Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Όλγα Φαρμάκη: Η γυμνή φωτογράφηση μιας ξενιτεμένης... στη Ρουμανία



Η Όλγα Φαρμάκη έκανε (ίσως) την πιο sexy φωτογράφηση της καρριέρας της για το Playboy. Μόνο που αντί να είναι για το ελληνικό Playboy, η φωτογράφηση αυτή δημοσιεύτηκε..
στη Ρουμάνικη έκδοση. Συγχαρητήρια στην ελληνική κυβέρνηση που καταφέρνει να διώξει από τη χώρα ακόμα και τα αγαπημένα μας μοντέλα.


Αίσχος! Απαράδεκτο! Προσβολή! Δεχόμαστε χωρίς δεύτερη σκέψη το να φωτογραφίζουν τα ελληνικά περιοδικά τις Ρουμάνες μοντέλες αλλά όχι και να τους ανταποδίδουμε τη χάρη.
Ποιός φταίει για αυτο το απονενοημένο διάβημα; Ποιός σε έκανε ρε Όλγα να ξενιτευτείς και να κάνεις sexy φωτογράφηση μακριά από την πατρίδα σου; Δεν σου φερθήκαμε καλά τα τελευταία χρόνια; Δεν σε είχαμε στα ώπ-ώπα;


Ξεπερνάμε τη διαχρονική δήλωση της Όλγας μετά από κάθε γυμνή φωτογράφηση ότι δεν θα κάνει άλλη. Και την ξεπερνάμε τη δήλωση αυτή, όχι μόνο γιατί δεν ισχύει αλλά και γιατί τρέμουμε στην ιδέα να τηρήσει κάποτε την υπόσχεσή της. Ξεπερνάμε και το γεγονός ότι έχουν περάσει 5 ολόκληροι μήνες από την τελευταία φορά που την είδαμε γυμνή, στο κύκνειο άσμα του περιοδικού ΜΑΧ.


Αλλά η τελευταία προσβολή δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη. Casus belli είναι η φωτογράφησή της επί ρουμανικού εδάφους. Κατ' αρχάς δεν ταιριάζουν τα ρουμάνικα δίπλα σε αυτό το σώμα. Δες και μόνος σου το εξώφυλλο του Ρουμάνικου Playboy για χάρη του οποίου η Όλγα πέταξε για άλλη μια φορά τα ρούχα της.
Οφείλουμε βέβαια να επισημάνουμε ότι η φωτογράφηση είναι πολύ καλή όπως μπορείς και μόνος σου να δεις, με εξαίρεση 1-2 φωτογραφίες που δεν την κολακεύουν και δεν αναδεικνύουν το αψεγάδιαστο αυτό σώμα που έχει μείνει χαραγμένο στη μνήμη του Έλληνα.
Αλλά αυτό δεν απαλύνει τον πόνο για το κορίτσι που αναγκάστηκε να ξενιτευτεί για να γδυθεί. Και ρωτώ κύριοι; Τι ακολουθεί μετά και από αυτό; Τι άλλο θα θυσιάσουμε πια στο βωμό της οικονομικής ύφεσης;
Η κρίση στα ελληνικά περιοδικά και η έλλειψη ρευστότητας οδηγεί τα κορίτσια μας στο εξωτερικό. Ξυπνήστε εκεί στους εκδοτικούς ομίλους και περισώστε τα ανδρικά περιοδικά. MAX και Maxim μάς άφησαν χρόνους, το Esquire ζητάει νέα ψήφο εμπιστοσύνης και το ελληνικό Playboy προσπαθεί να κρατηθεί στην επιφάνεια.
Ξυπνήστε, γιατί σε λίγο τα εβδομαδιαία περιοδικά, που έγιναν άντρικά αυτό το καλοκαίρι, θα είναι η μόνη μας παρηγοριά και ελπίδα για να δούμε τα εγχώρια μοντέλα σε sexy φωτογραφήσεις.
Μην αγχώνεσαι όμως φίλε αναγνώστη. Εμείς εδώ θα είμαστε, θα τα λέμε και θα τα βλέπεις όλα.

κείμενο φωτογραφίες Μen24

2 σχόλια:

  1. *~* ΄Φιλιά *~*
    Σαν το Τραγούδι Που Σκορπούν ..
    Στους Ουρανούς οι Ανέμοι ! !
    Είναι Ετούτο το φιλί ...
    Γλυκιά μου Χαϊδεμένη ! !

    Έχει τους Ήχους της Χαράς ..
    Τους Ύμνους των Αγγέλων ..
    Έχει τον διάβα της ζωής ..
    Στον Έρωτα έχει Μέλλων ! !

    Στον Ουρανό τον ξέφωτο ..
    Εκεί θα φιληθούμε !
    Τ' Αστέρια να μας βλέπουνε .
    Όταν Ανταμωθούμε ! ! !

    Αναμετρήστε Αστέρια μου ..
    Κι' Εσύ Γλυκό Φεγγάρι ! !
    Γιγάντωσαν Και οι Ψυχές ..
    Με Τούτη την Αγάπη ! ! !

    Φωτιά ο Έρωτας Τρανός !
    Τυφώνας Π' Ανασύρει ..
    Της Γης μυστήριο Άλυτο ..
    Μόνο η Καρδιά το λύνει ! !

    Πέρ' από Κάθε λογική .
    Πέρ' από κάθε Αξία ..
    Ανάβουν Άστρα φωτεινά ..
    Σ' Αυτή την Πανδαισία !

    Είν' τα φιλιά του Έρωτα ..
    Δυο Ψυχές που θέλουν ..
    Δυο Κορμιά Ν' Ανταμωθούν ..
    Δυο Καρδιές να Τρέμουν !

    Στις Ηδονές Κάνουν Φτερά ..
    Σε άλλους Κόσμους Πάνε !
    Κι' Ύστερα Χάδια και φιλία ..
    Μάθανε Ν' Αγαπάνε ! ! !
    * * Νίκος Δ. Στοφόρος * *

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στους Ρουμάνους που την έγδυσαν τελείως.Θεά η Όλγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή