Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Η Διαπλοκή θέλει Παπαδήμο

Παρακολουθούμε το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότερο να πληθαίνουν οι υποστηρικτές του Λουκά Παπαδήμου, τον οποίο και αποκαλούν (προφανώς μεταξύ τους για να πείθονται κιόλας) «Χρυσή Εφεδρεία»!!!
Βεβαίως για να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις, οι υποστηρικτές Παπαδήμου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ, όπως ορισμένοι θέλουν να εμφανίσουν, αλλά τα ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ που με τα γκάλοπ που παρουσιάζουν (είναι γνωστή άλλωστε η αξιοπιστία των δημοσκοπήσεων …) από τα media που ελέγχουν πάνε να περάσουν το μήνυμα ότι αυτοδυναμία δεν θα υπάρξει μετά τις εκλογές … οπότε υπάρχει ο ΛΟΥΚΑΣ!!!
Η «Χρυσή Εφεδρεία» και η Διαπλοκή
Η πραγματικότητα είναι ότι οι ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ της «Χρυσής Εφεδρείας» δεν είναι άλλοι από τη ΔΙΑΠΛΟΚΗ, η οποία μέσα από την προσπάθειά της να ανακόψει το δρόμο για αυτοδυναμία, επιχειρεί να παραμείνει η Ελλάδα σε ακυβερνησία, όπου με πρωθυπουργό τον ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΔΗΜΟ μπορεί να κάνει ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!

Όπως κάνει τώρα δηλαδή, όταν η κυβέρνηση έχει μεταβληθεί σε
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ και ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΩΝ, όπου υπουργοί και υφυπουργοί μέσα από τροπολογίες σε άσχετα νομοσχέδια εξυπηρετούν ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, είτε αυτά είναι εγχώρια, είτε ξένα! Πρόκειται δηλαδή για ένα κράτος πελατειακό που εξακολουθεί και λειτουργεί με όρους του χθες, με αναξιοκρατία και παλαιοκομματισμό, σαν μη διδάχθηκε κανείς τίποτα απ’ όλα όσα συνέβησαν στη χώρα μας τα τελευταία δυόμισι χρόνια!

Και δίπλα στη
ΔΙΑΠΛΟΚΗ έρχονται και εμφανίζονται ως υποστηρικτές του Παπαδήμου οι Βολεμένοι, εκείνοι που ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ την ΕΞΟΥΣΙΑ, που έχουν αποκτήσει ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ και ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ και εισπράττουν ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ εκ του ασφαλούς, την ώρα που η κοινωνία υποφέρει! Και έχουν το θράσος να μας ζητάνε να στηρίξουμε Παπαδήμο, έναν πρωθυπουργό που σε περίοδο κρίσης, αντί να μειώσει τους υπουργούς, τους ΑΥΞΗΣΕ, έναν πρωθυπουργό που σε κυβέρνηση ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ άφησε να περνούν τροπολογίες που ανατρέπουν χρήσεις γης, νομιμοποιούν αυθαίρετα και δασικές εκτάσεις, αλλάζουν τους συντελεστές δόμησης, διαμορφώνουν πλαίσιο για το ΕΛΛΗΝΙΚΟ που εξυπηρετεί το Κατάρ, λαμβάνονται αποφάσεις για συμφέροντα της ενέργειας και των μεγαλοξενοδόχων …
Έναν πρωθυπουργό που άφησε την Αθήνα να καεί … Όλοι αυτοί λοιπόν, ΔΙΑΠΛΟΚΗ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ, ΔΙΑΧΕΡΙΣΤΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΠΑΧΥΛΑ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΙ θέλουν να ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΠΟΙΟΣ θα μας κυβερνήσει …
Ε, ΟΧΙ, δεν θα τους κάνουμε τη χάρη!
Για να ξέρετε
… το ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΛΟΜΠΙ βιομηχάνων και τραπεζιτών, μαζί με τους ΤΣΑΤΣΟΥΣ τους στην Ελλάδα αλλά και τους παραγοντίσκους «ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ» τους, επιδιώκουν με κάθε τρόπο να μην γίνουν εκλογές και να παραμείνει η κυβέρνηση Παπαδήμου! Και δίπλα σε αυτούς προστίθενται οι εκπρόσωποι των ΓΕΡΜΑΝΩΝ στην Ελλάδα (π.χ. τηλεπικοινωνίες, οδικοί άξονες κ.λπ.), διάφοροι υποστηρικτές δημοσιογραφίσκοι καθώς και ΔΗΘΕΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ και ΝΥΝ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ κονομημένοι … που παριστάνουν τους ΘΕΣΜΙΚΟΥΣ.
ΠΗΓΗ AXIAPLUS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου