Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

ΠΑΣΟΚ:Πολιτικά παιγνίδια με ονόματα που βγάζουν πολύ γέλιο


Ονόματα για πολιτικά παιγνίδια που βγάζουν πολύ γέλιο, είναι τα ονόματα που περιλαμβάνονται στην πρόταση της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ευβοίας.
Η ΝΕ ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με την εγκύκλιο του Καχριμάκη πρέπει να στείλει στην Αθήνα ονόματα υποψηφίων βουλευτών, προκειμένου να επιλεγούν οι έξι, οι οποίοι μαζί με τους δύο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα  απαρτίσουν το ψηφοδέλτιο του κόμματος για τις επικείμενες εκλογές.

Προκείμενου να εξυπηρετηθούν προσωπικές πολιτικές σκοπιμότητες, που σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις  το ΠΑΣΟΚ αναμένεται να βγάλει μία έδρα στο νομό. Οι σημερινοί βουλευτές παίρνουν θέσεις....
Οι  θέσεις αυτές δεν είναι ούτε θέσεις προγράμματος,  ούτε ιδεολογικές, αλλά μηχανικές προκειμένου να επανεκλεγούν  οι ίδιοι. Στην σκοπιμότητα να υπηρετήσουν καλούνται ορισμένα νέα παιδιά, να «σταλούν» άψαλτα χωρίς ίχνος τροπής!
Όσοι  γνωρίζουν ονόματα και καταστάσεις μπορούν να διαβάζουν ότι πίσω τα ονόματα υπάρχουν τα εξής συμπεράσματα:
Βλέπουμε μια απροθυμία έμπειρων στελεχών του ΠΑΣΟΚ να εξυπηρετήσουν αυτούς τους σκοπούς.
Ταυτόχρονα υπάρχει μια αδυναμία πρόσβασης στην κοινωνία της Εύβοιας και αυτό αποδεικνύεται από συμμετοχή της κοινωνίας που έκατσε από έξω. Τα ονόματα που περιέχονται στην πρόταση δείχνουν την αδυναμία του ΠΑΣΟΚ να συνεπάρει την κοινωνία. Ταυτόχρονα η κοινωνία αρνείται να συμμετέχει στην στελέχωση των ψηφοδελτίων αυτού του κόμματος μετά το πρόσωπο που έδειξε στην κοινωνία κατά την παρούσα  διακυβέρνηση του με την ισοπέδωση δικαιώματος του λαού.
Την «φτώχεια» των στελεχών την αντιλήφθηκε ο Γραμματέας της ΝΕ Βαγγέλης Αυλωνίτης, γι αυτό έτρεξε να καλύψει το κενό και τα νότα του, προκειμένου να μην του την πουν από την Ιπποκράτους. Με άτομα που απλά φέρνουν γραφειοκρατικούς τίτλους, χωρίς όμως καμιά κοινωνική πρόσβαση. Αν χθες, οι τίτλοι αυτοί στην κοινωνία, είχα μια αξία, σήμερα οι ίδιοι τίτλοι απαξιώνουν τα άτομα που τους φέρνουν και ειδικά αν προέρχονται από τα δύο μεγάλα κόμματα.
Βλέπουμε να προτείνονται άτομα στο όνομα της ανανέωσης, νέα παιδιά με γραφειοκρατικούς  κομματικούς τίτλους χωρίς όλα αυτά τα χρόνια, το ΠΑΣΟΚ να τα βοήθησε να τιμήσουν τους τίτλους  και να συνδεθούν με την κοινωνία, ώστε  να υπάρχει αμοιβαίο όφελος.
Προκειμένου λοιπόν οι βουλευτές να εξυπηρετηθούν οργανωτικά,  έστησα το μαγαζί τους. Μπούμε να γράψουμε  η Κατερίνα Περλεπέ διασφάλισε την εύνοια του Γραμματέα της ΝΕ να στηθεί καλά το σκηνικό.
Σε αυτή την σκοπιμότητα στήθηκε, η κόρη του πρώην Δημάρχου Κονιστρών, η Μίνα Παπαναστασίου. Άσχετη η ίδια από κομματικά παιγνίδια, καλείται να παίξει ρόλο «πλασέ» με «γκανιάν» την Κ. Περλεπέ.  Η Κατερίνα προκειμένου να διασφαλίσει την περιοχή της Κύμης, θέλει να έχει ένα άλογο που τρέχει δίπλα της δεύτερο. 
Με αυτή την υποψηφιότητα η Περλεπέ και τον μηχανισμό του πατέρα της Μίνας εξασφαλίζει και έχει άνθρωπο να τρέχει δίπλα της χωρίς τον φόβο μήπως η Μίνα γίνει το «γκανιά» και η Κατερίνα το «πλασέ», καθότι η Μίνα είναι άγνωστη στον υπόλοιπο νομό. Έτσι τα «παιδιά» του μηχανισμού της Κύμης θα τρέξουν να στηρίξουν την Μίνα, γιατί το «χρωστάνε» στον πατέρα της και ο δεύτερος σταυρός δεν θα αφεθεί να πάει στα ελεύθερος σε άλλον υποψήφιο.
Το ίδιο σκηνικό καλέστηκε να παίξει και ο φιλόδοξος Γραμματέας της Νεολαίας Μπάμπης Καραβάς, στην περιοχή της Αμαρύνθου, Ερέτριας και στην «Νεολαία» του Νομού. Με δύο ονόματα δίπλα της η Κατερίνα Περλεπέ θα μπορεί να ζυγίζει και να μη επιτρέπει σε κανένα από τους δύο να πάρουν προβάδισμα και να πάνε ψηλά. Εκτός και αν….
Ο Γιώργος Νικολάου φαίνεται να παίζει τον ίδιο ρόλο για τον άλλο βουλευτή τον Συμεών Κεδίκογλου. Ο Συμεών όπως είναι λογικό και αυτός θέλει ένα άτομο να παίρνει τον δεύτερο σταυρό χωρίς τον φόβο της απειλής, ότι θα πάει πάνω στον βασικό αντίπαλο.
Οι υποψηφιότητες του Σταμάτη Καπελέρη και του Δημήτρη Ανδρέου είναι ξεχωριστές «υποψηφιότητες». Εντάσσονται  στο σκεπτικό του Β. Αυλωνίτη να στείλει κάποιες καλές υποψηφιότητες στην Ιπποκράτους. Με αυτό τον τρόπο και τα δύο παραπάνω άτομα κολακεύει και στην Αθήνα ο ίδιος δεν εκτίθεται.  Βέβαια, υπάρχει το ενδεχόμενο σήμερα οι δύο παραπάνω να αρνηθούν ευγενικά. Τα γεγονότα θα δείξουν αν είναι στη λογική τραβάτε με και ας κλαίω, και στο τέλος το κλάμα μπορεί να είναι πικρό αν ο αντιπερειφερειάρχης κάτσει χαμηλά ... . 
Οι περίπτωση του υιού του Θανάση Μπουραντά είναι μια ξεχωριστή  περίπτωση και έχει να κάνει με τους σχεδιασμούς της αυτοκρατορικής οικογένειας για το μέλλον της. Ο στόχος που πρέπει να εξυπηρετηθεί, μετά την συμφωνία με τον Γραμματέα της ΝΕ, είναι ο Γιώργιος Μπουραντάς να βγει στους ψηφοφόρους του νομού καταλαμβάνοντας την δεύτερη ή την τρίτη θέση. 
Θέση που θα του επιτρέψει να βάλει υποψηφιότητα για αντιπεριφερειάρχης σε πρώτη φάση στο Νομό, το καλοκαίρι του 2014 και στην συνέχεια για υποψηφιότητα βουλευτή στις επόμενες εκλογές, καθότι και στα δύο σενάρια θα έχει γίνει γνωστός στο νομό που αυτό είναι το ζητούμενο σήμερα.
Αυτή η υποψηφιότητα πιθανό να κάψει οριστικά και αμετακλήτως την επανάκαμψη του πρώην βουλευτή του Γ. Παπαγεωργίου. Ο Γιώργος ίσως είναι ο άνθρωπος που θα κτυπηθεί ποιο πολύ από όλους τους υποψήφιους του. Αν ο ίδιος δεν μπορέσει να  «κάτσει» μέσα στην τριάδα, ώστε να πει στο μέλλον στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ότι μετράει, είναι βέβαιο ότι θα είναι το μεγάλο θύμα αυτών των εκλογών. Ίσως γίνει η ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ των εκλογών. Οψόμεθα !!!
Οι άλλες υποψήφιες είναι για ....Μας κολακεύετε κύριε πρέσβη!!!!

3 σχόλια:

  1. βρε παιδια!!!!!!!!!!!βουλωμενο γραμμα διαβαζετε!!! να προσθεσω απλως οτι ο αυλωνιτης επεδιωξε με αυτες τις υποψηφιοτητες και την ευνοια ολων, για να επιβιωσει κι αυτος...που ξερετε τι γινεται... μπας και δει καμμια ασπρη μερα και ο ιδιος, και δεν παει στα αζητητα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άκου αυτοκρατορική οικογένεια!! πολύ …καλό!!!! Μπράβο παιδιά!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδιά είστε ΑΠΑΙΚΤΑ!!!! ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΠΟΛΛΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή