Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Πώς έπεσε !!! ο Γιώργος !!!

Ο Γιώργος Παπανδρέου πίστευε και εξακολουθεί να πιστεύει ότι το δημοψήφισμα εξασφαλίζει τη θέση της Ελλάδας στην ευρωζώνη.  
Όπως αποκαλύπτει η Μέρκελ και ο Σαρκοζί είχαν ενημερωθεί εγκαίρως από τον ίδιο για τα σχέδιά του. Παρ’ όλα αυτά, αποφάσισαν να άρουν την υποστήριξή τους και να τον οδηγήσουν στον εξοστρακισμό από την πρωθυπουργία

Κύπρος - Τριάντα οκτώ χρόνια κατοχής

ΤΡΙΑΝΤΑ ΟΚΤΩ χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την τουρκική εισβολή. Τριάντα οκτώ χρόνια κατοχής και οι πληγές της τραγωδίας παραμένουν ανοικτές. Καρφί στα μάτια και την ψυχή όλων, η κατοχική σημαία στον Πενταδάκτυλο υπενθυμίζει καθημερινά τη συνεχιζόμενη κατοχή.

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Εξωφρενική η επιλογή του Θανάση Σκορδά για Σεϊτανίδη λέει το Μαξίμου

Αντιδράσεις σε πολύ υψηλό κυβερνητικό επίπεδο έχει προκαλέσει η επιλογή του υφυπουργού Ανάπτυξης Θανάση Σκορδά, όσον αφορά τον επικεφαλής του γραφείου Τύπου. 

Το γεγονός ότι επέλεξε τον δημοσιογράφο Διαμαντή Σειτανίδη, για την συγκεκριμένη θέση, έχει εξοργίσει στενούς συνεργάτες του πρωθυπουργού, οι οποίοι θύμιζαν ότι μετά το «κόψιμο» του, τον Απρίλιο από το ψηφοδέλτιο του νομού Ηλείας, ο κ. Σειτανίδης, αποφάσισε να προσχωρήσει στο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη.

Σκληρή απάντηση Κιουτσούκη σε Κυριάκο

Με σκληρό τρόπο απάντησε ο Νίκος Κιουτσούκης στον Κυριάκο Μητσοτάκη, για τα όσα είπε λέγοντας πως είναι «από αυτούς που «έχτισα» αυτή την παράταξη με τον ιδρυτή της Κ. Καραμανλή. Ούτε είδα φως και μπήκα όπως οι νεοφιλελεύθεροι – σταλινιστές, ούτε πήρα τη θέση του… πατέρα μου όπως κάποιοι άλλοι».
Η απάντηση:

Σαμαράς: "Αυτό είναι το τελευταίο φάλτσο του Κυριάκου..."

«Αυτό είναι το τελευταίο φάλτσο…» υποστήριζαν κυβερνητικά στελέχη σχολιάζοντας την αιρετική στάση που κρατά τις τελευταίες μέρες ο βουλευτής της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης. Μάλιστα, οι ίδιοι κύκλοι, αποκωδικοποιώντας την σχετική φράση – προειδοποίηση, έλεγαν ότι: «ο πρωθυπουργός είναι αποφασισμένος να προχωρήσει ακόμη και στην διαγραφή του γαλάζιου βουλευτή».

Οι αποκρατικοποίησεις κρύβουν την "πτώχευση" της χώρας

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής μίλησε στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ για τις επικείμενες αποκρατικοποιήσεις που προγραμματίζει η κυβέρνηση, για την ιδιαίτερα χαμηλή αγοραστική δύναμη των Ελλήνων σε σύγκριση με τους υπόλοιπους Ευρωπαίου αλλά και για τη ενδεχόμενη μείωση σε μισθούς και συντάξεις.
«Τα έσοδα από τις πρώτες 50 αποκρατικοποιήσεις δεν θα ξεπεράσουν τα 7,5 δις, την ίδια ώρα που μιλούσαν για 50 δις. Μήπως σε αυτά περιλαμβάνεται και ο ορυκτός πλούτος της χώρας ή ο υποθαλάσσιος;

ΣΥΡΙΖΑ «Να παραταθεί η εκπομπή αναλογικού σήματος»

Την αναβολή διακοπής εκπομπής του αναλογικού τηλεοπτικού σήματος ζητά ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, τονίζοντας πως στην παρούσα κατάσταση της βαθιάς οικονομικής κρίσης η προμήθεια τηλεοπτικών δεκτών αποτελεί δυσβάστακτο οικονομικό βάρος.
Διαβάστε την ανακοίνωση:

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έδωσε 30.000 για Facebook και Τwitter!!!!

H δημιουργία λογα- ριασμών Twitter, Facebook, YouTube και άλλων μέσων κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται πως είναι ακριβή υπόθεση καθώς απορία προκαλεί η απόφαση που δημοσιεύτηκε στη "Διαύγεια" και προβλέπει την καταβολή 50.000 και πλέον ευρώ από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Επίκαιρη ερώτηση για την τύχη των νοσοκομείων Κύμης, Καρύστου και για τη μείωση κλινών νοσηλείας και ιδιωτικοποίηση των δημοσίων νοσοκομείων της χώρας

Επίκαιρη ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Λυκουρέτζο κατέθεσε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστας Μαρκόπουλος με θέμα τη μείωση κλινών νοσηλείας και ιδιωτικοποίηση των δημοσίων νοσοκομείων της χώρας.

Σε εκδήλωση - ομιλία καλεί τα μέλη της η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εκείνοι που δηλώνουν Εθνικιστές είναι στην σημερινή εποχή αρκετοί, έτσι ώστε κάτω από την έννοια του Εθνικισμού να κρύβονται τόσο διαφορετικές όσο και αντιφατικές θεωρίες και ερμηνείες.

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας, με 21 θέματα αναλυτικά η πρόσκληση


Παρακαλούμε να προσέλθετε στην 7η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, που θα πραγματοποιηθεί στις  23 Ιουλίου  2012, ημέρα Δευτέρα και  ώρα 11.30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας (Αινιάνων 8), με τα ακόλουθα  θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

Εργα χειροτεχνίας από εργαζόμενο στην ΑΓΕΤ



Βρίσκει το χρόνο να δημιουργήσει έργα χειροτεχνίας ο  Θανάσης Δημητρός εργαζόμενος στην ΑΓΕΤ στο εργοστάσιο της Χαλκίδας και μέλος του του σωματείου ΕΕΤΧ και παρουσιάζει την προσωπική του συλλογή με έργα χειροτεχνίας την Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012 στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.

Ερώτηση κατέθεσε ο Συμεών Κεδίκογλου προς τον Υπουργό Πολιτισμού για το αυθαίρετο κλείσιμο της Ακρόπολης από τους αρχαιοφύλακες


Η ερώτηση του βουλευτή:
 Την Δευτέρα 16 Ιουλίου η Πανελλήνια Ένωση Υπαλλήλων Φυλάξεως Αρχαιοτήτων προέβη στο κλείσιμο του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης από τις 13.30 το μεσημέρι λόγω καύσωνα και ενημέρωσαν με σχετική ανακοίνωση. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Αναπληρωτής Υπουργός κ. Τζαβάρας ο ίδιος ενημερώθηκε με δελτίο Τύπου.


 






Εμφύλιος μεταξύ ΝΔ και ΔΑΚΕ

Συνεχίζεται η δημόσια διαμάχη κυβέρνησης στελεχών της ΝΔ και συνδικαλιστών της ΔΑΚΕ με φόντο τις αποκρατικοποιήσεις.
Απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σ.Κεδίκογλου, που προειδοποίησε για διαγραφές, ο γγ της ΓΣΕΕ και επικεφαλής της ΔΑΚΕ ιδιωτικού τομέα Ν.Κιουτσούκης, μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 έκανε λόγο για «νόμο της χούντας» που προσπαθεί να επιβάλει η κυβέρνηση.

Τίτλοι τέλους για ένα ακόμη "έργο" της Άννας

Ο νόμος που έμελε να πάρει το όνομά της πρώην υπουργού Παιδείας Άννας Διαμαντοπούλου φαίνεται ότι περνάει σταδιακά στο παρελθόν.
Ο νυν υπουργός Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλος, αν και υποστήριξε ότι ο νόμος πρέπει να εφαρμοστεί, δεσμεύτηκε χθες προς τους διδάσκοντες των Ανώτατων Εκπαιδευτικών

Το ΧΩΝΙ. Βενιζέλος και Σαμαράς αρνήθηκαν την επιμήκυνση όταν τους την πρότεινε το ΔΝΤ


Αυτή την Κυριακή, θα είναι η τρίτη εβδομάδα που Το ΧΩΝΙ θα επιμείνει στην αποκάλυψη ότι η Ελλάδα αρνήθηκε την επιμήκυνση του προγράμματος, όταν μας την προσέφεραν.
Δεν πρέπει να δοθεί μια απάντηση για αυτό κάποτε;

Παρέμβαση Β. Αποστόλου στην ετήσια Γενική Συνέλευση της ΠΑΣΕΓΕΣ.


Απόσπασμα Ομιλίας του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Εύβοιας Αποστόλου Βαγγέλη, υπεύθυνου τομέα ελέγχου ΥΠΑΑΤ από την ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, στην ετήσια Γενική Συνέλευση της ΠΑΣΕΓΕΣ.
«Είναι σίγουρο ότι όλοι όσοι βρισκόμαστε σήμερα εδώ έχουμε μια ξεκάθαρη αντίληψη για τους αγροτικούς συνεταιρισμούς .

Συνάντηση εργασίας του Δ. Αναγνωστάκη με την πολιτική ηγεσία τουυπουργείου Εσωτερικών

Συνάντηση εργασίας με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών, πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη 18 Ιουλίου, ο βουλευτής της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Δημήτρης Αναγνωστάκης, που έχει οριστεί υπεύθυνος της παρακολούθησης των θεμάτων του υπουργείου Εσωτερικών.

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Τρεις αρχηγοί μόνοι... κόβουν , Ο οργισμένος, ο κακός και ο πρόθυμος

«Συμφωνήσαμε σε όλα», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας μετά και τη λήξη της τρίωρης σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών που αποτελούν τη συγκυβέρνηση, στην οποία συμμετείχε.

Όλη η απολογία Ζήγρα για την υπόθεση Ακη. Τι λέει για τον "βσσκό" για τον πολιτικό της Κύπρου και την οικογένεια του Ακη

Ο Ντίνος Μιχαηλίδης, πρώην υπουργός Εσωτερικών της Κυπριακής κυβέρνησης, είνα το νέο πρόσωπο που αποκάλυψε στη μαραθώνια απολογία του ο εξάδελφος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Νίκος Ζήγρας. 

Καλό μεσημέρι ....




Ανακοινώθηκαν οι γενικοί γραμματείς των υπουργείων

Ανακοινώθηκαν σήμερα το πρωί από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, έπειτα από πολυήμερες διαβουλεύσεις μεταξύ των εκπροσώπων των κυβερνητικών εταίρων, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, τα ονόματα των γενικών γραμματέων των υπουργείων.

Μέτωπο Βενιζέλου με κορυφαία στελέχη

Μέτωπο με κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ που αρνήθηκαν να συμμετάσχουν ενεργά στα όργανα του κόμματος, φωτογραφίζοντας πρωτίστως τον Ανδρέα Λοβέρδο και την Άννα Διαμαντοπούλου, άνοιξε ο Ευ. Βενιζέλος. 

Συνάντηση των τριών αρχηγών άρχησε


Ερώτηση κοινοβουλευτικού ελέγχου του Συμεών Κεδίκογλου σχετικά με τα σχέδια της ΑΓΕΤ για επεξεργασία λυματολάσπης


Την Δευτέρα ξεκινά ο νέος κύκλος ερωτήσεων της τρέχουσας κοινοβουλευτικής θητείας. Ο Συμεών Κεδίκογλου κατέθεσε ήδη επίκαιρη ερώτηση. Αφορά την Μελέτη Περιβαλλοντικών Όρων της ΑΓΕΤ Ηρακλής για συγκέντρωση και διαχείριση λυματολάσπης στο εργοστάσιο τσιμέντου της Χαλκίδας. Την ερώτηση θα συζητήσει ο βουλευτής με τον αρμόδιο Υπουργό την ερχόμενη Δευτέρα στη Βουλή.

Το κορίτσι του Σίλβιο: Oi εξωγήινοι με ανάγκασαν να κάνω ...


Το κορίτσι του Σίλβιο και οι εξωγήινοι
Η Σάρα Τομάζι είναι πρωταγωνίστρια σε «εκπαιδευτικές» ταινίες ενηλίκων και έγινε γνωστή για την συμμετοχή της στα μπούνγκα - μπούνγκα πάρτι του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς 18.07.12

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) προβλέπεται, σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, για τις Περιφερειακές Ενότητες: 

ΝΟ.Δ.Ε ΕΥΒΟΙΑΣ Καμία απόλυση στο Δημόσιο


Πραγματοποιήθηκε,  στα  κεντρικά γραφεία  της Νέας Δημοκρατίας.,  σύσκεψη   του  γραμματέα  Συνδικαλιστικών  Φορέων  του κόμματος  κ. Φίλιππου  Ταυρή με την  εκτελεστική επιτροπή  της ΔΑΚΕ  Δ.Τ. και τη  συμμετοχή  άλλων συνδικαλιστών του Δημόσιου.

ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ Ο Αγώνας μας θα συνεχισθεί

Πραγματοποιήθηκε χθες 16-7-2012 η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του σωματείου μας, με παράλληλη συμβολική στάση εργασίας σε ένδειξη διαμαρτυρίας κατά της ΑΓΕΤ-ΗΡΑΚΛΗΣ για τις περικοπές που πραγματοποίησε, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ απ’ όλο  τον όμιλο, στους μισθούς των εργαζομένων του εργοστασίου της Χαλκίδας.

Υπογράφηκε από τον Κλ.Περγαντά κονδύλι για την διαχείριση απορριμμάτων στην Αμφίκλεια

Υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχο Περγαντά η ένταξη στο ΕΣΠΑ του έργου της προμήθειας συστημάτων μεταφόρτωσης απορριμμάτων του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας, προϋπολογισμού 633.450 €.

Συνάντηση με την εθνική συνομοσπονδία ατόμων με αναπηρία


Ο Συμεών Κεδίκογλου συμμετείχε στη συνάντηση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ε. Βενιζέλου και αντιπροσωπείας της εθνικής συνομοσπονδίας ατόμων με αναπηρία, στην οποία είναι πρόεδρος ο Ι. Βαρδακαστάνης, στα γραφεία της Ιπποκράτους.

Ο Β. Αποστόλου είχε συνάντηση με τον Γιώργο Μητροπέτρο

Στα πλαίσια των επαφών που υλοποιεί με φορείς του νομού ο Βαγγέλης Αποστόλου, βουλευτής Εύβοιας πραγματοποίησε τη Τρίτη 17/7/12 τη πρώτη του συνάντηση με τη Διοίκηση της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Στερεάς Ελλάδας. 

Β. Αποστόλου Αντιμετώπιση πυρκαγιών στα περιαστικά δάση


Ερώτηση προς τους Υπουργούς  Περιβάλλοντος , Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, σχετικά με την αυξημένη εμφάνιση δασικών πυρκαγιών στις περιαστικές περιοχές, έκανε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον νομό Εύβοιας, κ. Βαγγέλης Αποστόλου.

Β. Αποστόλου Ανάγκη η ενίσχυση με προσωπικό του Λιμεναρχείου Χαλκίδας

Ερώτηση προς τον Υπουργό Ναυτιλίας, σχετικά με την ενίσχυση με προσωπικό του Λιμεναρχείου Χαλκίδας, έκανε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον νομό Εύβοιας, κ. Βαγγέλης Αποστόλου.
Είναι γνωστή η μορφολογία και το μέγεθος της ακτογραμμής του Βόρειου και Νότιου Ευβοϊκού.

Επίσκεψη Αποστόλου στο Γ/Ν Χαλκίδας


Στα πλαίσια των επαφών που πραγματοποεί στην Εύβοια ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο Βαγγέλης Αποστόλου συναντήθηκε σήμερα Δευτέρα 16/7/2012 με το Σωματείο Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας και την Ένωση Ιατρών Νομού Εύβοιας .

Χωρίς νερό η Αυλίδα λόγω... κλοπής και πυρκαγιάς


Το βράδυ της Παρασκευής (13 Ιουλίου), σημειώθηκε ένα ακόμη κρούσμα κλοπής καλωδίων και μετασχηματιστή που χρησιμοποιούνται για την ηλεκτροδότηση γεωτρήσεων στα αντλιοστάσια της ΔΕΥΑΧ και συγκεκριμένα, σε αυτό στη θέση «Μπελούσια» της Αυλίδας.

Μεγάλη επιτυχία από δύο Έλληνες μαθητές στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα στη Σιγκαπούρη

Ο μαθητής Κωνσταντίνος Σαμαράς-Τσακίρης κατέκτησε το χάλκινο βραβείο στην 23η Παγκόσμια Ολυμπιάδα Βιολογίας στη Σιγκαπούρη, ενώ η μαθήτρια Ευφροσύνη Κορωναίου απέσπασε έπαινο στον ίδιο διαγωνισμό.

Δήμος Χαλκιδέων: Η ΧΑΛΚΙΔΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΤΗΣ


Φωτο: Κωνσταντίνος Σαμαράς-Τσακίρης, Ευφροσύνη Κορωναίου
Μια σημαντική επιτυχία χάρισε στην Ελλάδα η μαθήτρια του 2ου Λυκείου Χαλκίδας, Ευφροσύνη Κορωναίου, η οποία απέσπασε (διαγωνιζόμενη μαζί με περίπου 250 μαθητές και μαθήτριες από 60 χώρες) έπαινο στην 23η Παγκόσμια Ολυμπιάδα Βιολογίας που διεξήχθη στη Σιγκαπούρη.

Η Χαλκίδα, το Πράσινο Ταμείο και η Ανάπλαση του Αλσυλλίου Κανήθου


Με ανακοίνωση του, ο Δήμος Χαλκιδέων, αναφέρει  πως το Πράσινο Ταμείο Υ.Π.Ε.Κ.Α. αποκατέστησε χωρικά τη Χαλκίδα ως δευτερεύοντα Εθνικό Πόλο.
Αποτελεσματική αποδείχτηκε η έντονη διαμαρτυρία-καταγγελία που εξέφρασε ο Δήμος Χαλκιδέων προς το Πράσινο Ταμείο (πρώην ΕΤΕΡΠΣ) για τον αποκλεισμό της Χαλκίδας από τους δευτερεύοντες εθνικούς πόλους, σε ότι αφορά στα αναπτυξιακά του προγράμματα,

Καλημέρα!!


Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Η Ελλάδα ως «Ιφιγένεια εν Βερολίνω»

Δεν είναι παράξενο; Η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει θέσει επισήμως σε κανένα θεσμικό όργανο της Ε.Ε. και των λοιπών εταίρων της τρόικας κανένα αίτημα αναδιαπραγμάτευσης, ούτε καν το θέμα της επιμήκυνσης, που υποτίθεται ότι είχε εξασφαλιστεί και προ των εκλογών.
Ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας «προπηλακίστηκε», μάλιστα, ρητορικά από τον συγκυβερνήτη Βενιζέλο για την «παράλειψή» του να το θέσει στην τελευταία συνεδρίαση του Eurogroup.

Αυτοκτόνησε γιατρός στο νοσοκομείο Λαμίας

Έκανε πράξη την απειλή του και αυτοκτόνησε, πέφτοντας από τον 5ο όροφο του νοσοκομείου Λαμίας ο γιατρός, που από τις 5 τα ξημερώματα είχε βγει στα κάγκελα..Ειδικός διαπραγματευτής, άνδρες της πυροσβεστικής και αστυνομία ήταν κοντά του  τις τελευταίες ώρες.

Δεν θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας

Δεν θα πραγματοποιηθεί, φέτος, εκδήλωση για την επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας, όπως ανακοινώθηκε, πριν από λίγο,  από την Προεδρία της Δημοκρατίας.
«Το επιβάλλει η δοκιμασία που περνά ο ελληνικός λαός», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Προεδρίας και προστίθεται:

Έκκληση από τον Δήμο Ερέτριας για σωστή διαχείρηση των απορριμάτων

Ο Δήμος Ερέτριας,  μεσούντος του Καλοκαιριού, που τριπλασιάζεται ο πληθυσμός λόγω της έλευσης των παραθεριστών, απευθύνει έκκληση στους δημότες και στους επισκέπτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην διαχείριση των απορριμμάτων τους.

Παίρνουμε την τύχη στα χέρια μας,


Εμείς οι Συλλογικοί φορείς των καταναλωτών, των εργαζομένων και των κοινωνικών κινημάτων, που γνωρίζουμε πως, εξανεμίζεται το εισόδημά μας, με τις συνεχείς ανατιμήσεις των ειδών στα Σούπερ Μάρκετ, τις αλόγιστες υπερχρεώσεις σε κάθε είδους λογαριασμό (ΔΕΗ, ΟΤΕ, ασφάλειες, κινητή τηλεφωνία, πιστωτικές κάρτες), εμείς που ζούμε καθημερινά το δράμα των υπερχρεωμένων

«Η γνώμη σου μετράει.!»


Επισκεφθείτε το site της ΕΠΚΑ-ΣΤΕ epka-ste.gr και πάρτε μέρος στο ερωτηματολόγιο που έχει συντάξει  η Ένωση με τίτλο:
«Η γνώμη σου μετράει.!»
Αφορά την εξυπηρέτηση των  δάνειων από τους πολίτες, την οικονομική τους κατάσταση, ποια τράπεζα είναι ποιο εχθρική στους δανειολήπτες και τους προτεινόμενους τρόπους αντίδρασης.

Χρ. Ζώης: Έχει πέσει και το τελευταίο «φύλλο συκής» της κυβέρνηση

Την αντίδραση των Ανεξάρτητων Ελλήνων για το ειδικό τέλος ακινήτων εξέφρασε με δήλωση του ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος, Χρ. Ζώης.
"Η προεκλογική εξαγγελία του Αντώνη Σαμαρά για την κατάργηση του ειδικού τέλους ακινήτων μετατράπηκε σε πλήρη εφαρμογή της απόφασης Βενιζέλου με τον οποίο συμπορεύεται και συγκυβερνά.