Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

ΒΙΟΜΑΓΝ είναι όλα ψεύδη...


Δελτίο τύπου  ΒΙΟΜΑΓΝ
 Με αφορμή δημοσιεύματα και τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών που, ενόψει της συζήτησης στην Επιτροπή Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) των έργων υποδομής της ΒΙ.ΠΕ.Β.Ε. στο Μαντούδι, επιχειρούν με ψέματα και ανακρίβειες να παραπληροφορήσουν και να αποπροσανατολίσουν την τοπική κοινωνία, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε τα εξής:

1.       Στην Επιτροπή Περιβάλλοντος θα συζητηθεί η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) των έργων υποδομής της ΒΙ.ΠΕ.Β.Ε. και μόνον αυτή. Οποιαδήποτε επιχειρηματική δραστηριότητα πρόκειται να εγκατασταθεί μελλοντικά στην ΒΙ.ΠΕ.Β.Ε. θα ακολουθήσει την δική της ξεχωριστή διαδικασία περιβαλλοντικής αδειοδότησης σύμφωνα με όσα ορίζονται από την νομοθεσία. 

2.       Όσα ψευδή και ανυπόστατα έχουν ακουστεί τις τελευταίες ημέρες για «διυλιστήρια(!), πυρηνικούς σταθμούς(!), χώρους ταφής τοξικών ή ραδιενεργών αποβλήτων (!), χαβούζες σκουπιδιών(!)…» και άλλα απίθανα, αγγίζουν τα όρια της γελοιότητας και της πιο αισχρής προπαγάνδας. Το επενδυτικό πρόγραμμα της εταιρείας έχει ανακοινωθεί και έχει παρουσιαστεί πολλές φορές στην τοπική κοινωνία και όλοι γνωρίζουν ότι δεν περιλαμβάνει τίποτα από όλα αυτά.  
   AΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ
  ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ  ΒΙΟΜΑΓΝ Α.Ε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου