Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Πόλεμος στο ΠΑΣΟΚ Ευβοίας μετά τη διαρροή ονομάτων!!


Αναβρασμός επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ της Εύβοιας μετά την χθεσινή συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής, στην οποία δεν παρέστησαν όλοι όσοι είχαν κληθεί.  Στον Γραμματέα της Β. Αυλωνίτη αποδίδουν τα μέλη που απουσίαζαν την επιλεκτική διαρροή ονομάτων.
Κατηγορούν ευθέως τον Γραμματέα της Ν.Ε Β. Αυλωνίτη, για την «λειτουργία» του και ότι μέχρι εκεί μπορεί να «πάει», καθότι δεν έχει ούτε το πολιτικό ανάστημα και εκτόπισμα.

Επιλέγει την λειτουργία της υπονόμευσης χωρίς ενδοιασμούς πολιτικής παιδείας, γιατί ποτέ δεν είχε ενωτικό ρόλο και λόγο τονίζουν!!
Άλλωστε συνεχίζουν τα μέλη που μιλήσαμε μαζί τους, χθες απουσίασαν πολλά στελέχη που είχαν κληθεί, επομένως γιατί η επιλεκτική διαρροή δεν εξυπηρετεί δικούς του στόχους αυτή η διαρροή; 
Πόσα από τα εκλεγμένα μέλη της ΝΕ παραβρίσκονται στις συνεδριάσεις της; Δεν διάλυσε με την λειτουργία του και την απαξίωση των μελών της την ΝΕ; Δεν ήταν επόμενο να τον «φτύσουν» και να παραιτηθούν ;
Καλά θα κάνει τονίζουν να μην βρίσκει ευκαιριακούς «συμμάχους», γιατί αν μιλήσουμε στους «συμμάχους» του, τι έλεγε για αυτόν που στηρίζουν αυτοί,  ίσως δεν θα ξέρει που θα κρυφτεί.
Η διαπόμπευση συντρόφων, στην Αθήνα, είναι προσφιλής του μέθοδος διαβάλει με την πρώτη ευκαιρία πρόσωπα, συνεχίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου