Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Η ΝΔ επιχειρεί να εκμεταλλευτεί την ανταρσία

Την ανταρσία των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ κατά του υπουργού Γιώργου Παπακωνσταντίνου, καθώς και το έκρυθμο κλίμα που έχει δημιουργηθεί στην κυβέρνηση φαίνεται πως επιχειρεί να εκμεταλλευτεί η Νέα Δημοκρατία.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης του πορίσματος των ομολόγων στην ολομέλεια της  Βουλής ο πρώην υπουργός δικαιοσύνης  και νυν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της  ΝΔ κ. Νίκος Δένδιας επέκρινε τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου για το «απαράδεκτο» όπως το χαρακτήρισε ο ίδιος νομοσχέδιο για τα τυχερά παιχνίδια, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει τα όσα πρωτοφανή συνέβησαν στην συνεδρίαση του ΚΤΕ Οικονομικών.  
Ο κ.Δένδιας υποστήριξε πως «όταν ο υπουργός Οικονομικών  αναγκάζεται να αποσύρει το νομοσχέδιο το οποίο έχει περάσει από το υπουργικό  συμβούλιο και  ζητάει από τον  πρωθυπουργό να παρέμβει, είστε σίγουροι ότι έχετε την δεδηλωμένη ή  μήπως την έχετε απολέσει;».
Η απάντηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ, Χρήστου Πρωτόπαπα ήταν άμεση, και ανέφερε «Εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα και δεν έχουμε χάσει την δεδηλωμένη. Νομίζω ότι το γνωρίζετε αλλιώς θα ζητούσατε εκλογές. Το ΠΑΣΟΚ εξακολουθεί  να χαίρει  την εμπιστοσύνης της  πλειοψηφίας του ελληνικού λαού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου