Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Για ποιους ετοιμάζουν τις θέσεις;


Πως γίνεται να ανακοινώνεται πρόσληψη προσωπικού στα ΚΕΠ Αμαρυνθίων και Δυστίων και στο Δήμο Αμαρυνθίων να μην ξέρουν τίποτα!!

Σε τηλέφωνα που έγινα, από ενδιαφερόμενους στο Δήμο Αμαρυνθίων η απάντηση ήταν: δεν ξέρουμε τίποτα, που το μάθατε, να δούμε, δεν ξέρουμε αν θα γίνουν αιτήσεις, πότε θα γίνουν και άλλα "τρελά", όπως μας έστειλα στο e-mail αναγνώστες μας.  Για  επιβεβαίωση της καταγγελίας, πήραμε τηλέφωνο και στους δύο Δήμους και διαπιστώσαμε την καταγγελία. Στο δήμο Δυστίων το τηλέφωνο δεν απαντά. Εμείς ζητάμε από τον Δήμαρχο να είναι "καθαρός" και να αφήσει τα παιγνίδια.
Για όσους ενδιαφέρονται η ανακοίνωση είναι η παρακάτω:
Ο δήμος Αμαρυνθίων ανακοίνωσε την πρόσληψη δύο ατόμων για την κάλυψη αναγκών του ΚΕΠ στην Αμάρυνθο για το διάστημα των 12 μηνών. Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα 2229036275 και 2229037817.
Ο δήμος Δυστίων ανακοίνωσε την πρόσληψη ενός ατόμου για την κάλυψη αναγκών του ΚΕΠ στα Κριεζά για το διάστημα των 12 μηνών. Περισσότερες πληροφορίες δίνονται στο τηλέφωνο 2223350106.

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο πριν 13'


Ερχεται ο"Νέος Αναπτυξιακός"
Υπό την προεδρία του πρωθυπουργού συνεδριάζει σήμερα στις 2 μετά το μεσημέρι το υπουργικό Συμβούλιο, κατά τη διάρκεια του οποίου αναμένεται να τεθούν προς έγκριση πέντε νομοσχέδια.


Αναλυτικά, στην συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου θα συζητηθούν τα ακόλουθα σχέδια νόμου:

Κατατέθηκε η προσφυγή κατά του Μνημονίου -πριν από 10'

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, συνδικάτα, φυσικά πρόσωπα και άλλοι κοινωνικοί φορείς κατέθεσαν σήμερα προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας, με αίτημα να κηρυχθεί αντισυνταγματικό το Μνημόνιο που υπέγραψε η Ελλάδα με την Ε.Ε. και το Δ.Ν.Τ, ως προϋπόθεση για τον έκτακτο δανεισμό της χώρας μας.
Σύμφωνα με τον ΔΣΑ, η προσφυγή κατατέθηκε επειδή «τα κοινωνικά δικαιώματα σε μία ευνομούμενη πολιτεία δεν μπορεί να τίθενται εν αμφιβόλω εξαιτίας, ή εξ φορμής οικονομικών συγκυριών, όσο δυσχερής κι αν είναι. Τη στιγμή, που η νομοθετική και εκτελεστική εξουσία έχει πλήρως εκχωρηθεί στον υπουργό Οικονομικών και στους διεθνείς δανειστές της τρόικας, ο μοναδικός πυλώνας της δημοκρατίας, που απομένει, είναι η Δικαιοσύνη στην οποία και απευθυνόμαστε».

Μελίνα Μερκούρη - "σε πότισα ροδόσταμο"

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Μας πότισε ροδόσταμο...

Η Ελλάδα τιμά τον συνθέτη της
Ήταν 29 Ιουλίου του 1925, όταν γεννήθηκε στη Χίο από πατέρα Κρητικό και μητέρα Σμυρνιά, ο πολιτικός, ο στοχαστής, ο στιχουργός, ο μουσικός, ο συνθέτης, ο άνθρωπος Μίκης Θεοδωράκης.
Ογδόντα πέντε χρόνια μετά, σήμερα Πέμπτη, 29 Ιουλίου, στις 21.00 το βράδυ, στο Θέατρο του Λυκαβηττού, στο χώρο που έχει κατά καιρούς φιλοξενήσει δοξασμένες στιγμές της μουσικής του δημιουργίας, παλιοί και νέοι συνεργάτες του, τραγουδιστές, συνθέτες και ηθοποιοί, Έλληνες και ξένοι, καθώς και μερικοί ακόμη σπουδαίοι καλλιτέχνες, ενώνουν τα ταλέντα τους για να του προσφέρουν, ως δώρο γενεθλίων, ένα μουσικό πρόγραμμα. Τραγούδια αγαπημένα, φορτισμένα με μνήμες ανάβουν, σαν κεράκια τούρτας γενεθλίων, για να θυμίσουν τη μεγάλη πορεία του συνθέτη.

Δημήτρης Κατσούλης: Eίμαι παρών και δεν απέσυρα την υποψηφιότητά μου για το Δήμο Κύμης – Αλιβερίου.


Αρκετοί φίλοι μου τηλεφωνούν τις δύο τελευταίες ημέρες για να με ρωτήσουν εάν απέσυρα την υποψηφιότητά μου για τον Δήμο Κύμης Αλιβερίου. Αφορμή κάποιο γκάλοπ που διενεργεί με όλους τους άλλους υποψηφίους από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ η γνωστή πλέον «Όμικρον Ανάλυσις», με τις ωραίες νεαρές που διέρχονται τα καφενεία των χωριών.
ü      Οφείλω να τους καθησυχάσω και να τους διαβεβαιώσω ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος δικής μου απόσυρσης όσο η υποψηφιότητά μου είναι η μόνη που εγγυάται την ενότητα και την ανανέωση της υπό διαμόρφωση προοδευτικής δημοτικής παράταξης. Απλώς εκείνος που παρήγγειλε την δημοσκόπηση ήθελε να ακούγεται να περιορίσει και το κόστος της.