Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ...!!

Η ιστορία του ποδοσφαίρου και του Ολυμπιακού Χαλκίδας δεν μπορεί να μειωθεί από μειωμένης αντίληψης πράξεις και ενέργειες.
Μια ιστορία από το 1926, χρονιά  που ιδρύθηκε ο Ολυμπιακός Χαλκίδας, δεν μπορεί να σπιλωθεί με αποφάσεις που στέλνουν την ιστορική αυτή ομάδα να έχει έδρα το γήπεδο των Φύλλων και όχι αυτό της Χαλκίδας όπου εδώ και δεκαετίες είχε.!

Πρέπει οι ιθύνοντες και οι άνθρωποι που τάχθηκαν από τους πολίτες να υπηρετούν τους θεσμούς, να είναι έξω και πάνω από σκοπιμότητες, αντιπαλότητες και άλλες ενέργειες μικρο-κατινισμού.
Δεν μπορεί όλοι οι Δημοτικοί  σύμβουλοι να δηλώνουν την συμπαράστασή της και να αναγνωρίζουν ότι η φυσική έδρα ποδοσφαίρου για τον Ολυμπιακό Χαλκίδας να είναι το Γήπεδο Χαλκίδας και η επιτροπή άθλησης να έχει στυλώσει τα πόδια και να μη αντιλαμβάνεται το…αυτονόητο.
Επειδή οι εποχές είναι δύσκολες και όλοι όσοι ασχολούνται ακόμη εθελοντικά και με το χόμπι τους που είναι το ποδόσφαιρο αφιερώνοντας χρόνο, κοπιάζοντας να προσφέρουν χαρά και ελπίδα στους νέους της πόλης, σε αυτούς λοιπόν δεν αξίζει τέτοια αντιμετώπιση.
Η ζωντανή ιστορία του ποδοσφαίρου της  πόλης ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ πρέπει να παραμείνει να αγωνίζεται στο γήπεδο Χαλκίδας.
Αυτό το δίκαιο αίτημα στηρίζουν όλοι οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του, από αυτούς που ανέβασαν την ομάδα το 1963 στην Α εθνική μέχρι οι πρόσφατοι,   οι αγνοί φίλαθλοι του, οι νέοι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ και βέβαια οι διοικήσεις μέχρι και το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο.
Περιμένουμε στην συνάντηση της Δευτέρας 12/9/2011 στις 2 το μεσημέρι με τον Δήμαρχο της πόλης, να επικρατήσει η λογική.!
Καλούμε τους φιλάθλους μας αλλά και όσους αγαπάνε τον Ολυμπιακό μας να είναι στην συγκέντρωση κάτω από το Δημαρχείο την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στις 2 το μεσημέρι.
Διεκδικούμε το αυτονόητο.
Ο Ολυμπιακός Χαλκίδας στο σπίτι του.!

Το Δ.Σ.
Του Ολυμπιακού Χαλκίδας.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου