Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Καλό 15 Αύγουστο στους δρόμους του Αιγαίου!!


Aναμνηστικό





Ο Γ. Στουρνάρας δίνει τα ρέστα των Ελλήνων στους τοκογλύφους

Ο υπουργός οικονομικών κ. Γιάννης Στουρνάρας, κατ' εντολή της Τρόικας σχεδιάζει το τελειωτικό χτύπημα στους εξαθλιωμένους Έλληνες για να εισπράξει 2 δις ευρώ, εκτός από τα δυσβάστακτα μέτρα για την εξεύρεση των 11,5 δις ευρώ. Τα 2 δις ευρώ είναι για να κλείσει η τρύπα του ελλείμματος του πρώτου εξαμήνου του 2012. Η naftemporiki.gr και το news247.gr διαθέτουν αποκαλυπτικό σχετικό ρεπορτάζ.

Η ώρα της κατάσχεσης ..

                               Του Σταύρου Χριστακόπουλου
Πριν από πολλούς μήνες γράφαμε ότι σύντομα, εκτός από τη δημόσια περιουσία, θα βγει στο σφυρί και η ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων πολιτών στον βωμό των απαιτήσεων της διεθνούς τοκογλυφίας
Ε, τώρα φαίνεται πως έφτασε η στιγμή της… γενικής κατάσχεσης.

ΛΑΟΣ: Η ανεργία επισήμως ξεπέρασε το ΦΠΑ.

Με αφορμή την ανακοίνωση των ποσοστών ανεργίας κατά τον μήνα Μάϊο, από το Γραφείο Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
 «Η ανεργία επισήμως ξεπέρασε το ΦΠΑ.

Τέλος στα φωτοβολταϊκά με απόφαση ΥΠΕΚΑ !!!!

Πακέτο μέτρων για την αποκατάσταση της ρευστότητας στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας και τον περιορισμό της επιβάρυνσης των καταναλωτών, ανακοίνωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Bαρέλι χωρίς πάτο η λίστα των 11,5 δισ.

Η κυβέρνηση θέλει να έχει έτοιμο το πακέτο ώς την άφιξη του Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ στην Αθήνα στις 22 Αυγούστου – Δύσκολες παραμένουν οι επιλογές στο θέμα της εφεδρείας.
Mία κουτσή εβδομάδα, αυτή του Δεκαπενταύγουστου, έχει ακόμη καιρό το οικονομικό

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ

του ΜΕΝΕΛΑΟΥ ΓΚΙΒΑΛΟΥ
Aντίθετα προς το αριστουργηματικό ποίημα του Κ. Καβάφη, ως πολιτική ηγεσία, ως πολίτες παριστάνουμε ότι περιμένουμε τους «βαρβάρους», της «τρόικας», του ΔΝΤ, του 4ου Ράιχ, γνωρίζοντας όμως πολύ καλά ότι οι «βάρβαροι» είναι εδώ και επεξεργάζονται το τελικό κείμενο της οριστικής μας καταδίκης.

Τις 14 απαγορευμένες γραμμές της ΔΗΜΑΡ υπενθυμίζει βουλευτής της

                                                               Tου Γιάννη Μιχελογιαννάκη
                                                                       Βουλευτή Ηρακλείου της ΔΗΜΑΡ
Μπροστά στην ανευθυνότητα πολιτικών κομμάτων για μονομερή καταγγελία που σημαίνει επιστροφή στη δραχμή, δηλαδή επίταση της τραπεζικής κρίσης, υπερπληθωρισμός, αύξηση των spreads, υποτίμηση της δραχμής, αύξηση ιδιωτικού χρέους, η Δημοκρατική Αριστερά από την πρώτη στιγμή στάθηκε υπεύθυνα και διεκδικεί τη διετή επιμήκυνση, όπως επίσης και την μη συμπερίληψη στο χρέος της ανακεφαλαιοποίησης.

Χάνεται ένα τόσο χρήσιμο εργαλείο για τη γεωργική παραγωγή (*)

Μέσα σ' αυτό τον εμπαιγμό ήρθε να προστεθεί και ο, μέχρι την κατάργησή του, διοικητής της ΑΤΕ κ. Παντελάκης, που ενώ προέτρεπε τους αγρότες να μην πάρουν τις καταθέσεις, την ίδια ώρα έβγαζε τα δικά του χρήματα στο εξωτερικό.
 Το ζήτημα της εκποίησης της ΑΤΕ στην Τράπεζα Πειραιώς σχετίζεται με πολλές παραμέτρους. Θα σταθώ σε τέσσερις, που είναι:

Ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ!  Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΡΙΟ;ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ 
ΑΡΗΣ ΜΕΣΟΥΝΤΑΣ
Συνήθως ο Αύγουστος καταγράφεται ως νεκρός πολιτικός μήνας. Ο φετεινός Αύγουστος, όμως, θα είναι εξαίρεση.Αυτόν τον Αύγουστο δεν θα είναι μόνο παχιές οι μύγες αλλά και πολύ κρίσιμες οι εξελίξεις για το μέλλον της χώρας.

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
Την Κυριακή 2 Σεπτέμβρη 2011 και ώρα 10.30 πμ στο μνημείο της μάχης της ΛΑΜΠΟΥΣΑΣ, διοργανώνουμε εκδήλωση και σας καλούμε,  να τιμήσουμε:

Αργά το βράδυ του Σαββάτου (12 Αυγούστου), σημειώθηκε ένα ακόμη κρούσμα κλοπής καλωδίων και μετασχηματιστή που χρησιμοποιούνται για την ηλεκτροδότηση γεωτρήσεων στα αντλιοστάσια της ΔΕΥΑΧ και συγκεκριμένα, σε αυτό στη θέση «Χάνι» της Ριτσώνας. Αποτέλεσμα –δεδομένου ότι σήμερα (Κυριακή 13 Αυγούστου) το μεσημέρι θα έχει καταναλωθεί η αποθηκευμένη στις δεξαμενές ποσότητα- θα είναι να αντιμετωπίσουν μεγάλα προβλήματα υδροδότησης για αρκετές ώρες, ολόκληρες περιοχές στο Βαθύ, το Φάρο, την Παραλία και το Καλοχώρι/Παντείχι. Η αντίδραση από την πλευρά της ΔΕΥΑΧ ήδη είναι άμεση. Σε συνεργασία με τη ΔΕΗ, αναζητά την προμήθεια μετασχηματιστή και καλωδίων. Ώστε τα συνεργεία της να πετύχουν την όσο το δυνατόν αμεσότερη αποκατάσταση της ζημιάς και να επανατροφοδοτήσουν τις περιοχές που θα πληγούν από τη διακοπή, με νερό


Αργά το βράδυ του Σαββάτου (12 Αυγούστου), σημειώθηκε ένα ακόμη κρούσμα κλοπής καλωδίων και μετασχηματιστή που χρησιμοποιούνται για την ηλεκτροδότηση γεωτρήσεων στα αντλιοστάσια της ΔΕΥΑΧ και συγκεκριμένα, σε αυτό στη θέση «Χάνι» της Ριτσώνας.

Από σήμερα Δευτέρα οι υπηρεσίες διοίκησης και οικονομικών του Δήμου Χαλκιδέων στο νέο κτήριο επί της οδού Ληλαντίων


Από σήμερα Δευτέρα, 13 Αυγούστου οι Δ/νσεις Διοίκησης, Οικονομικών και Προσόδων καθώς και το Γενικό Πρωτόκολλο του Δήμου Χαλκιδέων θα λειτουργούν στο νέο κτήριο επί της οδού Ληλαντίων.

Και σήμερα μοιράζει ντομάτες παραγωγός στην Αμάρυνθο


Έναν τόνο ντομάτες  μοιράζει σήμερα  Δευτέρα 13 Αυγούστου, ντόπιος παραγωγός στους κατοίκους του Δήμου Ερέτριας. Αυτή τη φορά η διανομή θα ξεκινήσει  στις 09.00 π.μ, έξω από το δημοτικό κατάστημα της  Αμαρύνθου και επί της οδού Αμαρυνθίας Αρτέμιδος 5.

Πολιτιστικές εκδηλώσεις τοπικής κοινότητας Στειρίου


Τρίτη 14 Αυγούστου 2012
7:00μ.μ.    Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός
8:30μ.μ.    Περιφορά της Ιεράς εικόνας της «Κοιμήσεως της Θεοτόκου»
10:00μ.μ.  Λαϊκοδημοτικό  γλέντι με την τοπική ορχήστρα Στειρίου

Καλημέρααα καλά να περνάτε...