Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Καλό απόγευμα


Αίσθημα ατονίας και κόπωσης;


Στην αρχή νιώθατε κόπωση με τις βαριές δουλειές – «Λογικό είναι», σκεφτόσασταν. Mε το πέρασμα των εβδομάδων, όμως, ακόμη και το να στρώσετε τα κρεβάτια ή να πάτε μέχρι την κουζίνα σας, σας φαινόταν… βουνό.
H εύκολη κόπωση είναι χαρακτηριστικό σημάδι ότι έχουν μειωθεί πολύ τα αποθέματα σιδήρου στον οργανισμό σας και πιθανότατα έχετε περάσει πλέον από το στάδιο της σιδηροπενίας..Για αυτό λάβατε τα μέτρα σας :
Ορισμένα απλά και έξυπνα τρικάκια για να βελτιώσετε την κατασταση , όσο περνά απο το χέρι σας λοιπον..:

Έκκληση για τρόφιμα κάνουν οι εργαζόμενοι στο Alter !!

ΤΟΥΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΕ Ο ΓΙΑΝΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ - ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΣΕΙ ΣΕ ΟΡΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΟ !
Σε οριακό σημείο πολλοί εργαζόμενοι του Αlter παραμένουν στο κτίριο, αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα επιβίωσης και κάνουν έκκληση για βοήθεια. !!
Στο blog που έχουν δημιουργήσει προκειμένου να επικοινωνούν με τον κόσμο, αλλά και εργαζόμενους άλλων ΜΜΕ που αντιμετωπίζουν προβλήματα, ευχαριστούν κάποιους για την παροχή χρημάτων, αλλά αυτό που πραγματικά τους λείπει είναι κάτι άλλο, όπως είδη πρώτης ανάγκης.
Συγκεκριμένα το μήνυμα των εργαζομένων αναφέρει:

Μία ημέρα αποβολή για τη .....μούντζα !!

Δεν έμεινε ατιμώρητη τελικά, η μούντζα του 16χρονου μαθητή προς τους επισήμους στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Λάρισα.
Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του συλλόγου των διδασκόντων του 3ου Εσπερινού ΕΠΑΛ (όπου φοιτά ο μαθητής), παρουσία εκπροσώπων της Περιφερειακής Εκπαίδευσης,

Θέμης Τζήμας: Η πολιτική γενιά της ήττας και των υπερτροφικών “εγώ”

harta.gr via ΒΑΘΥ ΠΡΑΣΙΝΟ via  papaioannou.wordpress.com/
Η δεκαετία του ’90 και του 2000 ήταν εξαιρετικά ευνοϊκή για όσα πολιτικά στελέχη είχαν ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά: ικανότητα να κενολόγουν και να κοινοτοπούν ατελείωτα, διαστροφή των εννοιών, εξάρτηση από τη διαπλοκή που ελέγχει τα ΜΜΕ, υπηρέτηση της πολιτικής του παρασιτικού κεφαλαίου και πολιτική “ορθότητα” ως προς τη συμπεριφορά τους.
Οι “καριέρες” τους εξελίχθηκαν γραμμικά προς τα πάνω, χωρίς μπρος- πίσω, χωρίς ουσιαστικές, πολιτικές συγκρούσεις, χωρίς ρήξεις επώδυνες για τους ίδιους, ακολουθώντας την πεπατημένη και την πολιτική ορθότητα.
Ασχέτως της προγενέστερης διαδρομής τους δεν μπόρεσαν να αντέξουν τον πειρασμό της τηλεοπτικής οθόνης, της υπέρ- προβολής, του life- style και κυρίως της ευκολίας. Τι πιο εύκολο άλλωστε από το να αναμασάς αυτό που οι “διαμορφωτές κοινής γνώμης” λένε και να κάνεις αυτό που προτάσσουν;

Ούτε ένας αγρότης δεν έχει πισίνα στο σπίτι…

Σε πλήρη διάψευση του σημερινού δημοσιεύματος της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» στο οποίο γίνεται λόγος για όργιο φοροδιαφυγής και τριάντα πισίνες στο Κιλελέρ προχώρησε σήμερα ο δήμαρχος Κιλελέρ, κ. Ρίζος Κομήτσας,
ο οποίος ξεκαθάρισε ότι «δεν υπάρχει ούτε ένας αγρότης που να έχει πισίνα στο σπίτι του και πως οι πισίνες που υπάρχουν στη Νίκαια, ανήκουν σε επιχειρηματίες με μεγάλη οικονομική επιφάνεια».
Μάλιστα, ο κ. Κομήτσας έστειλε επιστολή προς τον διευθυντή της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» στην οποία τονίζει:
 
«Αξιότιμε κύριε Διευθυντά

Οι τροϊκανοί έβγαλαν τελικά τα μάτια και της Ιρλανδίας!

Σε φούσκα ολκής μετατρέπεται σταδιακά η προσπάθεια ανάκαμψης της ιρλανδικής οικονομίας και κυρίως η σπουδή όλων των Ευρωπαίων ιθυνόντων, πρωτίστως των Γερμανών, να χρησιμοποιήσουν το παράδειγμα της Ιρλανδίας  
ως … υπόδειγμα για το πώς πρέπει να αντιδράσει και τι πρέπει να κάνει μια χώρα που βρίσκεται υπό καθεστώς αναδιάταξης και στις … αγκάλες του ΔΝΤ και της ΕΕ.

Μοιράζει εκατομμύρια για διαφημίσεις ο Παπακωνσταντίνου...

Με ύφεση 6% και πρόβλεψη για το νέο έτος στο 3%, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου να που βρήκε περιθώριο να διαφημίσει την ανάπτυξη. Ή για να μιλάμε με μεγαλύτερη ακρίβεια την "αειφόρο ανάπτυξη".
Σε... καιρούς λοιπόν όπου το συμμάζεμα του Κράτους είναι αναγκαίο, ο υπουργός Περιβάλλοντος προκήρυξε διαφημιστικό διαγωνισμό ύψους 2 εκατ. ευρών για την επικοινωνία της αειφόρου ανάπτυξης. Ο ανάδοχος θα διαχειριστεί το ποσό των 2 εκατ. ευρώ, για ένα διετές σχέδιο δράσης επικοινωνίας.

Γιώργος Καρατζαφέρης σε Παπαδήμο: Βάλτους κομισάριους σου

Να δημιουργηθεί ένα νέο κυβερνητικό σχήμα με τη συμμετοχή του Γιώργου Παπανδρέου και του Αντώνη Σαμαρά ζήτησε από τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.
Σε συνομιλία που είχε ο Γιώργος Καρατζαφέρης με το «Το Βήμα», ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ζήτησε ένα νέο κυβερνητικό σχήμα με λιγότερους υπουργούς (13 αντί για 50) και την συμμετοχή των προέδρων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ ως αντιπρόεδρους.

Η Ραγκούσης: Προέχει η δανειακή σύμβαση

 Η παρατεταμένη αβεβαιότητα οδήγησε στην ύφεση, η οποία ανάγκασε την κυβέρνηση  να προχωρήσει στη λήψη μέτρων, υποστήριξε  ο αναπληρωτής υπουργός Αμυνας Γιάννης Ραγκούσης μιλώντας στο πρωινό μαγκαζίνο του Mega.
Ο κ. Ραγκούσης προειδοποίησε ότι αν δεν φτάσουμε στο τέλος του PSI και στη νέα δανειακή σύμβαση, τα οποία χαρακτήρισε ως τους δύο «εθνικούς στόχους», δεν θα μπορέσει η Ελλάδα να μπει σε αναπτυξιακή τροχιά.

Καλημέρα!!


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΑΡΚΟ -

Συνεδρίασε χθες , 15/12/2011 , το Δ.Σ. του Σωματείου μας με τα παρακάτω θέματα:
 
1. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ  Κο ΚΟΥΚΙΑΔΗ :
Την ΔΕΥΤΕΡΑ 12/12/2011 έγινε συνάντηση των Προέδρων των πέντε Σωματείων της ΛΑΡΚΟ, στα γραφεία του Ταμείου Αξιοποίησης με τον Πρόεδρο του Ταμείου.

Αποζημίωση 146.735 ευρώ λόγω ιατρικού λάθους

Ο 'Αρειος Πάγος επικύρωσε απόφαση του Εφετείου Θεσσαλονίκης η οποία υποχρεώνει χειρουργό γιατρό να καταβάλλει αποζημίωση 146.735 ευρώ σε συγγενείς ασθενούς του η οποία απεβίωσε από ιατρικό λάθος κατά το μετεγχειρητικό στάδιο.
Ο σύζυγος και τα παιδιά της άτυχης γυναίκας η οποία, σύμφωνα με ιατροδικαστική εξέταση, απεβίωσε περίπου προ δεκαετίας από πνευμονική εμβολή, προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη διεκδικώντας αποζημίωση για το θάνατο της άτυχης συζύγου και μητέρας τους.

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών και οι σταυροί Επιμελητηρίου Εύβοιας

Το Επιμελητήριο Εύβοιας ενημερώνει ότι με τη συμμετοχή 4.237 ψηφοφόρων, οι επαγγελματίες του Νομού, προσήλθαν στις κάλπες για να ψηφίσουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που θα τους εκπροσωπήσει για την επόμενη τετραετία. 
Η διοργάνωση των εκλογών ήταν άψογη, ενώ για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκαν εκλογές, εκτός Χαλκίδας σε Ιστιαία, Μαντούδι, Αλιβέρι, Κάρυστο και Σκύρο στις 9,10, 11 και 12 Δεκεμβρίου 2011 για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιχειρηματιών - μελών του Επιμελητηρίου.

Και η λέξη της χρονιάς είναι… Ελληνική!

Το γνωστό λεξικό της αγγλικής γλώσσας Merriam-Webster επέλεξε τη λέξη της χρονιάς.
Και η επιλογή τους είχε καθαρά ελληνικά χρώματα.


Έτσι ως λέξη για το 2012 επέλεξαν το …”pragmatic”, το οποίο το χρησιμοποιούν οι αγγλόφωνοι για να δηλώσουν το ”πρακτικός, ρεαλιστικός, δραστήριος”, και ήταν μια από τις λέξεις με τις περισσότερες αναζητήσεις στο online λεξικό τους την περίοδο αυτή της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης.

Καυγάς αδερφών..


Δείχνει συμφωνία με Γιώργο ο άξονας Βενιζέλου – Ρέππα;

 Βλέπει Παπανδρέου ο Παπαδήμος μετά τις χθεσινές κόντρες
Πίσω από τις κόντρες στο υπουργικό κρύβονται οι τακτικές και οι στρατηγικές των κορυφαίων του ΠΑΣΟΚ ενόψει της διαδοχής.

Χθες, Ανδρέας Λοβέρδος και Άννα Διαμαντοπούλου, παρότι οι τομείς ευθύνης και των δύο έχουν εξαιρεθεί από την εφεδρεία, επιτέθηκαν στον Δημήτρη Ρέππα. Για να διαχωρίσουν τη θέση τους από την κυβέρνηση.

Τime: Πρόσωπο της χρονιάς, ο «Διαδηλωτής»

Επιλογή του αμερικανικού περιοδικού για εξέχουσα προσωπικότητα της χρονιάς, είναι ο ανώνυμος διαδηλωτής που συμμετείχε στις κινητοποιήσεις, από τη Μ. Ανατολή, μέχρι το Κρεμλίνο και τη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με το άρθρο του περιοδικού, οι διαδηλώσεις που έκαναν την εμφάνισή τους σε πολλές χώρες άλλαξαν τους συσχετισμούς της παγκόσμιας πολιτικής σκηνής. «Αναγνωρίζουμε το ρόλο των διαδηλωτών, καθώς επανακαθορίζουν την ισχύ των πολιτών παγκοσμίως».

Δ. ΚΑΖΑΚΗΣ: Το εθνικό νόμισμα είναι ο μοχλός διεξόδου από την κρίση


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ευβοίας στην Χαλκίδα, η εκδήλωση - ομιλία που διοργάνωσε η Παρέμβαση Πολιτών Εύβοιας. Ομιλητής ήταν ο έγκριτος οικονομολόγος Δημήτρης Καζάκης ο οποίος ανέπτυξε το θέμα "Ευρώ ή εθνικό νόμισμα".
Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 6:30 το απόγευμα σε μια αίθουσα κατάμεστη από πολίτες, πολλοί από τους οποίους ήταν όρθιοι καθότι η αίθουσα αποδείχτηκε μικρή για να τους φιλοξενήσει όλους, και ολοκληρώθηκε στις 10 το βράδυ.

Ο παλιός είν΄ αλλιώς


Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα από το Σάββατο Καταιγίδες, ισχυροί άνεμοι και χιονοπτώσεις από αύριο, Σάββατο, στην Ελλάδα.

Για καταιγίδες στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, ισχυρούς ανέμους στα πελάγη και χιονοπτώσεις στα ορεινά, προειδοποιεί με έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, για αύριο, Σάββατο, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Τα φαινόμενα θα παρουσιάσουν ύφεση τη νύχτα.
Ειδικότερα, για:
- Αύριο Σάββατο, 17/12/2011, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο όπου αναμένεται ύφεση των φαινομένων τη νύκτα.

ΚΑΙ εγένετο... Κίνημα Σαμαρικών στη Νέα Δημοκρατία!

ΚΑΙ εγένετο... Κίνημα Σαμαρικών στη Νέα Δημοκρατία! Το συγκροτούν –προ το παρόν– πέντε βουλευτές (Κ. Μαρκόπουλος, Κ. Τζαβάρας, Κ. Γκιουλέκας, Ελ. Βόζενμπεργκ, Μ. Κόλλια-Τσαρούχα), αλλά είναι πολύ περισσότεροι εκείνοι που συμφωνούν και σύντομα θα συμπράξουν στο εγχείρημα
Ο στόχος των βουλευτών διπλός: Αφενός να καταστήσουν τους πολίτες κοινωνούς των θέσεων (απόψεων) του κόμματος και αφετέρου να λειτουργήσουν ως «ιμάντας» μεταφοράς της αγωνίας της κοινωνίας προς την ηγεσία, με την προσδοκία ότι μέσα από την αμφίδρομη αυτή διαδικασία θα ενισχυθεί η δυναμική της ΝΔ εν όψει και των επόμενων εθνικών εκλογών. 

Καλό απόγευμα!


Γης Μαδιάμ το υπουργικο συμβούλιο για την εργασιακή εφεδρεία!

Με έντονο τρόπο αντέδρασαν οι υπουργοί – και μάλιστα διακομματικά – στο ενδεχόμενο να υπάρξουν και άλλες δέκα με είκοσι χιλιάδες απολύσεις ή εφεδρείες στο Δημόσιο τομέα.
Το ενδεχόμενο ανέφερε ο υπουργός Διοικητικής μεταρρύθμισης Δημήτρης Ρέππας ο οποίος διευκρίνισε ότι δεν έχει τεθεί ακόμη από την τρόικα. Ωστόσο τόνισε πως εφόσον ζητηθεί «δεν υπάρχει άλλη δεξαμενή» για 10.000 ακόμη άτομα σε εργασιακή εφεδρεία, ως εκ τούτου είναι πιθανόν να πάμε σε απ’ ευθείας απολύσεις πλέον.

Από πίτα που δεν τρως τι σε νοιάζει και αν καεί κ. Φλωρίδη;

Τη διάλυση του ΠΑΣΟΚ ζήτησε ο ΦλωρίδηςΤη διάλυση του ΠΑΣΟΚ ζήτησε ο Φλωρίδης
«Αυτό το ΠΑΣΟΚ, που έχει απομείνει, όπως έχει απομείνει, είναι ένας μηχανισμός κοινωνικά αποκρουστικός.  
Έχει αποκοπεί από την κοινωνική βάση, θα πρέπει πλέον να κονιορτοποιηθεί και να εξαερωθεί», δήλωσε σε τηλεοπτικό κανάλι ο πρώην υπουργός και ιδρυτικό μέλος του Κοινωνικού Συνδέσμου κ. Γ. Φλωρίδης.

Στάθης!!!


Με πολύ μεράκι κάθε χρόνο, η οικογένεια του κ. Σταμούλη Σταύρου στα Νέα Σύλλατα Χαλκιδικής στολίζει το σπίτι της με 25000 λαμπιόνια!!!
Επισκέφτηκα το σπίτι της οικογένειας, τη Δευτέρα, θέλοντας για άλλη μια χρονιά να το δω από κοντά. Ζεστοί άνθρωποι, με πολύ αγάπη και μεράκι για αυτό που κάθε χρόνο κάνουν, μου εξήγησαν πως 20 μέρες πριν ξεκινούν τις προετοιμασίες.

Ξεπερνούν τους στόχους τα έσοδα από το χαράτσι στο τέλος ακινήτων

Tα φορολογικά έσοδα από το τέλος ακινήτων θα ξεπεράσουν τους στόχους, σύμφωνα με πηγή της ΔΕΗ, την οποία επικαλείται το Reuters.

Έως τώρα, έχουν εισπραχθεί 650 εκατ. ευρώ από το τέλος ακινήτων, μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

Υπάλληλοι Βουλης. τους έκοψαν 15ο και 16ο μισθό, άλλα τους δίνουν μπόνους

Μέσω ενός οικονομικού μπόνους αποφάσισε η Βουλή, μετά από πρόταση του προέδρου της, Φίλιππου Πετσάλνικου, να αποκαταστήσει εν μέρει τις απώλειες των εργαζομένων στο Κοινοβούλιο από την κατάργηση του λεγόμενου 15ου και 16ου μισθού.
Βάσει αλλαγών που εισηγήθηκε στην Ολομέλεια του Σώματος ο κ.Πετσάλνικος, μεταξύ των οποίων και η ένταξη των κοινοβουλευτικών υπαλλήλων στο ενιαίο μισθολόγιο και βαθμολόγιο,

30 πισίνες στο ...αγροτικό Κιλελέρ με μέσο δηλωθέν εισόδημα κατοίκου τα 1000 ευρώ

Αγρότες με δηλωθέν εισόδημα που δεν υπερβαίνει τα 1.000 ευρώ το μήνα απολαμβάνουν τα μπάνια τους σε πισίνες που έφτιαξαν στα σπίτια τους.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα, όπως αναφέρουν "Τα Νέα" είναι ένα μικρό χωριό 3.000 κατοίκων στο δήμο Κιλελέρ του νομού Λάρισας, όπου όμως υπάρχουν ούτε μία, ούτε δύο, αλλά καμιά 30ριά πισίνες!

Καλό μεσημέρι!!!


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑΜ ΚΑΠΕΛΕΡΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΥΠΗ ΓΙΑ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΑΣ


Αγαπητέ συνάδελφε,
Σε απάντηση της ερώτησής σας, σχετικά με τα προβλήματα που δημιουργούνται από την εφαρμογή της ΚΥΑ 150559/10-6-2011 με την οποία καθορίζονται «οι διαδικασίες, οι όροι και οι προϋποθέσεις για τη χορήγηση αδειών για υφιστάμενα δικαιώματα χρήσης νερού» σας γνωρίζουμε  ότι, ως αιρετή Περιφέρεια συμμεριζόμαστε την αγωνίας σας για τους αγρότες μας οι οποίοι εκτός των χρονιζόντων προβλημάτων που τους απασχολούν, βιώνουν όπως όλοι οι πολίτες αυτής της χώρας και τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την υπεράσπιση του μόχθου τους και να διευκολύνουμε στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας το έργο τους.

Συγχαρητήρια Επιστολή του Προέδρου της ΝΟΔΕ προς τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ευβοίας κ. Παναγιώτη Σίμωση


Αγαπητέ Πρόεδρε
σου εκφράζω τα συγχαρητήρια μου για την επανεκλογή σου στο αξίωμα του προέδρου του Επιμελητηρίου της Εύβοιας και θα σε παρακαλέσω να μεταφέρεις τις ευχές μου και σε όλα τα μέλη του νεοεκλεγμένου συμβουλίου.  

Οι ευθύνες που αναλαμβάνεις είναι σημαντικές, σε δύσκολες ώρες για την πατρίδα και τους Έλληνες.

Η Κρίση του Ελληνικού Χρέους από το Οικονομικό Επιμελητήριο

Το Οικονομικό Επιμελητήριο Π.Τ. Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας, σε συνεργασία με το think tank  ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΓΝΩΣΕΩΝ,  στα πλαίσια ενημέρωσης των μελών του και της τοπικής κοινωνίας σε θέματα οικονομίας,  διοργανώνει το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011  στο ξενοδοχείο Lucy στη  Χαλκίδα,  στις 18  εκδήλωση – Εσπερίδα  με θέμα:  
Η ΚΡΙΣΗ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
ΑΠΑΡΧΗ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ  Η ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ
και κύριους ομιλητές τους κκ :

Καλημέρα!!


Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Για εμάς είναι η γελοιογραφία της χρονιάς μακρά !!!


Πως να ρίξετε τη χοληστερίνη σας. H Δίαιτα για την πρόληψη


 Σε σύγκριση με τους υγιείς ανθρώπους, οι πάσχοντες από διαβήτη διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο να εμφανίσουν στεφανιαία νόσο, γεγονός που καθιστά πολύ σημαντική την ακολούθηση ειδικής διατροφής για την πρόληψη – αντιμετώπιση της υπερχοληστερολαιμίας.
Η Αμερικανική Εταιρεία Διαβήτη (ADA) θεωρεί ότι ο στόχος όσον αφορά την «κακή» (LDL) χοληστερόλη των διαβητικών πρέπει να είναι κάτω από 100 mg/dl, ενώ η ολική χοληστερόλη δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 200 mg/dl.

"Ληστεία": Η Ελλάδα διπλασιάζει την συμμετοχή της (+1 δισ.) στο ΔΝΤ !

ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ (ΜΕ ΤΟΚΟ) ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ... ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΜΕ (ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ)!
ΙΔΟΥ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ!
ΕΕ - ΗΠΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΑΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ "ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ" ΔΑΝΕΙΑ!
Σε μια άθλια απόφαση, η οποία αναδεικνύει όλο τοεύρος και το βάθος της τροϊκανής ληστείας που συντελείται στη χώρα μας, προέβη ο Υπουργός Οικονομικών Ε. Βενιζέλος. 

Προσέχουμε όταν αγοράζουμε!!!


Aυπνος ο ...Αντωνακης !!!


ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ : ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ

Πρόσφατα (στις 12/10/2011) δημοσιεύθηκε προκήρυξη προγράμματος του ΕΣΠΑ που επιχορηγεί με 20.000 € έναν άνεργο που θέλει να κάνει μια επιχειρηματική δραστηριότητα + 15.000 εάν δημιουργήσει με την δραστηριότητα αυτή επιπλέον μια θέση εργασίας (Δράση 1).
Δυστυχώς η Στερεά Ελλάδα εξαιρείται επειδή τυπικά έχει ενταχθεί στην ομάδα των περιφερειών σταδιακής εισόδου.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗΣ για τα Κέντρα Πρόληψης της Περιφέρειας Στερεάς

Τα Κέντρα Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας εδώ και χρόνια υποστηρίζουν τους τοπικούς πληθυσμούς και έχουν υλοποιήσει μια πληθώρα παρεμβάσεων για πολλές κοινωνικές ομάδες των Περιφερειακών Ενοτήτων της χώρας. 
Τα Κέντρα Πρόληψης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας έχουν μεγάλο εύρος λειτουργίας, που αφορά στην ψυχοκοινωνική στήριξη κάθε ανθρώπου που αντιμετωπίζει δυσκολίες, με έμφαση στην σχολική κοινότητα, δηλαδή σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς.

Ο Θεός και η … ευχή !! (ανέκδοτο)

Ένας άντρας έκανε τη συνηθισμένη του βόλτα περπατώντας στους δρόμους της Αθήνας .
Ξαφνικά λέει δυνατά:…
- Θεέ μου σε παρακαλώ, άσε με να σου κάνω μια ευχή! Και τότε μονομιάς οι ουρανοί σκοτεινιάζουν, σύννεφα απλώνονται από πάνω του και η φωνή του Θεού από το υπερπέραν ακούγεται να λέει:
- Επειδή ανέκαθεν προσπαθούσες και ήσουν πιστός σε Εμένα με κάθε τρόπο, θα σου δώσω την ευκαιρία να κάνεις την ευχή σου.

Άτεκνος με ... 19 παιδιά έπαιρνε επιδόματα !!!

Απίστευτο και όμως Ελληνικό, "μαιμού πολύτεκνος" αστυνομικός συνελήφθη επειδή δήλωνε πως είχε 19 ναι καλά διαβάσατε 19 παιδιά ενώ δεν είχε ούτε ένα !!!
Και όπως είναι φυσικό (για την Ελλάδα όπως την έκαναν) ο 54χρονος ότι έκανε το έκανε για να εισπράττει κάθε μήνα επιδόματα αρκετών χιλιάδων ευρώ. 
Όπως έγινε γνωστό ο αστυνομικός που υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας από το 1996 μέχρι σήμερα που αποκαλύφθηκε η απάτη του εισέπραξε τουλάχιστον 155.000 ευρώ από το κράτος με "μαιμού" παραστατικά που ο ίδιος είχε καταθέσει στις αρμόδιες υπηρεσίες.

Τα αποτελέσματα στο Επιμελητήριο Θεσσ/κης

Δικτατορικά ποσοστά πήρε  ο  συνδυασμός «Νέο Επιμελητήριο» με επικεφαλής τον πρόεδρο του ΕΒΕΘ, Δημήτρη Μπακατσέλο, συγγενής γνωστού πολιτικού, της Θεσ/κης και αναδείχτηκε πρώτη δύναμη στις αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου που διεξήχθησαν στις 12 και 13 Δεκεμβρίου. 
Με ποσοστό περίπου 96,4% απέσπασε συνολικά 60 (39 στο Εμπορικό Τμήμα, 15 στο Μεταποιητικό Τμήμα, 5 στο Τμήμα Υπηρεσιών και 1 έδρα στο Τμήμα Εξαγωγών) από τις 61 έδρες του νέου Διοικητικού συμβουλίου. Συνολικά ψήφισαν 1.276 μέλη του ΕΒΕΘ.

Ποιο εύκολα παρακολουθούνται τα κινητά από τα σταθερά

Μόλις 20 λεπτά και 1.000 ευρώ χρειάζονται για να εγκατασταθεί στο κινητό κάποιου λογισμικό που θα υποκλέπτει τις συνομιλίες και τα SMS που στέλνει και λαμβάνει.
Όπως γράφουν σήμερα τα Νέα εκατοντάδες είναι οι πολίτες που παρακολουθούνται καθημερινά χωρίς να το γνωρίζουν, ενώ συνήθως οι... δράστες είναι

O Πάνος Mπεγλίτης νέος εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ


Ο Πάνος Μπεγλίτης, θα είναι ο νέος εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, με τη σχετική ανακοίνωση να αναμένεται εντός της ημέρας.
Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας επιβεβαιώνει την σχετική πληροφορία. Σημειώνεται ότι αποτελεί στενό συνεργάτη του Γιώργου Παπανδρέου από την εποχή του υπουργείου Εξωτερικών.

Συνεχίζεται ο «καλπασμός» της ανεργίας στη χώρα μας

Στους 880.000 έφθασαν οι άνεργοι
Κατά το Γ΄ Τρίμηνο του 2011 ο αριθμός των απασχολούμενων ανήλθε σε 4.079.286 άτομα και των ανέργων σε 878.266. Το ποσοστό ανεργίας ήταν 17,7%, έναντι 16,3% του προηγούμενου τριμήνου και 12,4% του αντίστοιχου τριμήνου 2010.

Αναστέλλει ο ΕΦΕΤ τη λειτουργία εργοστασίου του Χαΐτογλου

Στην προσωρινή αναστολή λειτουργίας της εργοστασιακής μονάδας παραγωγής ζαχαρωδών BOLERO στην Κομοτηνή, από την οποία κατασχέθηκαν μεγάλες ποσότητες προϊόντων που έφεραν περασμένη ημερομηνία ανάλωσης – σε μία μάλιστα περίπτωση από τον Νοέμβριο του 2008 – προχώρησε ο ΕΦΕΤ, που εντείνει τους ελέγχους του ενόψει της γιορτής των Χριστουγέννων με γνώμονα την ασφάλεια και προστασία των καταναλωτών.

Πρόκειται, συγκεκριμένα, για την εταιρεία Bolero Ζαχαρώδη Θράκης ΑΕ, που βρίσκεται στη ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής, του Ομίλου εταιρειών Χαΐτογλου ΑΕΒΕ,

Μάρτιο εκλογές στο ΠΑΣΟΚ, Απρίλιο Εθνικές εκλογές!!!


Η χθεσινή συνάντηση  Παπανδρέου, Βενιζέλο, έλαβε μεγάλες διαστάσεις, αναφορικά με τις επιπτώσεις της στην ενότητα του ΠΑΣΟΚ. Γράφτηκα πολλά από διάσπαση λόγω παραμονής του Γ. Παπανδρέου μέχρι και διαρχία.  
Ελάχιστα διέρρευσαν από την συνάντηση αυτή. Καθότι αυτή έγινε face to face χωρίς να παρεμβάλλονται οι «κύκλοι» τους οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για τις διαρροές. Χωρίς ενδιάμεσους και πάσης φύσεως «συνεργάτες», οι οποίοι στόχο έχουν να  υπονομεύουν τις κοινές προσπάθειές τους για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ, παρά να λειτουργούν εποικοδομητικά και συνθετικά.

Χαλάει ο καιρός το Σαββατοκύριακο

Βροχές και δυνατοί άνεμοι συνθέτουν το σκηνικό του καιρού. 
Σε χειμωνιάτικο κλίμα επανέρχεται ο καιρός το Σαββατοκύριακο, καθώς από αύριο Παρασκευή αναμένεται επιδείνωση με τοπικές βροχές και καταιγίδες στο ανατολικό Αιγαίο, στη δυτική κεντρική και βόρεια Ελλάδα, με τη θερμοκρασία να σημειώνει μικρή πτώση και τους ανέμους να φτάνουν τα 4-6 μποφόρ στα πελάγη.