Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Επιστολή της Ουρανίας Παπανδρέου για την υποψηφιότητα της στο Δήμο Ιστιαίας - Αιδηψού.



Αγαπητές Συνδημότισσες, αγαπητοί Συνδημότες,
Μετά από μια μακρά και επιτυχημένη περίοδο στην Ιατρική, με σκληρή δουλειά και  συνέπεια  καθιερώθηκα σαν πανεπιστημιακή παιδίατρος (και πρώτη παιδονευρολόγος στην Ελλάδα) με προσφορά και δράση σε πολλά μέρη του κόσμου. Βλέπω με θλίψη την εγκατάλειψη και την υποβάθμιση του τόπου αυτού που ζω επί 35 χρόνια και αποφασίζω με αίσθημα ευθύνης και διάθεση προσφοράς, να υπηρετήσω ξανά τον τόπο μας, αυτή τη φορά από τη θέση της υποψήφιας Δημάρχου.

Ένα επιπλέον κίνητρο σ’αυτή μου την προσπάθεια που θέλω να μοιραστώ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, είναι και η εμπειρία μου από την Βουλή των Ελλήνων, στην οποία ο ευβοϊκός λαός με τίμησε για να τον εκπροσωπήσω επί τρία και πλέον έτη.
Η συμμετοχή μου σε πολυάριθμες σημαντικές επιτροπές της Βουλής, αλλά και το πλούσιο κοινοβουλευτικό μου έργο με καθιστά ικανή να ανταποκριθώ πλήρως στις ανάγκες και στις προοπτικές του μεγάλου Καλλικρατικού Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού.
Με αυτή ακριβώς τη γνώση, σας διαβεβαιώνω πως ο Δήμος μας έχει πολυάριθμες δυνατότητες για να αναπτυχθεί σωστά και ισορροπημένα. Υπάρχουν κυριολεκτικά τεράστιες ευκαιρίες για έναν ευλογημένο τόπο σαν τον δικό μας και αρκεί μόνο η Γνώση, η Βούληση, η Εργατικότητα και η Τιμιότητα για να τις αξιοποιήσουμε.
Είναι αυτές ακριβώς οι αξίες με τις οποίες χτίσαμε τον συνδυασμό μας, πλαισιώνοντάς τον με έντιμους και καταξιωμένους συνεργάτες, έτσι ώστε στο άμεσο μέλλον να μπορούμε ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ για το καλό του τόπου μας, για το καλό των παιδιών μας.
Σύνθημα μας : «Κάθε πόλη, κέντρο ανάπτυξης. Κάθε χωριό, κέντρο Ζωής!»
Με την βοήθεια του Θεού και όλων μας, νομίζω πως ο δρόμος που ανοίγεται μπροστά μας θα είναι και Ελπιδοφόρος και Γόνιμος.
Η υποψήφια Δήμαρχος,
Δρ. Ουρανία Παπανδρέου - Παπαδάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου