Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Συνέντευξη του Δημάρχου Ερέτριας στην Μόσχα για την προβολή της πόλης.

IMG_6523.jpgΚαλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή με θέμα την πορεία του Ελληνικού τουρισμού στο “Bечерphяя Mockba”, το οποίο ανήκει στον δημοσιογραφικό οργανισμό που εκδίδει την ομώνυμη εφημερίδα στην Μόσχα,  ήταν ο δήμαρχος της Ερέτριας κ. Βασίλης Βελέντζας.

Στα κρίσιμα ερωτήματα που του έθεσαν οι συνομιλητές του για το εάν είναι ασφαλής η  Ελλάδα για τους Ρώσους τουρίστες, ο δήμαρχος Ερέτριας, υπογράμμισε ότι η κατάσταση εξομαλύνεται, πρόσθεσε δε ότι τα επεισόδια που έκαναν το γύρο του κόσμου έγιναν μόνο στο κέντρο της Αθήνας, δεν κινδύνευσε κανένας πολίτης, τουρίστας, κάτοικος ή επισκέπτης της πόλης και ότι προκλήθηκαν ζημιές μόνο σε καταστήματα.

Ο δήμαρχος Ερέτριας, τόνισε ότι η ασφάλεια της χώρας μας βρίσκεται σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα και όσοι έχουν επισκεφθεί την Ελλάδα καταλαβαίνουν τί σημαίνει φιλοξενία.  Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην απλούστευση της διαδικασίας για την έκδοση βίζας και προσπέλασης των γραφειοκρατικών διαδικασιών.

Για το κόστος της ακίνητης περιουσίας, ο κ. Βελέντζας, τόνισε ότι έχει μειωθεί και ότι ο ενδιαφερόμενος μπορεί να βρει υψηλού επιπέδου ακίνητα σε λογικές τιμές.
Ολόκληρη τη συνέντευξη του δημάρχου μπορείτε να την παρακολουθήσετε στον εξής σύνδεσμο:

Στο μεταξύ σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σε ρώσους δημοσιογράφους ο κ. Βελέντζας εξέφρασε την εκτίμηση ότι η Ελληνική οικονομία θα ανακάμψει τα επόμενα χρόνια και σε αυτό θα συντελέσει η αξιοποίηση των κοιτασμάτων φυσικού αερίου και πετρελαίου. Τόνισε δε την ανάγκη να αναπτυχθεί νέο οικονομικό μοντέλο στις σχέσεις Ρωσίας - Ελλάδα που θα στηρίζεται στις επενδύσεις και στην καινοτομία.

Επίσης, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι αποτελεί ευκαιρία για τους ξένους  να επενδύσουν στην Ελλάδα, ιδιαίτερα στον ξενοδοχειακό τομέα ο οποίος είναι κερδοφόρος.
Ακολουθούν δύο δημοσιεύματα που αναφέρονται στον δήμαρχο Ερέτριας κ. Βασίλη Βελέντζα:
Στο λογαριασμό που διατηρεί ο Δήμος στο facebook, προστέθηκαν νέες φωτογραφίες, από τις συνεντεύξεις που παραχώρησε ο κ. Βελέντζας στα ρωσικά ΜΜΕ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου