Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Ο Στουρνάρας βάζει γκολ στους πολιτικούς από τα αποδυτήρια

Στουρνάρας: Αν ζητούσα επιμήκυνση θα έπεφτε η κυβέρνηση Σαμαρά.
Δραματικοί σύμφωνα με  ρεπορτάζ του troiter ήταν οι διάλογοι του υπουργού Οικονομικών της Ουλιανάμπε Γιάννη Στουρνάρα   και τους βασικούς φυλάρχους της  χώρας Βενιζέλο και Κουβέλη την επόμενη του Eurogroup, με τον κ. Στουρνάρα να επισημαίνει ότι μπορεί να έπεφτε η κυβέρνηση αν οι εταίροι απέρριπταν δημοσίως το αίτημα για επιμήκυνση του προγράμματος διάσωσης  της Ούλιαναμπε.

«Σκέφτεστε να είχαμε μια επίσημη δημόσια άρνηση στο Eurogroup για την επιμήκυνση του προγράμματος; Τι θα λέγαμε στον κόσμο; Ότι διαπραγματευτήκαμε και αποτύχαμε; Θα είχε πέσει ήδη η κυβέρνηση….». δήλωσε το θηρίο αδειάζοντας  τους τρεις φύλαρχους συνολικά που δεν το είχαν σκεφτεί αυτό.
Μάλιστα, ο υπουργός Οικονομικών φέρεται να μετέφερε στους Chiefs Σαμαρά, Βενιζέλο και Κουβέλη και την προειδοποίηση που του απηύθυνε ο ο μεγάλος λευκός αρχηγός του Eurogroup, Ζαν-Κλοντ Γιουνκέρ, ο οποίος πριν ξεκινήσει η σύνοδος του είπε να μην διανοηθεί να θέσει θέμα επιμήκυνσης γιατί «θα πάρεις αρνητική απάντηση».
Μετά από αυτό οι φύλαρχοι μάζεψαν τα φτερά τους και αποσύρθηκαν στις σκηνές τους.

Ο πρόεδρος Αγαπούλας μέσω συγκροτημάτων και οργανισμών του τύπου που ελέγχει δήλωσε  προς τους ιθαγενείς:  “Ευτυχώς δηλαδή που υπάρχει ο Στουρνάρας γιατί οι πολιτικοί μας που τον έστειλαν να ζητήσει είναι άσχετοι από eurogroup και εδώ που τα λέμε είχαν και στο χωριό τους eurogroup; Ο Στουρνάρας  κράτησε την χώρα όρθια. Το παιδί βάζει γκολ από τα αποδυτήρια!” και συμπλήρωσε..

Ψιτ Αγαπούλα…
πούλα!!”
papaioannou.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου