Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Άγρια κόντρα Καμμένου με Μαρκόπουλο και Γεωργιάδη

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η κόντρα του Πάνου Καμμένου με τον Κώστα Μαρκόπουλο και τον Άδωνι Γεωργιάδη, με αφορμή την υπόθεση του σκάφους του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων αλλά και την υπερψήφιση του πολυνομοσχεδίου από τον πρώην κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο των ΑΝ.ΕΛ.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, ο κ. Καμμένος τερμάτισε πρόωρα την ομιλία του στη Βουλή, διαμαρτυρόμενος για τη φασαρία στην αίθουσα. Εκείνη την ώρα, ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης κούναγε ένα χαρτί στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Τι ήταν αυτό το χαρτί; «Στην χθεσινή ομιλία δεν ρώτησα τον κ. Καμμένο τι χρώμα βάφει τα μαλλιά του. Το χαρτί είχε την off shore εταιρία που ήταν το πλοίο του κ. Καμμένου. Νομιμότατα έκανε ότι έκανε ο κ. Καμμένος. Περίμενα να μου κάνει μια παρατήρηση, όχι να το βάλει στα πόδια και να φύγει. Αυτός που έλεγε χθες στο συνέδριο ότι θα υψώσει την ελληνική σημαία, ας ξεκινήσει από το σκάφος του» ανέφερε σε σημερινές του δηλώσεις στον Alpha 9,89 ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο βουλευτής της ΝΔ υποστηρίζει ότι πρόκειται για ένα σκάφος που ανήκει στην οικογένεια Καμμένου, το οποίο είναι χρεωμένο σε υπεράκτια εταιρία του εξωτερικού, στις Παρθένες Νήσους.

Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. διέψευσε μέσω Twitter τους ισχυρισμούς του κ. Γεωργιάδη, προαναγγέλλοντας νομική δράση. «Η παροπλισμένη "θαλαμηγός" 20 ετών είναι του πατέρα μου δηλωμένη και φορολογημένη στην Ελλάδα. Δεν είχα ούτε έχω offshore. Έρχεται η αγωγή..» έγραψε.

Σχόλιο για την υπόθεση έκανε μέσω Twitter και ο Κώστας Μαρκόπουλος. «Αν ισχύει η υπόθεση off shore και σκάφος, τότε κάποιος θα αλλάξει χώρα. Πολιτική και φοροδιαφυγή και υπεράσπιση του φτωχού δεν πάνε μαζί..». Λίγες ώρες νωρίτερα, ο Πάνος Καμμένος είχε σχολιάσει την υπερψήφιση του πολυνομοσχεδίου από τον πρώην κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματός του, χρησιμοποιώντας σκληρούς χαρακτηρισμούς μέσω Facebook. «Οι επαίτες της "μεγαλοψυχίας του Σαμαρά"... Οι υπόδικοι του ΕΟΤ στα συρτάρια του προέδρου της Βουλής... Οι αποστάτες-κλέφτες της ψήφου των πολιτών... Οι υπηρέτες σπιούνοι της Μέρκελ και των τραπεζιτών... Oι αποστάτες των Ανεξάρτητων Ελλήνων σιγά-σιγά αποκαλύπτονται....»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου