Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Ένα γράμμα που αυτή την φορά δεν το μοιράζουμε εμείς αλλά εσείς…KAI EINAI ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ...

Θα ηθελα να σας εκφρασω τα ειλικρινη συγχαρητηρια μου για την θεματολογια σας. Ανεξαρτητα απο το αν καποιος συμφωνει η οχι με τις αποψεις σας, δεν μπορω να μην ομολογησω, πως μετα απο αρκετα μεγαλο διαστημα χρονικο, διαπιστωνω πως οι αναρτησεις σας ειναι ποιοτικες, και αμιγως πολιτικες διχως φτηνα και 'ελαφρα' σχολια β' κατηγοριας...Ευχομαι να μην αλλαξει αυτο ποτε. Και παλι μπραβο! 
ΟΙΚΟΝΟΜΕΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ 
Π.Ε ΠΑΣΟΚ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

...Και αυτό μας δημιουργεί περισσότερο βάρος, γιατί το γράμμα αυτό προέρχεται από την Σταυρούλα Οικονομέα. Ένα άνθρωπο που πάντα είναι ειλικρινής με τον εαυτό της. Πάντα μπορεί και επιλέγει τους φίλους της με κριτήρια που ίδια βάζει . Πάντα επιλέγει τους πολιτικούς φίλους της γιατί αξίζουν την στήριξη της και είναι φίλοι της γιατί ξέρει ότι μάχονται μπας και προκύψει κάτι καλό για την Εύβοια για όλους μας και όχι για την παρέα...

Γιατί τέλος η Σταυρούλα έχει ποιότητα ως άνθρωπος, ως πολιτικός στέλεχος, ως μάννα και αυτό το απέδειξε με την ανατροφή που έδωσε στον Γιάννη.
Σταυρούλα σε  ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!!

5 σχόλια:

  1. Το eviapost το ανακάλυψα και εγώ όταν όντας γονέας μαθητή του 1 Λυκείου στην αναβολή της δίκης των παιδιών άκουσα από άλλους γονείς να λένε, ότι μόνο το EVIAPOST τα «έχωνε» στους δικηγόρους με το παιγνίδι των αναβολών και τους καλούσε να κόψουν τα παιγνίδια με τα παιδιά.
    Έψαξα και το βρήκα έκτοτε κάθε μέρα το παρακολουθώ φανατικά και συμφωνώ με την κυρία Οικονομέα ότι έχει την άποψη και ποιότητα. Καλή επιτυχία παιδιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΙΝ.. ΧΑΛΚΙΔΑ11 Απριλίου 2011 στις 4:26 μ.μ.

    Γίνεται συστηματική ποιοτική επαγγελματική δουλειά και αυτό μου αρέσει και αξίζει ένα μπράβο για κουράγιο για να μπορέσετε να συνεχίσετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αναστασία Μπαρούτη11 Απριλίου 2011 στις 4:27 μ.μ.

    Νομίζω ότι υπάρχει θέληση για κάτι καλό μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παναγιώτης Γεωργίου11 Απριλίου 2011 στις 9:01 μ.μ.

    Πρέπει να υπάρξει μια Ευβοϊκή φωνή με ποιότητα και καθαρή θέση που να προωθεί την λύση των προβλημάτων της Εύβοιας πιστεύω ότι το eviapost δείχνει σημεία τέτοια. Εύχομαι να αποδειχθεί μια δυνατή φωνή. Καλή Επιτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σήμερα τα θέματα ήταν όλα επιλεγμένα με μεράκι και γνώση Μπράβο συνεχίστε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή