Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Σταυρούλα Οικονομέα:Είμαι υποχρεωμένη να προστατεύσω τον εαυτό μου από κάθε είδους συκοφαντία.

Για μια ακόμη φορά, φιλοξενείτε «δημοσιεύματα» σκοπιμότητας, με την μορφή ερώτησης σε γνωστό blog του νομού το οποίο έχει αναλάβει εργολαβικά την στήριξη ορισμένων ατόμων τα οποία συνδέονται με ποικίλους τρόπους  μαζί του, σχετικά με το ζήτημα της μη συμμετοχής στοχοποιημένων μελών της ΠΕ και ΝΕ στην συνεδρίαση της ΝΕ Ευβοίας του ΠΑΣΟΚ που έγινε την Τετάρτη 23/11/2011.

Με την επιστολή μου αυτή θέλω να απαντήσω δημόσια στον διαχειριστή του blog τα παρακάτω.

Στοιχειώδης κανόνας δεοντολογίας ειναι, οτι όταν ως μέσο «ενημέρωσης» θέτεις δημόσια ερωτήματα, για την στάση δημόσιων προσώπων και  για την δράση τους και αυτοί απαντούν στις ερωτήσεις του «μέσου» ενημέρωσης, αυτό οφείλει να τις δημοσιοποιεί. Δυστυχώς όμως συγκεκριμένο Blog αρνείται και μάλιστα κατ' επανάληψη να  προβεί σε δημοσιεύση. Λυπάμαι ειλικρινά που θα το πω, αλλα  δεν εξυπηρετείται  ετσι  η  ενημέρωση αλλά κάτι διαφορετικό.
Έτσι λοιπόν είμαι υποχρεωμένη να δώσω στην δημοσιότητα αυτή την επιστολή προστατεύοντας από κάθε είδους συκοφαντία το εαυτό μου.

Το θέμα της 'υποτιθεμένης' συνεδρίασης της Ν.Ε, αφού  έλλειψει  απαρτίας το τελευταίο διάστημα συγκαλείται όχι  συντεταγμένα  αλλά διευρυμένα, ήταν 'θέματα γενικώς επικαιρότητας'  όπως μας ενημέρωσε  η τεχνική γραμματεία του γραφείου του ΠΑΣΟΚ στην Χαλκίδα.

Η συνεδρίαση δε αυτή όλως τυχαίως  έγινε εν τάχει προφανώς μετά την υποβολή υποψηφιότητας  μέσω  ΜΜΕ  του  'εκλεκτού' [Νατη  η επικαιροτητα  που  εννοουσε  ο  γραμματεας!]. Διότι από τα κεντρικά του κόμματος απέτρεπαν  σε όλους τους νομούς  συνεδριάσεις, τουλαχιστον  μεχρι  να ανοιξει  τα  θεματα το  κομμα  κεντρτικα  και  ο προεδρος.

Για του λόγου το αληθές την προηγούμενη ημέρα,  ενώ ήταν προγραμματισμένη συνεδρίαση της Π.Ε, όπου είναι και το πολιτικο όργανο που ανήκω, και ενώ περιμέναμε να πάμε στην  Λαμια σε μια συνεδρίαση όπου εκεί θα μπαίνανε όλα αυτά τα σοβαρά ζητήματα που μας απασχολούν στην επιστολή μας, ακυρώθηκε η συνεδρίαση μετά από παρέμβαση από τα κεντρικά του κόμματος!

Επειδή το  συγκεκριμένο blog κάνει, ότι δεν γνωρίζει,  ενώ σε άμεση επικοινωνία που είχα μαζί του του  υπενθύμιζα πως τα μελη  της Π.Ε  καλούνται στις συνεδριάσεις της Ν.Ε όπως καλούνται και τα μελη  του Εθν. Συμβουλίου και οι βουλευτές, ως απλοί παρατηρητές και χωρίς δικαίωμα  ψήφου. 

Το ερώτημα που ίσως πρέπει να μπει, είναι γιατί η σπουδή του Γραμματέα της ΝΕ να καλέσει διευρυμένη ΝΕ?. Βέβαια όπως ανέφερα ο πρώτος λόγος είναι τεχνικός, καθότι επί της ουσίας Νομαρχιακή δεν υφίσταται μετά της επανειλημμένες παραιτήσεις μελών της.

Ο δεύτερος ίσως και ο ποιο ουσιαστικός είναι ότι δρα έξω από τα πραγματικά προβλήματα του ΠΑΣΟΚ και της κοινωνίας που καίγεται,  και προσπαθεί να φτιάξει το δικό του αύριο, θεωρωντας πως αδικηθηκε στη ζωη του και  πως  ηρθε και η ωρα η δικη του κατι πιο πανω  να διεκδικησει!!! Με  τον  δικο  του " εκλεκτο " ελπιζει!   Εμεις  δεν ειμαστε σε κανενα αρμα κανενος  επιδοξου  διαδοχου και  δεν εχουμε κανενα αγχος.Το  μοναδικο μας  αγχος  ειναι  να  μην χαθουν τα ονειρα  και οι  ελπιδες  της  νεας  γενιας! 

Βέβαια δικαιολογώ το διαχειριστή του Blog που ίσως δεν γνωρίζει από οργανωμένη, κομματική και μαζική δράση, γιατί όταν εμείς «Ζητάμε άμεσα την συντεταγμένη λειτουργία των οργάνων του ΠΑΣΟΚ, ΠΕ, ΝΕ και  ΔΟ με στόχο να συμβάλλουν με πρωτοβουλίες  στην επανασύνδεση του, με τις κοινωνικές δυνάμεις, να δώσουμε μαζί τη μάχη για τη προοδευτική στρατηγική εξόδου από την κρίση, για ένα Ευρωπαϊκό όραμα της πολιτικής ισοτιμίας και της αλληλεγγύης των χωρών-μελών της.»
Δεν αναφερόμαστε αποκομμένα στα όργανα της Εύβοιας ή της Στερεάς αλλά στη συνολική λειτουργία του κινήματος, γιατί τότε και μόνο τότε θα λειτουργήσει  το ΠΑΣΟΚ και θα υπάρξει αποτέλεσμα.

Λυπάμαι για την λειτουργία .

Τα  συμπεράσματα τα αφήνουμε στην κρίση κάθε ενεργού πολίτη, και ιδιαίτερα στην κρίση όσων στελεχών και μελών έχουν απομείνει. Δεν πρόκειται να ξαναεπανελθω.-   ΟΙΚΟΝΟΜΕΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ   Π.Ε ΠΑΣΟΚ  ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
 ΧΑΛΚΙΔΑ 26/11/2011

21 σχόλια:

  1. Γιατί να μην υπάρχουν blog την δεκαετία 80-90; Να δείτε τι είχα να γράψω για τον Βυζαντινισμό που επικρατούσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σταυρούλα Μπράβο καλά κάνατε και εσύ και ο Τάσος και η Σοφία και που δεν πήγατε και που βγάλατε την ανακοίνωση που καταγράφετε την άποψη σας. Ισως τον ενοχλεί αυτό. Γιατί το ότι χάσαμε τον Δήμο όχι μόνο στο Μαντούδι άλλα και σε όλο τον νομό δεν τον ενοχλεί ούτε έκανε ποτέ του απολογισμό . Το ξεχνάει. Αμ... ο μαλ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφορμή και αιτία για την παρέμβαση μου αυτή αποτελεί η σημερινή ανάρτηση στο eviatop με τίτλο Τυχαίο. Δεν Μπορώ να το γράψω αν και θέλω στο ίδιο το eviatop γιατί δεν δίνει την δυνατότητα σε εμάς. Βέβαια εσείς είστε πολιτικό blog και θα σας παρακαλούσα να βάλετε το σχόλιο μου. Προσωπικά μακάρι τα παιδιά να μου είχαν ενημερώση για το περιεχομενο της και θα την υπόγραφα!!! Στην ερώτηση γιατί δεν βάζω το όνομα μου δεν το κάνω γιατί δεν έχει αξία. Απλά θα τηλ/νήσω στην Σταυρούλα και σε επόμενη κινηση δηλώνω ότι θα μετέχω!!! Θέλω να πω ένα μπράβο στα παιδιά και ότι άργησαν!!! πολλοί σας ζηλεύουμε!!! Που δεν τολμήσαμε να γράψουμε ένα τέτοιο κείμενο!! Αλλοστε μετά Χριστό δεν υπάρχουν προφήτες!!! και εσείς προλάβατε στο παραπέντε!! Για κάθε ενδιαφερόμενo αλλά και για το eviapost προτείνω να διαβαστεί η ανάρτηση http://yperpasok.blogspot.com/#ixzz1enJCXGyA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και τι εγινε βρε παλληκαρια που ειναι πολιτικα παιδια του Πιπεργια και συμφωνουν σ αυτα που σκεφτονται? Το θεμα ειναι αν εχουν δικιο! Τι αγχωνεστε και τα βαζετε μονιμως μαζι τους? Μηπως φοβαστε κατι? Γιατι αυτο φαινεται, για να ασχολειστε με λυσσα εναντιον τους! Ξεθυμανατε? Καταλαβαμε παντως τι κομπλεξ υπαρχει! Τουλαχιστον αυτοι βγαινουν με ονοματεπωνυμο και δηλωνουν ο,τι εχουν να πουν και μπραβο τους! Εσεις που κρυβεστε σαν γυναικουλες πισω απο ανωνυμιες των blogS? Αυτοι επειδη τους γνωριζω απο τις δημοτικες εκλογες, και εννοω την Σταυρουλα πιο πολυ ,ετρεχε να στηριξει τα χρισματα οταν ο γραμματεας εκανε παιχνιδακια για παρτη του στηριζοντας παντου τα διασπαστικα ψηφοδελτια, και χαθηκαν ολοι οι δημοι πλην ενος! Τωρα εχει αγωνια φαινεται να προλαβει παλι το προσωπικο τρενο... Τα χρονια περνανε και χανονται στενευουν οι πιθανοτητες...Τρεξε τρεξε'μικρουλη'...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕΛΙΣΣΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Κ.27 Νοεμβρίου 2011 στις 4:26 μ.μ.

    ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΠΙΠΕΡΓΙΑ ΣΥΝΕΧΩΣ! ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ Η ΦΟΒΟΣ? ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΕΙΣ ΛΑΘΗ Η ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ, ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΜΕΙΝΑΜΕ ΑΦΩΝΟΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ. Α Φ Ω Ν Ο Ι! ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ. ΠΑΝΘΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΠΟΝΔΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ! ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ...ΓΑΤΑΚΙΑ... ΕΙΣΤΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΙΛΟΙ...ΧΤΥΠΑΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΑ...ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟΝ ΔΥΝΑΜΩΝΕΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ' ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ' ουδεις αχαριστοτερος του ευεργετηθεντος...Σε εκανε να μοιαζεις με ανθρωπο, και συ αντι να σταθεις πολιτικα και με ανιδιοτελεια, κακοποιεις το ΠΑΣΟΚ και ασελγεις πανω του, προσδοκωντας ο αμοιρος προσωπικα οφελη. Αστους ' νεκρους ' να προχωραν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑPO BENIZELO SE MISEL KAI VLEPOYME. OTI TOY KATSI. ARKEI NA MHN MEINI EKTOS NIMFONOS. TRELATHHKE APO THN AGONIA! DIADOXH ERXETAI, ESOKOMATIKES ERXONTAI,EPATHE PARAKROYSH! BOHTHIAAAAAAAAAAAAAAA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πραγματικά ο Πιπεργιάς έχει κάνει λάθη με την επιλογή ανθρώπων που έκανε!! Επιλογές που στο τέλος τον πούλαγα αφού πρώτα έπαιρνα αυτό που ήθελα από αυτόν.
    Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί φτάσαμε μέχρι εδώ!!! Αφοί και οι «μικροί» πολιτικοί του νομού που υποτίθενται ότι φύλαγε αρχές και αξίες σε πουλάμε με το καλημέρα!!!
    Στο τέλος δεν υπήρχε κανείς να φυλάει Θερμοπύλες όλα ήταν χύμα με βάση το προσωπικό συμφέρον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΜΑΔΑ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ28 Νοεμβρίου 2011 στις 2:35 μ.μ.

    Πραγματικά το ξέρει καλά το παιγνίδι ο Πιπεργιάς και αυτή την φορά με ξεθάψει σκελετούς. Έλεος Δημήτρη μου, να είσαι καλά να σε φοβούνται, Αλλά αυτή την φορά ΟΧΙ ΚΩΛΌΠΑΙΔΑ που πούλησαν τους Δήμους για προσωπικά παιγνίδια γιατί ποιος ξεχνά το παιγνιδάκι του με τον Καταραχιά που μου έλεγες να ψηφίσω στην ΝΕ και στο τέλος μαζί πούλησαν τον ΔΗΜΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΑΠΟ ΑΙΔΗΨΟ28 Νοεμβρίου 2011 στις 3:31 μ.μ.

    ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΘΕΤΑ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΟ 'ΠΑΙΖΟΥΝ' ΥΠΕΡΠΑΣΟΚ. ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΖΕΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ! ΟΣΟ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΚΑΤΙΝΟΥΛΕΣ! ΓΕΝΝΑΙΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ! ΠΡΟΔΡΟΜΕ,ΣΙΑΓΙΑΝΝΗ,ΠΕΤΣΗ,ΠΑΓΩΝΗ, ΜΙΛΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΒΑΛΑΝΕ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ? ΑΝ ΣΙΩΠΑΤΕ...ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ. ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ-ΑΛΛΕΣ ΦΥΣΙΚΑ...Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. BRE PAIDIA, MEXRI KAI TOYS DIEGRAMMENOYS KALESE O AYLONITIS STH SYNEDRIASH THS TELEYTAIAS DIERIMENHS NE. OLOYS AYTOYS POY HTAN STIS DIMOTIKES STA DIASPASTIKA PSIFODELTIA KAI TO KOMMA TOYS EIXE VALI STON PAGO. SOY LEEI THA TOYS POYLISO EKDOYLEYSI OTI GIA MENA KAKOS EINAI EKTOS PASOK,ETSI KI ALLIOS O IDIOS TOYS YPOKINOYSE NA KATEVOYN STA DIASPASTIKA-TO AIMA NERO DEN GINETAI- KAI TAYTOXRONA MAZEVE KI AS EINAI KAI ROGES GIA TON DIADOXO MICHALI...KAI GIA PARTH TOY ENNOEITAI!!! KAI GELANE OLOI STO KTHPIDOMA ALLA KAI SE OLH THN EYBOIA...GELIO THA EXEI...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΠΟ ΚΡΗΠΙΔΩΜΑ. Η ΠΑΛΙΟΠΑΡΕΑ.....28 Νοεμβρίου 2011 στις 8:07 μ.μ.

    ΠΙΠΕΡΓΙΑ ΦΤΑΙΣ!ΕΧΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ. ΠΑΤΩΣΕ ΣΑΝ ΝΟΜΑΡΧ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΣΥ ΤΟΝ ΛΥΠΗΘΗΚΕΣ ΠΑΛΙ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ.ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ.ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΤΩΡΑ ΑΝ ΣΟΥ ΞΑΝΑΚΛΑΦΤΕΙ ΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ! ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ...ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΕΙΣ ΠΑΛΙ. ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΣΥ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙΣ ΠΑΝΤΑ.ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΜΕ ΔΑΥΤΟΝ.ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΣΩΣΤΑ.ΜΑΚΑΡΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ blogk TOY NOMOY ENANTION TOY Δ. ΠΙΠΕΡΓΙΑ, ΜΑΡΤΥΡΑΕΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΤΟΥ! ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΘΑ ΒΑΛΩ. ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΚΑΚΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΙΤΡΙΝΙΣΜΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ? Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΩΝ BLOGS ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΣΥΛΙΑ? ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΨΑΧΝΕΙΣ? ΤΙ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΠΕΡΓΙΑ? ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ....ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΤΙΜΑΤΕ ΚΙ ΟΛΑΣ ΚΥΡΙΟΙ...ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΠΛΕΞ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΣΑΣ...Ο ΠΙΠΕΡΓΙΑΣ ΣΑΣ ΣΥΜΠΟΝΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΣΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τα ίδια έκανε και στην Κύμη δεν είναι η κύρια αιτία για το ότι έχεσε την έδρα ο Δήμος με όσα έλεγε στην Χαλτσά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. το παραπάνω μήνυμα έχει κοπεί για πολλούς λόγους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Είναι ένα καμένο πρόσωπο Είτε μας αρέσει είτε όχι το άτομο αυτό είναι ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΟ τουλάχιστον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οι προσωπικές του στρατηγικές είναι ένα ψυχολογικό του πρόβλημα που ούτε το κόμμα του ούτε φυσικά οι σύντροφοί του είναι διατεθειμένοι να του το λύσουν κατά τις μεγαλομανείς ορέξεις του. Ας το διαχειριστεί με τον ψυχαναλυτή του εξασφαλίζοντας φυσικά την στοργή, τη θαλπωρή και την περίθαλψη της οικογένειας του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Είμαστε έτοιμοι να ξανατρέξουμε για αφισοκόλληση γιατί τώρα έχουμε και γνώση και πολλά πάθαμε αλλά και μάθαμε…
    Η πολιτική δουλειά είναι σαν των αρχαίων Λατίνων τη ρήση :
    Dum spiro spero

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ...ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΜΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΤΗ ΘΕΛΕΙΣ, ΤΟΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙΣ....ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟ, ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΙΣΜΑΤΑ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΣΙΧΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΔΙΡΦΗΣ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ...Τωρα σε ενα τσοντομπλογκ-κουτσομπολομπλογκ, που ασχολειται στα διαλλειματα του και με πολιτικη, τι θα μπορουσε να σχολιασει κανεις...Και φυσικα δεν αναφερομαι στο δικο σας. Εννοειται. Ολα τα ναυαγια της ζωης στην πιστα...Η παρακμη σε ακμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ουδεις αχαριστοτερος του ευεργετηθεντος... αντι να σταθουν πολιτικα και με ανιδιοτελεια, κακοποιουν το ΠΑΣΟΚ και ασελγουν πανω του, προσδοκωντας οι αμοιροι προσωπικα οφελη ouτε to komma θυτε.ο κοσμος τους ενδιαφερη..antonis demeroutis

    ΑπάντησηΔιαγραφή