Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Στη Χαλκίδα συνεδρίασε η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων

loysy2Συνεδρίασε χθες στη Χαλκίδα, η κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων υπό την προεδρία του προέδρου του κινήματος Πάνου Καμμένου, στο Ξενοδοχείο ΛΟΥΣΥ. Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, στην ομιλία του προς την Κοινοβουλευτική Ομάδα, είπε μεταξύ άλλων

Θα ήθελα να σας πω ότι είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά και ιδιαίτερα συγκινητικό για μένα να είμαστε μαζί εδώ, γιατί γίνονται πράξη τα βήματα αυτού του Κινήματος που ξεκίνησε όχι από εμένα ,αλλά από τους πολίτες, μέσα από το διαδίκτυο.
 
Ξεκίνησε όταν είδαν οι πολίτες να παραδίδονται σιγά- σιγά, ένας- ένας μέσα στην ελληνική Βουλή, στις δυνάμεις του μνημονίου και των τραπεζών. 
 
Ξεκίνησε από πολίτες που είδαν να διπλασιάζονται, να δεκαπλασιάζονται δίπλα τους οι άνεργοι, να φεύγουν νέα παιδιά για μετανάστες στο εξωτερικό, όταν έβλεπαν γύρω τους επιχειρήσεις να κλείνουν, δουλειές να τελειώνουν, χωράφια να εγκαταλείπονται, όταν έβλεπαν η Ελλάδα να περνά στα χέρια των τραπεζιτών.
Ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν είμαστε ένα κίνημα που ενδιαφερόμαστε για το αθηνοκεντρικό κράτος, είμαστε ένα κίνημα που ενδιαφερόμαστε για όλη την Ελλάδα, για όλους τους Έλληνες.
Ενδιαφερόμαστε για την μητροπολιτική Ελλάδα αλλά και για τους ομογενείς, τους ομογενείς στην Αυστραλία, στις ΗΠΑ, στην Ευρώπη.
 
Ο ελληνικός λαός είπε όχι στην ξένη κατοχή , είπε όχι στο μνημόνιο, είπε όχι στις λύσεις τραπεζιτών τύπου Παπαδήμου. Ο ελληνικός λαός ψήφισε, με σύνεση και σωφροσύνη και ανέτρεψε τη μεταπολίτευση μετά το 1974. Παρά τα εκατομμύρια τα οποία διέθεσαν τα κόμματα του χθες. Παρά το παιχνίδι που έπαιξαν τα μεγάλα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, μας απέκλεισαν σχεδόν από παντού. Δεν υπήρχαμε καν στις ειδήσεις. Δεν υπήρχαν καν οι ανακοινώσεις μας , παρά τα πρωτοσέλιδα τα οποία δεν μας φιλοξένησαν παρά ελάχιστα, καταφέραμε και σπάσαμε το κατεστημένο και καταφέραμε να μπούμε στη Βουλή με πάνω από 10% της δύναμης του ελληνικού λαού. 
Και ξεκινάμε σαν μια γροθιά, να δώσουμε τη μεγάλη μάχη. 
 
Ποιά είναι τα νέα δεδομένα ; 
 
Τα νέα δεδομένα είναι, ότι ουσιαστικά έχουν πέσει όλες οι μάσκες . 
 
Αυτοί που δούλευαν τον ελληνικό λαό και εμφανιζόντουσαν ως  δήθεν αντιμνημονιακές δυνάμεις, έρχονται τώρα και αποκαλύπτονται πλήρως. 
 
Από την μια μεριά έχουμε το ΠΑΣΟΚ, το οποίο δηλώνει ευθαρσώς ότι είναι ένα μνημονιακό κόμμα. 
 
Και εν προκειμένω θέλω να συστήσω σε όλους να δείτε με πολλή μεγάλη προσοχή τα πρακτικά της συζήτησης μέσα στην συζήτηση των Αρχηγών υπό την Προεδρία της Δημοκρατίας. Θα δείτε ξεκάθαρα ότι ομολογούν ότι είναι κόμμα του μνημονίου. 
 
Έχουμε λοιπόν ένα ΠΑΣΟΚ που έχει καταρρεύσει, ένα ΠΑΣΟΚ το οποίο δεν είναι το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου, ένας Παπανδρέου Ανδρέας που έλεγε ότι « η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες», οποίος δεν θα παραχωρούσε ποτέ την  εθνική κυριαρχία της χώρας. 
 
Ένα ΠΑΣΟΚ που βγήκε με τον σύνθημα της εθνικής και εδαφικής κυριαρχίας όταν ξεκίνησε και που τώρα μετετράπη σε ένα κίνημα το οποίο έχει γίνει ένα απόλυτο όργανο των τραπεζιτών και των διεθνών τοκογλύφων. 
 
Μια Νέα Δημοκρατία η οποία κατάφερε το απίθανο πράγμα από 30% της εκλογικής ήττας το 2009, να καταφέρει ο Αντώνης Σαμαράς να φτάσει στο 18%, ένα κόμμα το οποίο ποτέ δεν είχε πάρει αυτό το ποσοστό. Και μάλιστα αφού ουσιαστικά διέλυσε και έβαλε την ταφόπλακα σε ένα παραδοσιακό κόμμα που πολλοί εξ’ ημών ξεκινήσαμε από εκεί, έφτασε πλέον στην απόλυτη  εκτέλεση του κόμματος που έχτισε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής που μίλησε για την «Ευρώπη των Εθνών και των Λαών».
Έφτασε στο σημείο να κάνει προσκλητήριο σε όλες της μνημονιακές δυνάμεις.
 
Ό, τι παραμάζωμα είχε ψηφίσει είτε το πρώτο μνημόνιο είτε το δεύτερο μνημόνιο είτε και τα δύο, η ΝΔ τους κάλεσε να πάνε μαζί για να κάνουνε τι; Ένα ευρωπαϊκό λέει μέτωπο και να βάλουνε στον Ελληνικό λαό ένα ερώτημα  ευρώ ή δραχμή. 
 
Τολμούν να βάλουν στον Ελληνικό λαό, στην συζήτηση την πολιτική τη λέξη δραχμή. Και το λέω αυτό γιατί, γιατί ενώ και στο παρελθόν χρησιμοποιούσαν απειλές, τώρα πια απειλούν με πλήρη διάλυση την ελληνική εθνική οικονομία. 
 
Δεν υπάρχει καμία διαδικασία στην Ευρωζώνη που μπορεί να οδηγήσει την χώρα στην δραχμή.
 
Αλλά σε κάθε περίπτωση τη δραχμή δεν θα την πάρουμε. Δεν θα πάμε πίσω στην δραχμή γιατί το ευρώ το πληρώνουνε οι Έλληνες πολίτες. 
 
Και θέλω να είμαι απόλυτα ξεκάθαρος:
Το ευρώ δεν μας το χάρισε κανείς. 
 
Από τα υπόγεια της Τραπέζης της Ελλάδος φύγανε βαγόνια ολόκληρα με τα αποθέματα χρυσού της χώρας για να πάει στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Δεν μας έκανε κανείς την χάρη να μας βάλει μέσα στην Ευρώπη. 
 
Η Ευρώπη γεννήθηκε στην Ελλάδα και η Ευρώπη πληρώθηκε ισότιμα για να συμμετέχει. 
 
Και εδώ θέλω να σας θυμίσω ότι στο διάβα αυτού του χρόνου, της δεκαετίας, μπήκανε δυνάμεις και πληθυσμός σε αυτή την Ευρώπη χωρίς να πληροί κανένα κριτήριο. Και εμείς πληρώσαμε για αυτούς. 
 
Αναφέρομαι στην πρώην Ανατολική Γερμανία όταν ενσωματώθηκε στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία ουσιαστικά δεν πληρούσε κανέναν από τους όρους εισόδου.
 
Και εμείς ως Έλληνες, πλούσια χώρα και με αρκετά καλά οικονομικά στοιχεία τότε, δεν είπαμε ποτέ, μα ποτέ, «πώς βάζετε όλους αυτούς στη Ευρωπαϊκή Ένωση και ‘ μεις πληρώνουμε για σας»; Γιατί εμείς είμαστε και Δημοκράτες είμαστε και Ευρωπαίοι. 
 
Η Ευρώπη λοιπόν αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει μία κρίση, μία κρίση τεράστια. Και το ερώτημα δεν είναι το ευρωπαϊκό νόμισμα.  
Είναι είτε Ευρώπη των Εθνών είτε Ευρώπη των τραπεζών και αυτό το ερώτημα πρέπει να απαντηθεί. 
 
Η Νέα Δημοκρατία λοιπόν έπαψε πια να είναι ένα Ευρωπαϊκό κόμμα. Είναι ένα κόμμα που το μόνο που εξυπηρετεί είναι τα συμφέροντα των Τραπεζών και των Τραπεζιτών.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου