Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Ποιό από τα άλλα δύο Νοσοκομεία πάτωσε!!!!


Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές του eviapost από το Υπουργείο Υγείας, η αξιολόγηση αφορά   και τα δύο άλλα Νοσοκομεία της Εύβοιας. 
Σύμφωνα λοιπόν με την αξιολόγηση το Νοσοκομείο της Καρύστου...
πάτωσε. Ενώ το Νοσοκομείο της Κύμης είναι σε καλή κατάταξη!!!
Για την Ιστορία στο Νοσοκομείο της Καρύστου Διοικητής ήταν ο κ. Καρύκας που απομακρύνθηκε και στο Νοσοκομείο Κύμης ο κ. Γουρνής που παραμένει.

Σχόλιο : 
Τρεις στους Τρεις διορισμένοι από το ίδιο άτομο. Οι δύο στους τρεις βγήκαν  'πλασέ", μικρό το κακό.
Αυτός που εισηγήθηκε τους παλαιούς, πιστεύω να ρωτήθηκε για τον διορισμό των νέων Διοικητών. Εχει τα προσόντα να επιλέγει με  βάση το συμφέρον της κοινωνίας ή  δεν έχει αυτού του είδους τις ιδεοληψίες;
Ρε παιδί μου πως να το πω είχε "μούτρα" που λέει και η γιαγιά μου και πήγε για καφέ στο υπουργείο και πάνω στην  κουβέντα είπε υπουργέ μου σόρυ για τους παλαιούς, αλλά τώρα έχω τρία νέα παιδιά, "κελεπούρια" καμιά σχέση με τους παλαιούς ;;;; και  συνέχισε ...
Ελα τώρα Υπουργέ μου, το έχω ανάγκη, κάνε μου την χάρη, πρέπει να διορισθούν.


Δεν σου είπε είναι η τελευταία φορά;; υπουργέ μου. Γιατί αν την είπε αυτή την λέξη τότε χαλάλη!!!! Να κάνουμε υπομονή!!! Όπως πάει και όπως τα κάνετε, έρχονται τα άλλα παιδιά και είναι κάτι "παρθένες" ΝΑ!!!!.

Α!! Υπουργέ μου θα σε μαλώσω που δεν δέχτηκες το τρίτο παιδί για την Κάρυστο που ήταν από εκεί και τώρα θα βασανίζεις  τον Ηλία πάνω κάτω Κάρυστο -Αιδηψό!!!!.  Λάστιχο θα το κάνεις το παιδί.
Γιατί εγώ κ. Υπουργέ μου στο Ιδιωτικό τομέα (που τόσο αγαπάτε άσχετο!!!), ξέρω ότι αν αποτύχουν οι επιλογές σου ως συμβούλου, ούτε νερό δεν σε ξανά κερνάνε όχι να σε προσκαλούν για καφέ!!!!

7 σχόλια:

  1. Για τι είδους αξιολόγηση αναφέρεστε;..

    Και από πιο 'Υπουργείο Υγείας' έγινε και ποτέ;.

    Κύριοι ακόμη και στην πατωμένη μπουρδολογία υπάρχουν όρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς το φίλο του παραπάνω σχόλιου, αναφέρουμε τα παρακάτω για να γνωρίζει προς ιδία χρήση …
    Σε βάση όσων γράφει η απερχόμενη Διοικητής του Νοσοκομείου Χαλκίδας κ. Καφαντάρη στην ανοικτή επιστολή της προς τον Πρωθυπουργό, προκύπτει ότι έχει γίνει αξιολόγηση, «από κάποιο υπουργείο Υγείας» τώρα ποιο είναι αυτό δεν θα ασχοληθούμε. Εμείς για να σας βοηθήσουμε να γνωρίσετε ότι έχει γίνει αξιολόγηση σας αναφέρουμε αποσπάσματα από αυτή την επιστολή πάμε λοιπόν:
    «… Τέθηκαν στόχοι από την πολιτική ηγεσία του «Υπουργείου Υγείας» για όλα τα Νοσοκομεία της χώρας.. και με βάση την επίτευξη των στόχων αυτών θα εγένετο η τελική αξιολόγηση των Διοικητών και θα επακολουθούσε η ένταξή τους ή μη στο νέο σχήμα των Οργανισμών Νοσοκομείων, μετά τις συγχωνεύσεις…… Ήταν άκομψη η συμπεριφορά της ηγεσίας που μας διώχνει με συνοπτικές διαδικασίες, χωρίς να μας κοινοποιηθεί η αξιολόγηση και χωρίς να εκτιμηθεί, τουλάχιστον η προσπάθεια όλων μας μ’ ένα απλό «ευχαριστώ» από το βήμα.»

    Αυτά αναφέρει στην επιστολή της η κ. Καφαντάρη . Με βάση τα παραπάνω η κ. Καφαντάρη φαίνεται να γνωρίζει τι γινόταν και ποιο είναι το Υπουργείο Υγείας. Τώρα αν ο αναγνώστης μας δεν είχε πάρει τίποτα είδηση ίσως για τον λόγο αυτό του δείχνουν την πόρτα εξόδου.

    Σε όσα επικαλείται η κ. Καφαντάρη «για την μην κοινοποίηση της αξιολόγησης» της έχει απόλυτο δίκιο. Ένας οργανισμός όταν αξιολογεί το προσωπικό οφείλει να «δείχνει» το αποτέλεσμα της αξιολόγησης στο ενδιαφερόμενο!!! Αλλά δυστυχώς αυτά για την χώρα μας είναι ψηλά γράμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κ. που δεν γνωριζει, πια αξιολογηση εγινε και απο ποιο υπουργειο, ειναι φυσιολογικο! Απο αποτυχημενος δημαρχος,μετα συνταξιουχος, βρεθηκε διοικητης λογω κολλητων! Σαν ψηφοσυλλεκτης που ηταν ανταμειφθηκε! Ειχε σχετικο βιογραφικο? Καταλαβαινουμε την αντιδραση του. Η αληθεια ποναει και το eviapost δεν την κρυβει και μπραβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διάβασα την ανάρτηση και τις δύο παρατηρήσεις μπορώ να κρίνω … και να συμφωνήσω απόλυτα με τα σχόλια της ανάρτησης. Είναι επικίνδυνη από δημόσιους λειτουργούς η άγνοια , η επιλεκτική μνήμη και να μην αντιλαμβάνεται ως δημόσιος λειτουργός τι γίνεται γύρο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η αλλαγή στην δημόσια διοίκηση είναι απόλυτα συνδεδεμένη με τα πρόσωπα που επιλέγονται να την υπηρετήσουν. Όταν επιλέγονται πρόσωπα να υπηρετήσουν πρόσωπα και όχι στόχους και πολιτικές, αυτά τα πρόσωπα είναι αναλώσιμα και δυστυχώς επιλέγονται με κριτήριο πόσο πιστά είναι στους ενδιάμεσους φορείς της εξουσίας π.χ. βουλευτές.
    Δυστυχώς αυτή η κυβέρνηση αντί να προβάλει πολιτικές υπηρετεί πρόσωπα και συμφέροντα. Αυτό αν δεν υπάρξει αφύπνιση του πολιτικού φορέα θα πληρωθεί ακριβά πολύ ακριβά δυστυχώς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. όταν γράφετε για το νοσοκομείο Κύμης είναι σε καλή κατάταξη τι ενοείτε;;
    Δεν υπάρχει βαρθολογία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ερώτηση σας δεν μπορεί να απαντηθεί σήμερα με αριθμούς και ο λόγος είναι τεχνικός λόγω ΠΣΚ. Η πληροφορία μας από το Υπουργείο ήταν ότι το Νοσοκομείο της Καρύστου πάτωσε και η φράση ήταν σε ερώτηση μας δηλαδή ; Η απάντηση ήταν «όταν εννοούμε πάτωσε εννοούμε πάτωσε».
    Ενώ για το Νοσοκομείο Κύμης η απάντηση ήταν «πολύ καλή κατάταξη».

    Αναγνωρίζουμε την παράληψη μας να ζητήσουμε νούμερα όπως κάναμε με το Νοσοκομείο Χαλκίδας αλλά την Δευτέρα θα προσπαθήσουμε να τα έχουμε.
    Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή