Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Ε. ΕΡ. ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Το νέο μνημόνιο, μαζί και όσοι το ψήφισαν, θα καταργηθούν στην πράξη με τους αγώνες των εργαζομένων και του Ελληνικού Λαού


Στις 15 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση μεταξύ του Δ.Σ. του σωματείου μας και εκπροσώπων της ΑΓΕΤ – ΗΡΑΚΛΗΣ , στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων για την υπογραφή ΣΣΕ για το 2012.

Το Δ.Σ. του σωματείου μας γνωστοποίησε στους εκπροσώπους της ΑΓΕΤ-ΗΡΑΚΛΗΣ τα εξής, σύμφωνα και με την απόφαση της Γενικής μας Συνέλευσης  της 14ης Φεβρουαρίου 2012:
  1. Δεν αποδέχεται την υπογραφή ΣΣΕ που θα ικανοποιεί τα  «αιτήματά» της, τα οποία σημειωτέον  έχει κοινοποιήσει στο σωματείο μας από τις 25 Ιανουαρίου 2012, διότι αυτά έχουν ήδη ικανοποιηθεί από την κυβέρνηση Παπαδήμου στις 12 Φεβρουαρίου με την υπερψήφιση του 2ου Μνημονίου.
  2. Το νέο μνημόνιο,  μαζί και όσοι το ψήφισαν, θα καταργηθούν στην πράξη με τους αγώνες των εργαζομένων και του Ελληνικού Λαού.
  3. Αν θέλει μπορεί να εφαρμόσει μονομερώς ότι της επιτρέπει το νέο αντισυνταγματικό τερατούργημα. Στην περίπτωση αυτή θα θεωρηθεί ότι επιζητά «πόλεμο» και θα τον έχει.
 Το Δ.Σ. του σωματείου μας ζήτησε να αποσύρει η ΑΓΕΤ-ΗΡΑΚΛΗΣ από τις διαπραγματεύσεις τα μνημονιακά της αιτήματα και να προσέλθει σε νέα συνάντηση, σεβόμενη τις συμβάσεις του σωματείου μας όπως ακριβώς σεβάστηκε και τις συμβάσεις των υπολοίπων σωματείων του Ομίλου της.

Συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση σε 10 ημέρες.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου