Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό Καλυβιώτη η Παναγιώτα Ν. Περήφανου

Με επιστολή της η Παναγιώτα Ν. Περήφανου ανακοινώνει την υποψηφιότητα της ως δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό του Χρήστου Καλυβιώτη "Ενωτική Δημοτική Κίνηση", για το Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας. Παναγιώτα Ν. Περήφανου Παναγιώτα Ν. Περήφανου Το πλήρες κείμενο της επιστολής της είναι το ακόλουθο:

 Φίλες και φίλοι, Με το χέρι στην καρδιά, έχοντας πλήρη επίγνωση της δύσκολης καθημερινότητας που βιώνουμε όλοι σήμερα, θέτω υποψηφιότητα ως Δημοτική Σύμβουλος με τον ανεξάρτητο Συνδυασμό «Ενωτική Δημοτική Κίνηση» με επικεφαλής τον Χρήστο Καλυβιώτη για έναν Δήμο δίπλα στον πολίτη! Ζούμε σε μια εποχή αβάσταχτη οικονομικά αλλά και ΚΡΙΣΗΣ ΑΞΙΩΝ. Η Αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι διάφανη, καθαρή με τη φρεσκάδα της ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ να δίνει τη δική της αύρα, τα δικά της φώτα, την καλλιέργεια και την παιδεία στα τοπικά δρώμενα αυτού του τόπου. Δώστε την ευκαιρία στους νέους ανθρώπους να ανοίξουν τα φτερά τους!!! Ψηφίστε με κρίση! Αν λειτουργήσουμε ομαδικά, οι ΝΕΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, θα τα καταφέρουμε!!! 
 Ο Δήμος ανήκει σε όλους και όχι σε μια δράκα ανακυκλώσιμων καρεκλοκένταυρων που πουλάνε αδίστακτα εμπόριο ελπίδας. Αγαπητοί φίλοι, αυτές οι εκλογές είναι κρίσιμες για όλη την Ελλάδα και κυρίως για τον τόπο μας! Οφείλουμε να εξαλείψουμε τη ρουσφετολογία και τις πελατειακές σχέσεις. Η ψήφος μας είναι η δύναμη μας μακριά από τη μέχρι τώρα πρακτική του εύκολου βολέματος, της κουμπαριάς, της κομματικής ταυτότητας και της συναλλαγής. 
 Φίλες και φίλοι, Η ψήφος σας πρέπει να φέρει την ανατροπή! Μπορεί να αλλάξει το σάπιο κατεστημένο. Μην μένετε απλοί θεατές, συμμετέχετε, δράστε, κινηθείτε, κρίνετε!! ΜΗΝ ΑΠΕΧΕΤΕ!! ΨΗΦΙΣΤΕ ΣΩΣΤΑ και ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ!!! Εύχομαι στις εκλογές του Μαΐου να με τιμήσετε με τη ψήφο σας και με το χέρι στην καρδιά επιθυμώ να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης σας. 
Επί σειρά ετών είμαστε συνεχώς σε συνεργασία και με τη βοήθεια σας αναδεικνύουμε δημοσιογραφικά- σοβαρά προβλήματα του τόπου μας. Αυτή η συνεργασία είμαι σίγουρη πως θα επιφέρει ακόμη πιο εποικοδομητικές λύσεις. Ευχαριστώ για την αγάπη και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Μαζί και σε αυτό το «ταξίδι», σε μια ακόμη εκλογική αναμέτρηση που θα μας αναδείξει ΝΙΚΗΤΕΣ!!! Με αγάπη, Παναγιώτα Ν. Περήφανου (Γιώτα Περήφανου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου