Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Η Ουρανία Παπανδρέου καλεί την Δήμαρχο Ιστιαίας- Αιδηψού να δώσει πειστικές απαντήσεις στα εύλογα ερωτήματα που προκύπτουν, στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

Απο την αναφορά-καταγγελία με ημερομηνία 3/9/14 προς την Δήμαρχο και τους Επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων του Ιωάννη Βενετή, ενημερωθήκαμε για το πρόβλημα που αφορά το κληροδότημα Παναγιώτη Σφακιανού στην Αιδηψό με λήξη του μισθώματος στις 9/8/14.

Περίμενα,θέμα που αφορα περιουσία του Δήμου να συζητηθεί επειγόντως σε επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά η εφημερίδα Ευβοική Γνώμη πρόλαβε την Δήμαρχο με εκτενή αναφορά στο σημερινό φύλλο της.
Πρέπει να σημειωθεί οτι, στις 12/9/14 με κατεπείγουσα εντολή η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλιας-Στερεάς Ελλάδας(αρ.πρωτ.
2315/175468) καλεί την Δήμαρχο να ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο και άμμεσα την Περιφέρεια για το θέμα.
Η Δήμαρχος αγνοεί και το Δημοτικό Συμβούλιο και την Περιφέρεια γιατι.....γνωρίζει περισσότερα.
Η Περιφέρεια επανέρχεται στις 26/9/14 με νέα εντολή(αρ.πρωτ
2450/191113)και γνωστοποεί ότι βάση του άρθρου 71 παρ2 του ν 4128/2013 προβλέπεται επιβολή προστίμου μέχρι 10000 e για την μη συμμόρφωση  στον κώδικα που αφορά τα κληροδοτήματα.
Πως όμως να απαντήσει η Δήμαρχος, οταν προκύπτει ότι στις 10/3/14 και μεσούσης της προεκλογικής περιόδου συντάσσει υπόμνημα και τοπογραφικό διάγραμμα για τον αντίδικo του καταγγέλοντος?
Πιστεύω πλέον, οτι εκ του νόμου και υπο το βάρος αυτών των αποκαλύψεων η Δήμαρχος να δώσει πειστικές απαντήσεις στα εύλογα ερωτήματα που προκύπτουν, στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.
                                                                            
                                                             ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ                                                               ΟΥΡΑΝΙΑ  ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου