Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Ο N.Boύτσης: Επιστρέφει ο «βασικός μέτοχος» για τα κανάλια

Η κυβέρνηση ρίχνει στο τραπέζι όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με τα ιδιωτικά ΜΜΕ: Εξ υπαρχής συζήτηση για τις συχνότητες, για τον βασικό μέτοχο, για τον αριθμό των αδειών, για τη Digea.

Ενημερωτικά φυλλάδια του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για το Πάσχα


Απόφαση Βόμβα: To ΣτΕ τινάζει στον αέρα τις μετεγγραφές στα ΑΕΙ για τα έτη 2013-14 Αντισυνταγματικό το νομοθετικό πλαίσιο - Μπαίνει πλαφόν ανά σχολή

Aπόφαση-σταθμό εξέδωσε η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, που βάζει πλαφόν στις μετεγγραφές φοιτητών στις σχολές. Το πλαφόν θα καθορίζεται από τις σχολές

Τι αλλάζει στο σύστημα εισαγωγής σε ΑΕΙ

Με στόχο «να θεραπευτούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα κενά και οι δυσλειτουργίες του πρόσφατα νομοθετημένου συστήματος εισαγωγής, καθώς και του ισχύοντος μέχρι σήμερα», όπως δηλώνει το υπουργείο παιδείας, ανακοινώθηκαν οι αλλαγές που θα ισχύσουν για το σχολικό έτος 2015-2016 στο σύστημα εισαγωγής στα ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.

Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Τα «δώρα» του Πούτιν στον Τσίπρα

Ιδιαίτερη σημασία δίνει η Μόσχα στην επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, την Τετάρτη, καθώς το Κρεμλίνο ελπίζει σε επανεκκίνηση των ελληνορωσικών σχέσεων, και ενώ την ίδια ώρα το ραντεβού Τσίπρα-Πούτιν αντιμετωπίζεται από επιφυλακτικά έως επικριτικά από διάφορους αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Επιστολή του Προέδρου της Δημοκρατίας στον Ε. Βενιζέλο


Δελτίο τύπου σχετικά με την απαντητική επιστολή του Προέδρου της Δημοκρατίας προς τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελος Βενιζέλος απηύθυνε σήμερα επιστολή προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο η οποία, αφού περιήλθε στον αποδέκτη της, δόθηκε στη δημοσιότητα.

“Σήκωσε το γάντι” ο Παυλόπουλος – Η επιστολή – απάντηση του ΠτΔ στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ

Την απάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας στον Ευάγγελο Βενιζέλο που χαρακτήρισε "θεσμικά οδυνηρή" την παρουσία του Π.Παυλόπουλου στην Επιτροπή για το χρέος δημοσιοποίησε η Χαριλάου Τρικούπη. Δείτε την επιστολή.

Εγκαλεί τον Πρ.Παυλόπουλο ο Βενιζέλος για την συμμετοχή του στην επιτροπή για το χρέος

     Αθήνα, 6 Απριλίου 2015

Α.Π.: 959
Προς
τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
κ. Προκόπη Παυλόπουλο



Mε έκπληξη είδα στην τηλεόραση να μετέχετε και να προσφωνείτε την εναρκτήρια συνεδρίαση της πρωτοφανούς διαδικασίας «συγκρότησης επιτροπής» που, χωρίς νομική βάση και κατά παράβαση των κοινοβουλευτικών παραδόσεων και πρακτικών,  προτίθεται να συγκροτήσει με απόφαση της η κα Πρόεδρος της Βουλής,  υπό τον τίτλο «Επιτροπή αλήθειας δημοσίου χρέους».

Ενημερωτικά φυλλάδια του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για το Πάσχα


Στην Αχαΐα ο Βαγγέλης Αποστόλου



Ο Αναπληρωτής Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Βαγγέλης Αποστόλου, θα επισκεφθεί την Μ. Τετάρτη 08/04/2015, το Νομό Αχαΐας.

ΚΚΕ: Σχόλιο για την απόφαση της κυβέρνησης σχετικά με τον εκσυγχρονισμό αεροσκαφών

Σε σχόλιο για την απόφαση της κυβέρνησης σχετικά με τον εκσυγχρονισμό αεροσκαφών το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ τονίζει:

Επίσκεψη Βαγγέλη Αποστόλου σε σφαγείο στην Κάρυστο

Επίσκεψη στην περιοχή της Καρυστίας πραγματοποίησε την Κυριακή 5 Απριλίου ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, όπου είχε σειρά επαφών με κατοίκους και φορείς, προκειμένου να ενημερωθεί για τα σοβαρά ζητήματα και προβλήματα της περιοχής.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Να απαγορευτούν οι απολύσεις

Κάλεσμα για στήριξη των εργαζόμενων ΒΙΟΜΕ, ΕΡΤ3, Τσιμέντων Χαλκίδας, Εκπαιδευτικών, Σχολικών Φυλάκων, Καθαριστριών απευθύνει μέσω επιστολής της η ΑΝΤΑΡΣΥΑ. 
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ χαιρετίζει το Καραβάνι Αλληλεγγύης και Αγώνα που καλεί σε πάλη να βγουν τα εργατικά δικαιώματα μπροστά, ενάντια στην ανεργία, για να περάσουν τα εργοστάσια που κλείνουν στους εργάτες. 

Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Η νέα μας σελίδα στο Facebook



Επισκεφτείτε την νέα μας σελίδα στο facebook και κάντε Like και γίνεται μέλη της ομάδας του eviapost. Του πρώτου σε εγκυρότητα blog της Εύβοιας!!  


https://www.facebook.com/evia.post2?ref=hl