Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Μέτωπο Βενιζέλου με κορυφαία στελέχη

Μέτωπο με κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ που αρνήθηκαν να συμμετάσχουν ενεργά στα όργανα του κόμματος, φωτογραφίζοντας πρωτίστως τον Ανδρέα Λοβέρδο και την Άννα Διαμαντοπούλου, άνοιξε ο Ευ. Βενιζέλος. 

 Μιλώντας μάλιστα στον «Βήμα fm» και απαντώντας στην φημολογία περί πρόθεσης στελεχών να δημιουργήσουν νέο κόμμα, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απάντησε: «Όποιος θέλει να κάνει κόμμα μπορεί να κάνει. Όποιος θέλει να κατέβει στο λαό να δοκιμάσει τις δυνάμεις του, ας το κάνει. Όποιος έχει πρόβλημα ταυτότητας, αν ανήκει στο ΠΑΣΟΚ ή όχι δεν χρειάζεται να ταλαιπωρείται. Υπάρχουν τόσοι νέοι που συντάσσονται στην καινούρια προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ».  
 Λίγο νωρίτερα, ερωτώμενος για την απροθυμία κορυφαίων στελεχών να συμμετάσχουν στην προσπάθεια που επιχειρεί για ανασύσταση του ΠΑΣΟΚ, ο Ευ. Βενιζέλος δήλωσε με νόημα: «Δεν με ενοχλεί τίποτα. Αντιλαμβάνομαι τις δυσκολίες μετά την ήττα. Πρέπει όμως να δουλέψουμε όλοι μαζί στη βάση για να την μεγαλώσουμε. Είναι δύσκολο να προσαρμοστεί κανείς στις νέες συνθήκες».  

 Οι πληροφορίες λένε πως οι σχέσεις του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ με τον Α. Λοβέρδο και την Άννα Διαμαντοπούλου, δυο στελέχη που όχι απλώς αρνήθηκαν τις προτάσεις του για τη συμμετοχή τους στα όργανα, αλλά και αποφάσισαν για το επόμενο διάστημα να σιωπήσουν, έχουν πλήρως διαρραγεί. Την ίδια στιγμή ο Γ. Ραγκούσης έχει αποφασίσει να υπερασπίσει το νόμο για την ιθαγένεια, ενώ πρόβλημα στις σχέσεις του Ευ. Βενιζέλου υπάρχει και με τον πρώην Πρόεδρο του κόμματος Γ. Παπανδρέου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου