Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Δήλωση της Ολυμπιονίκη Ρυθμικής Γυμναστικής Ειρήνης Αϊνδιλή σχετικά με την υποψηφιότητά της ως δημοτικού συμβούλου :



«Βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω την παραίτησή μου ως υποψήφιας δημοτικής συμβούλου με τη δημοτική παράταξη που υποστηρίζω και παρά το γεγονός ότι ανακηρύχθηκα υποψήφια νομίμως από το Πρωτοδικείο Χαλκίδας, λόγω της αμφισβήτησης που ετέθη σχετικά με το δικαίωμα συμμετοχής μου στις Δημοτικές εκλογές.
Είναι θλιβερό το γεγονός ότι κάποιοι επιχείρησαν να στήσουν «λαϊκά» εκλογοδικεία, παραβλέποντας το γεγονός ότι τυγχάνω κατ' απονομήν ένστολος, καθώς και της αντίστοιχης συμμετοχής  Ολυμπιονικών σε Δημοτικά ψηφοδέλτια ανά την επικράτεια.  

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό Καλυβιώτη η Παναγιώτα Ν. Περήφανου

Με επιστολή της η Παναγιώτα Ν. Περήφανου ανακοινώνει την υποψηφιότητα της ως δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό του Χρήστου Καλυβιώτη "Ενωτική Δημοτική Κίνηση", για το Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας. Παναγιώτα Ν. Περήφανου Παναγιώτα Ν. Περήφανου Το πλήρες κείμενο της επιστολής της είναι το ακόλουθο:

Με δυνατό συνδυασμό ο Χρήστος Καλυβιώτης κερδίζει τις εντυπώσεις!



Με πολλά και ζεστά χειροκροτήματα έγινε η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της «Ενωτικής Δημοτικής Κίνησης«, στο Κυμάσι, στο καφέ Αλεξίου.
Οι υποψήφιοι Δημοτικοί και Τοπικοί σύμβουλοι του συνδυασμού έδωσαν δυναμικό παρόν, τους οποίους υποδέχτηκε εγκάρδια ο Υποψήφιος Δήμαρχος για τον δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας και επικεφαλής του ελπιδοφόρου και νεανικού σχήματος Χρήστος Καλυβιώτης.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΟΔΙΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΤΣΟΥΛΗ



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ  ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΤΣΟΥΛΗ
7 -9 ΜΑΙΟΥ 2014
ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΕ ΑΛΙΒΕΡΙ, ΣΚΥΡΟ, ΚΥΜΗ, ΚΟΝΙΣΤΡΕΣ, ΑΥΛΩΝΑΡΙ

ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΜΑΙΟΥ 2014  ΑΛΙΒΕΡΙ

10.00-14.00    Επίσκεψη σε Δημόσιες και Δημοτικές Υπηρεσίες, στα εργοστάσια της Περιοχής Αλιβερίου, συνάντηση με φορείς του Αλιβερίου, περιοδεία στην αγορά του Αλιβερίου

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ



«Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά από τη συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά: «Χωρίς εμάς δεν υπάρχει κυβέρνηση».

Λουδοβίκος ΙΕ’, μετά τη συνάντηση με την μαντάμ ντε Πομπαντούρ: «Après moi le déluge».

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΙΛΙΩΝ κ. Βασίλη Παζάρα



Συνεχίζεται το πρόγραμμα περιοδειών του  κ. Βασίλη Παζάρα


 
ΤΡΙΤΗ 6 ΜΑΪΟΥ
6:00 Αμέλαντες
6:30 Κερασιά
8:00 Παπάδες

Παπαλυμπέρης Δ. Ισίδωρος: Μακάρι να είχαμε εκλογές κάθε χρόνο!



Απ` τις πρώτες επαφές που έκανα αυτούς τους μήνες της προεκλογικής εκστρατίας, ώστε να γνωρίσουν οι κάτοικοι όλου του Δήμου τη νέα αυτή προσπάθεια ήταν σε ένα απ` τα χωρία του Δήμου, με έναν κάτοικο μεγάλης ηλικίας.
Με εξέπληξε λοιπόν, όταν μου είπε «μακάρι να είχαμε εκλογές κάθε χρόνο». Δεν κατάλαβα απ` την αρχή τι ενοούσε και έτσι μου το εξήγησε λέγοντας μου ότι κάθε φορά πριν τις εκλογές, ως δια μαγίας λύνονται δίαφορα προβλήματα, λεφτά από εκεί που δεν υπήρχαν τώρα εμφανίζονται, γίνονται δρόμοι και πολλά άλλα.

Συνεχίζονται οι περιοδείες του Βασίλη ΠΑΖΑΡΑ



Στο Μαντούδι συναντήθηκαν φίλοι και συνυποψήφιοι του Συνδυασμού «Με λογισμό και μ’ όνειρο» του Βασίλη ΠΑΖΑΡΑ, προκειμένου να οργανώσουν το πρόγραμμα περιοδειών και τις τελευταίες λεπτομέρειες  ενόψει των εκλογών.
Οι υποψήφιοι μετέφεραν τα ενθουσιώδη μηνύματα των δημοτών Μαντουδιου – Λίμνης Αγίας Άννας για τη μεγάλη ανατροπή που έρχεται.

Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού “Δημιουργική Ένωση Πολιτών”,

Ο Βασίλης Βελέντζας εγκαινίασε το εκλογικό κέντρο του  συνδυασμού “Δημιουργική Ένωση Πολιτών”, την Κυριακή 4 Μαΐου 2014, στην Ερέτρια. Ο δήμαρχος Ερέτριας κ. Βασίλης Βελέντζας στην ομιλία του εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο νικητής των εκλογών της 18ης Μαΐου 2014 θα είναι ο συνδυασμός «Δημιουργική Ένωση Πολιτών».

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΕΛΑΣΑΚΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ EUROGROUP



«Το χθεσινό Eurogroup αποτελεί άλλη μία δικαίωση για τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και κυρίως για τον πρόεδρο μας Π. Καμμένο που καιρό τώρα επισημαίνουμε ότι υπάρχει κρυφή ατζέντα και ότι το νέο μεσοπρόθεσμο 2015 - 2018 θα περιλαμβάνει εκ νέου πολύ σκληρά μέτρα για όλη την κοινωνία.

Δημ Αναγνωστάκης: Ανέκρουσε πρύμνα η κυβέρνηση για τις Λαϊκές αγορές



Στη συνέχεια της τοποθέτησής του στο Νομοσχέδιο του Υπουργείου Ανάπτυξης ¨Άσκηση εμπορικών δραστηριοτήτων εκτός καταστήματος¨, ως Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Αριστεράς, ο βουλευτής Εύβοιας Δημήτρης Αναγνωστάκης, αρχικά υποστήριξε ότι έγινε προσπάθεια από τον Υπουργό Ανάπτυξης, στρέβλωσης των θέσεων της Δημοκρατικής Αριστεράς αναφορικά με το Νομοσχέδιο.

Η Εύβοια αποκτά το δικό της μουσικό σχολείο με απόφαση του Συμεών Κεδίκογλου



Μετά από δεκαέξι χρόνια λειτουργίας του θεσμού των μουσικών σχολείων, η Εύβοια αποκτά το δικό της, μετά την προσπάθεια που ξεκίνησε ο Συμεών Κεδίκογλου.
Ο υφυπουργός Παιδείας υπέγραψε την απόφαση ίδρυσης, η οποία εγκρίθηκε και από το υπουργείο Οικονομικών και σήμερα δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (ΦΕΚ 1131 Β’ 6/5/2014).

ΑΝΕΛ: «ΤΟ ΜΟΤΙΒΟ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ - ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ»



Το μεθοδευμένο ξεπούλημα του Αεροδρομίου της Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος» από το ΤΑΙΠΕΔ, καταγγέλλει με αποκαλυπτική Ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ο Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με τον Συνδυασμό εθνικού σκοπού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

Παρουσίαση των θέσεων της Αριστερής Παρέμβασης στη Στερεά Ελλάδα,

Η Αριστερή Παρέμβαση στη Στερεά Ελλάδα σας προσκαλεί σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση παρουσίασης των θέσεών της, εν’ όψει των επικείμενων περιφερειακών εκλογών του Μαΐου, την Τετάρτη 7 Μαΐου 2014, στις 7:00μμ, στην Αίθουσα του Δημαρχείου Στυλίδας, στη Στυλίδα.

Από την Πέμπτη ξανά σε λειτουργία οι φωτεινοί σηματοδότες στον κόμβο Αγ. Στεφάνου



Την Πέμπτη, 8 Μαΐου, υπολογίζεται ότι θα τεθούν και πάλι σε λειτουργία οι φωτεινοί σηματοδότες στον κόμβο του Αγίου Στεφάνου.
Από πλευράς Δήμου, τις προηγούμενες ημέρες, έγιναν όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες για την αντιμετώπισή του, χωρίς όμως να επιτευχθεί η επαναφορά των φωτεινών σηματοδοτών και η επανέναρξη της λειτουργίας τους.

Tο πρόγραμμα των δραστηριοτήτων του συνδυασμού μας για τις επόμενες ημέρες.

της Ουρανίας Παπανδρέου
Τρίτη
Πρωί: Ενημερωτική επίσκεψη σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες της Ιστιαίας.
Απόγευμα: Ενημερωτική επίσκεψη στα χωριά Ταξιάρχης, Καματριάδες, Καστανιώτισσα.
Τετάρτη
20:00 Αγιασμός στο εκλογικό μας κέντρο στην Ιστιαία
Πέμπτη
20:30 Αγιασμός στο εκλογικό μας κέντρο στην Αιδηψό

Το γραφείο Τύπου του συνδυασμού «Μέτωπο Αναγέννησης»

Ο νεώτερος Yποψήφιος Eυρωβουλευτής ετών 26 Κωνσταντίνος Κούρος με την ΄΄Κοινωνία Αξιών΄΄



Φίλες και φίλοι
 Η πατρίδα μας βρίσκεται στη χειρότερη θέση μετά το δεύτερο Παγκόσμιο και τον Εμφύλιο Πόλεμο. Ουσιαστικά βρίσκεται χρεοκοπημένη οικονομικά, εθνικά, κοινωνικά και πολιτικά, μέσα σε ένα παγκόσμιο περιβάλλον όπου η δυναμική σύγκρουσης εθνικών και οικονομικών συμφερόντων εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους και μεγάλες απειλές για τη χώρα και τον ελληνισμό.

Mε επιτυχία οι παραστάσεις Θέατρου Ευρίπου



Ο Σύλλογος Εκπαιδευμένοι Ερασιτέχνες Ευρίπου και το Αεικίνητο Θέατρο Ευρίπου ολοκλήρωσαν με επιτυχία τις προγραμματισμένες παραστάσεις του θεατρικού έργου Έγκλημα και Τιμωρία του Φ. Ντοστογιέφσκι. Το κατάμεστο -και τα τρία βράδια- Θέατρο Παπαδημητρίου,

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Δημοσιεύσεις πολιτικού υλικού ...



Όσοι  υποψήφιοι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, επιθυμούν να στείλουν ενημερωτικό υλικό να το δημοσιεύσουμε στο blog μας ευχαρίστως θα το κάνουμε δωρεάν.

Με μία προϋπόθεση, να υπάρξει συνέντευξη στο blog. Κρίνουμε, πέρα από ένα απλό βιογραφικό, θα πρέπει να υπάρξουν απαντήσεις από τους υποψηφίους,  και σε μια σειρά άλλα θέματα για καλύτερη ενημέρωση των αναγνωστών  μας, για όλα τα πολιτικά θέματα για πληρέστερη ενημέρωση των.

Ευρωεκλογές: όχι ένα όχι δύο. 43 τα ψηφοδέλτια στις ευρωεκλογές!!!

Πριν ακόμη φτάσει η ώρα ανακήρυξης από το Α’ Τμήμα του Αρείου Πάγου (11 Μαΐου), των κομμάτων που θα μπορούν να συμμετέχουν στις Ευρωεκλογές, τρία κόμματα αυτοεξαιρέθηκαν. Μένουν λοιπόν 43 από τα 46.

Οι προτάσεις της «Ενωτικής Δημοτικής Κίνησης» για τον αθλητισμό στον Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας



Ο αθλητισμός πρέπει να απευθύνεται σε όλους χωρίς σκοπό το κέρδος. Σήμερα που το κράτος αδιαφορεί για τον αθλητισμό πρέπει οι τοπικές κοινωνίες να στηρίζουν την Συνταγματική επιταγή για ελεύθερο κοινωνικό  αθλητισμό. Επιδίωξη μας είναι η αξιοποίηση των δημοτικών εγκαταστάσεων προς όφελος των πολιτών και του ερασιτεχνικού αθλητισμού, με συνεχή συντήρηση,  βελτίωση και επέκταση των υφιστάμενων εγκαταστάσεων και χώρων άθλησης του Δήμου (γήπεδα, κλειστά γυμναστήρια, ναυταθλητικές  εγκαταστάσεις).

ΠΑΣΟΚ Έτοιμο για έξοδο από την κυβέρνηση

Μια νέα τακτική ξεδιπλώνει από το Σάββατο το ΠΑΣΟΚ, αρχικά με τον Ε. Βενιζέλο και σήμερα με όλα τα στελέχη του να μιλούν με το ίδιο πολιτικό σκεπτικό «ότι θα είναι δύσκολη η στήριξη της κυβέρνησης...»  έτσι σήμερα και ο Πάρις Κουκουλόπουλος μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM υπογράμμισε ότι σε περίπτωση αποτυχίας στις ευρωεκλογές θα είναι δύσκολη η στήριξη της κυβέρνησης.

Αρκετά πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ στο ευρωψηφοδέλτιο του Τζουμάκα

Το ευρωψηφοδέλτιο του «Σοσιαλιστικού Κόμματος» παρουσίασε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Στέφανος Τζουμάκας.
Εκτός από τον ίδιο τον Στέφανο Τζουμάκα, με το Σοσιαλιστικό Κόμμα κατεβαίνουν αρκετά πρώην «πράσινα» στελέχη, εκ των οποίων ξεχωρίζουν η Χρυσούλα Ρόκκα, η δικηγόρος Νότα Παπαδοπούλου, ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αρης Μουσιώνης, αλλά και ο δημοσιογράφος Γιάννης Κανελλάκης.
Αναλυτικά, οι υποψήφιοι του Σοσιαλιστικού Κόμματος:

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Ορκίστηκαν έξι βουλευτές στη θέση των υποψηφίων ευρωβουλευτών

Έξι νέοι βουλευτές ορκίστηκαν το βράδυ της Δευτέρας στη Βουλή, προκειμένου να αντικαταστήσουν όσους παραιτήθηκαν για να είναι υποψήφιοι στις ευρωεκλογές.
Πρόκειται για τους Γιώργο Δεικτάκη και Σταμάτη Καρμαντζή που αντικαθιστούν τους βουλευτές της ΝΔ Μανώλη Κεφαλογιάννη και Κώστα Μουσουρούλη,

Στο Άγιο Όρος ο Συμεών Κεδίκογλου

Στο Άγιο Όρος θα είναι από σήμερα και για δύο ημέρες ο Συμεών Κεδίκογλου εκπροσωπώντας την κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις της χερσονήσου του Άθω.

Το καινούργιο δημαρχείο – «διαμάντι» στην Ερέτρια

Το καινούργιο δημαρχείο – «διαμάντι» στην ΕρέτριαΈνα διαμάντι στην παραλία της Ερέτριας. Ο λόγος για το κτίριο που στεγάζει το δημαρχείο Ερέτριας επί της οδού Αρχαίου Θεάτρου και θα ανοίξει τις πόρτες του τις επόμενες εβδομάδες.

Το κτίριο μεταβιβάσθηκε στην κυριότητα του Δήμου Ερέτριας το 2012, με ενέργειες του δημάρχου Ερέτριας κ.Βασίλη Βελέντζα. Τη διαχείρισή του ασκούσε μέχρι τότε η Εταιρεία Τουριστικών Ακινήτων του Δημοσίου Α.Ε (ΕΤΑΔ Α.Ε).

Η Εταιρεία Αστρονομίας Χαλκίδας συμμετέχει στις σχολικές αστροβραδιές:

- Την Δευτέρα 5 Απριλίου, ώρα 8:30 μμ στον χώρο του Γυμνασίου Ερέτριας. Η βραδιά περιλαμβάνει ουρανογραφία, παρατηρήσεις με τηλεσκόπια, καθώς και προβολή ταινιών, βίντεο, φωτογραφιών των NASA και ESA.

Εκτός εκλογών ο συνδυασμός της Δέσποινας Μαρίνου για το Δήμο Κύμης-Αλιβερίου

Με δελτίο τύπου ο συνδυασμός Ανατροπή-Νέα Αρχή με επικεφαλής τη Δέσποινα Μαρίνου, εξηγεί στους πολίτες του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, τους λόγους που τέθηκε εκτός εκλογών.
Το κείμενο
Πολίτες του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου

Περιοδεία Β.Αποστόλου σε Στενή, Πισσώνα, Μίστο και Σκουτέρι.



Ο υποψηφιος Περιφερειάρχης Βαγγέλης Αποστόλου, μαζί με υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού «Η Στερεά σε νέα τροχιά» για την Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας, πραγματοποίησαν την Κυριακή 4 Μαίου περιοδεία στα χωριά του πρώην Δήμου Διρφύων.

Το μελωδικό πάθος μιας γόνιμης μουσικής εκπαίδευσης



Το «παρών» στη Χορωδιακή Συνάντηση 30 Σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας, που διοργανώθηκε στο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας στη Χαλκίδα, το βράδυ της Κυριακής (4 Μαΐου), έδωσε ο δήμαρχος Χαλκιδέων Θανάσης Ζεμπίλης.

Η γυμναστική, δικαίωμα για όλους



Το «παρών», στις εξέδρες του κλειστού γυμναστηρίου Κανήθου, για την 1η Πανελλήνια Γιορτή Γενικής Γυμναστικής που διοργάνωσαν από κοινού ο  Α.Σ. «Ειρήνη» Χαλκίδας, η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία (ΕΘΝ.Ο.Α) και ο ΔΟΑΠΠΕΧ, το πρωί της Κυριακής (4 Μαΐου), έδωσε ο δήμαρχος Χαλκιδέων Θανάσης Ζεμπίλης.

Ο Δημήτρης Αναγνωστάκης στον τελικό Νέων Εύβοιας

Το Σάββατο 3 Μαΐου ο βουλευτής Εύβοιας Δημήτρης Αναγνωστάκης παραβρέθηκε στο δημοτικό γήπεδο Προκοπίου και παρακολούθησε τον τελικό του πρωταθλήματος Νέων, που διοργάνωσε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Εύβοιας.

Β. Αποστόλου: Σε αδιέξοδο οι υποψήφιοι νέοι γεωργοί

Σε δηλώσεις προέβη ο υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας  Βαγγέλης Αποστόλου, αναφορικά με τη μικρή συμμετοχή που παρουσιάζει το πρόγραμμα των νέων γεωργών. 
 Η δήλωση του είναι η ακόλουθη:

Παρά τις όποιες εξαγγελίες το πρόγραμμα των νέων γεωργών παρουσιάζει πολύ μικρή συμμετοχή λόγω της αδυναμίας υποβολής των φακέλων,

« ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΒΡΟΥΒΕΣ».....



Την  Παρασκευή 2/5/2014, έγινε τριμερής σύσκεψη, στο Υπουργείο Εργασίας, για το θέμα «μη καταβολή δεδουλευμένων (32 μήνες), Δώρα Χριστουγέννων, Πάσχα, Επιδόματα Άδειας κ.λ.π. των εργαζομένων  στην Εταιρία ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ (πρώην Τσαούσογλου).
Tην  σύσκεψη πραγματοποίησε ο   Διευθυντής  του Υπουργείου κ. ΑΓΡΑΠΙΔΑΣ.
Από εργατικής πλευράς παρευρέθηκαν το Σωματείο εργαζομένων και ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας.

Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Τι δεν είπα Περγαντάς Βενιζέλος για την Στερεά.



Είναι αλήθεια σε όλο τον Δημοκρατικό Προοδευτικό χώρο, ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος το μόνο που μπορεί να πετύχει είναι να διχάσει τον χώρο, προκειμένου να σχεδιάσει και να υλοποιήσει τα δικά του πολιτικά σχέδια, σύμφωνα με τα προσωπικά του συμφέροντα.

Στα σχέδια αυτά, λοιπόν ήταν ενταγμένη και η στήριξη στο Κώστα Μπακογιάννη, από τον Απρίλιο του 2013 γράφαμε το παρασκήνιο, ότι είναι η νέα επιλογή του Σαμαρά και του Βενιζέλου, με αναλυτικές αναρτήσεις .

Απάντηση Περγαντά στην κατηγορία Βενιζέλου για Ρ Ι Ψ Α Σ Π Ι Δ Ε Σ........



Κ. Πρόεδρε του ΠΑΣΟΚ

 Τον Ιανουάριο του 2014 ενώπιον τουΠεριφερειακού Συμβουλίου, έκανα δημόσιο απολογισμό  των πεπραγμένων της θητείας  μου.

Έναν απολογισμό δημιουργικό και παραγωγικό σε έργα και δράσεις, όπως δημοσίως ανέφερε ενώπιον του ίδιου συμβουλίου λίγες μέρες αργότερα, ο αρμόδιος κοινοτικός Επίτροπος κ. Johannes Hahn, σύμφωνα με τον οποίο η απορροφητικότητα του ΕΣΠΑ στην Στερεά Ελλάδα είναι η υψηλότερη στην Ευρωπαϊκή Ένωση (94.45%).

Στην Εύβοια Δευτέρα και Τρίτη ο Θ. Γιαννόπουλος

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Αθανάσιος Γιαννόπουλος θα επισκεφθεί αύριο Δευτέρα 5 Μαΐου 2014 τη Νότια Εύβοια και συγκεκριμένα Στύρα, Κάρυστο, Μαρμάρι και Αλιβέρι.

Αποδοκίμασαν άσχημα τον Βενιζέλο στη Λαμία

Δεν μπορεί να χαρακτηρίσει επιτυχή την επίσκεψή του, για τις εκλογές, στην Λαμία ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν μπόρεσε να πείσει ούτε τα δικά του στελέχη αφού στο ξενοδοχείο "Σαμαράς", όπου πήγε, προσήλθαν με το ζόρι γύρω στα 20 άτομα από το τοπικό ΠΑΣΟΚ. Αίσθηση μάλιστα προκάλεσε η απουσία ακόμη και της Τόνιας Αντωνίου που αν και "βενιζελική" διαφωνεί με τη στήριξη του Κ. Μπακογιάννη για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Οι μόνοι "επώνυμοι" που έδωσαν παρουσία ήταν ο υφυπουργός επί Σημίτη Λ. Παπαδήμας και...
ο νυν αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θ. Στάικος.