Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Επιστολή Αλέξ Θεοδώρου προς τους δημότες Κύμης - Αλιβερίου



Με αίσθημα ευθύνης και παρακινούμενος από βαθύτατη αγάπη για την ιδιαίτερη πατρίδα μου, αποφάσισα να συμμετέχω ενεργά στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κύμης - Αλιβερίου στο συνδυασμό «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ», με επικεφαλής τον  Θανάση Μπουραντά.

Θεωρώ ιδιαίτερα τιμητική την πρόταση που μου έκανε ένας άνθρωπος, ο οποίος διαθέτει εμπειρία στην αυτοδιοίκηση και γνωρίζει καλά τα προβλήματα ενός δήμου που ταλανίστηκε τα τελευταία χρόνια και σημαδεύτηκε από την απραγία και την αδιαφορία μιας δημοτικής αρχής, η οποία δε λειτούργησε με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών, αλλά το συμφέρον των «λίγων» και «εκλεκτών» της.
Τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχουν περιθώρια για περισσότερα λάθη και πρακτικές  που υποβαθμίζουν την περιοχή και υποτιμούν τη νοημοσύνη των πολιτών.
Η συμμετοχή των πολιτών στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές είναι πολύ σημαντική, επειδή η δύναμη του πολίτη, είναι η ψήφος που θα λειτουργήσει ως κινητήριος μοχλός στον  Δήμο Κύμης-Αλιβερίου, δίνοντας την ώθηση να μπουν τα τοπικά δρώμενα σε μία νέα τροχιά ανάπτυξης, μακριά από μικροκομματισμούς και προσωπικά συμφέροντα.
Είναι επιτακτική ανάγκη να βαδίσουμε όλοι μαζί στο δρόμο της ανιδιοτελούς προσφοράς στον τόπο μας. Ένα τόπο με προοπτική και δυνατότητες που μέχρι σήμερα, παραμένουν ανεκμετάλλευτες.
Μακριά από παθογένειες του παρελθόντος, εμείς οι νέοι άνθρωποι είναι απαραίτητο και αναγκαίο τη δεδομένη στιγμή να συμπορευτούμε με εσάς, τους πολίτες του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, έτσι ώστε ο δήμος μας τα επόμενα χρόνια να αποτελέσει, ένα δήμο ΠΡΟΤΥΠΟ για τα ελληνικά δεδομένα.
Η στήριξή σας θα μου δώσει όλη αυτή τη δύναμη που χρειάζεται, για να σταθώ αντάξιος των προσδοκιών σας και με αίσθημα ευθύνης να δουλέψω για τον τόπο που μεγάλωσα, ζω και δραστηριοποιούμαι όλα αυτά τα χρόνια.

                     Με εκτίμηση
Αλέξανδρος Θεοδώρου
                                             Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κύμης-Αλιβερίου

1 σχόλιο:

  1. Παιδί μου Αλέξανδρε, ποιος σου το έγραψε αυτό;; Μπορείς και μόνος σου, αρκεί να είναι κάτι λιτό, αλλά δικό σου παιδί μου και μην ανησυχείς την επόμενη φορά θα είσαι υποψήφιος Δήμαρχος !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή