδε τα ποσοστά της, να εξαφανίζονται και η ίδια να δηλώνει από κανάλι σε κανάλι:
«Να πάρουμε μια δύσκολη  απόφαση και στην κυβέρνηση Παπαδήμου  να μείνουμε όσοι θα έχουμε το πολιτικό θάρρος να μην είμαστε ξανά υποψήφιοι βουλευτές,
ώστε να πάρουμε τα μέτρα που είναι αναγκαία και η κυβέρνηση να εξαντλήσει  την συνταγματική χρονική της διάρκεια»!! 

Αφού είδε, ότι αυτή την δήλωση της δεν την "άκουσε κανείς", ήρθε με νέα δήλωση " Σκέπτομαι να μην είμαι υποψήφια Βουλευτής"!!!

Τώρα γιατί δηλώνει αυτά η Άννα; Γιατί με βάση τις δημοσκοπήσεις το ΠΑΣΟΚ στην Α΄ Αθηνών θα έχει πάνω-κάτω από 3-4 βουλευτές και τι δίνουν αυτές οι δημοσκοπήσεις; 

Πρώτη Γεννηματά, Σκανδαλίδης, Γερουλάνος και ΓΑΠ, ο οποίος θα εκλεγεί χωρίς σταυρό αλλά θα πάρει την θέση και η Άννα μακρά μετά την επτάδα,  που θα έβγαινε βουλευτής μόνο αν το ΠΑΣΟΚ πάρει Σταλινικά ποσοστά!! (περασμένα μεγαλεία)

Τώρα να πάει η Άννα στο επικρατείας δεν παίζει, το στασίδι δόθηκε σε άλλον που έχει το δικό του ρεύμα. (Μη μας πιέζετε να πούμε ονόμα δεν θα πούμε.... Καλά θα πούμε σε άλλη φορά..)

Η Άννα δεν έχει προίκα, χωρίς προικιά δεν λέει,  και έτσι ενώ ο Ραγκούσης που το ξέρει κάνει τον τσοπάνη σε πέντε έξι βουλευτές (ονόματα δεν λέμε) και κοιτάει να σωθεί, έσκυψε το κεφάλι και πήγε στο Λοβέρδο.  Η Άννα δεν πήγε γιατί δεν ξέρει πώς να σωθεί!!!

Να δείτε ότι η μεγάλη χαμένη θα βγουν ο Μιχάλης και η Άννα. Εκτός και αν η νύφη το έσκασε ή το σκάσει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου