Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Τα αμερικανικά ΜΜΕ για την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου στην Ελλάδα

Tη χθεσινή υπερψήφιση του πολυνομοσχεδίου από τη Βουλή προβάλλουν αμερικανικά ΜΜΕ.
Σε αρκετά δημοσιεύματα και ραδιοτηλεοπτικές αναφορές υπογραμμίζεται, μεταξύ άλλων, η αναφορά του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, ότι «οδεύουμε σ' ένα πολύ δύσκολο μονοπάτι, αλλά στο τέλος θα επιτύχουμε».

Μιχάλης Γιαννάκης: «Οι βουλευτές της συγκυβέρνησης είναι ή ρουσφετολόγοι ή «Χρυσοχοΐδηδες»»

Με αφορμή την διάταξη του πολυνομοσχεδίου που προβλέπει προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ, ο Γραμματέας της Πολιτικής Γραμματείας του Κόμματος « κ. Μιχάλης Γιαννάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Άγρια κόντρα Καμμένου με Μαρκόπουλο και Γεωργιάδη

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η κόντρα του Πάνου Καμμένου με τον Κώστα Μαρκόπουλο και τον Άδωνι Γεωργιάδη, με αφορμή την υπόθεση του σκάφους του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων αλλά και την υπερψήφιση του πολυνομοσχεδίου από τον πρώην κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο των ΑΝ.ΕΛ.

ΠΑΜΕ Αλιβερίου συγκέντρωση αύριο για την Πρωτομαγιά



Εργαζόμενοι, εργαζόμενες, νέοι, άνεργοι
 
Κάντε την απεργία της πρωτομαγιάς, μέρα αγωνιστικής διεκδίκησης και εκδήλωσης της αγανάκτησης και της οργής σας. Πυκνώστε τις γραμμές των σωματείων, μπείτε στους συλλογικούς αγώνες με πίστη στο δίκιο σας. Να πούμε όχι στα σύγχρονα εργασιακά κάτεργα, στη σύγχρονη δουλεία. Να βροντοφωνάξουμε πως «δούλοι του 21ου αιώνα δε θα γίνουμε»

ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ



Μετά την απόφαση του Ανωτάτου Συμβουλίου Εργασίας (ΑΣΕ) στις 24 Απριλίου 2013, με την οποία εισηγήθηκε στον Υπουργό Εργασίας με ψήφους 5 έναντι 1 την μη έγκριση των ομαδικών απολύσεων που σχεδίαζε η πολυεθνική Lafarge και την σύμφωνη με την εισήγηση αυτή απόφαση του Υπουργού Εργασίας στις 26 Απριλίου 2013

Συνάντηση ΤΕΕ Π.Τ. Εύβοιας με κλιμάκιο της Ν.Δ. ενόψει του προσυνεδρίου της

Το Σάββατο 27-04-2013 η ΔΕ του Περιφερειακού Τμήματος Εύβοιας του ΤΕΕ εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο και τον Γραμματέα της Γιώργο Μπουραντά και Ελευθέριο Χαλιώτη, σε συνάντηση με κλιμάκιο της Ν.Δ. με επικεφαλή τον Βουλευτή Γρεβενών Τιμολέων Κοψαχείλη, μετά από πρόσκληση τους, ενόψει του προσυνεδρίου την Κυριακή. 

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΚΑΒΑΛΗΣ: Πλήρης ανικανότητα διαπραγμάτευσης

Πλήρης ανικανότητα διαπραγμάτευσης ,αποδείχτηκε για ακόμη μια φορά, ότι διακατέχει την τρικομματική Ελληνική Κυβέρνηση. Τρανό παράδειγμα οι όροι που επιβλήθηκαν στην Ελλάδα για τη χρηματοδότηση της Νέας Προγραμματικής Περιόδου 2014-2020

Αναφορά του Συμεών Κεδίκογλου για την πορεία του Κέντρου Ελέγχου και Αναφοράς Ιογενούς Ηπατίτιδας



Ο βουλευτής καταθέτει ερώτηση στο Υπουργείο Υγείας για το κέντρο μετά από πληροφόρηση από το Σωματείο Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος:  
Το Κέντρο Ελέγχου και Αναφοράς Ιογενούς Ηπατίτιδας, το οποίο με τον ν. 3918/2011 εντάχθηκε διοικητικά στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο, εξυπηρετεί κατά μέσο όρο 8.000 ηπατοπαθείς ανά έτος με αντικείμενο τη διάγνωση και διαχείριση της νόσου της Ηπατίτιδας.

Γ Σιαγιάννης Ο ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ 65 ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ



Κάποιοι μας χαρακτήρισαν ίσως υπερβολικούς όταν στο πρόσφατο σχετικό παρελθόν είχαμε αποκαλέσει τον Δήμο Κύμης-Αλιβερίου ως τον «Δήμο απ’ ευθείας ανάθεση».
Έχοντας τεκμηριώσει πλήρως τον χαρακτηρισμό, είχαμε καταδείξει ότι ήταν ο μοναδικός Δήμος στην Εύβοια που αντί να προχωρεί σε ομαδοποίηση των έργων, των προμηθειών,

Μια ακόμη μαχαιριά στην καρδιά των καραμανλικών...

Μια ακόμη μαχαιριά στην καρδιά των καραμανλικών από τον Γιάννη Στουρνάρα Μεγάλος εκνευρισμός επικρατεί στο στρατόπεδο των «καραμανλικών» από το κτύπημα που δέχθηκε ο Κώστας Καραμανλής από τον Γιάννη Στουρνάρα με τις ευλογίες του Αντώνη Σαμαρά.