Σάββατο 5 Απριλίου 2014

«Κορόιδα» Έλληνες

Και μετά έλεγαν ότι «η Ελλάδα είναι το πρόβλημα». Έχουν καταλάβει τι γίνεται στην Ιταλία; Ο λόγος για τους γραφειοκράτες των Βρυξελλών, που διυλίζουν τον κώνωπα και καταπίνουν την κάμηλο.
Η γειτονική οικονομία είναι μια από τις οκτώ μεγαλύτερες διεθνώς και τις πέντε ευρωπαϊκώς. Μόνο μια τράπεζα της, η Intesa Sao Paolo, πέρυσι κατέγραψε ζημίες της τάξης των 4,6 δισ. ευρώ, που αντιστοιχούν στο σύνολο των ζημιών που κατέγραψε το ελληνικό τραπεζικό σύστημα!

Οι 39 υποψήφιοι για το ευρωψηφοδέλτιο της ΔΗΜΑΡ . Δύο από την Στερεά

Εγκρίθηκε από την Κεντρική Επιτροπή ττης ΔΗΜΑΡ η προτεινόμενη λίστα με τους 39 υποψήφιους που θα περιληφθόυν στο ευρωψηφοδέλτιο της ΔΗΜΑΡ- Προοδευτική Συνεργασία ενώ απομένει η επιλογή τριών ακόμη προσωπικοτήτων προκειμένου να συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός των 42 υποψηφίων.

Μεταξύ των 39 είναι το πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και ευρωβουλευτής, Μαριλένα Κοππά,

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 9/4/2014 - 24ωρο απεργιακό «μπλακ άουτ»

Μπλακ άουτ στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα θα προκαλέσει την ερχόμενη Τετάρτη η πανελλαδική απεργία που οργανώνουν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.  Θα συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι σε υπουργεία, ΔΕΚΟ, ασφαλιστικά ταμεία, εφορίες, Δήμους, Περιφέρειες, τελωνεία κ.λπ.  Ακινητοποιημένα θα μείνουν την Τετάρτη τα τρένα του ΟΣΕ και ο προαστιακός, ενώ στάσεις εργασίας θα ανακοινωθούν τις επόμενες ώρες στα υπόλοιπα μέσα μεταφοράς. 

Δήλωση βόμβα του Βενιζέλου σήμερα! Όποτε θέλω στέλνω τον Παπανδρέου φυλακή!

Απίστευτη δηλωση του Βενιζέλου σε ερώτηση δημοσιογράφων για το εαν σκέφθηκε να διαγράψει τον Παπανδρέου.
Ο Βενιζελος δηλωσε ξεκάθαρα πως δεν σκέφθηκε να τον διαγράψει, διότι η κυβερνηση Παπανδρεου έβαλε την χωρα στο μνημόνιο (!) και τωρα πρεπει να βοηθήσει στην προσπαθεια για να γλιτώσει (!!)
Και το συγκλονιστικότερο όλων: 

Νωρίτερα το κουδούνι της επόμενης σχολικής χρονιάς λόγω των "λευκών" διακοπών!!

Στις 5 Σεπτεμβρίου αντί για τις 11 ή 12 του μήνα θα χτυπήσει φέτος το κουδούνι, ενώ από τις διακοπές των Χριστουγένων τα παιδιά θα επιστρέφουν στις 7 Ιανουαρίου, ώστε οι μαθητές να «κερδίσουν» μια εβδομάδα διακοπές το χειμώνα και να ανέβουν στα όρη στα ψηλά βουνά.
Αντίστοιχα η λήξη του σχολικού έτους προγραμματίζεται για τις 15 Ιουνίου 2015 για τα δημοτικά σχολεία, στις 31 Μαΐου για τα γυμνάσια και τα λύκεια και στις 21 Μαΐου για τους μαθητές της τη Γ' λυκείου.
Υπενθυμίζεται ότι η φετινή σχολική χρονιά σε γυμνάσια και λύκεια έχει προγραμματιστεί για τις 21 Μαΐου.

Νίκος Τσώνης πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. ΦΘ/ΔΑΣ. Δεν έχω σχέση με δεσποτικές συμπεριφορές, με γόνους που θεωρούν ότι «αυτό που θελήσουν τους ανήκει»



Τους τελευταίους δύο μήνες προσπάθησα διαλέγοντας το δύσκολο δρόμο της αυταπάρνησης να κάνω αυτό το οποίο θεωρώ ότι είχα υποχρέωση.

Να κρατήσω όρθιο το φρόνημα τον υπερήφανων ανθρώπων της  δημοκρατικής παράταξης και όχι μόνο.

Δυστυχώς υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν και βοήθεια που δεν είχα δεν μου επέτρεψαν να φέρω σε πέρας την προσπάθεια αυτή.

Έβρεξε…σοβάδες στο Αγροτικό Ιατρείο της Αγίας Άννας

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Γιώτα Περήφανου
Νάνσυ Καπελαρή
Αφημένο στη μοίρα του μέχρι να καταρρεύσει είναι το κτίριο που στεγάζει το Αγροτικό Ιατρείο της Αγίας Άννας στη Βόρεια Εύβοια.
Μετά από πολλές καταγγελίες για την κατάσταση του κτιρίου βρεθήκαμε στην Αγία Άννα όπου και καταγράψαμε σοκαριστικές εικόνες καθώς ο χώρος έμοιαζε με βομβαρδισμένο τοπίο. Γιατρός και ασθενείς κινδυνεύουν κάθε στιγμή και λεπτό από πτώση σοβάδων....

Συγχώνευση της Λαφάρζ με την ελβετική Holcim - Σε προχωρημένο στάδιο οι συζητήσεις


..Ποιό το μέλλον των Ελληνικών εργοστασίων σε Βόλο, Μηλάκι και Χαλκίδα.
Οι συζητήσεις ανάμεσα στην ελβετική τσιμεντοβιομηχανία Holcim  και την μητρική εταιρεία της ΑΓΕΤ την γαλλική Lafarge βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο,  προκειμένου να υπάρξει συγχώνευση. Η έκβαση της συζήτησης  θα καθορίσει και το μέλλον, των δύο μόνο πλέον ελληνικών εργοστασίων εκείνο του Βόλου και στο Μηλάκι. 
Εάν ολοκληρωθεί η συγχώνευση διαμορφώνονται πλέον νέα δεδομένα στον παγκόσμιο χάρτη του τσιμέντου. Οι δύο πλευρές κρατούν «χαμηλούς τόνους» για αυτό το μεγάλο deal προς το παρόν.

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Πώς ο Γιώργος Παπανδρέου μπορεί να ρίξει την κυβέρνηση

Προβληματισμός επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ αλλά και στην κυβέρνηση γενικότερα, για την στάση που κρατάει ο πρώην πρωθυπουργός και αρχηγός του κόμματος Γιώργος Παπανδρέου, όσον αφορά την συμμετοχή του κόμματος στην κυβέρνηση….
Οι αποκαλύψεις των συνομιλιών του γραμματέα της κυβέρνησης, Παναγιώτη Μπαλτάκου, με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής φαίνεται πως εκτός από τρικυμία στο κόμμα του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, φέρνουν στα άκρα την ισορροπία της κυβερνητικής πλειοψηφίας και την σύνθεση του ΠΑΣΟΚ.

Ο Μπαλτάκος είναι… «ιδέα»!

Άρθρο του Νίκου Μπογιόπουλου
Πάνε να μας παρουσιάσουν τον Μπαλτάκο περίπου σαν… «ιδιώτη». Που οι ενέργειές του δεν είχαν σχέση ούτε με την κυβέρνηση, ούτε με τον πρωθυπουργό. Προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο Μπαλτάκος δεν έδινε λογαριασμό σε κανέναν. Ότι δεν εκπροσωπούσε την κυβέρνηση και το κράτος. Ότι οι κινήσεις του ήταν προϊόν «προσωπικής στρατηγικής». Λίγο απέχουν από το να ισχυριστούν ότι ο Μπαλτάκος περνούσε από το Μαξίμου, είδε φως και μπήκε… Αλλά, ας τα πάρουμε από την αρχή:

Οι θέσεις του συνδιασμού "Αλλιώς" για τον τουρισμό



Σκοπός μας είναι ο Τουρισμός να γίνει πρωταγωνιστής στην Οικονομική Ανάπτυξη της Περιοχής.
Στοχεύουμε στην αύξηση της τουριστικής κίνησης όχι μόνο για την επιμήκυνση της τουριστικής καλοκαιρινής περιόδου, αλλά για να έχουμε επισκέπτες όλο το χρόνο.
Αυτό μπορεί να γίνει μόνο με την εκμετάλλευση κάθε πόρου και συγκριτικού πλεονεκτήματος της περιοχής μας, ώστε να αναπτύξουμε όλες τις δυνατές μορφές τουρισμού.

Ο Αλέξης Τσίπρας στην Χαλκίδα

Γυναίκες και άνδρες, νέοι και νέες, εργαζόμενοι, άνεργοι, αγρότες, συνταξιούχοι, μικρομεσαίοι της Χαλκίδας και ολόκληρου του νησιού, την Κυριακή 13 Απρίλη και στις 8μμ στην Παραλία της Χαλκίδας (Κόκκινο Σπίτι) μιλάει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.
Δεν σας καλούμε σε μια προεκλογική συγκέντρωση - ομιλία, σαν απλούς ακροατές παρατηρητές.

Δήλωση του Β. Αποστόλου για την καταστροφή του Δημοτικού Σχολείου Κύμης



Ένα ιστορικό κτήριο της Κύμης καταστράφηκε με αποτέλεσμα το κίνδυνο απώλειας της ιστορικής μνήμης για τη περιοχή αλλά και δυσκολίες στο πρόγραμμα εκπαίδευσης των μαθητών που φοιτούσαν σε αυτό
Δημιουργεί εντύπωση η ώρα έναρξης της πυρκαγιάς και η ταχύτητα

Επιστολή της Ουρανίας Παπανδρέου για την υποψηφιότητα της στο Δήμο Ιστιαίας - Αιδηψού.



Αγαπητές Συνδημότισσες, αγαπητοί Συνδημότες,
Μετά από μια μακρά και επιτυχημένη περίοδο στην Ιατρική, με σκληρή δουλειά και  συνέπεια  καθιερώθηκα σαν πανεπιστημιακή παιδίατρος (και πρώτη παιδονευρολόγος στην Ελλάδα) με προσφορά και δράση σε πολλά μέρη του κόσμου. Βλέπω με θλίψη την εγκατάλειψη και την υποβάθμιση του τόπου αυτού που ζω επί 35 χρόνια και αποφασίζω με αίσθημα ευθύνης και διάθεση προσφοράς, να υπηρετήσω ξανά τον τόπο μας, αυτή τη φορά από τη θέση της υποψήφιας Δημάρχου.

To πρόγραμμα περιοδειών του Γ. Μαρίνου


Η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Κύμης Αλιβερίου συνεχίζει τις πολύμορφες δραστηριότητες της με περιοδείες, συσκέψεις και συγκεντρώσεις.

Το Σάββατο και την Κυριακή (5-6/4), θα περιοδεύσει  ο Γ. Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».
Το βράδυ του Σαββάτου, 5/4, θα μιλήσει στις 20:00 στο Γαβαλά, στο καφενείο Καρκαλέτση.

«Πειρατές στη Χαλκίδα»... πάνε Γέφυρα..

Οι «Πειρατές στη Χαλκίδα» που αποτελούνται από μέλη και φίλους του κόμματος Πειρατών Ελλάδας, λαμβάνοντας υπ’ όψιν

  • την απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής του κόμματος Πειρατών Ελλάδας ότι δεν θα παρέχει στήριξη σε υποψηφίους συνδυασμούς για την Τοπική Αυτοδιοίκηση
  • τα αποτελέσματα των διερευνητικών επαφών με υποψηφίους Δημοτικούς συνδυασμούς που θα διεκδικήσουν το Δήμο Χαλκιδέων
  • τη θέληση των μελών για συμμετοχή στις Δημοτικές εκλογές, πάντα εντός του πεδίου των βασικών αρχών και θέσεων του κόμματος Πειρατών Ελλάδας,

Πολιτική εκδήλωση παρουσίασης των θέσεων της Αριστερής Παρέμβασης, στη Χαλκίδα.

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 29 Μαρτίου με επιτυχία η πολιτική εκδήλωση παρουσίασης των θέσεων της Αριστερής Παρέμβασης στη Χαλκίδα. Το πολιτικό πλαίσιο παρουσίασαν ο υπ. περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Βασίλης Ζούμπος, ο υπ. αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Χρήστος Δουλγεράκης και ο υπ. αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Χρόνης Βάρσος.

Επιστολή Αλέξ Θεοδώρου προς τους δημότες Κύμης - Αλιβερίου



Με αίσθημα ευθύνης και παρακινούμενος από βαθύτατη αγάπη για την ιδιαίτερη πατρίδα μου, αποφάσισα να συμμετέχω ενεργά στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κύμης - Αλιβερίου στο συνδυασμό «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ», με επικεφαλής τον  Θανάση Μπουραντά.

Την Δευτέρα οι 50 πρώτοι του Κουλουρίδη.



Την ΔΕΥΤΕΡΑ  7 Απριλίου 2014 και ώρα 7.00΄ το απόγευμα στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας, ο συνδυασμός θα παρουσιάσει τους πρώτους (50) υποψηφίους και την Προγραμματική του  Διακήρυξη.
  Θα επιθυμούσαμε την ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ.

ΔΗΜΑΡ , Για την αξιοποίηση του Ελληνικού, η Lamda Development ΔΕΝ μπορεί..



Οι βουλευτές της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρης Αναγνωστάκης και Φούντα Νίκη κατέθεσαν ερώτηση προς το Υπουργείο Οικονομικών αναφορικά με το ρίσκο της επένδυσης του Ελληνικού.
Στο πλαίσιο της ερώτησης οι βουλευτές της Δημοκρατικής Αριστεράς παραθέτουν στοιχεία από ισολογισμούς της Lamda Development, όπου φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο Όμιλος δεν έχει το οικονομικό βάθος για να υποστηρίξει την ασφαλή πορεία της επένδυσης.

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας, Κάλεσμα συμμετοχής στην Απεργία της Τετάρτης



Υλοποιώντας την απόφαση της Σύσκεψης των Σωματείων που πραγματοποιήθηκε στις  20/3/2014,  ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ στην 24ωρη Πανελλαδική απεργία της Γ.Σ.Ε.Ε. στις 9 Απριλίου 2014 μέρα ΤΕΤΑΡΤΗ, με ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ των Σωματείων μας στις 10π.μ. στο ΠΑΡΚΙΝ στην ΑΒΑΝΤΩΝ ( έναντι Ταχυδρομείου, κιόσκι Σωματείων).
Η Κυβέρνηση σε ρόλο καταστροφέα συνεχίζει την αντεργατική πολιτική της, ψηφίζοντας πολυνομοσχέδια που δίνουν την χαριστική βολή σε κοινωνία και οικονομία, καταργώντας κάθε παροχή κοινωνικής ασφάλειας, εντείνοντας την ύφεση και τα αδιέξοδα.

Διοίκηση του Νοσοκομείου: Έχουν τηρηθεί όλες οι νόμιμες διαδικασίες


Σχετικά με τα τελευταία δημοσιεύματα που αναφέρονται στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας , τα  οποία περιέχουν λανθασμένες  πληροφορίες και στοχεύουν στην δημιουργία εντυπώσεων, για  ευνόητους λόγους, η Διοίκηση του Νοσοκομείου , η οποία  έχει και από  το νόμου την πρώτη και μεγαλύτερη ευθύνη σας ενημερώνει ότι: 

-Έχουν τηρηθεί όλες οι νόμιμες διαδικασίες ,έχουν εφαρμοστεί όλες οι κείμενες διατάξεις και έχει προστατευθεί  το συμφέρον του Νοσοκομείου και το Δημόσιο συμφέρον στο έπακρο.

Ενημερωτικές διαλέξεις για υγιεινή διατροφή και παιδική παχυσαρκία



Συνεχίζονται από την Αντιδημαρχία Υγείας -τόσο στη Χαλκίδα όσο και στις περιφερειακές δημοτικές και τοπικές κοινότητες, με στόχο του προγράμματος την κάλυψη όλης της επικράτειας του Δήμου Χαλκιδέων- οι επιστημονικές διαλέξεις για την υγιεινή διατροφή και την παιδική παχυσαρκία.

Διανομή φρέσκου γάλακτος στο Πάρκο του Λαού από την Ένωση Καταναλωτών Χαλκίδας

Το Σάββατο 5 Απρίλη από τις 8 το πρωί στο Πάρκο του Λαού η Ε.Ο. της ΕΠΚΑ-ΣΤΕ με «Μία…Στάση», εκτός των άλλων προϊόντων, σε συνεργασία με την Συνεταιριστική Γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Βόλου και τον τοπικό αντιπρόσωπό της, θα διαθέσει 120 λίτρα Φρέσκο Ελληνικό Γάλα σε χονδρική τιμή των 1,40 €/λίτρο.
Σκοπός αυτής της προσπάθειας, σύμφωνα με την Εθελοντική Ομάδα...Μια Στάση, είναι να καταλάβουν οι καταναλωτές την διαφορά του ντόπιου γάλακτος, σε σχέση με τα άλλα και να μάθουν όλη την αλήθεια για τον φλέγον θέμα των τελευταίων ημερών.

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Απόρριψε η κυβέρνηση την πρόταση δυσπιστίας εναντίον του Γ. Στουρνάρα από τον ΣΥΡΙΖΑ

Δεύτερη πρόταση μομφής αυτή την φορά εναντίον του προεδρείου της Βουλής καταθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω του προέδρου του Αλ. Τσίπρα ο οποίος κάνει λόγο για κοινοβουλευτικό πραξικόπημα.Ο Αλ. Τσίπρας είχε προειδοποιήσει νωρίτερα ότι αν το προεδρείο δεν τηρήσει το γράμμα του νόμου και δεν κάνει δεκτή την πρόταση μομφής κατά του υπουργού Οικονομικών Γ. Στουρνάρα και δεν ξεκινήσει η τριήμερη συζήτηση τότε ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει πρόταση μομφής εναντίον του προεδρείου.  

Σε εξέλιξη η συγκέντρωση συνδικάτων και φορέων έξω από τη Βουλή την Κυριακή


Ξεκίνησαν τα συλλαλητήρια και η συγκέντρωση έξω από την Βουλή που διοργανώνουν η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ, το ΠΑΜΕ, το Τεχνικό Επιμελητήριο (ΤΕΕ), το Εργατικό Κέντρο Αθηνών (ΕΚΑ), οι σύλλογοι Φαρμακοποιών (ΠΦΣ) και άλλοι φορείς και οργανώσεις  εν όψει της ψήφισης του Πολυνομοσχεδίου. Κόσμος έχει ήδη συγκεντρωθεί έξω από το Σύνταγμα ενώ έχει ξεκινήσει και η συγκέντρωση που καλεί στην Ομόνοι το ΠΑΜΕ. Κλειστός ο σταθμός του Μετρό στο Σύνταγμα ενώ ισχυρή είναι η παρουσία των ΜΑΤ.

Στο Σύνταγμα, μαζί με τους διαδηλωτές, μετά την αποχώρησή τους από τη Βουλή ο Τσίπρας και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Στο Σύνταγμα κατευθύνθηκαν ο Αλέξης Τσίπρας και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αμέσως μετά την αποχώρησή τους από την Ολομέλεια της Βουλής.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και οι βουλευτές της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, πήγαν στο Σύνταγμα, όπου βρίσκονται συγκεντρωμένοι διαδηλωτές, οι οποίοι διαμαρτύρονται για το νέο πολυνομοσχέδιο που αναμένεται να ψηφιστεί τα μεσάνυχτα στη Βουλή.

Το μεγάλο θέμα που έχει ανοίξει με το Νοσοκομείο Χαλκίδας. Η μεθόδευση .



Η  σύμβαση  του  υπάρχοντος  συνεργείου  καθαριότητας  του  νοσοκομείου  έληξε,  μαζί  με  την  παράταση  που  είχε δικαίωμα,  από  την προηγούμενη  σύμβαση  επί  διοικήσεως  σεπετη αρχές  Φεβρουαρίου  το  2014.
Πριν  λήξει  και  η  πεντάμηνη  παράταση, από τον  Νοέμβρη δηλαδή, ο  Σεπέτης  ενώ  έπρεπε  να  είχε προχωρήσει σε  τακτικό  διαγωνισμό από  τότε, ούτος  ώστε μέχρι  να  λήξει  και  η  παράταση, να  κοντεύουν  να  ολοκληρωθούν  οι  διαδικασίες του  διαγωνισμού [ είναι  γνωστό πως αυτές  οι  διαδικασίες  κρατούν  μήνες  αρκετούς!]

Ενημερωτικές διαλέξεις για υγιεινή διατροφή και παιδική παχυσαρκία



Συνεχίζονται από την Αντιδημαρχία Υγείας -τόσο στη Χαλκίδα όσο και στις περιφερειακές δημοτικές και τοπικές κοινότητες, με στόχο του προγράμματος την κάλυψη όλης της επικράτειας του Δήμου Χαλκιδέων- οι επιστημονικές διαλέξεις για την υγιεινή διατροφή και την παιδική παχυσαρκία.

Προληπτική ιατρική με ενημέρωση και δωρεάν εξετάσεις



Συνεχίζονται -τόσο στις συνοικίες της πόλης της Χαλκίδας όσο και στις περιφερειακές δημοτικές και τοπικές κοινότητες, με στόχο του προγράμματος την κάλυψη όλης της επικράτειας του Δήμου Χαλκιδέων- οι δράσεις προληπτικού καρδιαγγειακού ελέγχου από την Αντιδημαρχία Υγείας.
Οι προσεχείς δράσεις έχουν προγραμματιστεί για
Αγαπητές φίλες και φίλοι, πολίτες της Στερεάς

Ξεκινάμε μια ακόμη προσπάθεια για να αντιμετωπίσουμε τις επιπτώσεις των μνημονίων στη περιφέρειά μας και να χαράξουμε μια νέα πορεία, που να ανταποκρίνεται στα συγκριτικά της πλεονεκτήματα και στα συμφέροντα των κατοίκων της
Στο επίκεντρο της προσοχής μας είναι οι άνθρωποι και όχι οι αγορές. Όλοι αυτοί που χρόνια τώρα αδικήθηκαν, μάτωσαν, είδαν να ανατρέπονται οράματα και επιδιώξεις μιας ζωής, όλοι αυτοί που θέλουν μια άλλη πορεία της περιφέρειας και άλλη πολιτική.

Οι εργαζόμενοι απαίτησαν την επαναλειτουργία του εργοστασίου της ΑΓΕΤ LAFARGE



Με εξαίρετο σθένος και αποφασιστικότητα, απέναντι στο «παράνομο» σταμάτημα του εργοστασίου των ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, έγινε η εκδήλωση διαμαρτυρίας στα κεντρικά γραφεία της ΑΓΕΤ LAFARGE  στη Παιανία Αττικής.
Οι εργαζόμενοι απαίτησαν την επαναλειτουργία του εργοστασίου και την ανάκληση των παράνομων και καταχρηστικών απολύσεων.

ΑΠΟ ΤΗΝ... ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!



Διαβάζοντας το προ ημερών κείμενο του υποψήφιου Δημοτικού Σύμβουλου με το συνδυασμό του κ. Ραβιόλου, κ. Ζαφείρη εκπλαγήκαμε τόσο από το ύφος του άρθρου όσο και από το περιεχόμενο του και παράλληλα θεωρήσαμε υποχρέωση μας να απαντήσουμε  ώστε να αποκατασταθεί η πραγματική τάξη των γεγονότων.