Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Διοίκηση του Νοσοκομείου: Έχουν τηρηθεί όλες οι νόμιμες διαδικασίες


Σχετικά με τα τελευταία δημοσιεύματα που αναφέρονται στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας , τα  οποία περιέχουν λανθασμένες  πληροφορίες και στοχεύουν στην δημιουργία εντυπώσεων, για  ευνόητους λόγους, η Διοίκηση του Νοσοκομείου , η οποία  έχει και από  το νόμου την πρώτη και μεγαλύτερη ευθύνη σας ενημερώνει ότι: 

-Έχουν τηρηθεί όλες οι νόμιμες διαδικασίες ,έχουν εφαρμοστεί όλες οι κείμενες διατάξεις και έχει προστατευθεί  το συμφέρον του Νοσοκομείου και το Δημόσιο συμφέρον στο έπακρο.

-Σε όλα τα στάδια του διαγωνισμού  οι αποφάσεις του ΔΣ , τόσο του προηγούμενου έως 12-12-2013 όσο και του επόμενου, ήταν ομόφωνες και ελήφθησαν παρουσία του Νομικού Συμβούλου του Νοσοκομείου.
- ο φάκελος του διαγωνισμού με πρωτοβουλία της οικονομικής υπηρεσίας, στάλθηκε για έλεγχο στην Ενιαία Ανεξάρτητη Αρχή Συμβάσεων, η οποία  την 7-2-2014 με την αρ απόφασης 29/2014 απεφάνθη ότι  «ΟΥΔΕΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΠΛΗΜΕΛΛΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ»  και έδωσε την έγκριση να προκηρυχθεί ανοικτός διαγωνισμός με την συμμετοχή όλων των εταιρειών, κάτι το οποίο και έγινε.
-Για όλες τις ενέργειες του Νοσοκομείου είναι ενημερωμένη  η 5η Υ.ΠΕ ως Προϊσταμένη Αρχή.
Είναι απορίας άξιον πως είναι δυνατόν, όλες οι αποφάσεις, των Δύο Διοικητικών Συμβουλίων, των δύο τελευταίων Διοικητών , της ιεραρχίας της οικονομικής υπηρεσίας του Νοσοκομείου, των Επιτροπών του Διαγωνισμού (Αξιολόγησης και Ενστάσεων), του Νομικού Συμβούλου του Νοσοκομείου (που με μία σειρά γνωμοδοτήσεων εξασφάλισε την νομιμότητα των ενεργειών της Διοίκησης), να είναι όλες ομόφωνες και ο μόνος που σε κάθε στάδιο διαφωνούσε ήταν ο « πρώην Διοικητικός Δ/ντής» .Φαίνεται θα έχει τους δικούς του λόγους για τις παράνομες εισηγήσεις του στην Διοίκηση του Γ.Ν.Χ και για το γεγονός ότι «βαφτίζει» μια καθ’όλα νόμιμη ολιγόμηνη παράταση σύμβασης ως απευθείας ανάθεση.
Τέλος, θεωρούμε ότι η πολιτεία μας διαθέτει όλους εκείνους του μηχανισμούς ελέγχου,  των όποιων διαδικασιών , είτε προληπτικά είτε κατασταλτικά ώστε τα διάφορα ανώνυμα δημοσιεύματα μόνον ως ύποπτα μπορούν να ληφθούν και ίσως χαρακτηρίζουν  την αγωνία αυτών που τα διαρρέουν

                                                                                                                                Ο Διοικητής
                                                                                                                           Ιωάννης  Καρούζος

3 σχόλια:

  1. Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό κύριε Αρτζι! Αν υπάρχει γαμπρός βέβαια τότε....Η παλιανθρωπιά κάποτε πληρώνεται, και μάλιστα ακριβά. Υπάρχει και Θεός.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρτζι μπουρζι και λουλας και του καρουζελ ο κόπανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kanenas eisaggeleas na psaxei ekei mesa to ds????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή