Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Πλεύρης πάω στην Ν. Δ να βρω τους ομόσταβλους μου....



Για ανάχωμα να μην γίνει  κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο π. βουλευτής του ΛΑΟΣ κ. Αθ. Πλεύρης  στον real fm πριν από λόγο και στον Ν. Χατζηνικολάου  και είπε ότι ανεξάρτητα τι τελικά θα κάνει ο Γ. Καρατζαφέρης,  εγώ θα γίνω ανάχωμα να μην γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση και θα πάω είτε με τον ένα τρόπο είτε με τον άλλο στην ΝΔ.

Έχουμε γενέθλια σήμερα και το γιορτάζουμε με ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

18 Μαϊού 2010 ξεκινήσαμε με όνειρα και σκοπό για το ταξίδι μιας άλλης ενημέρωσης. Μιας ενημέρωσης που θα έχει άποψη, που θα έχει παρέμβαση, που θα έχει θέση , που θα έρθει να μείνει . Σήμερα σας λέμε ότι θα μείνουμε γιατί εσείς μας το λέτε με 2000 φίλους στο Facebook, με 1200 επισκέψεις την ημέρα, με 653452 κτυπήματα μέσα σε δύο χρόνια.
 Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας

Το δαχτυλίδι της φωτιάς θα ξημερώσει στον ουρανό τη Δευτέρα

Μια από τις βεβαιότητες που κρατούσαν ανέκαθεν τον άνθρωπο είναι πως ό,τι και να γίνει ο Ήλιος θα ανατείλει το πρωί. Τι γίνεται όμως αν αντ' αυτού ένα πύρινο δαχτυλίδι ανέβει στον ουρανό όταν ξημερώσει;

Μega λη Τρομοκρατία .. Καθε βραδυ στις 8


Με ποια ιδιότητα εκπροσωπεί το ΠΑΣΟΚ η Αντωνία Αντωνίου;

Στις τελευταίες εκλογές, η Αντωνία(Τόνια) Αντωνίου ζήτησε την ψήφο των πολιτών της Φθιώτιδας κι εκείνοι την έστειλαν εκτός Βουλής. Λίγες μέρες μετά, ο μονάρχης Βενιζέλος κατάργησε τα όργανα του ΠΑΣΟΚ και κ.Αντωνία Αντωνίου έπαψα να φέρει την ιδιότητα του μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου.
Παρ' όλα αυτά, εξακολουθεί κι εκπροσωπεί το ΠΑΣΟΚ στα...

Ο δρομέας της «ελληνικής φυγής» στο πρωτοσέλιδο του Economist

Μετά τον Αχιλλέα που έβγαζε το (θανατηφόρο) βέλος από τη φτέρνα του προσερχόμενος στην κάλπη και κοσμούσε το εξώφυλλο του περασμένου τεύχους του βρετανικού Economist, σειρά έχει τώρα ο δρομέας, ο οποίος καίει με τη φλόγα της δάδας του ένα χαρτονόμισμα των 20 ευρώ.

Συνεχίζεται και φέτος το πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής»

Μετά την επιτυχημένη υλοποίηση του προγράμματος της Ε.Ε.Τ.Α.Α. «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά κατά το σχολικό έτος 2011-2012, οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Ερέτριας θα συνεχίσουν την υλοποίηση του προγράμματος για δεύτερη συνεχή χρονιά.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ - ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΥΡΩ - ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ


Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΙΑΝΟS το νέο βιβλίο του δημοσιογράφου Ανδρέα Ρουμελιώτη «Μπορώ και χωρίς ευρώ».
Η παρουσίαση του βιβλίου στην Χαλκίδα θα γίνει την Κυριακή 20 Μαΐου 2012, στις 19:30 στο Mostar Alterna Café.

Περγαντάς: «Πετύχαμε να διαμορφωθούν πολύ καλύτεροι, πολύ πιο θετικοί όροι για τη χρηματοδότηση της Περιφέρειάς μας τη νέα προγραμματική περίοδο 2014-2020»

Με απόλυτα ικανοποιητικό τρόπο εξελίχτηκαν οι διαρκείς παρεμβάσεις του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχου Περγαντά, τόσο προς τους Υπουργούς της Ελληνικής Κυβέρνησης,

2ο και 22ο Νηπιαγωγεία Χαλκίδας μεταστεγάζονται σε νεόδμητο διδακτήριο


Με απόφαση του δημάρχου, Θανάση Ζεμπίλη (κατόπιν σχετικής εισήγησης της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Εύβοιας και της σύμφωνης γνώμης της προέδρου Ελένης Αϊδίνη και των μελών της Σχολικής Επιτροπής Μονάδων Πρωτοβάθμιας

Ε.Ε.Τ.Χ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ


Συνάδελφοι
Όπως ασφαλώς γνωρίζετε στις 14 Μαΐου  2012 , σύμφωνα με τους μνημονιακούς νόμους της κυβέρνησης που καταψήφισε στις 6 Μαΐου  2012   ο Ελληνικός Λαός, έληξε η ισχύς των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας του 2011.

Στη Χαλκίδα συνεδρίασε η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων

loysy2Συνεδρίασε χθες στη Χαλκίδα, η κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων υπό την προεδρία του προέδρου του κινήματος Πάνου Καμμένου, στο Ξενοδοχείο ΛΟΥΣΥ. Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, στην ομιλία του προς την Κοινοβουλευτική Ομάδα, είπε μεταξύ άλλων

Καλημέρα


Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Δημοσκοπηση με το ΣΥΡΙΖΑ στο 31,9%

Σε νέα δημοσκόπηση για λογαριασμό του Extra3 που διενεργήθηκε από την δημοσκοπική ομάδα του τμήματος στατιστικής του οικονομικού πανεπιστημίου Αθηνών για τον Ν. Αττικής, δείχνει ότι :

Τα αίτια της Κρίσης


Τα αποτελέσματα των εκλογών αιφνιδίασαν και αφύπνισαν πολλούς και γι’ αυτό  βρίσκονται σε πλήρη σύγχυση. Θα έπρεπε, όμως, να είναι  αναμενόμενα, μετά από όσα συνέβησαν παγκοσμίως μετά το 2008 και  στην Ελλάδα μετά το 2009.

Η προγραμματισμένη για 20-5-12 αντιφασιστική μας εκδήλωση στους ΤΑΞΙΑΡΧΕΣ ΚΥΜΗΣ μεταφέρετε για την επόμενη ΚΥΡΙΑΚΗ 27-1-12 και ώρα 11.00 π.μ. στο χώρο του μνημείου ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΙΟΥ ΤΟΥ ΔΥΤ. ΝΕΙΛΟΥ


Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του για την προστασία της δημόσιας υγείας, ο Τομέας Υγείας του Δήμου Χαλκιδέων, σε συνεργασία με το δυναμικό του Κέντρου Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ),  διοργανώνει, την Τετάρτη, 23 Μαΐου, στις 7 το βράδυ  στο

ΣΤΟ ΥΠΕΚΑ O ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ


Μια ακόμη συνάντηση στο ΥΠΕΚΑ, είχε, την Τετάρτη, 9 Μαΐου, ο δήμαρχος Θανάσης Ζεμπίλης, στην προσπάθειά του να προχωρήσουν όσο γίνεται πιο γρήγορα, ζητήματα πολεοδομικών εκκρεμοτήτων που αφορούν σε περιοχές του Δήμου Χαλκιδέων,.

Παρελθόν το εξασθενές χρώμιο από το δίκτυο της Παραλίας Αυλίδας

Την Παρασκευή 11 Μαΐου, υπογράφηκε από τη ΔΕΥΑΧ και την ανάδοχη εταιρεία ΕΥΒΟΪΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ, η σύμβαση για τα «Συμπληρωματικά Έργα Εμπλουτισμού και Βελτίωσης Υδραγωγείου Δημοτικής Ενότητας Αυλίδας» που είχε δημοπρατηθεί στις 20 Μαρτίου.

Στην ΕΒΙΟΠ - ΤΕΜΠΟ κλιμάκιο της ΔΗΜΑΡ

Στο εργοστάσιο της ΕΒΙΟΠ - ΤΕΜΠΟ βρέθηκε διμελές κλιμάκιο της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ αποτελούμενο από τον βουλευτή της, Δημήτρη Αναγνωστάκη και το μέλος της εκλογικής επιτροπής Στάθη Κουρνιώτη και συμπαραστάθηκε στους εργαζόμενους, που βρίσκονται σε απεργιακές κινητοποιήσεις ( 3ωρες επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας).

Διάγγελμα του Πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά


Ελληνίδες, Έλληνες,
Η χώρα μας ζει τις πιο κρίσιμες και δύσκολες στιγμές από τη μεταπολίτευση.
Το παρόν και το μέλλον μας απειλείται.
Απομονώνεται η χώρα και συνθλίβονται οι πολίτες της.
Από την πρώτη στιγμή, είπαμε ότι πρέπει να διασφαλίσουμε τις δύο πιο σπουδαίες εθνικές προτεραιότητες σήμερα:

Ο Βενιζέλος “διατάσσει” τις Νομαρχιακές Επιτροπές, σε αυριανή σύσκεψη για τις νέες εκλογές!

Από σήμερα αρχίζει το ΠΑΣΟΚ την προεκλογική του δραστηριότητα ενόψει των εκλογών που θα προκηρυχθούν για τον Ιούνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος του Κινήματος Ευάγγελος Βενιζέλος συγκάλεσε για αύριο σύσκεψη όλων των Νομαρχιακών Επιτροπών, προκειμένου να “διατάξει” τις κομματικές δυνάμεις ενόψει των εκλογών.

Απίστευτο: Ήρθαν στα χέρια μέσα στο στούντιο της Focus Web TV ο Πέτρος Τατσόπουλος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α και ο Στέλιος Σταυρίδης της ΔΡΑΣΗΣ

ΕΠΚΑ-ΣΤΕ Καλούμε όλους τους καταναλωτές να στηρίξουν


Ενημερώνουμε τους καταναλωτές ότι  το  Σάββατο 19/5/2012 από τις   8.00 το πρωί έως τις 14 .00 το μεσημέρι  θα διατεθούν στο Πάρκο του Λαού πατάτες Νευροκοπίου αρίστης ποιότητας ποικιλία ΑGRIA του παραγωγού Νικηφόρου Τορουνίδη  από το Βαθύτοπο Δράμας.

Δήλωση κ. Αντώνη Σαμαρά προσερχόμενος στο Προεδρικό Μέγαρο


«Ο ελληνικός λαός δεν μας έστειλε απλά ένα μήνυμα, έδωσε εντολή. Εντολή συνεργασίας όλων μας, για να αλλάξουμε πολιτική, αλλά, ταυτόχρονα, να παραμείνουμε μέσα στο ευρώ. Εντολή συνεργασίας για μία βιώσιμη κυβέρνηση, τουλάχιστον μέχρι τις ευρωεκλογές.

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και στρατηγική για τον Κορινθιακό Κόλπο

Με μια πρώτη ματιά στον τίτλο, η απάντηση που θα έδινε κανείς θα ήταν πολύ σύντομη: «Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας δεν έχει καμία (τουλάχιστον  ομολογημένη ή διατυπωμένη) στρατηγική για τον Κορινθιακό Κόλπο».

Καλημέρα!!! Είναι η πρώτη του φορά!


Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

ΣΥΡΙΖΑ: Αυτές είναι οι προϋποθέσεις για να ξαναπάμε στο Προεδρικό

Τους όρους και τις προϋποθέσεις με βάση του οποίους θα συμμετάσχει στο μέλλον ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας σε συσκέψεις και συναντήσεις υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια ξεκαθαρίζει ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραγείο Τύπου του κόμματος.

MEGAλη επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν θέλει μνημονιακή κυβέρνηση!

MEGAλη επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν θέλει μνημονιακή κυβέρνηση!Προεκλογικά ο Τσίπrας έφτυσε το MEGA και αυτό του βγήκε σε καλό.
Όλο Το βαρύ του πυροβολικό έριξε το mega, κυραικάτικα, για να επιτεθεί στο ΣΥΡΙΖΑ και στον «απείθαρχο» Τσίπρα που δεν συναινεί σε μια κυβέρνηση του μνημονίου με… αριστερό άλλοθι.

Πρόγραμμα Θείων Λειτουργιών για τους υποψηφίους Πανελλαδικών εξετάσεων

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Χρυσόστομος, προσκαλεί τούς υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων, να συμμετάσχουν στις Θείες Λειτουργίες που θα τελεσθούν κατά τόπους πριν την έναρξη των εξετάσεων, για να λάβουν τη δύναμη και την εξ Ύψους ενίσχυση στον αγώνα τους αυτό.

«Ερυθρόλευκο» γλέντι στην Πόλη

Έχοντας πρωταγωνιστήσει σε παιχνίδι-θαρρεί κανείς-βγαλμένο από μυθοπλασία, ο Ολυμπιακός επιστρέφει νωρίς το απόγευμα θριαμβευτής και με την κούπα της Ευρωλίγκας στις αποσκευές του από την Κωνσταντινούπολη. 
Η χθεσινή επική νίκη επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, πιθανότατα η μεγαλύτερη στην ιστορία ολόκληρου του συλλόγου, ανήκει ήδη στα highlights του αθλήματος και ανοίγει την όρεξη των «ερυθρολεύκων» να επιστρέψουν-μετά από 15 χρόνια αναμονής-στην κορυφή όχι μόνο της Ευρώπης, αλλά και της Ελλάδας. 

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Απλά μαθήματα marketing για σήμερα το μεσημέρι....


Απλές σκέψεις marketing κάνουμε και αναρτιόμαστε αν κάποιος από εμάς, πήγαινε στον μανάβη να αγοράσει μήλα και ο μανάβης σου έλεγε, τα μήλα μου έχουν φυτοφάρμακα, είναι σάπια, έχουν σκουλήκια, αλλά αγόρασε,  γιατί είμαι διατεθειμένος τα αλλάξω και την άλλη  φορά θα έχω  μήλα που θα είναι φρέσκα, τραγανά, χωρίς φυτοφάρμακα. Εσύ τι θα έκανες;  Θα αγόραζες ή θα του έλεγες «Μεγάλε» πιθανό να ξαναέρθω όταν τα αλλάξεις; Για τώρα, για χαρά…..

Το «βαθύ λαρύγγι» του Μπαρόζο ήταν γαλάζιο ή πράσινο;

Αυτό τελικά είναι το ερώτημα που διακινείται εδώ και λίγες ώρες στα πολιτικά και δημοσιογραφικά γραφεία… Τι χρώμα είχε το «βαθύ λαρύγγι» που παρακαλούσε τον Μπαρόζο να παρέμβει στα εσωτερικά μας και σε βάρος του Τσίπρα;  Ήταν πράσινο ή γαλάζιο;