Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

“Σήκωσε το γάντι” ο Παυλόπουλος – Η επιστολή – απάντηση του ΠτΔ στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ

Την απάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας στον Ευάγγελο Βενιζέλο που χαρακτήρισε "θεσμικά οδυνηρή" την παρουσία του Π.Παυλόπουλου στην Επιτροπή για το χρέος δημοσιοποίησε η Χαριλάου Τρικούπη. Δείτε την επιστολή.

Την απαντητική επιστολή του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο έδωσε στη δημοσιότητα η Χαριλάου Τρικούπη.
Σημειώνεται ότι νωρίτερα τη Δευτέρα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με επιστολή του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας χαρακτήρισε «θεσμικά οδυνηρή» για το δημοκρατικό και κοινοβουλευτικό πολίτευμα την παρουσία του κ. Παυλόπουλου στην επιτροπή για το χρέος.
Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απάντησε με δική του επιστολή, με κύκλους της προεδρίας να σημειώνουν ότι είναι θέμα του Βενιζέλου να τη δώσει με δική του ευθύνη στη δημοσιότητα.
Σε ανταπάντησή του, το ΠΑΣΟΚ υπογραμμίζει ότι κ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας αμέσως μόλις έλαβε την επιστολή, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον κ. Βενιζέλο, με τη συνομιλία να διεξάγεται – όπως πάντα – σε φιλικό κλίμα.
Η Χαριλάου Τρικούπη τονίζει ότι οι επιστολές δίδονται στην δημοσιότητα καταρχάς από τον αποστολέα τους.
«Επειδή όμως στο μεταξύ διατυπώθηκαν διάφορες δημοσιογραφικές υποθέσεις για το περιεχόμενο της απαντητικής επιστολής, υποθέσεις που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα, δίδεται η απαντητική επιστολή στη δημοσιότητα από τον παραλήπτη της λόγω του θεσμικού και δημόσιου χαρακτήρα της αλληλογραφίας αυτής, αλλά και προκειμένου να αποφεύγονται περιττές και εσφαλμένες υποθέσεις περί του περιεχομένου της», καταλήγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου