Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Κ. Μαρκόπουλος. Ετοιμάζεται καταστρατήγηση του ΑΣΕΠ και δημιουργία “prive δημοσίου”

Πολλούς προβληματισμούς προκαλεί και η δήλωση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτή Ευβοίας Κωνσταντίνου Μαρκόπουλου. 

Ο κ. Μαρκόπουλος σχολιάζοντας την απόφαση να γίνονται προσλήψεις στο Δημόσιο από προσωποπαγείς κομματικές ΜΚΟ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ετοιμάζεται ένα προκλητικό “prive δημόσιο” με υπόβαθρο το κομματικό παρακράτος του ΠΑΣΟΚ, η αξιοκρατία θυσιάζεται και οι νέοι άνθρωποι χάνουν την εμπιστοσύνη τους στη πολιτική».
Στη συνέχεια της δήλωσης του ο βουλευτής πρόσθεσε: «Είναι δυνατό το ΑΣΕΠ που είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο να δέχεται υποδείξεις και πίνακες εργαζομένων από MKO;» ενώ άφησε αιχμές κατά της Κυβέρνησης διερωτώμενος: «Έχει η Κυβέρνηση σχέδιο για την κοινωνική αποστολή των ΜΚΟ ή θα θυσιαστούν στις κομματικές επιδιώξεις και θα ακυρωθούν;».

Και αν ο κ. Μαρκόπουλος έχει δίκιο τότε τι νόημα έχουν όλες αυτές οι θυσίες που ζητούνται σήμερα από τον Ελληνικό Λαό αν το ΠΑΣΟΚ βρήκε έναν νέο τρόπο για να διορίζει  κομματικούς φίλους και να αναβιώνει το πελατειακό κράτος κάτω από τον μανδύα των ΜΚΟ;

Τι νόημα έχουν όλες αυτές οι θυσίες αν ακόμη και σήμερα συνεχίζουμε ως πολιτεία τις λαθεμένες πρακτικές του παρελθόντος που μας έφτασαν στη χρεοκοπία;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου