Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Alpha Bank, Eurobank και Κατάρ. Αφού δεν πάνε Αστακό και Ελληνικό, θα το πάρουν τραπεζικά.

Σε εξαιρετικά προχωρημένες επαφές -σε βαθμό που το deal θεωρείται κλεισμένο από το μεσημέρι του Σαββάτου- βρίσκονται, σύμφωνα με απολύτως έγκυρες πληροφορίες, Alpha Bank και Eurobank, με αντικείμενο τη συνένωση των δυο τραπεζών.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες του euro2day.gr, θα ακολουθήσει σημαντική αύξηση κεφαλαίου, με μετρητά, στην οποία έχει ήδη πλέον συμφωνηθεί μεγάλη συμμετοχή του Κατάρ (και συγκεκριμένα του fund Qatar Investment Authority, το οποίο μέσω της Paramount Services Limited συμμετέχει στην Alpha Bank με ποσοστό κοντά στο 5%).

Από την Πράσινες Αρλούμπες στην Γερμανική Άλωση. Διαβάστε το άρθρο...

Θα σας κουράσω σήμερα...  Από το συμπέρασμα ότι οι Γερμανοί είναι πίσω από όλη την Πρασινάδα, που με ενοχλεί από μόνο του, έχω φτάσει σε αυτό που θεωρώ προμελετημένη εισβολή και κατάληψη της χώρας μου – και 1) δεν μου αρέσει καθόλου και 2) αναρωτιέμαι εάν υπάρχει καν περιθώριο αντίδρασης, έτσι που έχουν γίνει τα πράγματα.

Τι κάθομαι και γράφω εδώ και ενάμιση χρόνο… Γράφω υπέρ του προφανούς. Επιχειρηματολογώ ότι 1+1 = 2 (στο κοινό σύστημα αριθμητικής μας). Ισχυρίζομαι ότι η φυσική και η κοινή λογική δεν άλλαξαν επειδή έπεσε το Τείχος και επανενώθηκαν οι Γερμανίες.  Και όμως...

ΑΝΤΙΟ στο Λυκούργο Καλλέργη

http://www.karagiannis-karatzopoulos.gr/media/k2/items/cache/3bd6583af5a14653b7b54db2c9fe7f3e_XL.jpgΒιογραφικά στοιχεία
Γεννήθηκε στις 7 Μαρτίου του 1914 στην Κρήτη, στο Χουμέρι Μυλοποτάμου. Πατέρας του ήταν ο πρωτοπόρος σοσιαλιστής ηγέτης και οργανωτής της πρώτης εργατικής πρωτομαγιάς στην Ελλάδα, Σταύρος Καλλέργης. 
Μετοίκισε στην Αθήνα σε ηλικία 10 ετών και μετέπειτα, τελειώνοντας τη μέση εκπαίδευση και τη στρατιωτική του θητεία, ξεκίνησε σπουδές στη δραματική σχολή της Λαϊκής Σκηνής του Καρόλου Κουν.

Η γλώσσα μας. Διαβάστε το άρθρο και δεν θα χάσετε

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj4XFKVQaEzbJeTnjhVKZyYPbFT3_rzBJ9t_UiobYzjLSEF6BQQvaKdanbgZmj_5PFPieLcyQhuwGw_nUv6a4R0CiRk5UfDyNoehaNba1bSpxOAW5H_66Qv9UtUE_l5vUZ85INQjSKlZLrL/s1600/greek-alphabet.jpgΗ Αγγλική γλώσσα έχει 490.000 λέξεις από τις οποίες 41.615 λέξεις. είναι από την Ελληνική γλώσσα.. (Bιβλίο Γκίνες)
Η Ελληνική με την μαθηματική δομή της είναι η γλώσσα της πληροφορικής και της  νέας γενιάς των εξελιγμένων υπολογιστών, διότι μόνο σ' αυτήν δεν υπάρχουν όρια. (Μπιλ Γκέιτς, Microsoft)


Η Ελληνική και η Κινέζικη. είναι οι μόνες γλώσσες με συνεχή ζώσα παρουσία από τους ίδιους λαούς και.....στον ίδιο χώρο εδώ και 4.000 έτη. Όλες οι γλώσσες θεωρούνται κρυφοελληνικές, με πλούσια δάνεια από τη μητέρα των γλωσσών, την Ελληνική.
(Francisco Adrados, γλωσσολόγος).

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Παρέμβαση Βενιζέλου ζητεί ο ΣΜΕΧΑ

Την παρέμβαση των αρμοδίων και των διοικήσεων που έχουν επιλεγεί από την κυβέρνηση ώστε να σταματήσει η χρηματιστηριακή απαξίωση ζητά ο πρόεδρος του Συνδέσμου Μελών Χρηματιστηρίων Αθηνών (ΣΜΕΧΑ), Α. Μωραϊτάκης, με επιστολή του προς στον υπουργό Οικονομικών, Ε. Βενιζέλο.

Ο πρόεδρος του ΣΜΕΧΑ υπογραμμίζει στην επιστολή του:

Quiz

Γιατί τέτοια επίθεση στον Πετσή;

Οι μυημένοι στην πολιτική εύκολα μπορούν να διαβάσουν τα δημοσιεύματα και να κατανοήσουν  ποιοι  κρύβονται πίσω από την επίθεση στον Ηλία Πετσή, ο οποίος τοποθετήθηκε υποδιοικητής στο μαγαζί.
Λοιπόν...

Σενάρια για εκλογές στις 13 Νοέμβρη

Το μενού της συναίνεσης είχε και συμφωνία για εκλογές;
Τη συμφωνία με την Ε.Ε. για την εφαρμογή των αποφάσεων της 21ης Ιουλίου και τις εγγυήσεις αναμένει η κυβέρνηση προκειμένου να προκηρύξει εκλογές. Αιτία;
Οι άδειες τσέπες των πολιτών, που δεν αφήνουν καμία αισιοδοξία για την επίτευξη των οικονομικών στόχων και η αδυναμία του ΠΑΣΟΚ να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις χωρίς τη βοήθεια της ΝΔ.

Γραμματέας ΠΑΣΠ: «Θυσιάζουν την Παιδεία προς όφελος της Ολιγαρχίας»

Πριν από λίγο ο Γραμματέας της ΠΑΣΠ ΑΕΙ, Νικηφόρος Μιχάλης, έκανε τις ακόλουθες σκληρές δηλώσεις στον Τύπο που ουσιαστικά σημαίνουν κήρυξη πολέμου στη νεοφιλελεύθερη συναίνεση κυβέρνησης, αξιωματικής αντιπολίτευσης και λοιπών νεοφιλελεύθερων της Βουλής:
«Πανηγυρίζει η Υπουργός που κατάφερε να συσπειρώσει ότι πιο αντιδραστικό και συντηρητικό εκφράζεται στο ελληνικό κοινοβούλιο, προκειμένου να ψηφίσουν το νόμο Απορρύθμισης στην Ανώτατη Εκπαίδευση.

ΧΑΑ ποιο Χαμηλά ποιο Χαμηλά. Στα 2,93 η Εθνική

Διπλάσια τα spreads από το Γενικό Δείκτη του Χ.Α.Πάνω από τις 1630 μονάδες βάσης βρίσκονται τα spreads του 10 ετούς ομολόγου ενώ την ίδια ώρα το Χρηματιστήριο ''παίζει'' γύρω στις  880 (879.1) μονάδες μετά από εφτά συνεχόμενες συνεδριάσεις στο κόκκινο.
Στις 11.50 ο Γενικός Δείκτης στις 881,48 μονάδες στο -0,86% με τζίρο στα 13,84 εκ.ευρώ.Η μετοχή της ΕΤΕ στα 2,93 ευρώ με πτώση -2,66% και της ΑΛΦΑ Bank στα 1,92 ευρώ στο -4,00%.

Στην αγορά συναλλάγματος το ευρώ έναντι του δολαρίου ενισχύεται σε ποσοστό 0,47% και διαμορφώνεται στα 1,4442 δολάρια. Το ευρώ βρίσκεται στα 111,140 γεν, στο 0,8851 με τη στερλίνα και στο 1,1427 με το ελβετικό Φράγκο.

ΠΛΑΦΟΝ - Εως 2.773,40 ευρώ η ανώτατη σύνταξη

Χωρίς τις προσαυξήσεις λόγω τέκνων θα ισχύει, αναδρομικά από την 1η Ιουλίου, το πλαφόν των 2.773,40 ευρώ ως ανώτατο ποσό σύνταξης για τους νέους (από 1/1/93 και μετά) ασφαλισμένους στο ΙΚΑ - ΕΤΑΜ και στα ειδικά ταμεία κύριας ασφάλισης μισθωτών.
Το πλαφόν αυτό ορίζει εγκύκλιος του ΙΚΑ - ΕΤΑΜ που εκδόθηκε χθες.

Πλάκες με κάνεις ρε Άρη;

Θα τρελαθώ εντελώς! Βγήκε ο Άρης της ΝΔ ο τομεάρχης Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων στον αγαπημένο του τηλεοπτικό σταθμό, τον ΣΚΑΙ και είπε το απίστευτο: "Δεν υπάρχουν λέει πλέον ιδεολογικές διαχωριστικές γραμμές, αλλά μόνο οι Ευρωπαιστές και οι Εθνοκεντρικοί!

ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ: Φεύγουν ένας ένας πλήρως ατιμασμένοι

Του Γιώργου Δελαστίκ
Χειρότερη εκδίκηση εναντίον του κόμματός του, που ουσιαστικά τον καθαίρεσε από αρχηγό του και από εκ νέου υποψήφιο πρόεδρο της κυβέρνησης στις πρόωρες εκλογές του Νοεμβρίου, δύσκολα θα μπορούσε να πάρει ο Ισπανός πρωθυπουργός Χοσέ Λουίς Ροντρίγκεθ Θαπατέρο.
Φέρνοντας σε απελπισία τον διάδοχό του Αλφρέδο Πέρεθ Ρουβαλκάβα και οδηγώντας τους Ισπανούς σοσιαλιστές σε βέβαιη εκλογική πανωλεθρία ιστορικών διαστάσεων, ο Θαπατέρο ανακοίνωσε την Τρίτη αιφνιδιαστικά, αφήνοντας άναυδους τους πάντες, ότι....

Ο αργός θάνατος της μεσαίας τάξης...

Διαβάστε το παρακάτω άρθρο των Financial Times και θα καταλάβετε πολλά.
Τρία και πλέον χρόνια μετά το ξέσπασμα της διεθνούς οικονομικής κρίσης, ένα νέο φάντασμα στοιχειώνει τις περισσότερες προηγμένες οικονομίες: η προοπτική πολλών ετών μισθολογικής στασιμότητας για τη μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών. 
Στα μεταπολεμικά χρόνια, επικρατούσε η άποψη στις ανεπτυγμένες οικονομίες ότι κάθε γενιά θα πρέπει να περιμένει να έχει αισθητά καλύτερο...βιοτικό επίπεδο σε σχέση με την προηγούμενη. Όμως, οι προοπτικές για τη μισθολογική ανάπτυξη σπάνια ήταν τόσο χάλια όσο είναι σήμερα.

Ο Μητροπολίτης Πατρών παρέμβει για την "αμαρτωλή" παράσταση "Τα κορίτσια με τα Μαύρα"

Στο πόδι βρίσκεται η Ιερά Μητρόπολη Πατρών για την παράσταση "Κορίτσια με τα μαύρα",  μερίδα πιστών απειλεί ότι θα γίνει χαμός αν δοθεί η παράσταση και απειλούν με κινητοποίηση έξω απο το Αρχαίο Ωδείο.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος θα επιδιώξει επαφή με το Διεθνές Φεστιβάλ προκειμένου να μεταφέρει τις ενστάσεις του, καθώς και τις ανησυχίες του ποιμνίου του.

Κ. Μαρκόπουλος. Ετοιμάζεται καταστρατήγηση του ΑΣΕΠ και δημιουργία “prive δημοσίου”

Πολλούς προβληματισμούς προκαλεί και η δήλωση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτή Ευβοίας Κωνσταντίνου Μαρκόπουλου. 

Ο κ. Μαρκόπουλος σχολιάζοντας την απόφαση να γίνονται προσλήψεις στο Δημόσιο από προσωποπαγείς κομματικές ΜΚΟ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ετοιμάζεται ένα προκλητικό “prive δημόσιο” με υπόβαθρο το κομματικό παρακράτος του ΠΑΣΟΚ, η αξιοκρατία θυσιάζεται και οι νέοι άνθρωποι χάνουν την εμπιστοσύνη τους στη πολιτική».

"Ταφόπλακα" στο σκάνδαλο Siemems

Ούτε γάτα ούτε ζημιά... Η υπόθεση της Siemens έκλεισε οριστικά στη Βουλή χωρίς καμία παραπομπή καθώς απορρίφθηκε από την Ολομέλεια της Βουλής η πρόταση των 108 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για σύσταση Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης, για τη διερεύνηση της ενδεχόμενης διάπραξης εκ μέρους των πρώην υπουργών της Νέας Δημοκρατίας, Χ. Μαρκογιαννάκη και Γ. Αλογοσκούφη του αδικήματος της απιστίας, αναφορικά με το σκάνδαλο Ζήμενς.

Τι θα πληρώσετε για να «τακτοποιήσετε» το αυθαίρετό σας

Με «μαθηματικό τύπο» θα προσδιοριστούν τα πρόστιμα για την τακτοποίηση των αυθαιρέτων. Δείτε τι θα πληρώσετε...
Το νέο σύστημα βασίζεται πρωτίστως στην τιμή ζώνης και φέρει εκπτώσεις στα πρόστιμα βάσει συγκεκριμένων συντελεστών, ενώ ευνοούνται τα ακίνητα μεγαλύτερης παλαιότητας και οι πρώτες κατοικίες.

Βάσεις 2011 - Οι πρώτοι αριθμοί !! Την Δευτέρα τα αποτελέσματα.

Οι αριστούχοι της Θεωρητικής Κατεύθυνσης είναι φέτος 1.009 λιγότεροι από πέρσι, οι αριστούχοι της Θετικής Κατεύθυνσης είναι 1.630 λιγότεροι, ενώ οι αριστούχοι της Τεχνολογικής Κατεύθυνσης 2 είναι φέτος 1.683 λιγότεροι.
Αυτό σημαίνει ότι τα υψηλόβαθμα ιατρικά, οδοντιατρικά, φαρμακευτικά, πολυτεχνικά (Μηχανικών Η/Υ, Πολιτικών Μηχανικών, Μηχανολόγων Μηχανικών κ.λπ.), νομικά, παιδαγωγικά και οικονομικά τμήματα, τόσο των δύο μεγάλων αστικών κέντρων όσο και της περιφέρειας, θα χαμηλώσουν σημαντικά τις βάσεις εισαγωγής τους.

Πρόσκληση Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας

Την Τετάρτη 31 Αυγούστου και ώρα 11.30 θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου της Στερεάς Ελλάδας με τα εξής θέματα:
 
ΘΕΜΑ 1ο: Έγκριση πρακτικών Περιφερειακών Συμβουλίων 7/2-6-2011 και 8/16-6-2011.

Γ. Μητροπέτρος Δεν ανήκω στο "ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ"


Επειδή σε σχετική ανακοίνωση του πολιτικού κόμματος «ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» φέρομαι ως μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Ευβοίας, έχω να δηλώσω τα εξής, προς πλήρη ενημέρωση των πολιτών.
«Ουδέποτε υπέγραψα οποιανδήποτε αίτηση ή άλλο έγγραφο για συμμετοχή μου στο εν λόγω πολιτικό κόμμα. Η φιλική μου σχέση αλλά και η ιδεολογική μου κοινωνική- πολιτική συγγένεια, με πολλά από τα μέλη του κόμματος, και με τα οποία έχουμε βρεθεί σε κοινά μετερίζια,  δεν σημαίνει αυτόματα και ένταξή μου σε αυτό.

Κλήρωση Ομίλων Champions League 2011 - 2012


1η αγωνιστική – 13/14 Σεπτεμβρίου

ΤΑΞΙΔΙ στην ΕΛΛΑΔΑ

Και η αγορά πεσμένη...


Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Το παρασκήνιο της εξόδου Παμπούκη

Η απομάκρυνση από το «προστατευόμενο» πρωθυπουργικό περιβάλλον και η πολιτική του... ανεργία μετά τον ανασχηματισμό ήταν κυρίως οι λόγοι που ο Χάρης Παμπούκης είπε...αντίο στην πολιτική
Και όπως ξαφνικά ήρθε, έτσι ξαφνικά οδηγήθηκε στην έξοδο, χωρίς μάλιστα να έχει την πρόθεση να επιστρέψει στον πολιτικό στίβο...

Το θάνατο του εμποράκου αποτύπωσε έρευνα του ΙΜΕ -ΓΣΕΒΕΕ

Σε απελπιστική κατάσταση έδειξε πως βρίσκεται το σύνολο του εμπορικού κόσμου έρευνα του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας που αποτύπωσε το οικονομικό κλίμα στις επιχειρήσεις που απασχολούν κάτω από 50 εργαζόμενους το προηγούμενο εξάμηνο.

Με βάση την έρευνα, σε κάθε μία πρόσληψη αντιστοιχούν επτά απολύσεις,

Ερώτηση 27 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για τις «πελατειακές» ΜΚΟ...

Ερώτηση προς τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Γιώργο Κουτρουμάνη κατέθεσαν 27 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ζητώντας εξηγήσεις για την υλοποίηση του «προγράμματος κοινωφελούς εργασίας» με «πελατειακή λογική» μέσω «πράσινων» ΜΚΟ.
Αναλυτικά, στο κείμενό τους οι βουλευτές μεταξύ άλλων αναφέρουν «για ποιο λόγο οι προσλήψεις γίνονται...

Στον Κάραβο θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος αύριο..

Την Παρασκευή 26 Αυγούστου στις 9.00 το βράδυ στον Κάραβο Αλιβερίου η Κομματική Οργάνωση ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ του ΚΚΕ  διοργανώνει πολιτική συγκέντρωση με θέμα:

Εκδρομή του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου στο Ιερό Προσκήνυμα Αναστάσεως

Σας ενημερώνουμε ότι την ΤΡΙΤΗ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011 το Εκκλησιαστικό Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος διοργανώνει εκδρομή ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ στα Σπάτα Αττικής και στο ΙΕΡΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ  ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ στην Καμάριζα Λαυρίου.
ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΣ 15:00 μ.μ. από το Γηροκομείο Χαλκίδο...

προσφυγή ΕΠΚΑ_ΣΤΕ κατά Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων γισ την «συγκρότηση Επιτροπή Φιλικού Διακανονισμού


Προσφυγή κατά  της με αριθμό 171/2011 Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων «περί συγκρότησης Επιτροπής Φιλικού Διακανονισμού» κατετέθη χθες 24/8/2011 στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας- Στερεάς Ελλάδας, Γενική Διεύθυνση Εσωτερικής Λειτουργίας, και στο Τμήμα Διοικητικού Οικονομικού  Ν. Ευβοίας, από την ΕΠΚΑ-ΣΤΕ.
Με την  προσφυγή αυτή ζητάμε την ακύρωση της απόφασης αυτής την οποία θεωρούμε μη νόμιμη.

Το αληθινό παρασκήνιο της συμφωνίας ΠΑΣΟΚ- ΝΔ γα την Παιδεία

Ένα σκληρό παζάρι ανάμεσα σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ εκτυλίχθηκε στο επίπεδο του παρασκηνίου τα δύο τελευταία 24ωρα, προτού καταγραφεί και επισήμως η πρώτη συναινετική υπερψήφιση νομοσχεδίου επί της αρχής, στα μεταπολιτευτικά χρόνια.

Προδιάθεση συμφωνίας υπήρχε και στα δύο στρατόπεδα, τα οποία αντιμετώπιζαν αντίστοιχες εσωτερικές πιέσεις από βουλευτές τους προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση.
Χωρίς βέβαια αυτό να ενείχε σημαντικό .............

Ποιούς καρφώνει στην επιστολή παραίτησής του ο Χάρης Παμπούκης

Σύμφωνα πληροφορίες, ο κ. Παμπούκης προχώρησε στην πράξη της παραίτησης που δημιουργεί έναν επιπλέον πονοκέφαλο στον κ. Γιώργο Παπανδρέου, γιατί όλον αυτό τον καιρό δεν είχε συγκεκριμένο αντικείμενο στο υπουργείο του. 
Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο σε πρόσφατη συνέντευξή του στην κρατική τηλεόραση είχε ζητήσει την επανασυσταση του υπουργείου Ναυτιλίας στο οποίο θα επέστρεφε και το Λιμενικό Σώμα που μετά την αναδιάρθρωση των υπουργείων ανήκε στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Παραιτήθηκε ο Χάρης Παμπούκης

Την παραίτησή του υπέβαλε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Χάρης Παμπούκης μετά το θέμα που προέκυψε με το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, επικαλούμενος λόγους ευθιξίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Παμπούκης σε τηλεοπτική συνέντευξή του είχε ταχθεί υπέρ της επανασύστασης του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας. Ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης είχε κάνει λόγο για καχεξία και δυσλειτουργία της Ναυτιλίας, ενώ τάχθηκε υπέρ της επαναφοράς στο υπουργείο της εποπτείας του Λιμενικού Σώματος και της ακτοφυλακής.

O Πρώτος Θάνατος ηλικιωμένης απο την νόσο του Νείλου στο Άρμα Θήβας

Θανατηφόρο ήταν το πρώτο κρούσμα στη Βοιωτία από την Νόσο του Νείλου, το τσίμπημα, δηλαδή, του κουνουπιού.
Θύμα μια 88χρονη από το Άρμα που λόγω της προχωρημένης ηλικίας και της επιβαρυμένης υγείας δεν άντεξε.
Ο Δήμαρχος Τανάγρας Ευάγγελος Γεωργίου εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους της και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας προχώρησε άμεσα στους ειδικούς ψεκασμούς (εκνέφωση) όπου υπάρχουν λιμνάζοντα νερά και έλη….

Όλα μπορούν να συμβούν σε μια παραλία! - (Δείτε ..ακατάλληλο Video)

Είναι από τις  στιγμές, που σίγουρα οποιαδήποτε γυναίκα ρεπόρτερ θέλει να ανοίξει η γη  να την καταπιεί. Θέλοντας να αναδείξει τις ομορφιές του τόπου της, και  εκμεταλλευόμενη..
την παρουσία μιας μεγάλης ομάδας μηχανόβιων στην συγκεκριμένη παραλία,  μία δημοσιογράφος από τοπικό τηλεοπτικό σταθμό της Πάτρας, ζήτησε την...  συνδρομή ενός μηχανόβιου!
Ο συγκεκριμένος όμως, της επιφύλασσε μία ... μεγάλη έκπληξη!!
Δείτε τι έγινε

Συνελήφθη …πιστολέρο - Τράβηξε όπλο σε 44χρονο !

Στη σύλληψη ενός 43χρονου στο Αχλάδι Ευβοίας προχώρησαν χθες το απόγευμα στις 19:00 άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, καθώς πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο εναντίον ενός 44χρονου, προκαλώντας του σωματικές βλάβες. 
 Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς είχε διαφορές με το θύμα. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε

ΤΡΑΓΩΔΙΑ – 3 νεκροί σε μετωπική σύγκρουση ΙΧ με ασθενοφόρο !

Σοβαρό τροχαίο με τρεις νεκρούς σημειώθηκε στην εθνική οδό Λαμίας -Αθηνών, που ξύπνησε αναμνήσεις από το «Πέταλο του Μαλιακού».
Ειδικότερα στο 208 χλμ της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, 2 χιλιόμετρα πριν τον κόμβο της Λαμίας, ένα αυτοκίνητο μάρκας "Μερσεντές" που κινούνταν με κατεύθυνση από Λαμία προς Αθήνα συγκρούστηκε μετωπικά με ασθενοφόρο ιδιωτικής κλινικής από τη Βόρειο Ελλάδα που κινούνταν στην αντίθετη κατεύθυνση.

Κολοκύθα γίγαντας φύτρωσε στην Λαμία !!

Δεν πίστευε στα μάτια του ένας κάτοικος από την Λαμία όταν άρχισε να βλέπει πόσο γρήγορα αυξανόταν η κολοκύθα που είχε φυτέψει στο αγρόκτημά του.
Ζυγίζει πάνω από είκοσι κιλά και είναι η μεγαλύτερη που έχει δει στα 75 του χρόνια. Ο κος Δημήτρης αγαπά την καλλιέργεια της γης και χαίρεται να βλέπει την