Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Σαμαράς: "Αυτό είναι το τελευταίο φάλτσο του Κυριάκου..."

«Αυτό είναι το τελευταίο φάλτσο…» υποστήριζαν κυβερνητικά στελέχη σχολιάζοντας την αιρετική στάση που κρατά τις τελευταίες μέρες ο βουλευτής της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης. Μάλιστα, οι ίδιοι κύκλοι, αποκωδικοποιώντας την σχετική φράση – προειδοποίηση, έλεγαν ότι: «ο πρωθυπουργός είναι αποφασισμένος να προχωρήσει ακόμη και στην διαγραφή του γαλάζιου βουλευτή».


Όπως, έλεγαν είναι προφανές ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρήκε τις τοποθετήσεις των γενικών γραμματέων ως αφορμή για να εκφράσει την δυσαρέσκειά του που δεν έγινε υπουργός. Υπενθυμίζουμε ο κ. Κ. Μητσοτάκης χθες σε όλα τα ΜΜΕ έλεγε και έγραφε   "Δεν πρέπει το opengov να γίνει “κουμπάροιgov”».

Σχολιάζοντας την στάση αυτή, του κ. Μητσοτάκη κυβερνητικά στελέχη λένε με νόημα:
“Την πρώτη φορά ο πρωθυπουργός τον έκανε αναπληρωτή υπουργό, αλλά δεν του άρεσε και δεν δέχθηκε. Ο Α. Σαμαράς όμως δεν είπε τίποτα. 
Την δεύτερη φορά βγαίνει και με τις δηλώσεις του πλήττει την κυβέρνηση. Ο Α. Σαμαράς πάλι δεν θα πει τίποτα. Τρίτη φορά όμως δεν θα υπάρξει…”.
Εν το μεταξύ η δυσαρέσκεια του Μαξίμου και σήμερα συνεχίζεται μετά την συνέχιση της "κόντρας" του κ. Μητσοτάκη με την ΔΑΚΕ. 

Τα ίδια στελέχη όταν άκουσα σήμερα τον κ. Μητσοτάκη να δηλώνει στον REAL FM για τον  Νίκο Κιουτσούκη "ποιος νομίζει ότι είναι; να διαγραφεί και δεν θα χάσει η Βενετιά βελόνι κ.ας ..." με αποτέλεσμα ο Νίκος Κιουτσούκης να βγάλει σκληρή δήλωση.
Η κόντρα αυτή μεταξύ ορισμένων βουλευτών και ΔΑΚΕ που συνεχίζετε και γίνετε μάχη χαρακωμάτων, την βλέπουν στο Μαξίμου ως φθορά του και δεν την θεωρούν "αθώα" .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου